NY Islanders – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Washington – Dallas 4:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 3:7 (kon.)
NY Rangers – Columbus 3:5 (kon.) | Ottawa – Florida 2:7 (kon.) | Tampa – Toronto 4:3 (kon.)
Detroit – Philadelphia 5:4 (1:0 po s.n.) | Winnipeg – Los Angeles 2:1 (po pr.) | Chicago – Colorado 1:5 (kon.)
Vegas – Vancouver 4:1 (kon.) | San Jose – New Jersey 6:2 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
1:5 (1:0, 0:3, 0:2)
Colorado Avalanche
Středa 21.03.2018, 01:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Nikita Zadorov dostal dvě minuty za hrubost, tuhle přesilovou hru už ale Chicago využít čtyři sekundy před koncem nedokáže.
    59:03 Alexander KERFOOT - 1:5
     
    59:03
    Colorado právě vstřelilo branku!
    ALEXANDER KERFOOT si v pravém kruhu najel na přihrávku Gabriela Bourqua z levého křídla a z blízkosti zamířil střelou zápěstím pod horní tyč – 1:5! Asistence: Gabriel Bourque a David Warsofsky.
    58:04 Erik JOHNSON - 1:4
     
    58:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    ERIK JOHNSON v obranném pásmu vybojoval puk a poté ho přes celou ledovou plochu po ledě poslal do prázdné brány!
     
    57:27
    Nick Schmaltz po přihrávce z pravé strany mířil z bodu levého kruhu pro vhazování k bližší tyči odkryté brány, jenže Semjon Varlamov mu dokázal gól ukradnout a puk vyrazit!
     
    56:58
    Anton Forsberg zamířil na střídačku a Chicago se zkouší vrátit zpět do zápasu během hry bez brankáře!
     
    56:44
    Colin Wilson z mezikruží mířil ihned po vhazování k pravé tyči, jenže Anton Forsberg puk lapačkou vytáhl mimo!
     
    55:22
    Duncan Keith se dostal na vrcholu mezikruží ke střele, která byla zablokována, a u levé tyče vznikl obrovský závar, Blackhawks ale nedokázali ležícího, sedícího Semjona Varlamova překonat!
     
    52:34
    Erik Johnson mohl poslat Colorado do tříbrankového vedení, když z pravého kruhu mířil nad ledem k bližší pravé tyči, jenže Anton Forsberg puk lapačkou fantasticky vyrazil!
     
    50:10
    Duncan Keith střelou od modré čáry mířil do levého horního rohu brány, Semjon Varlamov ovšem převedl parádní zákrok, když jeho ránu s příklepem vyrazil vyrážečkou do ochranné sítě!
     
    48:50
    Tyson Jost byl vyloučen na dvě minuty za hákování a Chicago si zahraje druhou přesilovou hru v řadě.
     
    44:53
    Anton Forsberg dobře vyrazil střelu Colorada z pravého kruhu pro vhazování a další šanci měl u levé tyče Tyson Jost, který sebral kotouč na útočné modré čáře jednomu z hráčů Chicaga a řítil se sám na bránu, mezi betony Antona Forsberga ale puk do sítě procedit nedokázal!
     
    43:44
    Vinnie Hinostroza si najel do pravého kruhu na krásnou přihrávku Patricka Sharpa z levého křídla a bez přípravy mířil k přední tyči, jenže Semjon Varlamov předvedl fantastický přesun a hrudí puk vyrazil!
     
    41:20
    Patrick Kane z pravého kruhu mířil ke vzdálenější levé tyči, jenže Semjon Varlamov si povyjel z brány a sevřel puk mezi pravou rukou a tělem! Skvělý a důležitý zákrok.
     
    40:25
    Tyson Barrie byl vyloučen na dvě minuty za sekání a Chicago si zahraje druhou přesilovou hru v utkání.
     
    40:24
    Nick Schmaltz na levém křídle obral o puk Tysona Barrieho a po krásném oblouku si sjel před bránu, kde se po zamíchání s pukem snažil puk zasunout z forhendu mezi betony Semjona Varlamova, brankář Colorada je však včas sevřel!
     
    38:10
    John Hayden byl vyloučen na dvě minuty za krosček a Colorado si zahraje třetí přesilovou hru, přičemž předchozí dvě dokázalo využít, a Chicago si musí dávat pozor.
     
    37:57
    Patrick Kane před vrcholem levého kruhu napřáhl k prudké střele, která nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Semjon Varlamov ji ale levým betonem vykopl!
     
    36:25
    Anton Forsberg na přední pravé tyči dobře zasáhl proti střele od modré čáry, jenže Chicago nedokázalo puk uklidit do bezpečí a potrestat ho za to mohl z blízkosti J. T. Compher, brankář Blackhawks ovšem vleže předvedl spektakulární zákrok a puk ukryl pod sebou!
    32:40 Tyson BARRIE - 1:3
     
    32:40
    Colorado právě vstřelilo branku!
    TYSON BARRIE na ose hřiště po zpětné přihrávce Mikka Rantanena z vrcholu pravého kruhu napřáhl od modré čáry bez přípravy ke tvrdé ráně s příklepem, která nad lapačkou Antona Forsberga zamířila pod horní tyč a od ní se odrazila do sítě! Colorado využilo i druhou přesilovou hru a vede v United Center 3:1. Asistence: Mikko Rantanen a Nathan MacKinnon.
     
    30:51
    David Kämpf měl loket vysoko a Colorado si po reklamní přestávce zahraje druhou přesilovou hru. První využilo.
     
    29:43
    Nick Schmaltz se ocitl v pravém kruhu ve slibné šanci, jeho prudká střela zápěstím ale zamířila pouze do náruče připraveného Semjona Varlamova, který puk podržel!
     
    29:15
    Vinnie Hinostroza si na vnitřním oblouku levého kruhu najel na zpětnou přihrávku Patricka Kanea a bez přípravy napřáhl ke střele, kterou Semjon Varlamov s problémy vyrazil! Colorado přečkalo tlak Blackhawks a vyhodilo puk na zakázané uvolnění.
    25:01 Mikko RANTANEN - 1:2
     
    25:01
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nathan MacKinnon zamíchal s pukem v levém kruhu a poté přenesl hru doprava, kde MIKKO RANTANEN z úhlu zamířil nad lapačkou Antona Forsberga pod horní tyč a otočil utkání na stranu Colorada! Mikko Rantanen bodoval v sedmém zápase v řadě. Asistence: Nathan MacKinnon a Tyson Barrie.
     
    24:44
    Jonathan Toews se ocitl u levé tyče ve velké šanci a Semjon Varlamov zřejmě s přispěním tyče puk vyrazil!
     
    22:29
    Patrick Sharp vystřelil u levé tyče z úhlu a po zákroku Semjona Varlamova se dostal k dorážce, která těsně minula levou tyč! Chicago málem znovu vedlo.
    22:07 Alexander KERFOOT - 1:1
     
    22:07
    Colorado právě vstřelilo branku!
    ALEXANDER KERFOOT vystřelil z vrcholu pravého kruhu a po zákroku Antona Forsberga se dostal k dorážce, která nad lapačkou brankáře Chicaga vymetla pravý horní roh! Oba týmy využily přesilovou hru a v United Center je skóre nerozhodné 1:1. Asistence: Colin Wilson a Samuel Girard.
     
    21:10
    Brent Seabrook na levém křídle dobře vypálil v oslabení po přihrávce z osy hřiště od modré čáry a Semjon Varlamov na přední tyči puk vyrazil pravým betonem!
     
    20:51
    Andreas Martinsen byl vyloučen a úvodu druhé třetiny na dvě minuty za sekání a Colorado si zahraje přesilovou hru.
     
    20:45
    Anton Forsberg si v rychlém sledu připsal dva zákroky a jeden z hráčů Chicaga fauloval! Chicago půjde do čtyř.
     
    18:29
    Colorado vytvořili před bránou Antona Forsberga obrovský závar a Sven Andrighetto z mezikruží mířil do levého horního rohu brány, puk se ale od spojnice levé a horní tyče odrazil do ochranné sítě!
    15:45 Brent SEABROOK - 1:0
     
    15:45
    Chicago právě vstřelilo branku!
    BRENT SEABROOK na levém křídle vypálil před vrcholem mezikruží od hrazení a jeho ostrá rána s příklepem mezi nohama jednoho ze spoluhráčů zamířila nad vyrážečkou Semjona Varlamova k bližší levé tyči! Chicago využilo přesilovou hru a vede nad Coloradem 1:0! Asistence: Patrick Kane a Jonathan Toews.
     
    15:15
    Erik Johnson byl vyloučen za držení a Chicago si v závěru první třetiny zahraje první přesilovou hru zápasu.
     
    13:45
    Duncan Keith na levém křídle opět vypálil ihned po vhazování od modré čáry a po zákroku Semjona Varlamova se dostal k dorážce Patrick Kane, jenže těsně minul pravou tyč!
     
    13:38
    Brandon Saad skvěle tečoval puk po nahození Duncana Keitha z levého křídla na přední tyči zády k bráně, Semjon Varlamov byl ale pozorný a puk zmrazil pod lapačkou!
     
    12:24
    Gabriel Bourque a Colin Wilson se po nahození z pravého křídla snažili prosadit před bránou, jenže Anton Forsberg dokázal puk zmrazit a k dorážce je vzápětí nepustil!
     
    10:28
    Další šanci měl Patrick Kane, jenže střelou z mezikruží mezi betony Semjona Varlamova nepropálil!
     
    10:14
    Nick Schmaltz vypálil od modré čáry a Semjon Varlamov jeho střelu mířící k levé tyči skvěle vykopl pravým betonem!
     
    06:31
    Patrick Kane ukradl puk Coloradu na pravém křídle a poté se v mezikruží dostal ke dvěma střelám, z nichž první byla zablokována a druhou Semjon Varlamov vykopl levým betonem!
     
    05:18
    Chicago se před bránou v rychlém sledu dostalo ke dvěma střelám, ve kterých měl prsty Alex DeBrincat, Semjon Varlamov ale v rychlém sledu dvakrát skvěle zasáhl a puk vyrazil!
     
    04:31
    Vinnie Hinostroza se ocitl v pravém kruhu ve slibné střelecké pozici, jenže těsně minul bez přípravy levou tyč! Puk byl jemně tečován a Semjon Varlamov měl velké potíže.
     
    01:59
    Alex DeBrincat nabral na levém křídle rychlost a na vrcholu levého kruhu napřáhl k prudké střele zápěstím, kterou Semjon Varlamov úspěšně vyrazil hrudí mimo!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 16. Seabrook (P. Kane, J. Toews) – 23. Kerfoot (C. Wilson, Girard), 26. Rantanen (MacKinnon, Barrie), 33. Barrie (Rantanen, MacKinnon), 59. E. Johnson, 60. Kerfoot (G. Bourque, Warsofsky)


    Chicago Blackhawks: A. Forsberg (Bérubé) – Keith (A), Rutta, E. Gustafsson, Seabrook (A), Oesterle, C. Murphy – Saad, J. Toews (C), P. Kane – Hinostroza, Schmaltz, Martinsen – Jurčo, Anisimov, DeBrincat – Sharp, Kämpf, Hayden. Hlavní trenér: Joel Quenneville.
    Colorado Avalanche: Varlamov (S. Martin) – Zadorov, Barrie, Nemeth, E. Johnson (A), Warsofsky, Girard – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Jost, Compher, Andrighetto – Nieto, Toninato, Comeau – C. Wilson, Kerfoot, G. Bourque. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Brad Meier. Čároví: Bryan Pancich, Brian Mach

    Diváci: 21633
    bahis siteleri