New Jersey – Carolina 4:3 (kon.) | Ottawa – NY Islanders 3:4 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 5:2 (kon.)
St. Louis – San Jose 3:2 (po pr.) | Nashville – Minnesota 2:1 (1:0 po s.n.) | Winnipeg – Boston 5:4 (2:1 po s.n.)
Dallas – Philadelphia 3:2 (po pr.) | Edmonton – Columbus 3:7 (kon.) | Vancouver – Anaheim 4:1 (kon.)
konec
New Jersey Devils
4:3 (1:2, 1:0, 2:1)
Carolina Hurricanes
Středa 28.03.2018, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:27 Stefan NOESEN - 4:3
     
    58:27
    Devils právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné! V aréně Ďáblů vypuklo doslova peklo a postarala se o něj čtvrtá formace domácích. STEFAN NOESEN totiž dorazil Greenovu ránu od modré čáry. Asistence: Andy Greene a Michael Grabner.
    51:06 Kyle PALMIERI - 3:3
     
    51:06
    Devils právě vstřelili branku!
    Jestli něco dnes Devils jde na jedničku, jsou to přesilové hry. Hall znovu vymyslel celou situaci, když od mantinelu na levé straně poslal střílenou přihrávku na hůl KYLEA PALMIERIHO, který lehce změnil dráhu puku. Ten už zaplaval do horní části branky. Hall si připisuje třetí asistenci. Asistence: Taylor Hall a Will Butcher.
    43:39 Noah HANIFIN - 2:3
     
    43:39
    Carolina právě vstřelila branku!
    Kritická chvíle pro domácí, kteří potřebují bodovat, aby jim Florida v tabulce neunikla. Skinner poslal kotouč zpoza branky na van Riemsdyka, jenž jej ještě posunul na volného NOAHA HANIFINA na levé straně od něho. Poslední jmenovaný pak vystřelil přesně do levého horního růžku. Kinkaid neměl šanci zasáhnout. Asistence: Trevor van Riemsdyk a Jeff Skinner.
    34:07 Kyle PALMIERI - 2:2
     
    34:07
    Devils právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Devils znovu předvedli obrovský tlak na branku a hostující obrana už byla přetížená a nedokázala se přesouvat s pozicí puku. Devils zároveň využívají přesilovku. Hall přenesl hru z levého kruhu do toho pravého, kde stál KYLE PALMIERI a z první poslal kotouč do poloodkryté klece. Asistence: Taylor Hall a Will Butcher.
    16:53 Warren FOEGELE - 1:2
     
    16:53
    Carolina právě vstřelila branku!
    Devils si svojí neaktivitou koledovali o další branku a tento scénář se přesně vyplnil. Čtvrtá formace zatlačila domácí hokejisty v pásmu, načež si WARREN FOEGELE vyjel zpoza branky a z otočky poslal kotouč přesně mezi betony gólmana Kinkaida. Asistence: Lee Stempniak a Derek Ryan.
    11:41 Phillip Di Giuseppe - 1:1
     
    11:41
    Carolina právě vstřelila branku!
    Devils na několik minut polevili a máme tu vyrovnávací branku. Lindholm přihrál do mezikruží, kam si najel PHILLIP DI GIUSEPPE, jenž už jen trefil přesně prostor pod horní tyčkou ve středu branky. Puk se do sítě možná jemně odrazil od tyčky. Asistence: Elias Lindholm a Jeff Skinner.
    05:47 Pavel ZACHA - 1:0
     
    05:47
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils korunují úvodní tlak vedoucí brankou. Celý tým střílí z téměř každé pozice. Hall přihrál do mezikruží Palmierimu, jenž okamžitě vystřelil, ale trefil jen betony Darlinga. Odražený kotouč se ale dostal až na levý kruh, kde stál pohotový PAVEL ZACHA a z první trefil odkrytou část branky. Asistence: Kyle Palmieri a Taylor Hall.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 6. Zacha (Palmieri, Hall), 35. Palmieri (Hall, Butcher), 52. Palmieri (Hall, Butcher), 59. Noesen (A. Greene, Grabner) – 12. Di Giuseppe (E. Lindholm, Skinner), 17. Foegele (Stempniak, D. Ryan), 44. Hanifin (T. van Riemsdyk, Skinner)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Vatanen, A. Greene, Severson, J. Moore, Müller, Butcher – Bratt, Hischier, Hall – Palmieri, Zacha, Wood – Noesen, Zajac, Coleman – Gibbons, Boyle, Grabner.
    Carolina Hurricanes: Darling (C. Ward) – Dahlbeck, Slavin, T. van Riemsdyk, Hanifin, McKeown, H. Fleury – Williams, J. Staal, B. McGinn – Di Giuseppe, E. Lindholm, Skinner – T. Teräväinen, Aho, Zykov – Stempniak, D. Ryan, Foegele.

    Rozhodčí: St. Laurent (Kanada), McIsaac (Kanada)
    bahis siteleri