Chelsea – Porto 2:2 (5:4 po pen.) | Manchester City – Barcelona 4:5 (kon.)
konec
Manchester City
4:5 (2:5)
FC Barcelona
Pátek 20.04.2018, 17:00 • Colovray Sports Centre, Nyon • UEFA Youth League • Semifinále
Předzápasové kurzy
    86. L. NMECHA - 4:5
     
    86
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Manchester City ještě snižuje na rozdíl jediné branky! Doyle vybojoval míč ve středu pole, poté ho předal svému kapitánovi a LUKAS NMECHA si už věděl rady se zakončení. Z levé strany poslal balon přesně ke vzdálenější tyči.
    71. MATONDO - 3:5
     
    71
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Manchester City z ojedinělé střely snižuje. RABBI MATONDO si našel balon na levé straně, kličkou do středu si udělal trochu prostoru a nečekanou střelou k bližší tyči překvapil Ignacia Peňu.
    44. MARQUÉS - 2:5
     
    44
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Přestřelka pokračuje! Barcelona navyšuje minutu před pauzou své vedení již na tři branky. ALEJANDRO MARQUÉS si našel mezi obránci balon, dokázal si ho posunout do pohybu a následně skvěle přehodil padajícího brankáře.
    43. PÉREZ - 2:4
     
    43
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Barcelona ještě do poločasu využívá početní převahu a již vede o dva góly. Miranda ještě z úhlu Grimshawa nepřekonal, následně se už už brankář Manchesteru City natahoval po míči, ale Orellana byl u něj dříve a přistrčil ho k nohám CARLOSE PÉREZE, který v jasné pozici přidal svůj dnešní druhý zásah.
    32. PUIG - 2:3
     
    32
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Barcelona jde potřetí v zápase do vedení! Už už to vypadalo, že Miranda nestihne míč na hrací ploše, ale na poslední chvíli stačil odcentrovat, balon si zpracoval před sebe RICARD PUIG a následně uklidil střelu do odkryté branky.
    24. L. NMECHA - 2:2
     
    24
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Tak to je přestřelka v úvodu zápasu! Po dlouhé přihrávce si balon zpracoval kapitán Manchesteru City LUKAS NMECHA, parádně si odskočil od obránce a střelou ke vzdálenější tyči opět srovnává stav druhého semifinále.
    23. COLLADO - 1:2
     
    23
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Barcelona znovu odskakuje! Po faulu latibeaudiereho se postavil k rozehrávce volného přímého kopu ALEX COLLADO. Přízemní ránou dokázal překvapit Grimshawa a balon končí opět v síti. Přesná levačka záložníka Barcelony posílá Španěly znovu do vedení.
    21. LATIBEAUDIERE - 1:1
     
    21
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Vedení Barcelony dlouho nevydrželo! Po rohovém kopu se vyšplhal nejvýše JOEL LATIBEAUDIERE, zbavil se při náběhu obránce a následně parádně umístil z blízko hlavičku do sítě. Ignacio Peňa byl zcela bez šance na zásah.
    11. PÉREZ - 0:1
     
    11
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Barcelona jde do vedení! Ricard Puig parádně poslal míč přesně za obranu, kam si nabíhal CARLES PÉREZ, snadno se tak dostal do vápna. Levačkou poté poslal míč do středu branky, Daniel Gromshaw rozhodně mohl zasahovat, ale balon netrefil.

    Vít Schück

    Branky: 21. Latibeaudiere, 24. L. Nmecha, 71. Matondo, 86. L. Nmecha – 11. Pérez, 23. Collado, 32. Puig, 43. Pérez, 44. Marqués

    Karty:   10. Gonzalez (MAC), 22. Latibeaudiere (MAC) – 29. Minguera (BAR), 75. Marqués (BAR)   36. Gonzalez (MAC)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 8:8. Střely mimo: 1:4. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:15.
    Manchester City: Grimshaw – Martret, Latibeaudiere, Francis – Gonzalez, Dele-Bashiru, Pozo (46. Matondo), Bolton (67. Garre) – F. Nmecha (78. Doyle), L. Nmecha (C), Poveda
    Náhradníci: Sokól – Duhaney, Wilson, Diallo, Doyle, Garre, Matondo

    FC Barcelona: Peňa – Morey (74. Jaime), Comas (87. Brandariz), Mingueza (C), Miranda – Orellana (79. Morer), Collado, Puig – Marqués, Ruiz, Pérez
    Náhradníci: Carevič – Jaime, Brandariz, Garcia, Morer, Tugarinov, Mortimer

    Rozhodčí: Ažajev – Zejnalov, Amirali (všichni AZE)
    bahis siteleri