Toronto – Buffalo 2:3 (kon.) | NY Islanders – Florida 0:3 (kon.) | Carolina – Ottawa 4:1 (kon.)
Tampa – Arizona 1:4 (kon.) | NY Rangers – Washington 2:4 (kon.) | Montreal – Detroit 4:2 (kon.)
Chicago – San Jose 3:4 (1:2 po s.n.) | Vegas – Colorado 4:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 3:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
Rytíři Kladno
Úterý 27.03.2018, 17:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Baráž o extraligu • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:43 Adam ZEMAN - 4:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    55:43
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hotovo, schluss, ende. ADAM ZEMAN přebral kotouč ve středním pásmu od Čachotského, zároveň i rychlost, obtočil se okolo brány a přes hokejku Cikánka zakončil své rychlé představení gólem. Asistence: Tomáš Čachotský, Nicolai Bryhnisveen.
     
    53:01
    Hořava fauloval ve středním pásmu Jiránka, respektive oplácel. Hostující hráč je vyloučen za sekání. Ale zlobí se právem, Jiránek ho opravdu trefil loktem. Hořava má krvavý šrám na nose a trest si odsedí Patyk.
     
    52:17
    Během signalizovaného vyloučení se mohl trefit Pekr, odražený kotouč do branky ale nedoklepl. Vyloučen je David Váňa za podražení. Pro hosty zřejmě poslední šance, jak zdramatizovat.
     
    48:52
    Bude se hrát 4 na 4, Kořenář i Hořava dostávají po dvou minutách za hrubost. Kořenář byl totiž taktéž ve strkanici celkem aktivní.
    43:30 Petr STRAKA - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    43:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    PETR STRAKA kompletuje hattrick! Měl k tomu ale pekelné štěstí, když vedl kotouč od vlastní branky sám až před Cikánka. Sice vystřelil a Cikánek vykopl betonem, jenže přímo k Repemu, který si puk nezpracoval dobře a dosáhl vlastního gólu. Bez asistence.
     
    35:02
    Souboj o kotouč za brankou vyhráli hosté a následné přečíslení vedl hostující Kaut, dostal se i ke střele z pravého kruhu, Kořenářovi se střela otřela o rameno! Jednalo se teprve o třetí střelu Poldi ve druhé třetině.
     
    30:58
    Štich po odpískání pak dojel Straku u mantinelu a je vyloučen za hrubost, zároveň je i první hostující hráč, který je vyloučený.
     
    30:31
    Hra se oproti předchozím minutám uklidnila a oba týmy nechávají tvořit ty druhé. Vše ale změnil Petr Straka, který po chybě v přihrávce získal puk pro sebe a zkusil bekhend v úniku, vůbec se mu ale nepovedl.
     
    28:22
    Čachotský ukazuje svůj přehled a od mantinelu našel přesně před brankou volného Zemana, který z první posílá kotouč vysoko nad, až do ochranné sítě!
     
    23:51
    Brejk 2 na 1 pro domácí, kam vyjel Čachotský s Jiránkem, levé křídlo druhé formace bylo obsazeno a tak musel celou situaci řešit sám domácí kapitán, Cikánek střelu vykryl.
    23:17 Petr STRAKA - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    23:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Straka klove do Rytířů podruhé! PETR STRAKA umotal ve vlastním obranném pásmu Zikmunda a vytáhl hru dále od své branky, vyměnil si s Divišem přes celou šířku puk, Straka pak pálil z pravého kruhu přesně nad Cikánkovu vyrážečku! Asistence: Richard Diviš, Erik de la Rose.
     
    11:41
    Právě Anděl byl pak strůjcem tlaku, kdy domácí byli v přečíslení 3 na 2 a z pravého křídla pálil Adam Zeman, Čachotský mohl dorážet po vykopnuté střele Cikánkem, ale nepovedlo se mu trefit přesně, přesto vznikl před domácí brankou závar, Tomáš Kaut nakonec odpaluje kotouč ven!
     
    09:30
    Vyloučeným je Lukáš Anděl za sekání, když ztížil Svedlundovi odpravení puku, vypadalo to ale poněkud zvláštně. Přesto, dvě minuty, sekání.
    08:10 Petr STRAKA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    08:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    To byl trejd jako víno! Skořepovo nahození rezultovalo v zisk puku Divišem, který ho podél prken vrátil zpět na PETRA STRAKU, napoprvé z úhlu Cikánka nepřekonal, dorážka z mezikruží ale gólem skončilo! Straka tak potvrzuje svoji formu po příchodu z Plzně. Asistence: Richard Diviš.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 9. Straka (Diviš), 24. Straka (Diviš, de la Rose), 44. Straka, 56. Zeman (Čachotský, Bryhnisveen)


    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Volden) – de la Rose, Suchánek, Stříteský, Bryhnisveen, Kajínek, D. Váňa, Půža – Diviš, Skořepa, Straka – Jiránek, Zeman, Čachotský – Anděl, Hamill, Rabbit – F. Seman, R. Hubáček, D. Čermák.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Kopřiva) – F. Matula, Štich, Repe, Štindl, Kehar, Lenďák, Veber – Redlich, T. Kaut, Kružík – J. Kloz, Kubík, D. Tůma – M. Hořava, Machač, Svedlund – Zikmund, Patyk, Pekr.

    Rozhodčí: Hradil, Mrkva – Tošenovjan, Hanzlík

    Diváci: 4 847
    bahis siteleri