Austrálie – Island 3:0 (kon.) | Srbsko – Belgie 4:1 (kon.) | Nizozemsko – Čína 7:0 (kon.)
konec
Srbsko
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
Belgie
Pondělí 23.04.2018, 16:30Mistrovství světa - II. A Divize • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (18:39:12)
     
    Utkání sledovalo 215 diváků.
     
    Nejlepší hráči utkání

    Belgie: Bryan Kolodziejczyk
    Srbsko: Aleksa Luković
     
    Střely na branku: 31 – 33
     
    Je dobojováno. Srbové ve třetí třetině přidali ještě jednu branku. Ve třiapadesáté minutě využil přesilovou hru Petar Novaković a definitivně tak srazil belgický celek. Srbsko tak slaví první výhru na mistrovství světa II. divize ve skupině A.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Ještě jeden útok Belgičanů a už to vypadá, že se vůbec nic nestane. Srbové tak kráčí za prvními třemi body na tomto šampionátu.
     
    59:20
    Kotouč je v pásmu Belgie a zápas jde pomalu do svého finiše.
     
    58:38
    Marko Sretović dostal přihrávku do mezikruží odkud vyslal přízemní střelu, ale ta skončila jen na betonech Mika Jansena.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:34
    Srbové stále drží kotouč ve své moci a nepouštějí tak Belgičany do zakončení před jejich brankou. Nyní vyhodili puk do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    57:02
    Znovu drží hráči Srbska kotouč v útočném pásmu, tam ale byli zastaveni obranou Belgie. Belgičané tak otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    56:22
    Nakonec se před Jansenem dostal do dobré střely Andrej Zwick, ale brankář Belgie včas sklapl své betony a kotouč za svá záda nepustil.
     
    56:06
    Po neúspěšné střele hráčů Belgie se k puku dostali znovu Srbové a okamžitě ho vyvážejí pryč z obranné třetiny.
     
    55:13
    Oba celky střídají a poté se bude vhazovat v pásmu Srbska, po levici Arsenijeho Rankoviće.
     
    54:49
    Uglješa Novaković střílel od modré čáry a kotouč se dostal s odrazem obrany až před Jansena, nikdo ze Srbů ho ale nedokázal tečovat.
     
    54:05
    Srbové se už příliš nikam neženou. Mají dostatečný náskok a nechtějí o něj přijít. Nyní se snaží výsledek bránit.
    52:43 Petar NOVAKOVIĆ - 4:1
     
    52:43
    Srbsko právě střelilo branku!
    Přesilová hra Srbů je využita a ti tak vedou rozdílem tří gólů. PETAR NOVAKOVIĆ se na pravém kruhu opřel do střely a puk prolétl až za Jansenova záda – 4:1. Takový náskok už Belgičané budou jen těžko dohánět. Asistence: Dominik Crnogorac a Aleksa Luković.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 15. P. Novaković (A. Luković), 22. Kerezović (A. Luković), 39. Sretović (P. Novaković), 53. P. Novaković (Crnogorac, A. Luković) – 31. Denis (McCann-Coppens)


    Srbsko: Ranković (Mitić) – A. Luković, Ilić (C), Crnogorac, Podunavac, Sabadoš (A), Anić, U. Novaković – Zwick, Bjelogrlić, Brkušanin – Vučurević (A), Sretović, P. Novaković – Kerezović, Djumić, Vukičević – Subotić, Cengeri, Radosavljević – Mirković.
    Belgie: Jansen (Legrand) – Denis, Paulus (C), Neven, Distate, Verschaeve, van Espen – Roland, B. Kolodziejczyk (A), Verelst (A) – Henry, de Smet, Bremner – McCann-Coppens, van den Bogaert, Delbrassine – Pellegrims, Kolyasnikov, Milpas – James, Klijsen.

    Rozhodčí: Morozov (Rusko) – Jucers (Lotyšsko), Korte (Nizozemsko)

    Diváci: 215
    bahis siteleri