Ružomberok – Trnava 0:0 (kon.) | Senica – Podbrezová 1:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Michalovce 2:2 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
2:2 (2:0)
MFK Zemplín Michalovce
sk Sobota 21.04.2018, 17:00Niké liga • O udržení
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní textového prenosu z futbalovej Fortuna ligy. Spoločne budeme sledovať dianie v skupine o záchranu, konkrétne súboj medzi Zlatými Moravcami a Michalovcami.

    ZLATÉ MORAVCE

    Zlaté Moravce mali pred začiatkom jarnej časti sezóny ešte teoretickú šancu na postup do skupiny o titul. Tá sa však rozplynula po sérii troch prehier, keď zverenci Juraja Jarábka postupne podľahli Trnave, Podbrezovej a Trenčínu. Navyše, v týchto zápasoch dostali poriadne na frak, o čom svedčí skóre 2:11. V nepresvedčivých výkonoch pokračujú Zlaté Moravce ďalej a na víťazstvo čakajú od decembra minulého roka. Po rozdelení súťaže dokázali v piatich dueloch bodovať len raz, keď uhrali nerozhodný výsledok 2:2 so Senicou. Zároveň je to jediný zápas, v ktorom ViOn rozvlnil sieť. Po odchode Róberta Gešnábela do Ružomberka sa ťažko presadzuje a ani jeden z hráčov súčasného kádra nestrelil v aktuálnom ročníku viac ako tri góly. S Michalovcami sa stretáva druhýkrát v priebehu siedmich dní. Pred týždňom na východe Slovenska prehral 0:2, hoci bol v druhom polčase strelecky aktívnejším mužstvom. V porovnaní s týmto duelom by Zlaté Moravce mali nastúpiť prakticky v nezmenenej zostave.

    MFK MICHALOVCE

    Futbalistom Michaloviec sa darí podstatne lepšie a zvyšok sezóny môžu odohrať bez výrazného tlaku. Záchranu majú jasnú a takisto sa nedá predpokladať, že by ešte ohrozili siedmu pozíciu Nitry. Na konte majú 34 bodov, teda o osem viac ako ich dnešný súper. Žlto-modrí začali jarnú časť sezóny remízou so Slovanom 1:1, o dva týždne neskôr zdolali Žilinu a v nastolenom trende pokračujú ďalej. Posledné tri ligové zápasy vyhrali so skóre 8:0. Okrem mužstva Juraja Jarábka zdolali Senicu 2:0 a spomínanú Nitru v domácom prostredí rozdrvili po výsledku 4:0. Najlepším strelcom tímu je sedemgólový Martin Koscelník. Jeden zo svojich gólov zaznamenal aj na pôde Zlatých Moraviec, kde na jeseň rozhodol o triumfe hostí 1:0. Zemplínčania len raz vystrelili na bránu a druhý polčas dohrávali bez vylúčeného Petra Kolesára. Dnes by nemal chýbať v zostave Igor Žofčák, ktorý v stredu nastúpil aj v drese druholigového Trebišova. Využil právo striedavého štartu a vo východniarskom derby s Bardejovom prispel dvoma prihrávkami k víťazstvu 3:1.
     
    Úvodné zostavy:

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Horník, Nikolić, Pintér, Chren (C) – Pleva – Orávik, Harba, Paixao da Silva, Bartolomeu – Urgela.
    Náhradníci: Čočišvili – Nascimento, M. Rigo, Duga, Bariš, O. Šašinka, Kotula.

    MFK Zemplín Michalovce: Bieszczad – Žofčák (C), Kavka, Carrillo, Shumeiko – Bednár – Jankauskas, Antonov, Niši, Kolesár – Kurminowski.
    Náhradníci: Kira – Šosták, Turik, Sulley, Matić, Bragin, Kovaľ.

    Rozhodcovia: Peter Kráľovič – Juraj Lieskovský a Daniel Poláček.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodný výkop dnešného zápasu mali domáci futbalisti, ktorí nastúpili v tradičných bielych dresoch. Na konci prvej minúty zostanú pri lopte, keďže pri postrannej čiare bol faulovaný Peter Orávik.
     
    2
    Spomínaný Peter Orávik centroval z pravej strany. V pokutovom území Zemplínčanov bolo pomerne husto, ale napokon celú situáciu vyriešil istým zákrokom poľský brankár Gerard Bieszczad.
     
    3
    Na začiatku zápasu sa snažia diktovať tempo hry domáci futbalisti. Do pokutového územia súpera si nabehol Ľubomír Urgela, ale čistým spôsobom ho odstavil od lopty Peter Kavka.
     
    4
    Teraz sa na dlhší časový úsek dostali k lopte aj hostia. Snažili sa presadiť po pravej strane, kde operuje michalovský kapitán Igor Žofčák. Ten sa však už k lopte nedostal, a tak bude odkopávať Pavel Kováč.
     
    5
    Sergei Shumeiko si splnil svoje defenzívne povinnosti. Petra Orávika dostal pod tlak, a tak sa podieľal na tom, že bývalému kapitánovi Zlatých Moraviec ušla lopta do autu.
     
    6
    Zlaté Moravce dali gól!
    Domáci futbalisti sa po veľkej chybe súpera dostávajú do vedenia. Niši Cubasa sa prezentoval nepresnou prihrávkou v rozohrávke. Využil to Brazílčan EWERTON PAIXAO DA SILVA, potiahol si loptu k bráne a strelou k pravej žrdi prekonal Gerarda Bieszczada.
     
    7
    Zlaté Moravce síce začali aktívnejšie, ale do vedenia sa dostali veľmi lacno. Niši Cubasa si moment zo šiestej minúty rozhodne nedá za klobúk, pretože práve jemu by mohli pripísať asistenciu na gól Ewertona.
     
    8
    Igor Žofčák sa presadil na pravej strane, ale jeho následný center nebol presný. Nasledovať tak bude len odkop od brány najstaršieho brankára súťaže Pavla Kováča.
     
    9
    Domáci futbalisti zostanú pri lopte. Hlavný rozhodca totiž postrehol nedovolený zákrok na Ewertona Paixaa da Silvu. Všetko sa to ale udialo iba v stredovom kruhu.
     
    10
    Úvodných desať minút dnešného stretnutia máme za sebou. Veľa vzruchu sme nevideli, tempo takisto nie je vôbec vysoké, no napriek tomu sa Zlaté Moravce dostali do tesného vedenia.
     
    12
    Zverenci Juraja Jarábka mali k dispozícii priamy kop z ľavej strany. Zodpovednosť napokon zobral na seba Ewerton Paixao da Silva, ale jeho strelecký pokus mieril vysoko nad súperovu bránu.
     
    13
    Michalovčania sa opäť zahrávali s ohňom. Tentokrát však ich nedôraz v rozohrávke nebol taký osudný, ako pri situácii zo šiestej minúty. Napokon z toho bude vhadzovanie domácich.
     
    14
    Zlaté Moravce pokračujú vo svojej útočnej aktivite. Zatiaľ sa len veľmi ťažko dostávajú cez Michalovčanov, ktorí bránia v niekoľkých defenzívnych blokoch.
     
    15
    Zlaté Moravce čakajú na víťazstvo už poriadne dlho. Dnes majú šancu zmeniť to, keďže zatiaľ sú jednoznačne lepším mužstvom na ihrisku. Michalovce sa viac-menej bránia.
     
    16
    Útoky sa teraz prelievajú z jednej strany na druhú. Michalovce to už po niekoľkýkrát skúšali cez svoju pravú stranu, ale svoje obranné povinnosti si splnil kapitán Martin Chren.
     
    18
    Peter Kolesár si dobre spracoval loptu pred súperovou šestnástkou. Už si to chystal na strelu pravou nohou, ale vydareným sklzom ho zastavil domáci stopér Miloš Nikolić.
     
    19
    Akcia hostí nemôže pokračovať ďalej, pretože v postavení mimo hru sa ocitol smoliar úvodných minút Niši Cubasu. Novú útočnú akciu tak budú môcť rozvinúť hráči v bielych dresoch.
     
    20
    Domáci fanúšikovia si teraz pýtali pokutový kop. Igor Žofčák totiž hranične zahral hornou končatinu vo vlastnej šestnástkou. Bolo to však skôr ramenom, a tak sa penalta správne nepískala.
     
    21
    Veľká šanca na strane Michaloviec. Dawid Kurminowski dostal výbornú prihrávku do šestnástky od Petra Kolesára. Následne sa zbavil dvoch brániacich obrancov, ale potom už z tesnej blízkosti mieril len do Pavla Kováča.
     
    22
    Pavel Kováč musel opäť zasahovať. Strelou z pravej strany ho preveril Eligius Jankauskas a následne kryje aj dorážku spomínaného poľského útočníka Dawida Kurminowskeho.
     
    24
    Zlaté Moravce dali gól!
    Domáci futbalisti zvyšujú svoj náskok na rozdiel dvoch gólov. Haris Harba vybojoval loptu pred súperovou šestnástkou. K strele sa následne odhodlal PETER ORÁVIK a presnou strelou k žrdi prekonal Gerarda Bieszczada.
     
    25
    Zlaté Moravce majú veľmi dobre našliapnuté k zisku cenných troch bodov. Po sérii nevydarených výsledkov sa začínala spomínať záchrana, no prípadným víťazstvom bude zrejme hrozba zažehnaná.
     
    26
    Eligius Jankauskas si počínal nedovolene, a tak hlavný arbiter píska jeho útočný faul. Litovcovi sa to vôbec nepáči a myslím si, že môže byť rád, že za protesty nedostal kartový trest.
     
    27
    Domáci futbalisti nemôžu pokračovať vo svojej akcii. Ľubomír Urgela si totiž nedal pozor na svoje postavenie a ocitol sa v ofsajde. Aspoň tak signalizuje jeden z postranných rozhodcov.
     
    28
    Dawid Kurminowski bol faulovaný v hlavičkovom súboji s Milošom Nikolićom. Hlavný rozhodca to postrehol, a tak bude nasledovať priamy kop mužstva z východného Slovenska.
     
    30
    Domáci futbalisti budú mať k dispozícii výhodu rohového kopu. Peter Orávik centroval z ľavej strany, no jeho pas zblokoval do bezpečia michalovský stopér Peter Kavka.
     
    31
    Zlaté Moravce mohli viesť už o tri góly. Gerard Bieszczad podcenil center Petra Orávika od rohovej zástavky, lopta prepadla na Harisa Harbu, ale ten z tesnej blízkosti a úplne sám mieril nad bránu súpera.
     
    32
    Rohový kop budeme vidieť aj na strane hostí. Martin Chren chcel síce hlavou poslať loptu na brankára Pavla Kováča, no trošku si nepotykal s presnosťou.
     
    33
    Michalovčania zahrali rohový kop na prednú žrď. Dokonca sa dostali aj do zakončenia, ale Eligius Jankauskas hlavičkoval tesne vedľa brány.
     
    34
    Martin Bednár posunul loptu na Igora Žofčáka. Michalovský kapitán centroval z pravej strany, ale loptu poslal len do rukavíc brankára Pavla Kováča.
     
    35
    Zlaté Moravce sa akoby uspokojili so svojim náskokom a nechávajú hrať súpera. Michalovce však zatiaľ kombinujú ďaleko od miest, ktoré sú z pohľadu brániacich hráčov nebezpečné.
     
    36
    Ďalšia obrovská šanca na domácej strane. Ewerton Paixao da Silva potiahol rýchlu akciu stredom ihriska, následne na ľavom krídle našiel Roberta Bartolomeua, ale ten v čistej šanci mieril len do Gerarda Bieszczada.
     
    37
    Hostia zostanú pri lopte, keďže nedovoleným zákrokom v strede ihriska sa prezentoval Haris Harba. Ten fauloval Petra Kolesára, ktorý patrí k najaktívnejším hráčom v žltom drese.
     
    38
    Teraz sa hrá prevažne v strede ihriska. Zlaté Moravce skutočne stiahli nohu z plynového pedála, no napriek tomu mali ďalšie dve veľké šance na zvýšenie svojho náskoku.
     
    39
    Gerard Bieszczad podržal svoj tím ďalším výborným zákrokom. Dalibor Pleva centrom z pravej strany našiel v šestnástke osamoteného Denisa Horníka, ktorý sa tam zabudol po rohovom kope. Mal veľa času na zakončenie, ale trafil len poľského brankára.
     
    40
    Michalovčania bránia neuveriteľne staticky a nedôrazne. Robert Bartolomeu sa teraz poľahky presadil po pravej strane, v šestnástke našiel Ľubomíra Urgelu, ale ten z otočky mieril do bočnej siete.
     
    41
    Ďalšia katastrofálna rozohrávka na strane hostí. K lopte sa dostal Haris Harba, no netrúfal si na osobný súboj jedného proti jednému. Akciu napokon zbrzdil, čo sa ukázalo ako zlé riešenie.
     
    43
    Igor Žofčák patrí k najaktívnejším hráčom hostí. Už po niekoľkýkrát centroval z pravej strany, ale Niši Cubasa ani Peter Kolesár nedokázali kvalitnejšie zakončiť. Pavel Kováč tak bude odkopávať.
     
    44
    Zlaté Moravce majú loptu na svojich kopačkách a kombinujú na vlastnej polovici ihriska. Príliš sa dopredu nehrnú a snažia sa najmä dohrať úvodné dejstvo s nádejným náskokom.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Hlavný rozhodca Peter Kráľovič k prvému polčasu napokon nepridal ani minútu. Nebolo prakticky začo, keďže sa hralo síce v nižšom tempe, ale bez väčších prerušení. Oveľa spokojnejší môžu byť domáci futbalisti, ktorí vedú 2:0. Skóre stretnutia otvoril Ewerton Paixao da Silva a následne na neho nadviazal Peter Orávik. Michalovce slabučko bránili a môžu byť radi, že po prvom polčase neprehrávajú o štyri či päť gólov. Druhý polčas sa začne krátko po 18:00 hod.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Hosťujúci tréner Anton Šoltis spravil počas prestávky hneď dve striedania. Na trávnik prišiel Sadam Sulley, ktorý vymenil Petra Kolesára. Okrem toho je na ihrisku aj Róbert Kovaľ namiesto Sergeja Shumeika.
     
    46
    Zrejme zo zdravotných dôvodov strieda aj domáci tréner. Na ihrisko prichádza Juraj Kotula, ktorý vymení v prvom polčase takmer bezchybného Miloša Nikolića.
     
    47
    Domáci futbalisti budú mať k dispozícii výhodu priameho kopu, keďže svojim individuálnym prienikom narobil súperovi poriadne problémy Robert Bartolomeu.
     
    48
    Peter Orávik poslal loptu do šestnástky súpera. K odrazenej lopte sa dostal Haris Harba, ale jeho skôr propagačnú strelu bez väčších problémov kryje Gerard Bieszczad.
     
    49
    Michalovce mali v priebehu minúty k dispozícii tri štandardné situácie. Všetky zahral Igor Žofčák, ale jeho spoluhráči sa nedostali do zakončenia ani po priamom či rohových kopoch.
     
    50
    Denis Horník tvrdo atakoval Antona Antonova, z čoho pramenil ďalší priamy kop. Tentokrát to Igor Žofčák skúšal priamou strelou na bránu, ale Pavla Kováča nedokázal prekonať.
     
    51
    Michalovce dali gól!
    Hostia vstúpili do druhého polčasu oveľa lepšie a zo sérii štandardných situácii vyťažili gól. Po rohovom kope sa lopta odrazila na nohu ANTONA ANTONOVA a ten so šťastím prepasíroval loptu popod vybehnutého brankára Pavla Kováča.
     
    52
    Domáci futbalisti sa snažili odpovedať na gól súpera. Robert Bartolomeu si nabiehal na center z pravej strany, ale po kontakte so súperovým obrancom bude potrebovať ošetrenie.
     
    54
    Robert Bartolomeu chcel centrovať z ľavej strany. Jeho pas bol však trošku pretiahnutý, a tak musel poľský brankár Gerard Bieszczad vytesniť loptu nad svoju bránu.
     
    55
    Center Petra Orávika nebol príliš vydarený, a tak sa domáci do zakončenia nedostali. Onedlho sa však individuálne presadil Ewerton Paixao da Silva a vybojoval ďalší rohový kop.
     
    56
    Tentokrát z ľavej strany centroval Robert Bartolomeu. Jeho pas smeroval na prednú žrď, ale tam boli len hráči v žltých dresoch. Každopádne, zápas sa nám teraz poriadne rozbehol.
     
    57
    Michal Pintér sa teraz vysunul až takmer na polovici ihriska. V tomto priestore si počínal nedovolene v súboji so Sadamom Sulleym, a tak budú môcť pokračovať vo svojej akcii Michalovce.
     
    58
    Striedajúci Sadam Sulley si nabehol na center z ľavej strany, ktorého autorom bol zrejme Niši Cubasu. Do koncovky sa ale napokon nedostal, pretože pri lopte bol ako prvý Pavel Kováč.
     
    59
    Ďalší rohový kop pre Michalovce. Tie sú v druhom polčase naďalej aktívnejšie a už ukázali, že po štandardnej situácii dokážu skórovať. Aj teraz bude centrovať Igor Žofčák.
     
    60
    Z ľavej strany centroval Niši Cubasu. K hlavičke sa na hranici bieleho bodu dostal strelec michalovského gólu Anton Antonov, ale tentokrát mieril vedľa pravej žrdi brány Pavla Kováča.
     
    61
    Niši Cubasa sa snažil presadiť individuálne, ale proti presile domácich obrancov sa nepresadil. Napokon lopta prepadla až k Pavlovi Kováčovi, ktorý zbiera cenné sekundičky pre domáce farby.
     
    63
    Z pravej strany centroval Peter Orávik. Na jeho pas nereagoval nikto v bielom drese, ale napriek tomu musel zasahovať Gerard Bieszczad. Loptu však chytá pohodlne do dvoch rúk.
     
    64
    Druhé striedanie v tíme Zlatých Moraviec. Na ihrisko sa dostane defenzívnejšie ladený Damián Bariš. Naopak, na lavičku náhradníkov už smeruje Robert Bartolomeu.
     
    65
    Hostia mali k dispozícii ďalší priamy kop. Prudkou strelou pod brvno to skúsil tradičný exekútor štandardných situácii Igor Žofčák, ale Pavel Kováč dokázal loptu vyraziť do bezpečného priestoru.
     
    66
    Pavel Kováč bez najmenších problémov kryje center z ľavej strany. Následne aj rozohral útočnú akciu svojho tímu, ale Harisovi Harbovi ušla lopta mimo hracej plochy.
     
    67
    Teraz sme videli niekoľko osobných súbojov pred domácou šestnástkou. Napokon celú situáciu vyriešil obranca Michal Pintér, ktorý vybojoval autové vhadzovanie pre zverencov Juraja Jarábka.
     
    68
    Anton Antonov centroval z pravej strany, ale Dawid Kurminowski sa k hlavičke nedostal. Rovnaké konštatovanie platí aj po následnom centri zľava, ktorého autorom bol Igor Žofčák.
     
    69
    Michalovce sa v druhom polčase dostali do zápasu a rozhodne ešte dnes nepovedali posledné slovo. Zlaté Moravce sa akoby zľakli víťazstva a o cenné tri body budú musieť ešte bojovať.
     
    71
    Hlavný rozhodca dnešného zápasu prvýkrát siaha do svojho vrecka. Po faule na michalovského útočníka Dawida Kurminowskeho dostáva kartové napomenutie stopér Michal Pintér.
     
    72
    Michalovce dali gól!
    Hostia korunujú svoj zlepšený výkon v druhom polčase vyrovnávajúcim gólom. Igor Žofčák pristavil loptu PETROVI KAVKOVI, ten prudko vystrelil z hranice možno 25 metrov a prekonal Pavla Kováča. Ten si na loptu stiahol, ale už ju nestihol zachytiť pred bránkovou čiarou.
     
    73
    Juraj Jarábek reaguje na inkasovaný gól posledným striedaním. Zmena nastane na hrote útoku, kde Ľubomíra Urgelu nahradí český legionár Ondřej Šašinka.
     
    74
    Michalovce sa zrejme nechcú uspokojiť len s vyrovnaním. Chvíľu to dokonca vyzeralo tak, že strelili vedúci gól, ale ten neplatí kvôli ofsajdovému postaveniu. Na druhej strane strieľal Ewerton Paixao da Silva, ale Gerard Bieszczad si poradil.
     
    75
    Ewerton Paixao da Silva to opäť skúšal individuálnym prienikom po pravej strane. Jeho následný strieľaný center ale pred Ondřejom Šašinkom odvrátil do bezpečia José Carrillo.
     
    76
    Teraz sme videli niekoľko ostrejších súbojov v strede ihriska. Tým posledným sa prezentoval Damián Bariš, ktorý nedovoleným spôsobom poslal na trávnik Eligiusa Jankauskasa.
     
    77
    Michalovce pokračujú vo svojom dobrom výkone v druhom dejstve. Tentokrát to skúšali centrom z ľavej strany, ale Dawid Kurminowski bol pozorne strážený.
     
    78
    Ďalším nedovoleným zákrokom sa prezentoval Damián Bariš. Hostia tak majú výhodu priameho kopu z podobnej pozície, z akej pred niekoľkými minútami skóroval Peter Kavka.
     
    79
    Igor Žofčák opäť posunul loptu na Petra Kavku. Ten strieľal z úctivej vzdialenosti, ale trafil len jedného z domácich hráčov, ktorý bol súčasťou pripraveného múru.
     
    80
    Haris Harba si teraz prebral loptu v pokutovom území súpera. Prehodil si to ešte na ľavačku, ale jeho následné zakončenie dokázal zblokovať zrejme Peter Kavka.
     
    81
    Zlaté Moravce sa mohli dostať do opätovného vedenia. Po rohovom kope a následnej skrumáži trafil brvno Ondřej Šašinka a potom z troch metrov prestrelil odkrytú bránu Haris Harba.
     
    82
    Hra teraz musela byť prerušená, pretože na hracej ploche zostal ležať striedajúci Sadam Sulley. Ten má zrejme svalové problémy, ale zatiaľ nebude potrebovať ošetrenie.
     
    83
    José Carrillo to skúsil strelou z úctivej vzdialenosti. Pokusu síce nechýbala razancia, ale presnosť už trošku pokrivkávala. Nasledovať tak bude odkop od brány Pavla Kováča.
     
    84
    Peter Orávik si teraz nepotykal so spracovaním lopty. Tá mu na pravej strane odskočila, a tak bude nasledovať len odkop od brány Gerarda Bieszczada.
     
    86
    Hostia mali výhodu rohového kopu. Ten zahral z pravej strany nikto iný ako Igor Žofčák, ale našiel len pripraveného brankára Pavla Kováča.
     
    87
    Rohový kop budú zahrávať aj domáci futbalisti. Martin Chren sa síce dostal k centru z ľavej strany, no výborný návrat do obrany predviedol Eligius Jankauskas.
     
    88
    Zlaté Moravce sa do zakončenia nedostali. Michalovská defenzíva v druhom polčase pracuje veľmi dobre. Jedinú šancu mali domáci pred pár minútami, keď po rohovom kope zahodil tutovku Haris Harba.
     
    89
    Gerard Bieszczad teraz podržal svoj tím. Dalibor Pleva získal loptu na hranici pokutového územia, pohotovo vystrelil, ale poľský brankár loptu vytesnil na rohový kop. Následne kryje aj center Petra Orávika.
     
    90
    Riadny hrací čas sa v tejto chvíli naplnil. To posledné, čo sa v ňom stihlo udiať, bol ofsajd na strane Michaloviec. Peter Kráľovič ešte pridáva k dnešnému duelu dve minúty.
     
    90+1
    Haris Harba sa dožadoval odpískania nedovoleného zákroku pred pokutovým územím hostí. Peter Kráľovič jeho želanie však nevyslyšal, a tak plynulo pokračujeme v nadstavenom čase.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Futbalisti Zlatých Moraviec sa ani dnes nedočkali prvého víťazstva v jarnej časti sezóny. Zápas s Michalovcami mali skvele rozohraný. Viedli 2:0, mali ďalšie veľké šance, no zvýšiť náskok sa im nepodarilo. Do druhého dejstva akoby nastúpilo úplne iné mužstvo z východného Slovenska a zaslúžene vyrovnalo po góloch Antona Antonova a Petra Kavku. Domáci predsa len mohli získať tri body, no to by musel Haris Harba skórovať po rohovom kope z tesnej blízkosti. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok dňa. (18:58:15)

    Miroslav Kováčik

    Branky: 6. Paixao da Silva, 24. Orávik (Harba) – 51. Antonov, 72. Kavka (Žofčák)

    Karty:   71. Pintér (ZMO)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 6:5. Rohy: 9:9. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 19:9.
    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Horník, Nikolić (46. Kotula), Pintér, Chren (C) – Pleva – Orávik, Harba, Paixao da Silva, Bartolomeu (64. Bariš) – Urgela (73. O. Šašinka).
    Náhradníci: Čočišvili – Nascimento, M. Rigo, Duga, Bariš, O. Šašinka, Kotula.

    MFK Zemplín Michalovce: Bieszczad – Žofčák (C), Kavka, Carrillo, Shumeiko (46. Kovaľ) – Bednár – Jankauskas, Antonov, Niši, Kolesár (46. Sulley) – Kurminowski.
    Náhradníci: Kira – Šosták, Turik, Sulley, Matić, Bragin, Kovaľ.

    Rozhodčí: Peter Kráľovič – Juraj Lieskovský a Daniel Poláček

    Diváci: 562
    bahis siteleri