Tampa – Nashville 1:4 (kon.) | Montreal – New Jersey 1:2 (kon.) | Pittsburgh – Washington 1:3 (kon.)
Anaheim – Colorado 4:3 (po pr.)
po prodl.
Anaheim Ducks
4:3 (1:1, 0:2, 2:0 - 1:0)
Colorado Avalanche
Pondělí 02.04.2018, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:34 Ondřej KAŠE - 4:3
     
    61:34
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ryan Getzlaf u boxu časoměřičů posunul puk na rozjetého ONDŘEJE KAŠEHO, který v levém kruhu zpomalil, nádhernou stahovačkou se zbavil Samuela Girarda a na přední tyči střelou z blízkosti zvedl puk nad vyrážečkou Jonathana Berniera do bližšího horního rohu brány! Český útočník rozhodl další důležitý zápas Ducks, kteří se přiblížili playoff. Asistence: Ryan Getzlaf.
    49:19 Ryan KESLER - 3:3
     
    49:19
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Andrew Cogliano na levém křídle dobruslil puk a z ostrého úhlu ho nahodil před bránu, kde ho Jonathan Bernier nedokázal udržet a RYAN KESLER z mezikruží zamířil nad jeho vyrážečkou do levého horního rohu brány! Ducks skórovali dvakrát v řadě a smazali dvoubrankové manko! Asistence: Andrew Cogliano a Jakob Silfverberg.
    47:43 Adam HENRIQUE - 2:3
     
    47:43
    Anaheim právě vstřelil branku!
    ADAM HENRIQUE na levém křídle dokonale využil přihrávky Coreyho Perryho zpoza brány a z ostrého úhlu o záda Jonathana Berniera poslal puk do sítě! Ducks jsou zpět a prohrávají o gól. Asistence: Corey Perry a Brandon Montour.
    32:10 Tyson JOST - 1:3
     
    32:10
    Colorado právě vstřelilo branku!
    TYSON JOST si před vrcholem mezikruží najel na krásnou přihrávku od Alexandera Kerfoota a na vrcholu levého kruhu poté napřáhl ke krásné střele zápěstím, která nad lapačkou Ryana Millera zamířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Asistence: Alexander Kerfoot.
    21:04 Tyson JOST - 1:2
     
    21:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nathan MacKinnon si na levém křídle od modré čáry najel na vrchol mezikruží, na kterém napřáhl k prudké střele zápěstím, a před bránou trefil Gabriela Landeskoga. Puk se poté od kapitána Avalanche odrazil k pravé tyči, kde bekhendem skóroval TYSON JOST! Colorado využilo první přesilovou hru a vede nad Ducks 2:1! Asistence: Gabriel Landeskog a Nathan MacKinnon.
    06:08 Andrew COGLIANO - 1:1
     
    06:08
    Anaheim právě vstřelil branku!
    ANDREW COGLIANO si v pravém kruhu najel na přihrávku Jakoba Silfverberga o hrazení a po nádherném potažení puku na vzdálenější levé tyči skóroval z ostrého úhlu do prázdné brány! Ducks vyrovnali. Asistence: Jakob Silfverberg.
    01:16 Alexander KERFOOT - 0:1
     
    01:16
    Colorado právě vstřelilo branku!
    ALEXANDER KERFOOT v pravém kruhu vystřelil ihned po vhazování a puk se od Ryana Getzlafa odrazil záda překvapeného Johna Gibsona – 0:1!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 7. Cogliano (Silfverberg), 48. Henrique (Perry, Montour), 50. Kesler (Cogliano, Silfverberg), 62. O. Kaše (Getzlaf) – 2. Kerfoot, 22. Jost (Landeskog, MacKinnon), 33. Jost (Kerfoot)


    Anaheim Ducks: Gibson (21. R. Miller) – Fowler, Montour, Manson, H. Lindholm, Beauchemin, M. Pettersson – Rakell, Getzlaf (C), Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Henrique, O. Kaše – Chimera, D. Grant, J.T. Brown. Hlavní trenér: Randy Carlyle.
    Colorado Avalanche: J. Bernier (Hammond) – Zadorov, Barrie, Nemeth, Girard, Warsofsky, Alt – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Andrighetto, Jost, Kerfoot – Nieto, Söderberg, Comeau (A) – G. Bourque, Compher, Jakupov. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Tom Chmielewski, Marc Joannette. Čároví: Ryan Gibbons, Brad Kovachik

    Diváci: 17054
    bahis siteleri