NY Islanders – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Washington – Dallas 4:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 3:7 (kon.)
NY Rangers – Columbus 3:5 (kon.) | Ottawa – Florida 2:7 (kon.) | Tampa – Toronto 4:3 (kon.)
Detroit – Philadelphia 5:4 (1:0 po s.n.) | Winnipeg – Los Angeles 2:1 (po pr.) | Chicago – Colorado 1:5 (kon.)
Vegas – Vancouver 4:1 (kon.) | San Jose – New Jersey 6:2 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
1:5 (1:0, 0:3, 0:2)
Colorado Avalanche
Středa 21.03.2018, 01:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:03 Alexander KERFOOT - 1:5
     
    59:03
    Colorado právě vstřelilo branku!
    ALEXANDER KERFOOT si v pravém kruhu najel na přihrávku Gabriela Bourqua z levého křídla a z blízkosti zamířil střelou zápěstím pod horní tyč – 1:5! Asistence: Gabriel Bourque a David Warsofsky.
    58:04 Erik JOHNSON - 1:4
     
    58:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    ERIK JOHNSON v obranném pásmu vybojoval puk a poté ho přes celou ledovou plochu po ledě poslal do prázdné brány!
    32:40 Tyson BARRIE - 1:3
     
    32:40
    Colorado právě vstřelilo branku!
    TYSON BARRIE na ose hřiště po zpětné přihrávce Mikka Rantanena z vrcholu pravého kruhu napřáhl od modré čáry bez přípravy ke tvrdé ráně s příklepem, která nad lapačkou Antona Forsberga zamířila pod horní tyč a od ní se odrazila do sítě! Colorado využilo i druhou přesilovou hru a vede v United Center 3:1. Asistence: Mikko Rantanen a Nathan MacKinnon.
    25:01 Mikko RANTANEN - 1:2
     
    25:01
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nathan MacKinnon zamíchal s pukem v levém kruhu a poté přenesl hru doprava, kde MIKKO RANTANEN z úhlu zamířil nad lapačkou Antona Forsberga pod horní tyč a otočil utkání na stranu Colorada! Mikko Rantanen bodoval v sedmém zápase v řadě. Asistence: Nathan MacKinnon a Tyson Barrie.
    22:07 Alexander KERFOOT - 1:1
     
    22:07
    Colorado právě vstřelilo branku!
    ALEXANDER KERFOOT vystřelil z vrcholu pravého kruhu a po zákroku Antona Forsberga se dostal k dorážce, která nad lapačkou brankáře Chicaga vymetla pravý horní roh! Oba týmy využily přesilovou hru a v United Center je skóre nerozhodné 1:1. Asistence: Colin Wilson a Samuel Girard.
    15:45 Brent SEABROOK - 1:0
     
    15:45
    Chicago právě vstřelilo branku!
    BRENT SEABROOK na levém křídle vypálil před vrcholem mezikruží od hrazení a jeho ostrá rána s příklepem mezi nohama jednoho ze spoluhráčů zamířila nad vyrážečkou Semjona Varlamova k bližší levé tyči! Chicago využilo přesilovou hru a vede nad Coloradem 1:0! Asistence: Patrick Kane a Jonathan Toews.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 16. Seabrook (P. Kane, J. Toews) – 23. Kerfoot (C. Wilson, Girard), 26. Rantanen (MacKinnon, Barrie), 33. Barrie (Rantanen, MacKinnon), 59. E. Johnson, 60. Kerfoot (G. Bourque, Warsofsky)


    Chicago Blackhawks: A. Forsberg (Bérubé) – Keith (A), Rutta, E. Gustafsson, Seabrook (A), Oesterle, C. Murphy – Saad, J. Toews (C), P. Kane – Hinostroza, Schmaltz, Martinsen – Jurčo, Anisimov, DeBrincat – Sharp, Kämpf, Hayden. Hlavní trenér: Joel Quenneville.
    Colorado Avalanche: Varlamov (S. Martin) – Zadorov, Barrie, Nemeth, E. Johnson (A), Warsofsky, Girard – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Jost, Compher, Andrighetto – Nieto, Toninato, Comeau – C. Wilson, Kerfoot, G. Bourque. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Brad Meier. Čároví: Bryan Pancich, Brian Mach

    Diváci: 21633
    bahis siteleri