Chelsea – Porto 2:2 (5:4 po pen.) | Manchester City – Barcelona 4:5 (kon.)
konec
Manchester City
4:5 (2:5)
FC Barcelona
Pátek 20.04.2018, 17:00 • Colovray Sports Centre, Nyon • UEFA Youth League • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 8:8. Střely mimo: 1:4. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:15. (19:01:29)
     
    Hlavní rozhodčí po šesti nastavených minutách naposledy foukl do píšťalky a Barcelona se může radovat z postupu do pondělního finále!

    Zběsilý první poločas načal již v jedenácté minutě brankou Carles Pérez. Joel Latibeaudiere ale bleskově srovnal krok proměněnou hlavičkou po rohovém kopu. Barcelonu ale poslal zpět do jednobrankového náskoku Alex Collado parádně zahraným volným přímým kopem. O několik sekund později bylo znovu srovnáno, když zakončil akci City Lukas Nmecha. Šílenou desetiminutovku završil gólem také Ricard Puig. Následně byl po druhé žluté kartě vyloučen Lorenzo Gonzalez a toho dokázala Barcelona využít dvěma góly v závěru poločasu, nejprve se prosadil Carles Pérez a pátou branku přidal i Alejandro Marqués. Po změně stran Barcelona ubrala ve své útočné aktivitě a City se najednou dostalo do hry. Na 3:5 snižoval střídající Rabbi Matondo, v závěrečné desetiminutovce ještě korigoval na konečných 4:5 z pohledu Manchesteru City Lukas Nmecha.

    Barcelona se po přestřelku může začít připravovat na pondělní finále UEFA Youth League ve kterém narazí na londýnskou Chelsea.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Také Daniel Grimshaw přispěchal do pokutového území. Lukas Nmecha ale zakončoval znovu jen do obranného bloku. Druhý rohový kop v krátkém čase končí už jen odkopem a Barcelona je ve finále!
     
    90+5
    V páté minutě nastavení si City vytvořilo velký tlak před vápnem Barcelony. Garre pálil jen do obránce před sebou a bude ještě jeden rohový kop.
     
    90+4
    Alex Collado nespěchal s rozehrávkou rohového kopu. Následně se odhodlal k centru, který našel na první tyči Marqése, ale ten hlavičkoval jen vedle branky Manchesteru City.
     
    90+3
    Španělé kouskují hru fauly. Po jednom takovém se ale ukvapil s rozehrávkou Garre a Barcelona šla znovu do brejku. Pomalou střelu z levé strany ale dokázal Grimshaw ztlumit na hrudi.
     
    90+2
    Barcelona šla nyní v pěti do otevřené obrany, ale ke střele se znovu nedostala. Marqués nahrával na volného Péreze, ale ten přes posledního obránce ke střele neprošel.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase pět minut.
     
    90
    Manchester City spěchá. Po dlouhém pasu se ale uspěchal Edward Francis, který poslal míč jen daleko za postranní lajnu. Barcelona kontroluje hru.
     
    89
    Ve středu trávníku byl přidržen Matondo a hra se přesouvá na polovinu Barcelony. City je najednou plné energie a chce srovnat stav.
     
    87
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Comas, přichází Brandariz.
    86. L. NMECHA - 4:5
     
    86
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Manchester City ještě snižuje na rozdíl jediné branky! Doyle vybojoval míč ve středu pole, poté ho předal svému kapitánovi a LUKAS NMECHA si už věděl rady se zakončení. Z levé strany poslal balon přesně ke vzdálenější tyči.
     
    85
    Rabbi Matondo dokázal znovu dostat míč až do šestnáctky. Kličkou po lajně si ale posunul míč až příliš daleko od nohy a poté už centrem z brankové čáry nic nezmohl.
     
    84
    Edward Francis si posunul balon na pravém kraji, ale proti velké přesile před vápnem neměl šanci uspět. Na trávníku poté zůstal s křečí právě krajní obránce City.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením pro oba týmy. Manchester City se dostává po dlouhé době na útočnou polovinu. Ve vápně měl problémy se zpracováním Lukas Nmecha a akce končí.
     
    81
    Thomas Doyle se uvedl na trávníku po příchodu z lavičky mizernou přihrávkou na Povedu. Míč končí za postranní lajnou a kombinovat tak může znovu Barcelona.
     
    80
    Carlos Pérez byl blízko hattricku, ale individuální akci nedokázal přesně zakončit. Skvěle si poradil s obráncem City, ale zakončení poslal jen do vzdálenější tyče.
     
    79
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Orellana, přichází Morer.
     
    78
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází F. Nmecha, přichází Doyle.
     
    77
    Po dalším faulu rozehrávali hráči v modrých dresech volný přímý kop. Lukas Nmecha se dostal do zakončení, ale při snaze dostat se k míči fauloval. Nakonec je to právě kapitán City, který zůstal po souboji ležet na trávníku.
     
    76
    Barcelonu už znovu drží balon dlouhé sekundy. Ve středu pole ale zklamalo zpracování Puiga a City se tak dostává po čase do hry.
     
    75
    Alejandro Marqués dostává žlutou kartu po faulu na Povedu. Manchester City se ještě nevzdává, ale bude to mít proti v pohodě hrajícím Španělům velmi těžké.
     
    74
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Morey, přichází Jaime.
     
    73
    Lehká střela Ricarda Puiga Daniela Grimshawa nemohla zaskočit. Brankář anglického týmu si s přehledem pohlídal střelu mířící k levé tyči.
     
    72
    Barcelona výrazně ve druhém poločase ubrala v tlaku a je to znát. City se dostává mnohem více k balonu i v početní nevýhodě.
    71. MATONDO - 3:5
     
    71
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Manchester City z ojedinělé střely snižuje. RABBI MATONDO si našel balon na levé straně, kličkou do středu si udělal trochu prostoru a nečekanou střelou k bližší tyči překvapil Ignacia Peňu.
     
    70
    Benjamin Garre měl na pravé straně dostatek prostoru pro přechod do vápna, ale tam už jeho cesta skončila na obranné dvojici Miranda – Minguera.
     
    68
    Španělský celek pokračuje v dlouhém držení míče. Nyní se ale dostal do hry také Garre, který před malou chvílí přišel do hry z lavičky. Střela střídajícího hráče neměla potřebou razanci.
     
    67
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Bolton, přichází Garre.
     
    66
    Barcelona polevuje v ofenzivní aktivitě a pouští ke slovu také anglický celek. Poveda perfektně zpracoval míč ve vápně, obtočil se kolem obránce, nabídl balon Boltonovi, který ale pálil jen do obránce před sebou.
     
    65
    Abel Ruiz nebyl daleko od šesté branky v Grinshawově síti. Osmnáctiletý útočník Barcelony se řítil do vápna z levé strany, ale svou střelu poslal jen těsně vedle vzdálenější tyče.
     
    64
    Matondo dokázal dostat míč až do vápna Barcelony. Jen ve třech se vydali hráči v modrém do pokutového území, naopak Barcelonských bylo ve vápně hned dvakrát tolik a ani čerstvý Matondo s tím nic neudělal.
     
    63
    Španělé hrají v naprosté pohodě. Puig hledal přihrávkou do vápna Péreze, tomu ale balon utekl až k brankáři Manchesteru City.
     
    62
    Barcelona si již znovu posouvá balon. Miranda přihrával pod sebe, ale tam nebyl nikdo v modro-červeném dresu. City se tak mohlo na malou chvíli osvobodit.
     
    61
    Lukas Nmecha to chtěl vzít v pokutovém území na sebe, ale proti velké přesile se nedostal ani ke střele.
     
    60
    Po hodině hry byl centrem trefen do hlavy střídající Matondo. Manchester tak po dlouhých minutách získal balon a hned se dostal až do zakončení. Dele-Bashiru však pálil jen do připravené náruče brankáře Barcelony.
     
    59
    City je zataženo v plném počtu až před vlastním vápnem. Barcelona obehrává míč ze strany na stranu, ale nikam v kombinaci nespěchá.
     
    58
    Barcelonští hráči přehrávají situace. Nyní mohl pálit Puig i Ruiz, ale ani jeden se ke střele neodhodlal, naopak pokračují v pohledné kombinaci.
     
    57
    Barcelona stále drží balon ve středu pole. Manchester City je zcela bez šance na ohrožení Peňovy branky.
     
    56
    Před Pérezem sebral balon Grimshaw, který se vydal z brankové lajny proti střelci. Útočník Barcelony si až příliš předkopl balon a toho využil právě gólman City.
     
    55
    Alex Collado nyní už centroval do šestnáctky, ale tam byl nejvýše jen Edward Francis. Balon se ale bleskově vrátil na kopačky španělského týmu.
     
    54
    Abel Ruiz vybojoval rohový kop na Martretovi. Od rohového praporku rozehrál jen do kombinace Collado. Následně musel před Puigem poslat míč na další rohový kop Francis.
     
    53
    Pohlednou narážečku barcelonského celku dokázal ukončit nepřesným centrem do vápna Morey. Španělé ale pokračují v držení míče.
     
    52
    O postupujícím je nejspíše rozhodnuto a to ví i Barcelona, která si jen lehce posouvá balon ze strany na stranu.
     
    51
    Ricard Puig bojoval o balon ve středu pole, před Boltonem ještě dokázal kličkou udržet pozici, ale následně už poslal centr daleko za brankovou lajnu.
     
    50
    Lukas Nmecha se nedokázal odtrhnout od bránícího Mirandy, k balonu se nedostal a tak končí útočný výpad City bez zakončení.
     
    49
    Barcelona rozhodně nevstoupila do druhého poločas tak aktivně jako hrála především ve střední pasáži poločasu prvního. Pérez se hnal do zakončení, ale je mu pískán ofsajd.
     
    48
    Na místě přestupku se shromáždilo hned několik hráčů City. Nakonec si postavil balon Edward Francis, ale jeho levačka Peňu nepřekvapila.
     
    47
    Do druhého poločasu vstoupili rozehrávkou fotbalisté Manchesteru City. Francis se pokoušel najít pasem za obranu Felixe Nmechu, který byl po zpracování faulován.
     
    46
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Pozo, přichází Matondo.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:03.
     
    Jedna nastavená minuta je minulostí a fantastický první poločas končí za vedení Barcelony nad Manchesterem City 5:2!

    Již v jedenácté minutě otevřel střelecké hody Carles Pérez, vedení Barceloně ale nevydrželo příliš dlouho. Hned o několik minut později se prosadil hlavičkou Joel Latibeaudiere. Barcelona se ale lehce dostala znovu do vedení, když již třetí branku přidal z volného přímého kopu Alex Collado. Lukas Nmecha ale bleskově srovnal s Barcelonou krok. Vedení překlopil znovu na stranu španělského celku po úniku Ricard Puig. Manchesteru City zkomplikoval situaci vyloučením Lorenzo Gonzalez. Španělé poté početní výhonu využili hned dvakrát, když se nejprve prosadil podruhé v zápase Carles Pérez, aby poločasové skóre završil na 5:2 Alejandro Marqués.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Manchester City se snaží ještě se zápasem něco udělat, ale oslabení o vyloučeného Gonzaleze je až příliš znát.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
    44. MARQUÉS - 2:5
     
    44
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Přestřelka pokračuje! Barcelona navyšuje minutu před pauzou své vedení již na tři branky. ALEJANDRO MARQUÉS si našel mezi obránci balon, dokázal si ho posunout do pohybu a následně skvěle přehodil padajícího brankáře.
    43. PÉREZ - 2:4
     
    43
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Barcelona ještě do poločasu využívá početní převahu a již vede o dva góly. Miranda ještě z úhlu Grimshawa nepřekonal, následně se už už brankář Manchesteru City natahoval po míči, ale Orellana byl u něj dříve a přistrčil ho k nohám CARLOSE PÉREZE, který v jasné pozici přidal svůj dnešní druhý zásah.
     
    41
    Tentokrát hlavní rozhodčí pustil spornější zákrok před vápnem Manchesteru. Následně ale ve středu pole píská faul Collada.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Barcelona se drží v držení míče, ale nyní Pérez už nedosáhl na ne zcela přesnou přihrávku Puiga.
     
    39
    Další nepříjemný faul předvedl u rohového praporku Francis. Hra se tak přesunula před Grimshawa.
     
    38
    Barcelona tak má k dispozici více než padesátiminutovou přesilovku, navíc stále vede o jednu branku. Španělé budou chtít co nejdříve zápas rozhodnout.
    36. Červená karta po 2. žluté
     
    36
    Faulem se provinil také barcelonský obránce Morey. City se ale příliš rychle zbavilo míče a toho využil k rychlému úniku Orellana. Gonzalez fauloval ve středu pole, rozhodčí vytahuje jednoznačně žlutou kartu a protože to byla pro Gonzaleze už druhá, tak jde předčasně pod sprchy. Velká ztráta pro Manchester.
     
    35
    Už to znovu vypadalo, že se Angličané poženou v pěti do rychlého protiútoku, ale Pozo při zisku míče potáhl soupeře za dres a to neuniklo hlavnímu rozhodčímu.
     
    34
    Manchester City je v náporu. Lukas Nmecha si toho nyní ale vzal na svá záda až příliš. Proti třem obráncům si v pokutovém území už neporadil.
    32. PUIG - 2:3
     
    32
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Barcelona jde potřetí v zápase do vedení! Už už to vypadalo, že Miranda nestihne míč na hrací ploše, ale na poslední chvíli stačil odcentrovat, balon si zpracoval před sebe RICARD PUIG a následně uklidil střelu do odkryté branky.
     
    31
    Daniel Grimshaw musel odkopávat před napadajícím Ruizem jen za postranní lajnu. Barcelona se tak dostala velmi snadno na útočnou polovinu.
     
    30
    Velmi nepřesný centr záložníka City Poza. Balon končí vysoko nad brankou Barcelony. Ignacio Peňa mohl být nyní zcela v klidu.
     
    29
    Manchester se hnal znovu ve velkém počtu do útoku. Těsně před vápnem fauloval kapitán Barcelony Minguera a City mají k dispozici nadějnou šanci. Minguera dostává také žlutou kartu.
     
    28
    Oba týmy pokračují v aktivní hře směrem dopředu. Barcelona má v posledních minutách méně balon pod kontrolou a tak chce nyní lehce uklidnit hru postupným útokem.
     
    26
    Málem tu byla další branka. Poveda posílal míč před brankáře Barcelony, před ním tečoval balon Comas, který se málem dal vlastní gól. Nepovedený odkop ale skončil na břevnu.
    24. L. NMECHA - 2:2
     
    24
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Tak to je přestřelka v úvodu zápasu! Po dlouhé přihrávce si balon zpracoval kapitán Manchesteru City LUKAS NMECHA, parádně si odskočil od obránce a střelou ke vzdálenější tyči opět srovnává stav druhého semifinále.
    23. COLLADO - 1:2
     
    23
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Barcelona znovu odskakuje! Po faulu latibeaudiereho se postavil k rozehrávce volného přímého kopu ALEX COLLADO. Přízemní ránou dokázal překvapit Grimshawa a balon končí opět v síti. Přesná levačka záložníka Barcelony posílá Španěly znovu do vedení.
     
    22
    Latibeaudiere ale nyní zavařil svým spoluhráčům. Před vápnem fauloval rozběhnutého Mirandu a vidí za to žlutou kartu.
    21. LATIBEAUDIERE - 1:1
     
    21
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Vedení Barcelony dlouho nevydrželo! Po rohovém kopu se vyšplhal nejvýše JOEL LATIBEAUDIERE, zbavil se při náběhu obránce a následně parádně umístil z blízko hlavičku do sítě. Ignacio Peňa byl zcela bez šance na zásah.
     
    20
    Ian Carlo Poveda až příliš snadno prošel do pokutového území, chtěl ještě hledal svého kapitána, ale ten byl důsledně pokryt Comasem.
     
    19
    Nyní ale měli problémy s rozehrávkou hráči ve světle modrých dresech. Manchester nakonec vysvobodil až hvizd hlavního rozhodčího, který signalizuje faul Marquése.
     
    18
    Barcelona se s balonem příliš daleko nedostala. Gonzalez byl znovu v perfektním náběhu na pravé straně, ale poté dokázal jeho prudký centr sebrat ze vzduchu Peňa.
     
    17
    Angličané se snaží získat balon agresivním napadáním. Nyní to ale s agresivitou přehnal Felix Nmecha, který fauloval rozehrávajícího Comase.
     
    16
    Lukas Nmecha spolupracoval před vápnem s Povedou, ale ten mu balon vrátil až příliš daleko od kopačky a kapitán City se už ke střele neprosadil.
     
    15
    Iker Pozo si poradil hned se dvěma obránci u středového kruhu, poté předal balon Gonzalezovi, který ale přetáhl centr daleko za vápno. Poveda následně poslal balon jen za brankovou lajnu.
     
    13
    Manchester je v problémech. Angličané jsou zaskočeni úvodní brankou a nyní se nemohou vůbec dostat k míči.
     
    12
    Barcelona pokračuje v aktivní hře směrem dopředu. Miranda si nyní narazil s Puigem, do jejich spolupráce se vložil Bolton, který odpravil balon alespoň za postranní lajnu.
    11. PÉREZ - 0:1
     
    11
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Barcelona jde do vedení! Ricard Puig parádně poslal míč přesně za obranu, kam si nabíhal CARLES PÉREZ, snadno se tak dostal do vápna. Levačkou poté poslal míč do středu branky, Daniel Gromshaw rozhodně mohl zasahovat, ale balon netrefil.
     
    10
    Prvním potrestaným je manchesterský záložník Lorenzo Gonzalez. Při průniku do vápna si pomohl v souboji rukou, následně ještě po odpískání zakončil a to se nelíbilo hlavnímu rozhodčímu.
     
    9
    Latibeaudiere musel být znovu v pohotovosti. Průnikovou přihrávku za svá záda nepustil a City tak stále odolává tlaku Barcelony.
     
    8
    Z rohového kopu ale Barcelona zakončení nevytěžila. Martret dokázal odhlavičkovat míč z vápna, ale španělští hráči se ihned dostali zpět k balonu.
     
    7
    Nebezpečná situace před brankou Manchesteru City. Latibeaudiere nepřesně odkopával přízemní centr a balon se najednou zjevil i Ruize, který ale v dobré pozici napálil jen právě obránce před sebou.
     
    6
    Manchester City je v samém úvodu zápasu o něco aktivnější. Iker Pozo si ale neporadil s přihrávkou několik metrů od nohy a ztratil balon, podobná situace se ale stala i Puigovi na druhé straně.
     
    5
    Angličané kombinovali u středového kruhu, ale přes napadající hráče se na první pokus nedostali. Následná dlouhá přihrávka přes několik desítek metrů končí jen za postranní čárou.
     
    4
    Mingueza spolupracoval na levém kraji s Mirandou. Následně se rozběhl po lajně Puig, ale ten v souboji s Boltonem neuspěl.
     
    3
    Manchester City se rychle dostal pod tlak při rozehrávce. Dlouhá nákop na středové lajně nakonec nedokázal zpracovat Poveda a balonu se tak ujímají Barcelonští.
     
    2
    Úvodní rozehrávku měli na starosti mladíci z Barcelony. Abel Ruiz se jako první dotkl balonu, následně přišel dlouhý pas na Péreze, ale míč končí až u Grimshawa.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Druhé semifinále UEFA Youth League tak může za několik málo okamžiků začít.
     
    O prvním finalistovi už je rozhodnuto! Londýnská Chelsea dokázala proti Portu v závěru srovnat jednobrankovou ztrátu na 2:2 a nakonec se radovala z postupu po penaltovém rozstřelu.
     
    Úvodní sestavy:

    Manchester City: Grimshaw – Martret, Latibeaudiere, Francis – Gonzalez, Dele-Bashiru, Pozo, Bolton – F. Nmecha, L. Nmecha (C), Poveda
    Náhradníci: Sokól – Duhaney, Wilson, Diallo, Doyle, Garre, Matondo

    FC Barcelona: Peňa – Morey, Comas, Mingueza (C), Miranda – Orellana, Collado, Puig – Marqués, Ruiz, Pérez
    Náhradníci: Carevič – Jaime, Brandariz, Garcia, Morer, Tugarinov, Mortimer

    Rozhodčí: Ažajev – Zejnalov, Amirali (všichni AZE).
     
    FC Barcelona

    Španělský gigant jako jediný prošel až do semifinále bez porážky. V základní skupině s Juventusem, Olympiakosem a Sportingem si Barcelona vedla více než skvěle. Ze šest zápasů ztratila jen dva body za remízu v posledním měření sil se Sportingem 1:1. Právě branka útočníka Sportingu Rafaela Leaoa byla jediná, kterou Barcelona inkasovala v základní skupině.

    V osmifinále s PSG rozhodla jediná branka. O tu se postaral půlhodinu před koncem barcelonský Carles Perez a PSG tak zůstalo před branami čtvrtfinále. V něm naopak zazářila Barcelona, v utkání s Atleticem Madrid se ujala Barcelona vedení 2:0 již v prvním poločase a svůj náskok ustrážila až do konce.
     
    Manchester City

    Základní skupinou prošli mladíci z Manchesteru bez větších problémů. V konkurenci Neapole, Šachtaru a Feyenoordu ztratili v šesti zápasech jen pět bodů. Jedinou porážku Angličanům uštědřil ukrajinský Šachtar, který na domácí půdě Manchester City porazil 2:1. Remízu 0:0 poté uhrál v Manchesteru také Feyenoord, který nakonec postoupil do play-off z druhé příčky.

    V play-off mělo City dvakrát namále. V osmifinále muselo City s Interem Milán až do penalt, v nich rozhodl až v sedmé sérii teprve sedmnáctiletý útočník Nabil Touaizi. Stejně tak rozhodovaly penalty také ve čtvrtfinále s Liverpoolem. Po devadesáti minutách byl stav 1:1, ale penaltový rozstřel byl jasně v režii City, liverpoolští mladíci zaváhali hned třikrát a soutěž pro ně skončila.
     
    Krásný páteční podvečer, vítám všechny příznivce fotbalu. K trofeji UEFA Youth League už zbývají vyhrát už "jen" dva zápasy. V boji o finále se střetnou týmy Manchesteru City a Barcelony.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Vít Schück

    Branky: 21. Latibeaudiere, 24. L. Nmecha, 71. Matondo, 86. L. Nmecha – 11. Pérez, 23. Collado, 32. Puig, 43. Pérez, 44. Marqués

    Karty:   10. Gonzalez (MAC), 22. Latibeaudiere (MAC) – 29. Minguera (BAR), 75. Marqués (BAR)   36. Gonzalez (MAC)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 8:8. Střely mimo: 1:4. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:15.
    Manchester City: Grimshaw – Martret, Latibeaudiere, Francis – Gonzalez, Dele-Bashiru, Pozo (46. Matondo), Bolton (67. Garre) – F. Nmecha (78. Doyle), L. Nmecha (C), Poveda
    Náhradníci: Sokól – Duhaney, Wilson, Diallo, Doyle, Garre, Matondo

    FC Barcelona: Peňa – Morey (74. Jaime), Comas (87. Brandariz), Mingueza (C), Miranda – Orellana (79. Morer), Collado, Puig – Marqués, Ruiz, Pérez
    Náhradníci: Carevič – Jaime, Brandariz, Garcia, Morer, Tugarinov, Mortimer

    Rozhodčí: Ažajev – Zejnalov, Amirali (všichni AZE)
    bahis siteleri