Tampa – Nashville 1:4 (kon.) | Montreal – New Jersey 1:2 (kon.) | Pittsburgh – Washington 1:3 (kon.)
Anaheim – Colorado 4:3 (po pr.)
po prodl.
Anaheim Ducks
4:3 (1:1, 0:2, 2:0 - 1:0)
Colorado Avalanche
Pondělí 02.04.2018, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká stopa v utkání

    Ondřej Kaše (ANA) 1+0, 3 střely, TOI 15:09 (06:05:04)
     
    Hvězdy utkání

    1. Ondřej Kaše (ANA) 1+0
    2. Andrew Cogliano (ANA) 1+1
    3. Ryan Kesler (ANA) 1+0
     
    Statistiky: Střely na bránu: 42-32; Zablokované střely: 15-21; Vhazování: 62%-38%; Hity: 28-19; Přesilové hry: 0/2-1/4; Trestné minuty: 12-8.

     
    Tyson Jost ve druhé třetině vstřelil dva góly a Colorado vstupovalo do třetí části za stavu 1:3 s dvoubrankovým vedením, jenže Ducks dokázali stejně jako proti Los Angeles Kings dotáhnout zápas do prodloužení, jehož hrdinou se stal český útočník Ondřej Kaše. Anaheim vybojoval v boji o playoff další důležité vítězství a tentokrát v Honda Center nabídl svým fanouškům lepší střelecké představení než proti Kings. Konečný výsledek dramatického duelu. Anaheim Ducks 4 Colorado Avalanche 3 po prodloužení.
     
    Konec zápasu.
    61:34 Ondřej KAŠE - 4:3
     
    61:34
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ryan Getzlaf u boxu časoměřičů posunul puk na rozjetého ONDŘEJE KAŠEHO, který v levém kruhu zpomalil, nádhernou stahovačkou se zbavil Samuela Girarda a na přední tyči střelou z blízkosti zvedl puk nad vyrážečkou Jonathana Berniera do bližšího horního rohu brány! Český útočník rozhodl další důležitý zápas Ducks, kteří se přiblížili playoff. Asistence: Ryan Getzlaf.
     
    60:43
    Ducks mohli rychle rozhodnout, jenže Jonathan Bernier v rychlém sledu předvedl dva skvělé zákroky, když za svá záda nepustil ani jednu střelu z blízkosti!
     
    60:30
    Ryan Miller si dokázal poradit s nebezpečným nahozením z pravého křídla a ostrého úhlu a puk vyrazil.
     
    60:01
    Každý bod je pro oba týmy nesmírně důležitý! V Honda Center začíná prodloužení 3 na 3.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.

     
    Andrew Cogliano v úvodu zápasu odpověděl na brzký gól Alexandera Kerfoota, jenže v prostřední části se dvakrát prosadil Tyson Jost a Colorado vstupovalo do závěrečné třetiny s dvoubrankovým vedení. Ducks ovšem zabojovali a ve třetí třetině dokázali vyrovnat, když nejprve snížil Adam Henrique a o necelé dvě minuty později poslal utkání do prodloužení Ryan Kesler. Zbytek závěrečné části už totiž žádný gól nepřinesl. Skóre po třetí třetině utkání v Anaheimu. Anaheim Ducks 3 Colorado Avalanche 3.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:37
    Gabriel Landeskog mohl rozhodnout, když z levého kruhu mířil ke vzdálenější pravé tyči, Ryan Miller ale puk vytáhl lapačkou mimo a připsal si skvělý zákrok!
     
    59:00
    Do konce třetí třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    57:59
    Ducks napálili puk do útočného pásma a podařilo se jim ho dojet, na pravém křídle se ale k ničemu nedostali.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 7. Cogliano (Silfverberg), 48. Henrique (Perry, Montour), 50. Kesler (Cogliano, Silfverberg), 62. O. Kaše (Getzlaf) – 2. Kerfoot, 22. Jost (Landeskog, MacKinnon), 33. Jost (Kerfoot)


    Anaheim Ducks: Gibson (21. R. Miller) – Fowler, Montour, Manson, H. Lindholm, Beauchemin, M. Pettersson – Rakell, Getzlaf (C), Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Henrique, O. Kaše – Chimera, D. Grant, J.T. Brown. Hlavní trenér: Randy Carlyle.
    Colorado Avalanche: J. Bernier (Hammond) – Zadorov, Barrie, Nemeth, Girard, Warsofsky, Alt – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Andrighetto, Jost, Kerfoot – Nieto, Söderberg, Comeau (A) – G. Bourque, Compher, Jakupov. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Tom Chmielewski, Marc Joannette. Čároví: Ryan Gibbons, Brad Kovachik

    Diváci: 17054
    bahis siteleri