Lucembursko – KLDR 2:1 (kon.) | Mexiko – Izrael 3:5 (kon.) | Španělsko – Nový Zéland 6:4 (kon.)
konec
Mexiko
3:5 (0:2, 2:2, 1:1)
Izrael
Pátek 20.04.2018, 16:30Mistrovství světa - II. B Divize • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:35 Artem VERNYY - 3:5
     
    49:35
    Izrael právě vstřelil branku!
    Rychlá odpoveď Izraelců, kteří opět odskakují do dvoubrankového vedení. Ben Tov zajel s pukem až k brankovišti a přihrávkou do pravé strany našel ARTEMA VERNYYHO, jenž zakončil do odkryté branky. Asistence: Itay Ben Tov.
    48:52 Christian SMITHERS - 3:4
     
    48:52
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Bleskově využitá přesilovka! Po vyhraném vhazování Ugarteho vsítil kontaktní branku CHRISTIAN SMITHERS. Asistence: Fernando Ugarte.
    38:58 Roberto CHABAT - 2:4
     
    38:58
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Mexiko využilo chyby v rozehrávce soupeře a Padilla vyslal ROBERTA CHABATA do brejku. Chabatovi sice najížděl na pravém křídle spoluhráč, ale mexický forvard se rozhodl sám střílet a obstřelil Tichona. Asistence: Francisco Padilla.
    37:25 Santiago SIERRA - 1:4
     
    37:25
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Mexiko snižuje na 1:4! Závar před brankářem Tichonem dokázal využít SANTIAGO SIERRA, který se nejlépe zorientoval a dorazil puk za záda izraelského gólmana. Asistence: Roberto Chabat, Hector Majul.
    36:44 Ilya SPEKTOR - 0:4
     
    36:44
    Izrael právě vstřelil branku!
    Izraelci po vhazování ve vlastním pásmu dokázali přejít do rychlého brejku a ILJA SPEKTOR, který vyhrál ono vhazování, se i přes tísnění obránce Colase dokázal prosadit a podsunout puk pod De la Garmou. Bez asistence.
    29:19 Evgeni KOZHEVNIKOV - 0:3
     
    29:19
    Izrael právě vstřelil branku!
    Izraelci využívají přesilovku! EVGENI KOZHEVNIKOV zkompletoval hattrick, když vystřelil od mantinelu a trochu se štěstím puk propadl za záda De la Garmy. Bez asistence.
    17:03 Evgeni KOZHEVNIKOV - 0:2
     
    17:03
    Izrael právě vstřelil branku!
    EVGENI KOZHEVNIKOV střílí svou druhou branku v utkání! Kotouč mu posunul do prostoru mezi kruhy Vernyy a Kozhevnikov překvapil De la Garmu, který na kotouč nedosáhl. Asistence: Artem Vernyy.
    13:56 Evgeni KOZHEVNIKOV - 0:1
     
    13:56
    Izrael právě vstřelil branku!
    Favorizovaný Izrael se ujímá vedení! EVGENI KOZHEVNIKOV si sjel před brankoviště a dotlačil kotouč za záda mexického brankáře po přiklepnutí od Spivaka. Asistence: Daniel Spivak, Artem Vernyy.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 38. Sierra (Chabat, Majul), 39. Chabat (Padilla), 49. Smithers (Ugarte) – 14. Kozhevnikov (Spivak, Vernyy), 18. Kozhevnikov (Vernyy), 30. Kozhevnikov, 37. Spektor, 50. Vernyy (Ben Tov)


    Mexiko: de la Garma – Ugarte (C), Rosette, Colas, Padilla, Pierce, de la Vega, Obregon (A), Martínez – Majul (A), Pérez, Cruz – Sierra, Najera, Smithers – Tommasi, Kelo, Chabat – Benabib.
    Izrael: Tichon (Gokhberg) – T. Aharonovich, Spivak (A), Kozhevnikov, Kozev, Kafri, Hoffman, Valeev, Maaravi, Kozevnikov (A), Rosenthal – Klein, R. Aharonovich, Mazour – Vernyy, Ben Tov, Revniaga – Milner, Spektor (C), Sherf – Greenberg.

    Rozhodčí: Toppel (DEN) – Garcia Banos (ESP), van Grinsven (BEL)
    bahis siteleri