Ružomberok – Trnava 0:0 (kon.) | Senica – Podbrezová 1:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Michalovce 2:2 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
2:2 (2:0)
MFK Zemplín Michalovce
sk Sobota 21.04.2018, 17:00Niké liga • O udržení
Předzápasové kurzy
     
    89
    Gerard Bieszczad teraz podržal svoj tím. Dalibor Pleva získal loptu na hranici pokutového územia, pohotovo vystrelil, ale poľský brankár loptu vytesnil na rohový kop. Následne kryje aj center Petra Orávika.
     
    81
    Zlaté Moravce sa mohli dostať do opätovného vedenia. Po rohovom kope a následnej skrumáži trafil brvno Ondřej Šašinka a potom z troch metrov prestrelil odkrytú bránu Haris Harba.
     
    73
    Juraj Jarábek reaguje na inkasovaný gól posledným striedaním. Zmena nastane na hrote útoku, kde Ľubomíra Urgelu nahradí český legionár Ondřej Šašinka.
     
    72
    Michalovce dali gól!
    Hostia korunujú svoj zlepšený výkon v druhom polčase vyrovnávajúcim gólom. Igor Žofčák pristavil loptu PETROVI KAVKOVI, ten prudko vystrelil z hranice možno 25 metrov a prekonal Pavla Kováča. Ten si na loptu stiahol, ale už ju nestihol zachytiť pred bránkovou čiarou.
     
    71
    Hlavný rozhodca dnešného zápasu prvýkrát siaha do svojho vrecka. Po faule na michalovského útočníka Dawida Kurminowskeho dostáva kartové napomenutie stopér Michal Pintér.
     
    64
    Druhé striedanie v tíme Zlatých Moraviec. Na ihrisko sa dostane defenzívnejšie ladený Damián Bariš. Naopak, na lavičku náhradníkov už smeruje Robert Bartolomeu.
     
    51
    Michalovce dali gól!
    Hostia vstúpili do druhého polčasu oveľa lepšie a zo sérii štandardných situácii vyťažili gól. Po rohovom kope sa lopta odrazila na nohu ANTONA ANTONOVA a ten so šťastím prepasíroval loptu popod vybehnutého brankára Pavla Kováča.
     
    46
    Zrejme zo zdravotných dôvodov strieda aj domáci tréner. Na ihrisko prichádza Juraj Kotula, ktorý vymení v prvom polčase takmer bezchybného Miloša Nikolića.
     
    46
    Hosťujúci tréner Anton Šoltis spravil počas prestávky hneď dve striedania. Na trávnik prišiel Sadam Sulley, ktorý vymenil Petra Kolesára. Okrem toho je na ihrisku aj Róbert Kovaľ namiesto Sergeja Shumeika.
     
    39
    Gerard Bieszczad podržal svoj tím ďalším výborným zákrokom. Dalibor Pleva centrom z pravej strany našiel v šestnástke osamoteného Denisa Horníka, ktorý sa tam zabudol po rohovom kope. Mal veľa času na zakončenie, ale trafil len poľského brankára.
     
    36
    Ďalšia obrovská šanca na domácej strane. Ewerton Paixao da Silva potiahol rýchlu akciu stredom ihriska, následne na ľavom krídle našiel Roberta Bartolomeua, ale ten v čistej šanci mieril len do Gerarda Bieszczada.
     
    31
    Zlaté Moravce mohli viesť už o tri góly. Gerard Bieszczad podcenil center Petra Orávika od rohovej zástavky, lopta prepadla na Harisa Harbu, ale ten z tesnej blízkosti a úplne sám mieril nad bránu súpera.
     
    24
    Zlaté Moravce dali gól!
    Domáci futbalisti zvyšujú svoj náskok na rozdiel dvoch gólov. Haris Harba vybojoval loptu pred súperovou šestnástkou. K strele sa následne odhodlal PETER ORÁVIK a presnou strelou k žrdi prekonal Gerarda Bieszczada.
     
    21
    Veľká šanca na strane Michaloviec. Dawid Kurminowski dostal výbornú prihrávku do šestnástky od Petra Kolesára. Následne sa zbavil dvoch brániacich obrancov, ale potom už z tesnej blízkosti mieril len do Pavla Kováča.
     
    6
    Zlaté Moravce dali gól!
    Domáci futbalisti sa po veľkej chybe súpera dostávajú do vedenia. Niši Cubasa sa prezentoval nepresnou prihrávkou v rozohrávke. Využil to Brazílčan EWERTON PAIXAO DA SILVA, potiahol si loptu k bráne a strelou k pravej žrdi prekonal Gerarda Bieszczada.

    Miroslav Kováčik

    Branky: 6. Paixao da Silva, 24. Orávik (Harba) – 51. Antonov, 72. Kavka (Žofčák)

    Karty:   71. Pintér (ZMO)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 6:5. Rohy: 9:9. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 19:9.
    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Horník, Nikolić (46. Kotula), Pintér, Chren (C) – Pleva – Orávik, Harba, Paixao da Silva, Bartolomeu (64. Bariš) – Urgela (73. O. Šašinka).
    Náhradníci: Čočišvili – Nascimento, M. Rigo, Duga, Bariš, O. Šašinka, Kotula.

    MFK Zemplín Michalovce: Bieszczad – Žofčák (C), Kavka, Carrillo, Shumeiko (46. Kovaľ) – Bednár – Jankauskas, Antonov, Niši, Kolesár (46. Sulley) – Kurminowski.
    Náhradníci: Kira – Šosták, Turik, Sulley, Matić, Bragin, Kovaľ.

    Rozhodčí: Peter Kráľovič – Juraj Lieskovský a Daniel Poláček

    Diváci: 562
    bahis siteleri