New Jersey – Carolina 4:3 (kon.) | Ottawa – NY Islanders 3:4 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 5:2 (kon.)
St. Louis – San Jose 3:2 (po pr.) | Nashville – Minnesota 2:1 (1:0 po s.n.) | Winnipeg – Boston 5:4 (2:1 po s.n.)
Dallas – Philadelphia 3:2 (po pr.) | Edmonton – Columbus 3:7 (kon.) | Vancouver – Anaheim 4:1 (kon.)
konec
New Jersey Devils
4:3 (1:2, 1:0, 2:1)
Carolina Hurricanes
Středa 28.03.2018, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Obrovský tlak Caroliny. Aho střílel, ale gólman si poradil díky zásahu pravým betonem.
     
    59:05
    Carolina na nic nečeká a odvolává brankáře!
    58:27 Stefan NOESEN - 4:3
     
    58:27
    Devils právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné! V aréně Ďáblů vypuklo doslova peklo a postarala se o něj čtvrtá formace domácích. STEFAN NOESEN totiž dorazil Greenovu ránu od modré čáry. Asistence: Andy Greene a Michael Grabner.
     
    57:45
    Severson pálil tvrdě od modré čáry a kotouč nebezpečně poskakoval v brankovišti!
     
    52:31
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Klas Dahlbeck – 2 min., podražení).
    51:06 Kyle PALMIERI - 3:3
     
    51:06
    Devils právě vstřelili branku!
    Jestli něco dnes Devils jde na jedničku, jsou to přesilové hry. Hall znovu vymyslel celou situaci, když od mantinelu na levé straně poslal střílenou přihrávku na hůl KYLEA PALMIERIHO, který lehce změnil dráhu puku. Ten už zaplaval do horní části branky. Hall si připisuje třetí asistenci. Asistence: Taylor Hall a Will Butcher.
     
    50:30
    Palmieri střílel z pravé strany, ale Darling si s jeho velmi nebezpečným pokusem poradil, přestože nešlo o vůbec lehký zákrok betonem.
     
    49:40
    Hall nabral neskutečnou rychlost a z levé strany se řítil na gólmana Darlinga, načež z prostoru mezikruží tvrdě vystřelil zápěstím, ale brankář vyráží!
     
    49:06
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Valentin Zykov – 2 min., držení hole).
     
    48:05
    Grabner ze strany unikal na Darlinga v oslabení, ale těsně netrefil branku! To byla obrovská šance pro domácí Devils k vyrovnání stavu zápasu.
     
    47:27
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (John Moore – 2 min., držení).
     
    45:45
    Hall přihrál na Palmieriho, jenž mu okamžitě puk zadovkou vrátil, ale pod tlakem jej neprotlačil za brankovou čáru!
    43:39 Noah HANIFIN - 2:3
     
    43:39
    Carolina právě vstřelila branku!
    Kritická chvíle pro domácí, kteří potřebují bodovat, aby jim Florida v tabulce neunikla. Skinner poslal kotouč zpoza branky na van Riemsdyka, jenž jej ještě posunul na volného NOAHA HANIFINA na levé straně od něho. Poslední jmenovaný pak vystřelil přesně do levého horního růžku. Kinkaid neměl šanci zasáhnout. Asistence: Trevor van Riemsdyk a Jeff Skinner.
     
    43:15
    Hischier prokličkoval útočným pásmem a dostal se až mezi kruhy, odkud vystřelil velmi nebezpečně do horního rohu, ale gólman prokázal reflex.
     
    42:16
    Obrovská šance hostujících hokejistů! Po střele z mezikruží totiž mohl do odkryté části branky dorážet Teräväinen, ale Mueller dokázal ještě sáhnout do dráhy kotouče a zabránil tak skórování.
     
    40:45
    Zacha se dostal ke střele z levého kruhu, ale jeho pokus byl sražen těsně vedle!
    34:07 Kyle PALMIERI - 2:2
     
    34:07
    Devils právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Devils znovu předvedli obrovský tlak na branku a hostující obrana už byla přetížená a nedokázala se přesouvat s pozicí puku. Devils zároveň využívají přesilovku. Hall přenesl hru z levého kruhu do toho pravého, kde stál KYLE PALMIERI a z první poslal kotouč do poloodkryté klece. Asistence: Taylor Hall a Will Butcher.
     
    33:22
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Phillip Di Giuseppe – 2 min., držení).
     
    32:15
    Tlak stále neustává! Hall střílel z pravého kruhu pouze do vyrážečky gólmana Darlinga! Neskutečné tempo.
     
    31:50
    Obrovský závar před Darlingem! Hischier vystihl rozehrávku a střílel z levého kruhu. Následně dorážel na čtyřikrát Hall, ale Darling vždy dokázal rány vytěsnit.
     
    28:40
    McGinn unikl do samostatného úniku a měl spoustu času na zakončení a rozhodl se střílet nad vyrážečku, ale Kinkaid dokázal zareagovat! Kinkaid dnes chytá velice dobře.
     
    23:52
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Taylor Hall.
     
    20:50
    Tak to je neskutečné! Skinner unikal sám na brankáře a udělal mu kličku, protože byl Kinkaid hodně vyjetý z brankoviště. Díky tomu mohl kotouč zasouvat do naprosto odkryté branky, ale Kinkaid se otočil a ještě hokejkou sáhl do střely a dokázal puk zastavit. Neskutečný zákrok!
    16:53 Warren FOEGELE - 1:2
     
    16:53
    Carolina právě vstřelila branku!
    Devils si svojí neaktivitou koledovali o další branku a tento scénář se přesně vyplnil. Čtvrtá formace zatlačila domácí hokejisty v pásmu, načež si WARREN FOEGELE vyjel zpoza branky a z otočky poslal kotouč přesně mezi betony gólmana Kinkaida. Asistence: Lee Stempniak a Derek Ryan.
     
    14:53
    Slavin pálil od modré a jeho ránu ještě tečoval McGinn, ale Kinkaid stál na svém místě a dokázal reagovat!
    11:41 Phillip Di Giuseppe - 1:1
     
    11:41
    Carolina právě vstřelila branku!
    Devils na několik minut polevili a máme tu vyrovnávací branku. Lindholm přihrál do mezikruží, kam si najel PHILLIP DI GIUSEPPE, jenž už jen trefil přesně prostor pod horní tyčkou ve středu branky. Puk se do sítě možná jemně odrazil od tyčky. Asistence: Elias Lindholm a Jeff Skinner.
     
    08:00
    Hostům se přesilovka nedaří, teď dokonce Devils ujeli do přečíslení dva na jednoho. Gibbons ze strany přihrál na osu Colemanovi, jenž v protiútoku střílel jen do vyrážečky gólmana. Důležitý zákrok.
     
    06:58
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Sami Vatanen – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    06:53
    První nebezpečné střídání hostujícího týmu. Aho se znovu natlačil do zakončení, ale bekhendem z mezikruží Kinkaida nepřekonal!
     
    06:44
    Aho střílel v rychlosti z mezikruží, ale trefil v přečíslení dva na jednoho jen rameno brankáře!
    05:47 Pavel ZACHA - 1:0
     
    05:47
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils korunují úvodní tlak vedoucí brankou. Celý tým střílí z téměř každé pozice. Hall přihrál do mezikruží Palmierimu, jenž okamžitě vystřelil, ale trefil jen betony Darlinga. Odražený kotouč se ale dostal až na levý kruh, kde stál pohotový PAVEL ZACHA a z první trefil odkrytou část branky. Asistence: Kyle Palmieri a Taylor Hall.
     
    05:05
    Hischier nabral obrovskou rychlost a přebruslil celou obranu Caroliny, díky čemuž zrušil zakázané uvolnění. Navíc okamžitě vystřelil, protože se kotouč od mantinelu odrazil do ideálně střelecké příležitosti.
     
    01:58
    Devils hezky kombinovali v pásmu a celou situaci nakonec zakončoval Palmieri, jenž se ocitl naprosto osamocený v pravém kruhu pro vhazování, ale nedokázal na Darlinga vyzrát.
     
    00:56
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Justin Williams – 2 min., držení).

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 6. Zacha (Palmieri, Hall), 35. Palmieri (Hall, Butcher), 52. Palmieri (Hall, Butcher), 59. Noesen (A. Greene, Grabner) – 12. Di Giuseppe (E. Lindholm, Skinner), 17. Foegele (Stempniak, D. Ryan), 44. Hanifin (T. van Riemsdyk, Skinner)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Vatanen, A. Greene, Severson, J. Moore, Müller, Butcher – Bratt, Hischier, Hall – Palmieri, Zacha, Wood – Noesen, Zajac, Coleman – Gibbons, Boyle, Grabner.
    Carolina Hurricanes: Darling (C. Ward) – Dahlbeck, Slavin, T. van Riemsdyk, Hanifin, McKeown, H. Fleury – Williams, J. Staal, B. McGinn – Di Giuseppe, E. Lindholm, Skinner – T. Teräväinen, Aho, Zykov – Stempniak, D. Ryan, Foegele.

    Rozhodčí: St. Laurent (Kanada), McIsaac (Kanada)
    bahis siteleri