Kaufbeuren – Kolín 8:1 (kon.) | Kladno – Sparta 1:4 (kon.) | Kladno – Kolín 6:3 (kon.)
Sparta – Kaufbeuren 8:4 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
1:4 (0:1, 0:3, 1:0)
HC Sparta Praha
Pátek 30.03.2018, 13:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Kalich Cup • Semifinále
Partner:
     
    Máme za sebou i druhý semifinálový duel. Jeho závěr přinesl již spíše zklidněnou hru, Sparta si byla vědoma, že postup do finále má víceméně v kapse. Kladnu se podařilo pouze kontaktně snížit. O prvenství v tomto turnaji se Sparta popere s Kaufbeurenem. (14:10:50)
     
    Konec zápasu.
     
    38:11
    Hosté v plném počtu.
     
    36:11
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Adamec – 2 min., podražení).
     
    34:57
    Hosté v plném počtu.
     
    32:57
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Šesták – 2 min., vražení na hrazení).
     
    30:28
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Krátce po srovnání početního stavu se k prvnímu gólu dostali i Rytíři. Před brankou Krbečka se objevil TOMÁŠ URBAN, který v ideálním momentu tečoval nahození z rohu do sparťanské svatyně. Asistence: Petr Ton, Jakub Robovský.
     
    30:25
    Oba týmy v plném počtu.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    V druhé třetině se Sparťanům dařilo v činnostech ve kterých v první lehce pokulhávali. Díky tomu výrazně ovlivnili vývoj utkání ve svůj prospěch. Kladno bude mít co dělat, aby se alespoň přiblížilo sparťanskému náskoku.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    28:25
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Funk – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Kubánek – 2 min., krosček).
     
    26:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po slabším začátku se Sparta gólově rozjela! Odražený kotouč od gólmana kladenských převzal na hranici brankoviště MATYÁŠ POTŮČEK a rychle jej poslal zpět. Asistence: Matěj Kuracina.
     
    22:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Krásný gól JANA KRUPIČKY. Zprava si obloučkem najel přesně před branku, kde vytušil volný prostor. Ten také zcela neomylně našel, čímž posílá svůj tým do tříbrankového náskoku. Asistence: Matyáš Adam.
     
    15:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Krátce po startu druhé třetiny navyšují Sparťané své vedení. Průnik do útočného pásma v mezikruží zakončil MICHAL VITOUCH. Asistence: Max Kubánek.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina přinesla spíše bojovný hokej z obou stran. Jak Kladno, tak Sparta se snažili tlačit se na soupeřovu branku, v obou případech však nepříliš úspěšně. S mírným náskokem jde do další části hry pražský celek.
     
    15:00
    První třetina skončila.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 31. Urban (Ton, Robovský) – 11. Slavíček (Adamec), 16. Vitouch (Kubánek), 23. Krupička (Adam), 27. Potůček (Kuracina)


    Rytíři Kladno: Gabriška (Suk) – Funk, Staněk, Ticháček, Robovský, Sýkora, Kohlíček – Šimek, Sachr, Kraus – Bulva, Ton, Ulrych – Chrenka, Urban, Šilhavý – Bašta, Procházka, Kleveta.
    HC Sparta Praha: Krbeček (Sluka/Tuček) – Capoušek, Zemchenov, Guryevskij, Ducháč, Adam, Šesták . Kubánek, Mácha, Adamec, Krupička, Potůček, Broš, Slavíček, Vitouch, Vítů, Theimer, Kuracina.

    Rozhodčí: Hubínek – Beneš, Kurtin
    bahis siteleri