Bohemians – Vítkovice 2:10 (kon.) | Jičín – Chodov 2:8 (kon.) | Liberec – Ostrava 6:7 (po pr.)
Panthers – Ne 3:6 (kon.)
konec
FbŠ Bohemians
2:10 (0:3, 0:7, 2:0) Stav série: 0:3
1. SC TEMPISH Vítkovice
Sobota 17.03.2018, 17:00Play-off Extraligy žen • Čtvrtfinále
     
    59:51
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Nakonec se Pražanky prosazují ještě jednou, nejspíše v poslední akci dnešního zápasu! Tentokrát se role prohodily a po pasu Polákové se prosadila ADÉLA BOČANOVÁ. Asistence: Hana Poláková.
     
    58:53
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Pražanky střílí čestnou branku v tomto utkání, ale to je vše, na co dnes dosáhnou. Bočanová našla HANU POLÁKOVOU, jež se dnes prosadila jako jediná z domácích hráček. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    58:37
    Nám zbývá poslední minuta utkání a Vítkovice mohly přidat jedenáctou branku! Zde nakonec vzniklo přečíslení dva na nikoho, ale střela šla mimo!
     
    57:23
    Zajímavá šance hostů! Do ideální střelecké pozice se dostala vítkovická hráčka, avšak její střelu zastavila hradba těl.
     
    42:58
    Kreisingerová nahradila Omelkovou v bráně Bohemians a musela si připsat první vážnější zákrok! Ten ale zvládla rychlým reflexivním zákrokem!
     
    40:01
    Střídání v týmu FbŠ Bohemians: ze hřiště odchází Jitka Omelková, přichází Daniela Kreisingerová.
     
    39:42
    K zajímavé střele, asi jedné lepší šanci Bohemians v této třetině, se dostala Lucie Šindelářová, avšak Příleská vytáhla dobrý zákrok.
     
    37:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostující hráčky se prosazují v přesilové hře a střílí desátou branku v dnešním utkání! Svou první branku v utkání vstřelila NATÁLIE MARTINÁKOVÁ, jež dostala skvělý pas od Koníčkové. Asistence: Hana Koníčková.
     
    36:44
    Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians (Eliška Nová – 2 min., Sekání).
     
    33:42
    Moravskoslezské hráčky už se sice radovaly, jenže těsně před tím, než dostaly míček do sítě, bylo pískáno. Branka tedy není uznána.
     
    32:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Šestá branka v této třetině, k tomu není absolutně co dodat. Niemcová našla volnou ZUZANU HALFAROVOU, která překonala Omelkovou v bráně. Asistence: Anna Niemcová.
     
    31:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Demolice domácího týmu pokračuje, už je to o osm branek! Svou druhou branku v utkání vstřelila DENISA FERENČÍKOVÁ! Asistence: Veronika Enenkelová.
     
    28:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Už je to o sedm branek! Bohemians se v této třetině ještě nedostaly na útočnou polovinu. KATARÍNA KLAPITOVÁ přidává sedmou branku dnešního utkání. Asistence: Hana Kaníčková.
     
    26:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vzápětí je tu šestá branka! Ta nejspíše hodně nalomí sebevědomí domácích hráček! Enenkelová našla svou přihrávkou IVANU ŠUPÁKOVOU, jež překonala Omelkovou v bráně. Asistence: Veronika Enenkelová.
     
    24:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Už je to opět branek! Tentokrát to byla dobře vyřešené přečíslení. Krosovou přihrávku dostala ROMANA ŽURKOVÁ, jež trefila prázdnou bránu. Asistence: Justýna Krzywaková.
     
    24:12
    Ou, velká šance Moravskoslezských hráček! Ty měly k dispozici standardní situaci na hranici brankoviště. Vše skončilo přihrávkou k tyči, kde hosutjící hráčka netrefila míček do prázdné!
     
    22:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostující hráčky se prosazují po dvou minutách a jsou ve čtyřbrankovém vedení! Šupáková našla volnou DENISU FERENČÍKOVOU, jež rozvlnila síťku. Asistence: Ivana Šupáková.
     
    14:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Teď už to o tři branky je. Asi nikdo nepochybuje, že hostující hráčky si jdou pro třetí vítězství v sérii. Enenkelová našla volnou MARKÉTU KOLÁŘOVOU, která střílí třetí branku dnešního utkání. Asistence: Veronika Enenkelová.
     
    13:28
    No, Vítkovice mohly přidat další branku! Po rychlé kombinaci přišla střela z první, ovšem domácí brankářka se zaskvěla rychlým zákrokem!
     
    09:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A už je to o dvě branky! Vítkovické hráčky se dostávají do trháku. Ferenčíková našla svým pasem volnou VERONIKU ENENKELOVOU, která se ranou z první nemýlila. Asistence: Denisa Ferenčíková.
     
    07:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Rychlý protiútok v podání hostů znamená první branku v síti Bohemians! Velký kus práce odvedla Žurková, jež potáhla míček, a poté ho poslala na volnou ZUZANU HALFAROVOU, která dorážel do prázdné brány. Asistence: Romana Žurková
     
    02:54
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Barbora Husková – 2 min., Sekání).

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 59. Poláková (Bočanová), 60. Bočanová (Poláková) – 8. Halfarová (Žurková), 10. Enenkelová (Ferenčíková), 15. Kolářová (Enenkelová), 23. Ferenčíková (Šupáková), 25. Žurková (Krzywaková), 27. Šupáková (Enenkelová), 29. Klapitová (Koníčková), 32. Ferenčíková (Enenkelová), 33. Halfarová (Niemcová), 38. Martináková (Koníčková)


    FbŠ Bohemians: Kreisingerová (Omelková) – Hnátová, Šindelářová, Nguyenová, Císařová, Nová, Loudová, Andrlová, Divišová – Neubergerová, Kadidlová, Cukrová – Reischlová, Poláková, Zlámalová – Satýnková, Kalecká, Bočanová.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Kubíčková (Příleská) – Hložánková, Kolářová, Halfarová, Niemcová, Klapitová, Koníčková, Theimerová – Žurková, Suchánková, Ferenčíková – Enenkelová, K. Kociánová, Šupáková – Husková, Boľová, Planková – Martináková, Krzywaková.
    Bohemians 0 4 Vítkovice
    #1 Sobota 10.03.2018 • 20:00
    Vítkovice - Bohemians 7:0
    #2 Neděle 11.03.2018 • 15:00
    Vítkovice - Bohemians 9:1
    #3 Sobota 17.03.2018 • 17:00
    Bohemians - Vítkovice 2:10
    #4 Neděle 18.03.2018 • 15:45
    Bohemians - Vítkovice 3:7
    bahis siteleri