Bohemians – Vítkovice 2:10 (kon.) | Jičín – Chodov 2:8 (kon.) | Liberec – Ostrava 6:7 (po pr.)
Panthers – Ne 3:6 (kon.)
konec
FbŠ Bohemians
2:10 (0:3, 0:7, 2:0) Stav série: 0:3
1. SC TEMPISH Vítkovice
Sobota 17.03.2018, 17:00Play-off Extraligy žen • Čtvrtfinále
     
    Je konec! Až na poslední minutu v dnešním utkání jasně dominovaly hostující hráčky, které si tedy připisují třetí výhru v play-off! Už jsou jen jedno vítězství od postupu do další fáze, které mohou přidat hned zítra.

    Ode mě je to pro dnešek vše, někdy zase na počtenou. (18:52:18)
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Nakonec se Pražanky prosazují ještě jednou, nejspíše v poslední akci dnešního zápasu! Tentokrát se role prohodily a po pasu Polákové se prosadila ADÉLA BOČANOVÁ. Asistence: Hana Poláková.
     
    58:53
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Pražanky střílí čestnou branku v tomto utkání, ale to je vše, na co dnes dosáhnou. Bočanová našla HANU POLÁKOVOU, jež se dnes prosadila jako jediná z domácích hráček. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    58:37
    Nám zbývá poslední minuta utkání a Vítkovice mohly přidat jedenáctou branku! Zde nakonec vzniklo přečíslení dva na nikoho, ale střela šla mimo!
     
    58:06
    Na stadion si našlo cestu 55 diváků!
     
    57:23
    Zajímavá šance hostů! Do ideální střelecké pozice se dostala vítkovická hráčka, avšak její střelu zastavila hradba těl.
     
    56:49
    Domácí hráčky se opět hnaly do útoku, ale nakonec vše zbrzdily a nechaly doběhnout i zbytek týmu. Nakonec o míček přišly.
     
    56:00
    Utkání už se jen dohrává. O vítězi je dávno rozhodnuto. Otázkou akorát zůstává, zda-li dokáží domácí vstřelit alespoň jeden gól.
     
    54:58
    Pěknou akci si připsala vítkovická hráčka! Ta v pěkném stylu obehrála hned dvě protihráčky, jenže poté poslal míček jen dozadu.
     
    53:59
    Na druhé straně se vítkovická hráčka k zakončení dostala, ovšem Kreisingerová si připsala úspěšný zákrok. Ta ještě nepustila ani jednu branku.
     
    53:14
    Bohemians se konečně dostali na útočnou polovinu, jenže u míčku zde opět dlouho nezůstali. Nakonec ani nevystřelili na branku.
     
    52:00
    Stále jsou to hostující hráčky, které v posledních minutkách už ani neopouštějí útočnou polovinu. Nechybělo mnoho a mohly vstřelit jedenáctou branku.
     
    51:02
    Opět jsou to Vítkovice, které se hnaly do rychlého útoku. Ten byl následně zpomalen a hosté nakonec o míček přišli. Ani domácí se nedostali daleko.
     
    50:00
    Už to vypadalo, že by se domácí hráčky mohly dostat do rychlého útoku, ale jedna z hostujících hráček vypíchla míček před dobíhající protihráčkou.
     
    49:15
    Pražanky by rády vstřelily alespoň jednu branku, jenže v tom jim brání skvělá obranná hra hostujícího týmu a Příleská v bráně.
     
    48:00
    Viděli jsme několik tvrdých osobních soubojů o balonek na polovině hřiště. Ty nakonec vyhráli hosté, kteří začínají od své vlastní branky.
     
    46:59
    Je pravdou, že hráčky domácího týmu jsou asi nejaktivnější za celou dobu, přesto nejsou schopny hostujícím konkurovat.
     
    45:42
    Ty se naopak poté hnaly do rychlého protiútoku, jenže střela od mantinelu se odrazila od první hráčky pražských Bohemians, ta poté míček získala.
     
    45:02
    Domácí florbalistky měly opět možnost rozehrávky v rohu na útočné polovině. Tentokrát to dopadlo o něco lépe, přesto to nebylo nic nebezpečného pro obranu hostujících Vítkovic.
     
    44:39
    Hostující hráčky jsou nadále aktivní a jsou rozhodně nebezpečnějším týmem, chtěly by ještě rozšířit svou gólovou sbírku.
     
    43:46
    Pražské hráčky mají možnost rozehrávat na útočné polovině. Rozehrávka jim ovšem nevyšla podle představ a do rychlého protiútoku se hnaly Vítkovice, ani těm zakončení moc nevyšlo.
     
    43:46
    Hra je přerušena z důvodu nějaké nečistot na hrací ploše.
     
    42:58
    Kreisingerová nahradila Omelkovou v bráně Bohemians a musela si připsat první vážnější zákrok! Ten ale zvládla rychlým reflexivním zákrokem!
     
    42:00
    Zatím se hraje florbal nahoru dolu, který nám nepřináší nějaké vyložené šance. Ani jedna z brankářek nemá moc práce v současných momentech.
     
    41:10
    Na druhé straně se pokusily o rychlý přechod Pražanky, jenže nakonec se nedostaly ani ke střele a rozhodčí odpískal nedovolený zákrok.
     
    40:33
    Už nám odstartovala i poslední část hry, kterou začaly opět velmi aktivně hostující hráčky. První střela na branku gól neznamenala.
     
    40:01
    Střídání v týmu FbŠ Bohemians: ze hřiště odchází Jitka Omelková, přichází Daniela Kreisingerová.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    K této třetině toho není moc co dodat. Hostující hráčky byly jasně lepší, což dokazuje počet vstřelených branek, jichž bylo hned sedm. Vítkovice dnes získají třetí vítězství.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:42
    K zajímavé střele, asi jedné lepší šanci Bohemians v této třetině, se dostala Lucie Šindelářová, avšak Příleská vytáhla dobrý zákrok.
     
    39:00
    Vítkovické hráčky už jen dohrávají tuto třetinu. Vedou o deset branek, což je pohodlný náskok, který bude stačit do třetí části v klidu.
     
    37:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostující hráčky se prosazují v přesilové hře a střílí desátou branku v dnešním utkání! Svou první branku v utkání vstřelila NATÁLIE MARTINÁKOVÁ, jež dostala skvělý pas od Koníčkové. Asistence: Hana Koníčková.
     
    37:23
    Postupná kombinace měla vyvrcholit střelou z první, kterou měla obstarat Žurková, jenže ta ji nesedla ani trochu a hodně minula branku.
     
    37:00
    Hráčky hostujícího týmu mají k dispozici přesilovou hru, tedy ideální příležitost na vstřelení desáté branky. Podaří se jim to?
     
    36:44
    Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians (Eliška Nová – 2 min., Sekání).
     
    36:19
    Už to vypadalo, že by se Pražanka mohla dostat do zajímavé situace, ale když si připravovala míček na střelu, byla o něj obrána.
     
    35:49
    Hráčky Bohemians se po dlouhé době ocitly u balonku a dostaly se až na útočnou polovinu. Vše nakonec skončilo střelou, jež nebyla nebezpečná.
     
    34:31
    Hostující hráčky jsou stále všude dříve. Tentokrát ale jejich kombinace nebyla přesná a míček skončil mimo mantinely. Míček pro domácí.
     
    33:42
    Moravskoslezské hráčky už se sice radovaly, jenže těsně před tím, než dostaly míček do sítě, bylo pískáno. Branka tedy není uznána.
     
    33:14
    Vítkovice jsou nadále v tlaku. Domácí hráčky opravdu nestíhají a mohou být rády, že je to "jen" o devět branek. Dočkají se Vítkovice desítky?
     
    32:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Šestá branka v této třetině, k tomu není absolutně co dodat. Niemcová našla volnou ZUZANU HALFAROVOU, která překonala Omelkovou v bráně. Asistence: Anna Niemcová.
     
    31:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Demolice domácího týmu pokračuje, už je to o osm branek! Svou druhou branku v utkání vstřelila DENISA FERENČÍKOVÁ! Asistence: Veronika Enenkelová.
     
    31:38
    Tentokrát se odhodlala vypálit obránkyně hostujícího týmu, jež pálila ze středové čáry. Její střela se otřela o první soupeřku a skončila vedle.
     
    31:21
    Ne, to je opravdu dominance hostujícího týmu. Hráčky Bohemians si v této periodě ještě nepřipsaly střelu na branku a nevypadá to, že by se to měnilo změnit.
     
    30:00
    Stále vidíme stejný obraz hry. Domácí hráčky absolutně nejsou schopné konkurovat těm hostujícím, jež nasázely již sedm branek v tomto utkání.
     
    28:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Už je to o sedm branek! Bohemians se v této třetině ještě nedostaly na útočnou polovinu. KATARÍNA KLAPITOVÁ přidává sedmou branku dnešního utkání. Asistence: Hana Kaníčková.
     
    27:41
    U míčku jsou po velmi dlouhé době hráčky Bohemians, ale stále je to hra za vlastní bránou. Domácí hráčky nemají kudy jít na útočnou polovinu.
     
    26:59
    Hostující hráčky jsou stále velmi aktivní a okupují útočnou polovinu. Hráčky Bohemians mají plné ruce i nohy práce, aby zastavily jejich útočné výpady.
     
    26:10
    Oddechový čas pro domácí.
     
    26:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vzápětí je tu šestá branka! Ta nejspíše hodně nalomí sebevědomí domácích hráček! Enenkelová našla svou přihrávkou IVANU ŠUPÁKOVOU, jež překonala Omelkovou v bráně. Asistence: Veronika Enenkelová.
     
    24:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Už je to opět branek! Tentokrát to byla dobře vyřešené přečíslení. Krosovou přihrávku dostala ROMANA ŽURKOVÁ, jež trefila prázdnou bránu. Asistence: Justýna Krzywaková.
     
    24:12
    Ou, velká šance Moravskoslezských hráček! Ty měly k dispozici standardní situaci na hranici brankoviště. Vše skončilo přihrávkou k tyči, kde hosutjící hráčka netrefila míček do prázdné!
     
    23:41
    Vítkovice jsou ale opět v útoku, kde kombinují a dostávají se čím dále blíže k Omelkové. Nakonec ale ani nevystřelily, na druhé straně se Bohemians nedostali moc daleko.
     
    22:41
    Hráčky Bohemians hrají lépe než v první třetině, přestože inkasovaly. Jenže do útoku se nemohou přes pevnou obranu hostí dostat.
     
    22:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostující hráčky se prosazují po dvou minutách a jsou ve čtyřbrankovém vedení! Šupáková našla volnou DENISU FERENČÍKOVOU, jež rozvlnila síťku. Asistence: Ivana Šupáková.
     
    21:06
    Ojedinělá šance v podání Bohemians! Andrea Kadidlová se vydala do útoku a šla sama na Příleskou. Zkoušela to poslat pod tělem, ale tam si to hosutjící brankářka bez potíží pohlídala.
     
    20:14
    Úvodní buly vyhrály hostující hráčky, které se ihned vydaly do útoku. Jsou usazeny na útočné polovině, kde se snaží postupně kombinovat.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely po první třetině: 4 – 17
     
    Je za námi první třetina, kterou ovládly hostující hráčky, jež vedou 3:0. Vedení je naprosto zasloužené, jelikož hosté diktovali tempo hry, navíc dokázali přečkat oslabení bez inkasované branky.

    Další část začne přibližně v 17:38.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:37
    Hráčka Vítkovic nezachytila přihrávku na středovou čáru a chvíli to vypadalo, že by Bohemians mohli jít do rychlého útoku. U balonku byli nakonec rychleji hráčky hostujícího týmu.
     
    18:55
    No, chvíli to vypadalo, že hostující hráčky navýší svůj náskok. Střela z první letěla velmi dobře, ovšem Omelková předvedla dobrý zákrok nohou.
     
    18:00
    Do konce třetiny máme poslední dvě minutky. Zvládne domácí tým snížit stav na rozdíl dvou branek nebo Vítkovice udrží vedení, popřípadě přidá další branku?
     
    17:12
    Domácí hráčky u míčku dlouho nezůstaly. Vítkovice vystihly přihrávku a hnaly se do rychlého protiútoku, který skončil střelou na přední tyčku.
     
    16:48
    Domácí hráčky mají možnost rozehrávky ze své obranné poloviny. Zatím je to pouze kombinace u vlastní brankářky, která nikam nevede.
     
    16:30
    Vítkovické hráčky hrají s velkou chutí a jsou na míčku mnohem častěji než jejich soupeřky. Dnes je ten florbal evidentně baví.
     
    15:12
    Hostující hráčky znovu dostaly míček do branky, ale ještě před tím byl pískán jejich faul, a tak gól nemůže být uznán. U míčku jsou domácí.
     
    14:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Teď už to o tři branky je. Asi nikdo nepochybuje, že hostující hráčky si jdou pro třetí vítězství v sérii. Enenkelová našla volnou MARKÉTU KOLÁŘOVOU, která střílí třetí branku dnešního utkání. Asistence: Veronika Enenkelová.
     
    13:28
    No, Vítkovice mohly přidat další branku! Po rychlé kombinaci přišla střela z první, ovšem domácí brankářka se zaskvěla rychlým zákrokem!
     
    12:51
    Bohemians měli možnost rozehrávky na své vlastní polovině. Zde si vyměnili několik přihrávek, jenže dostali se jen za svou vlastní bránu kde čekají.
     
    12:18
    Omelková vyrazila střelu jen doprostřed hřiště, kde byla připravená soupeřka. Ta se ovšem neodhodlala střílet z první a z šance nebylo nic.
     
    11:52
    Vítkovice mají velký tlak v posledních momentech! Domácí hráčky absolutně nestíhají a jen se brání. Hosté toho ale zatím nevyužili.
     
    11:10
    Hráčky domácího týmu se sice snaží, ale na své soupeřky zatím nestačí. Vítkovice hrají velice dobře a k ničemu klokanky nepouští.
     
    10:30
    Nechybělo moc a mohlo to být o tři branky! Avšak střelu od mantinelu skvěle lapila Omelková, která míček vyrazila do rohu hřiště.
     
    09:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A už je to o dvě branky! Vítkovické hráčky se dostávají do trháku. Ferenčíková našla svým pasem volnou VERONIKU ENENKELOVOU, která se ranou z první nemýlila. Asistence: Denisa Ferenčíková.
     
    08:51
    Moravskoslezské hráčky jsou nadále aktivní a rády by vstřelily ještě jednu branku. Tentokrát se ještě nedostaly ke střele, jelikož byly dobře bráněny.
     
    07:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Rychlý protiútok v podání hostů znamená první branku v síti Bohemians! Velký kus práce odvedla Žurková, jež potáhla míček, a poté ho poslala na volnou ZUZANU HALFAROVOU, která dorážel do prázdné brány. Asistence: Romana Žurková
     
    07:35
    Hráčky Bohemians si zatím nahrávají na své obranné polovině a nemají místečko, kudy by se mohly dostat na útočnou polovinu či do kombinace.
     
    07:26
    Kousek chyběl domácí hráčce k tomu, aby šla sama na gólmanku. Na poslední chvíli před ní odpálila míček hostující obránkyně.
     
    06:56
    Hostující hráčky se dostaly do rychlého protiútoku, ale proti tomuto ataku se stihli domácí hráčky zformovat a zabránit nebezpečné střele.
     
    05:42
    Jenže Vítkovice se zatím nedostaly k žádné nebezpečné šanci. To by čekal málokdo, že se zatím budou takto trápit a těžko se prokousávat obranou.
     
    04:54
    Moravskoslezské hráčky první oslabení v utkání zvládli velmi dobře. Nutno dodat, že to odehrály velmi dobře a k ničemu soupeřky nepustily.
     
    04:30
    Tentokrát ušetřily vítkovické hráčky několik cenných vteřin za svou brankou, kde si vyměnily několik přihrávek. Posléze skončil míček až za Omelkovou.
     
    03:48
    Jinak se ale hráčky Bohemians ještě k ničemu nezmohly. Vítkovice zatím velmi dobře brání a vyhazují jeden míček za druhým.
     
    03:16
    Zajímavá přesilovková kombinace v podání domácího týmu! Vše zakončila střelou z první Andrea Satýnková, jež minula branku jen o milimetry!
     
    02:54
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Barbora Husková – 2 min., Sekání).
     
    02:07
    Každopádně ani jeden z týmů si ještě nepřipsal nebezpečnou střelu, ani si nepřipravil nebezpečnou příležitost. je však jen otázkou času, než je uvidíme.
     
    01:27
    utkání nám již odstartovalo před minutou a půl, ve které se toho moc nestalo. Favoritkami utkání jsou Vítkovice, které jsou zpočátku aktivnější.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FbŠ Bohemians: Kreisingerová (Omelková) – Hnátová, Šindelářová, Nguyenová, Císařová, Nová, Loudová, Andrlová, Divišová – Neubergerová, Kadidlová, Cukrová – Reischlová, Poláková, Zlámalová – Satýnková, Kalecká, Bočanová.

    1. SC TEMPISH Vítkovice: Kubíčková (Příleská) – Hložánková, Kolářová, Halfarová, Niemcová, Klapitová, Koníčková, Theimerová – Žurková, Suchánková, Ferenčíková – Enenkelová, K. Kociánová, Šupáková – Husková, Boľová, Planková – Martináková, Krzywaková..
     
    2. utkání

    Vítkovice – Bohemians 9:1

    Branky a nahrávky: 9. Koníčková (Martináková), 21. Husková (Kubíčková), 25. Enenkelová (Ferenčíková), 29. Ferenčíková (Planková), 31. Enenkelová (Ferenčíková), 33. Ferenčíková (Šupáková), 34. Martináková (Koníčková), 35. Ferenčíková (Šupáková), 59. Martináková (Husková) – 8. Poláková (Kadidlová)

    1. SC TEMPISH Vítkovice: Kubíčková (Příleská) – Hložánková, Kolářová, Halfarová, Niemcová, Klapitová, Koníčková, Theimerová – Žurková, Suchánková, Ferenčíková – Enenkelová, K. Kociánová, Šupáková – Husková, Boľová, Planková – Martináková, Krzywaková.

    FbŠ Bohemians: Kreisingerová (Omelková) – Šindelářová, Nguyenová, Císařová, Nová, Loudová, Andrlová, Divišová – Cukrová, Reischlová, Kadidlová – Poláková, Kalecká, Neubergerová – Zlámalová, Satýnková, Bočanová.
     
    1. utkání

    Vítkovice – Bohemians 7:0

    Branky a nahrávky: 7. M. Šponiarová (Enenkelová), 38. Žurková (K. Kociánová), 40. Krzywaková (Halfarová), 42. Martináková, 45. Krzywaková (Niemcová), 56. Husková (Theimerová), 60. Enenkelová (Krzywaková)

    1. SC TEMPISH Vítkovice: Příleská (Kubíčková) – Hložánková, Kolářová, Halfarová, Niemcová, Klapitová, Koníčková, Theimerová – Žurková, M. Šponiarová, Ferenčíková – Enenkelová, K. Kociánová, Šupáková – Husková, Boľová, Planková – Martináková, Krzywaková.

    FbŠ Bohemians: Kreisingerová (Omelková) – Šindelářová, Nguyenová, Císařová, Nová, Loudová, Andrlová, Divišová – Cukrová, Reischlová, Kadidlová – Poláková, Kalecká, Neubergerová – Zlámalová, Satýnková, Bočanová.
     
    Dobrý den. chtěla bych Vás přivítat u utkání play-off mezi Bohemians a Vítkovicemi. Moravskoslezské hráčky jsou favoritkami této série, jelikož bez větších potíží ovládli základní část. To, že jsou favoritkami této série, zatím prokazují, protože na svém hřišti dvakrát vyhrály a vedou v sérii 2:0.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 59. Poláková (Bočanová), 60. Bočanová (Poláková) – 8. Halfarová (Žurková), 10. Enenkelová (Ferenčíková), 15. Kolářová (Enenkelová), 23. Ferenčíková (Šupáková), 25. Žurková (Krzywaková), 27. Šupáková (Enenkelová), 29. Klapitová (Koníčková), 32. Ferenčíková (Enenkelová), 33. Halfarová (Niemcová), 38. Martináková (Koníčková)


    FbŠ Bohemians: Kreisingerová (Omelková) – Hnátová, Šindelářová, Nguyenová, Císařová, Nová, Loudová, Andrlová, Divišová – Neubergerová, Kadidlová, Cukrová – Reischlová, Poláková, Zlámalová – Satýnková, Kalecká, Bočanová.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Kubíčková (Příleská) – Hložánková, Kolářová, Halfarová, Niemcová, Klapitová, Koníčková, Theimerová – Žurková, Suchánková, Ferenčíková – Enenkelová, K. Kociánová, Šupáková – Husková, Boľová, Planková – Martináková, Krzywaková.
    Bohemians 0 4 Vítkovice
    #1 Sobota 10.03.2018 • 20:00
    Vítkovice - Bohemians 7:0
    #2 Neděle 11.03.2018 • 15:00
    Vítkovice - Bohemians 9:1
    #3 Sobota 17.03.2018 • 17:00
    Bohemians - Vítkovice 2:10
    #4 Neděle 18.03.2018 • 15:45
    Bohemians - Vítkovice 3:7
    bahis siteleri