Finsko – Švédsko 6:7 (kon.) | Česko – Švýcarsko 5:6 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Česko
5:6 (0:1, 1:3, 4:1)
Švýcarsko
Sobota 28.04.2018, 15:00 • DRFG Aréna • Euro Floorball Tour (muži)
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Těším se na Vás u dalšího utkání EFT v Brně. Konkrétně to bude zítřejší duel mezi Švédskem a Švýcarskem. Přeji vám pěkný zbytek dne a zase někdy. (17:13:16)
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Švýcarsko – Patrick Mendelin
    Česko – Daniel Šebek
     
    Je konec. Diváci byli svědky opravdu nádherného florbalového utkání mezi Českou republikou a Švýcarskem. Zápas nám dospěl až do samostatných nájezdů, ve kterých se Švýcaři prosadili jednou, zatímco Češi ani jednou. Hostující hráči tedy získali dva body do tabulky, zatímco domácí jeden. V zítřejším utkání mezi Čechy a Finy půjde o to, kdo skončí v tabulce na třetím a kdo na čtvrtém místě.
     
    Konec zápasu.
    Matthias HOFBAUER - 5:6
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Švýcarsko.
    Autorem vítězné branky je MATTHIAS HOFBAUER.
     
    3. série
    0:1
    Je konec! Jiří Curney to zkoušel chytře. Naznačil kličku, zatímco posílal míček z bekhendu na druhou stranu. Meier však ukázal reflexivní zákrok.
     
    3. série
    0:1
    Matthias Hofbauer si s tím poradil náramně! Pustil se do toho s plnou parádou a poslal míček po padajícím Baurem.
     
    2. série
    0:0
    Lukáš Hájek se rozhodl pro střelu! Sice překonal Meiera, jenže jeho ránu zastavila tyčka.
     
    2. série
    0:0
    Dan Hartmann to zkoušel k tyčce, jenže tam se včas objevila ruka Lukáše Bauera!
     
    1. série
    0:0
    Patrik Dóža jel celou dobu pomalu, nakonec zkoušel poslat míček do horních pater branky, kde skvěle zasáhl Meier.
     
    1. série
    0:0
    Švýcarský florbalista se rozběhl celkem rychle, ale poté zpomalil. Nakonec chtěl udělat bekhendovou kličku, ale neuspěl!
     
    Samostatné nájezdy právě začaly.
     
    Je za námi i třetí třetina, který přinesla florbalovou parádu z pohledu České republiky, která dokázala srovnat stav až na 5:5, přestože v utkání prohrávala 0:4.

    Pokračovat se bude samostatnými nájezdy, každý tým bude mít k dispozici tři.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:17
    Zatím jsou to ovšem přihrávky mezi obránci, jenže pro Čechy má dnes i bod cenu zlata, jelikož se sebrali ze stavu, kdy prohrávali 0:4.
     
    58:29
    Na hokejky Švýcarska se začíná vkrádat nervozita. Tentokrát zapříčinila úplně zbytečnou ztrátu míčku. Češi se ovšem rozhodli pro postupný útok.
     
    58:18
    Oddechový čas pro hosty.
    58:18 CURNEY - 5:5
     
    58:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    A vyplatilo se, jelikož máme minutu a třičtvrtě před koncem srovnáno. Suchánek z první poslal míček na JIŘÍHO CURNEYHO, jehož rána zaplula přesně do růžku Meierovy branky! Asistence: Patrik Suchánek.
     
    57:50
    Česká republika to zkouší bez Bauera v bráně!
     
    57:36
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:36
    Česká reprezentace se hnala do přečíslení čtyři na tři, ale Filipu Langerovi se nepovedla přihrávka. Ta skončila jen za mantinelem. Škoda.
     
    56:54
    Pěkná akce domácího týmu! Daniel Šebek stál na hranici brankovišti, kam také přihrávka přišla. Domácí útočník s číslem tři nedokázal zakončit.
     
    56:33
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Nicola Bischofberger – 2 min., Bránění ve hře).
     
    56:33
    Josef Rýpar byl teď atakován na hranici dvouminutového trestu, dokonce se prolétl až za mantinel. Nakonec se přece jen vylučovat bude.
    56:21 ŠEBEK - 4:5
     
    56:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeká nás velmi dramatická koncovka, jelikož už je to zase jen o gól! Po chybě domácích se dostal k míčku Curney, jenž ho posunul na volného DANIELA ŠEBKA, který neměl problémy z brankoviště zakončit. Asistence: Jiří Curney.
     
    55:54
    Dnešní utkání sleduje 1582 diváků!
     
    55:29
    Po rychlé kombinaci se dostal k velmi svižné střele Rüegger, jehož rána se odrazila od horní tyčky zpět do hřiště. Při domácích stálo štěstí.
     
    54:35
    Tato branka hostující reprezentaci hodně uklidnila, naopak srazila tu domácí. Švýcaři si v klidu kombinují na vlastní polovině a nejsou moc napadáni.
    53:39 RIEDI - 3:5
     
    53:39
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak zase přichází trest, jelikož Švýcaři se znovu prosazují! Ti se dostali do přečíslení dva na jednoho, když Laely našel před brankou úplně volného PAOLA RIEDIHO, jenž nadvakrát překonal Bauera v bráně. Asistence Claudio Laely.
     
    53:23
    K odraženému míčku se dostal Patrik Dóža, jenž se s ničím nerozpakoval a vyslal jedovatou střelu. Ta minula horní růžek branky jen o kousek.
     
    53:02
    Hosté se dostali do rychlého přečíslení dva na jednoho. Na poslední chvíli se vrátil Adam Delong, který odpálil míček těsně vedle domácí branky!
     
    52:24
    Lukáš Hájek pálil, ovšem do jeho rány strčil hokejku švýcarský obránce. Poté se k míčku dostali hosté, kteří mají problémy s napadáním domácích.
     
    51:38
    Domácí národní tým nadále pokračuje v obrovském tlaku. Teď mu ale nevyšla rozehrávka z rohu, po které se hnalo Švýcarsko do útoku, neúspěšně.
     
    50:51
    Mohlo být srovnáno! Obrovská šance domácího týmu. Šebek dostal pas, který posunul na lépe postaveného Dóžu, který šel sám na gólmana. Zvolil střelu, kterou minul!
     
    50:03
    Máme zde posledních deset minut třetí třetiny. Srovnají Češi stav? U míčku jsou Švýcaři, ale vysoké napadání domácího týmu jim dělá problémy.
     
    49:22
    A nejspíše proto přišla velká šance Švýcarska. Gfeller si seběhl na hranici brankoviště, kam dostal přihrávku, avšak o kousek přestřelil!
     
    48:56
    Konečně se k míčku dostala také hostující reprezentace, která by chtěla hru uklidnit. Domácí hráči ovšem napadají velmi vysoko.
     
    48:03
    A Češi jsou stále velmi aktivní. Opět u toho byla třetí lajna, jež obrala o míček svého soupeře a hnala se do přečíslení. Dóžova střela byla zblokována.
    47:39 HÁJEK - 3:4
     
    47:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    DRFG Aréna bouří, už je to jen o jednu branku! První nádherná akce doácímu týmu sice ještě nevyšla. Poté však poslal Hubálek zpoza branky míček na LUKÁŠE HÁJKA, jenž bez potíží překonal Meiera. Asistence: Jakub Hubálek.
     
    46:46
    Domácí reprezentace tlačí svého soupeře a je vidět, že dnes opravdu prohrát nechce. Ve třetí třetině má míček na svých hokejkách a obklopuje útočnou polovinu.
     
    45:59
    Třetí formace české reprezentace dělá svému soupeři opravdu problémy. Martin Kisugite pálil, avšak do jeho rány stačili švýcarští obránci dát hůl.
     
    45:00
    Zajímavá akce také na druhé straně. Švýcaři se třemi rychlými přihrávkami dostali až do brankové pozice, ale finální střela z první šla vedle tyče.
     
    44:10
    To jsou šance, další branka opravdu visí ve vzduchu! Langer našel pěkným pasem Mikuláš Krbce, jenž nemohl střílet z první, tak si míček potáhl, ale jeho pokus neskončil v bráně.
     
    43:30
    A Česko se snaží napadat hodně vysoko, díky čemuž se mu podařilo získat míček na polovině hřiště. Hned poté jsme viděli rychlé přenesení hry a Meier musel zakročit.
     
    42:49
    A třetí lajna českého národního týmu hraje ve velkém laufu. Škoda, že se teď sami hráči připravili o míček poté, co sjel z hole Kisugitemu.
    42:14 DÓŽA - 2:4
     
    42:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesto inkasuje! Češi měli opravdu skvělý vstup do třetí třetiny. PATRIK DÓŽA byl v dobré střelecké pozici, a tak vypálil. Jeho rána šla přesně nad rameno Meiera a už je to zase je o dva góly. Asistence: Daniel Šebek.
     
    42:03
    Zase velká šance domácí reprezentace, ale opět to byl skvělý zákrok Meiera. ten se dnes rozchytal k velkému výkonu.
     
    41:32
    Skvělá defenzivní práce Ondřeje Vítovce! Ten na poslední chvíli máchl hokejkou a trefil míček, který šel na volného švýcarského hráče, jenž by šel sám na bránu!
     
    40:36
    Mohlo by! První větší šanci obstaral Daniel Šebek, jenž poslal křižný pas na Jiřího Curneyho. Jeho rána byla sražena mimo nebezpečí.
     
    40:09
    Už nám začala i poslední perioda dnešního utkání. Česká republika prohrává o tři branky, podaří se jí dnešní utkání zdramatizovat?
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Je za námi i druhá část dnešního utkání, po které vedou Švýcaři dokonce o tři branky! Nutno dodat, že vedení neodpovídá tomu, co vidíme na hřišti. Češi mají spoustu šancí, jenže je, na rozdíl od svého soupeře, nedokáží proměňovat. Tuto střeleckou neschopnost prolomil Martin Kisugite, jenž vstřelil první gól domácího týmu v dnešním utkání.

    Poslední třetina začne přibližně v 16:25.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Chybí nám posledních deset vteřin a míček mají na svých hokejkách Švýcaři. Ti už budou chtít tuto třetinu jen dohrát, mají pohodlný náskok.
     
    39:30
    Češi by ještě rádi vstřelil do konce druhé třetiny ještě jednu branku, ale měli štěstí, že neinkasovali! Mendelin se zjevil sám před gólmanem, avšak trefil jen jeho masku!
    38:23 KISUGITE - 1:4
     
    38:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Konečně se prosazuje také Česká republika, což ocenili především fanoušci na stadionu. MARITN KISGUTIE dobře bránil ve výhledu Meierovi, navíc se od něj míček odrazil do branky! Asistence: Daniel Šebek.
     
    37:46
    V protiútoku dával Filip Langer na Mikuláše Krbce, jenž si nedokázal balonek ideálně zpracovat. Poté se píská faul proti Švýcarsku.
     
    37:19
    Ondřej Vítovec se rozhodl pro střelu. Ta jen prolétla okolo branky a vylétla až ven. Navíc vše proběhlo bez teče a u míčku jsou hosté.
     
    36:43
    Češi jsou tímto vývojem trochu zaskočení. Ani dnes nejsou horším týmem, přesto opět prohrávají, tentokrát dokonce o čtyři branky. Škoda špatné efektivity střelby domácího celku.
    35:13 RÜEGGER - 0:4
     
    35:13
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A tak se opět prosazují hráči švýcarské reprezentace. JÖEL RÜEGGER si naběhl na brankoviště, kam pas také dostal a překonal bezmocného Bauera v bráně. Asistence: Matthias Hofbauer.
     
    34:39
    Další velká šance Česka, která opět nekončí brankou! Patrik Dóža běžel s Danielem Šebkem, kterému adresoval přihrávku na paty, a ten tak nemohl zakončit do odkryté části branky.
     
    33:44
    Skvělou obrannou činnost předvedl Milan Garčar! Švýcarský hráč si už nabíhal s míčkem do ideální pozic, když do jeho rány klekl hráč s číslem sedmnáct.
    32:49 CAMENISH - 0:3
     
    32:49
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Čechy mohou promarněné příležitosti opravdu mrzet, jelikož opět jsou to oni, kdo inkasuje! CHRISTOPH CAMENISH dostal nabito a jeho rána z první zapadla k tyčce. Asistence: Matthias Hofbauer.
     
    31:44
    Česká republika sice prohrává o dvě branky, ale domácím fanouškům to vůbec nevadí! Ti teď dohnali do další velké šance Curneyho, jenž pálil do prázdné brány, ovšem jeho ránu po zemi dokázal Meier zneškodnit.
     
    31:30
    To je neskutečné, jaké šance opět Češi zahazují! Tentokrát se opět dostali do přečíslení dva na jednoho. Hráč, který celou akci táhl si dobře všiml, že nemůže nahrát, a tak vypálil. Meier míček jen vyrazil, ovšem ani následné dorážky se nevešly mezi tři tyče.
     
    30:32
    Milan Garčar poslal míček na Martina Tokoše, který z první hledal nějakého spoluhráče před brankou. Bohužel pro domácí tam nikdo nebyl.
     
    29:39
    Opět byl v akci Jiří Curney, ale tomu se zatím na tomto turnaji nedaří! Dóža mu skvěle přenechal míček a mladoboleslavský útčoník běžel sám na Meiera. Položil si ho, ovšem jeho bekhendový pokus šel nad!
     
    28:47
    A mohlo to být zase o jednu branku! Daniel Šebek utekl s Jiřím Curneym, kterému také adresoval svou přihrávku, jenže domácí útočník s číslem čtyři nedokázal překonat Meiera.
    28:29 HOFBAUER - 0:2
     
    28:29
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Přesto se hráči v červených dresech v této třetině ještě prosazují. Mendelin dostal míček na brankoviště, odkud chtěl pálit, ale nepovedlo se mu to. Tak posunul míček na MATTHIASE HOFBAUERA, jenž dával do prázdné. Asistence: Patrik Mendelin.
     
    27:54
    Další velká šance Mendelina! Vypadá to, že ten už si své štěstí dnes vybral. Běžel sám na brankáře, obhodil si ho, ale poté přepadl přes jeho nohu. Faul se nepíská.
     
    27:21
    Znovu tentýž hráč v akci! Kapitán Švýcarska dostal křižnou přihrávku, po které pálil z první k tyči, avšak Lukáš Bauer se stihl přemístit.
     
    26:38
    Z velmi nebezpečné pozice zahrávali Švýcaři svou standardní situaci. Nemysleli to vůbec zle, vše vyšperkovala přihrávka na Hofbauera, jenž z brankoviště minul.
     
    26:38
    Vyloučení v týmu Česko (Adam Delong – 2 min., Blokování soupeřovy hole).
     
    26:11
    Druhá třetina je zatím velmi záživná pro oko diváka. Na obou stranách jsme viděli několik šancí a je škoda, že zatím padla jen jedna branka.
     
    25:44
    Mohlo být srovnáno! Míček už letěl za brankovou čáru, kde ho chtěl dorážet ještě jeden z Čechů, jelikož si nebyl jistá, ovšem přestřelil!
     
    25:11
    Česká republika sice rozehrávala a vypadalo to na rychlý přechod do útoku, přesto se k míčku dostali hosté a Bauer musel zakročit.
    24:37 Českého brankáře zachrínila jeho pravá tyč
     
    24:37
    Převeliká šance Švýcarska! Mendelin nádherně našel Riediho, který mohl u tyčky uklízet do prázdné. To ovšem nezvládl a jen trefil tyč!
     
    24:05
    Další dobrá šance pro střelce zatím jediné branky. Mendelin dělá české obraně velké problémy. Tentokrát se jeho střela mezi tři tyče nevešla.
     
    23:16
    Češi se hnali do přečíslení tři na dva. Martin Tokoš chtěl najít Milana Garčara, který byl pálil z velmi dobré pozice, jenže ten byl dobře obsazený.
     
    22:30
    Jinak ovšem daleko více hrají s míčkem švýcarští florbalisté. Daleko se s ním ovšem nedostávají. Česká obrana je zatím celkem pevná.
     
    21:49
    Veliká šance českého týmu! Švýcaři propadli v obraně. Mikuláš Krbec si obešel jediného obránce a povedenou střelou vypálil. Jeho pokus ale mířil těsně vedle.
     
    20:36
    Švýcarsko dokázalo vybojovat míček na Maritnu Neherovi, ovšem poté se samo vyhnalo z útočného pásma a začíná od svého gólmana.
     
    20:14
    Už nám začala i druhá část! Češi poprvé na turnaji prohráli úvodní buly třetiny. Přesto se snaží napadat hodně vysoko a hosté s tím měli menší problém.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 2 – 4
     
    Je za námi první třetina dnešního utkání mezi Českem a Švýcarskem, po které vedou hostující florbalisté 1:0. Je to škoda, protože to byla taktická chyba Čechů, kteří střídali velmi pomalu a Švýcaři toho dokázali naprosto využít. Jinak je hra vyrovnaná a šance jsou k vidění na obou stranách.

    Druhá perioda začne přibližně v 15:40.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:59
    Česká republika ubránila i druhé oslabení v dnešním utkání. V této třetině se již nic nestane. Do konce chybí vteřina a balonek je na středu hřiště.
     
    19:48
    Filip Langer zastavil míček zpracoval ho prsama a raději odpálil až k brance Meiera. Poté ještě Bauer vyhodil dopředu na spoluhráče, jenže ten míček nezpracoval, navíc mu podjela noha a upadl.
     
    19:17
    Jinak ale hrají hráči v červených dresech stále přesilovou hru, jež se jim zatím moc nedaří. Česko zatím brání opravdu na jedničku tuto situaci.
     
    18:42
    Jenže Češi se i přes oslabení dostali do velmi slibné šance! Nakonec střílel Martin Kisugite, jehož střela jen těsně minula tyčku. Míček se ještě poté odrazil zpět, ovšem tam nikdo z domácích nebyl.
     
    17:59
    Vyloučení v týmu Česko (Josef Rýpar – 2 min., Zdržování hry).
     
    17:48
    Česko si konečně připsalo nějaký menší tlak, ale chyběla tomu střelba. Naopak do útok se ženou Švýcaři, kteří budou rozehrávat z rohu.
     
    17:27
    Něco málo pro pobavení diváků v brněnské DRFG Aréně. Rozhodčí chtěl pískat faul Švýcarů na jejich vlastní polovině, přičemž stihl zbourat celý zadní mantinel.
     
    16:53
    Skvělý obranný zákrok Patrika Dóži! Ten na poslední chvíli zastavil přihrváku na střed, kam si sbíhal hostující hráč. To by jinak byla šance jako hrom!
     
    16:05
    První třetina se nám pomalu ale jistě blíží ke svému konci. Domácí florbalisté stále prohrávají o jednu branku, navíc míček mají Švýcaři.
     
    15:29
    Velké šance domácího týmu! Nejprve jsme viděli přečíslení tři na jednoho, ale střela Filipu Langerovi vůbec nesedla. Poté se ještě k pokusu dostal další domácí hráč, avšak ani on nedokázal překonat Meiera!
     
    15:01
    A domácí florbalisté odehráli první oslabení v utkání na jedničku. To nic nemění na tom, že stále o jednu branko prohrávají, navíc se budou bránit standardní situaci.
     
    14:27
    Další skvěle odehraná situace v podání domácích! Už to dokonce vypadalo, že se dostanou do přečíslení, jenže přišel faul hostí. Vylučovat se nebude.
     
    14:03
    Dlouho svírali švýcarští florbalisté domácí čtyřku, ale bylo to bez střely. Poté se Česko dostalo k míčku a vyhodili ho až k Meierovi.
     
    13:24
    Hostující hráči jsou staženi na malou vzdálenost od branky Lukáše Bauera. Zatím se však ke střele nedostali, Češi brání velmi dobře.
     
    13:01
    Vyloučení v týmu Česko (Patrik Suchánek – 2 min., Sekání).
     
    12:50
    Švýcaři předvedli rychlou akci na jeden dotek a finální přihrávka mířila do brankoviště. Na poslední chvíli ji však stihli domácí srazit mimo.
     
    11:48
    Skvělý zákrok Lukáše Bauera! Paolo Riedi dostal nabito a jeho střela z první šla na bližší tyč, ovšem domácí gólman se stihl skvěle přesunout.
     
    11:03
    Hráči v červených dresech stále drží míček, ovšem jen na své polovině. Za jejich pasivitu málem byli ztrestáni, jenže vše zkazila nepřesná přihrávka domácích.
     
    10:36
    Poté se hnal švýcarský národní tým do rychlého útoku, a vše skončilo střelou, která byla sražena mimo hřiště. Hosté u míčku zůstávají.
     
    10:07
    Martin Tokoš ukázal, že má velmi rychlé nohy! Přesprintoval obránce a vzniklo nám přečíslení tři na dva. Jmenovaný hráč posunul na Milana Garčara, který střelou z první trefil jen hráče před sebou.
     
    09:43
    Na druhé straně se pokoušeli odpovědět Češi, ale Meier si připsal pohotový zákrok. Naopak Švýcaři spěchají na útočnou polovinu.
     
    09:06
    Další velká šance Švýcarů! Camenisch dostal rychlou přihrávku na brankoviště, kde byl sám. Přesto šancí pohrdl a přestřelil!
     
    08:26
    Další slušná šance pro střelce zatím jediné branky! Mendelin vybojoval míčku ve skrumáži, vypálil, ale jeho rána se nevešla mezi tři tyče.
     
    08:08
    Česká republika faulovala a u míčku jsou hostující hráči. Ti vymysleli dlouhý pas před branku domácího národního týmu, ale nic z toho nebylo.
     
    07:36
    Na hřišti je první lajna hráčů v bílých. Ta má míček na svých hokejkách, avšak zatím se nemůže dostat na útočnou polovinu či ke střeleckému pokusu.
     
    07:00
    Nyní stálo při hostech trochu toho štěstíčka! Přihrávka, jež mířila na volného hráče na středu, se vznesla a hostující hráč jí nakonec dokázal trefit a odpálit až na českou střídačku.
     
    06:16
    Po chybě domácího týmu se k míčku dostali Švýcaři z velmi nebezpečné pozice. Mendelin dával zpoza branky před bránu, ale tam nikdo nebyl.
     
    05:51
    U balonku jsou ovšem Švýcaři, kteří kombinují na vlastní polovině. Dlouho u něj ale nezůstali, jelikož jim je pískán útočný faul na Lukáše Bauera.
     
    05:00
    Česko navýšilo svou aktivitu a motá hlavy svému soupeři. Tentokrát se o teč pokoušel domácí hráč na brankovišti, ovšem míček těsně minul.
     
    04:23
    A po pár vteřinách mohlo být klidně srovnáno! Meier už byl překonán, jenže ho zachránila horní tyčka! Poté byl ještě švýcarský gólman sražen a je pískáno proti Čechům.
    03:39 MENDELIN - 0:1
     
    03:39
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    To je šok! Češi nevystřídali moc rychle, zatímco hosté rozehráli svou standardní situaci velmi rychle. PATRIK MENDELIN dostal přihrávku na brankoviště, odkud bezpečné proměnil. Hokejka byla celkem vysoko, ale gól platí. Asistence: Tim Braillard.
     
    03:04
    Lukáš Bauer si musel připsat první zákrok v utkání. Poté ještě míček vyletěl nad něj, ovšem i s tím si dokázal domácí gólman bez problémů poradit.
     
    02:23
    Brněnská DRFG Aréna je dneska rozhodně plnější než včera a na atmosféře je to znát! První pokus na české straně si připsal Patrik Dóža, ale přestřelil.
     
    01:42
    Švýcaři se nakonec usadili na útočné polovině a vyprodukovali první střelu, která nebyla vůbec přesná. Braillard pálil z první, jenže hodně mimo.
     
    01:02
    Oba týmy vystřídaly. Na hřišti tak máme čerstvé pětky. Míček stále drží hostující reprezentace, která neví, kudy by se mohla dostat do šance.
     
    00:31
    Dlouho se zde ovšem nezdržel. Provinil se faulem a Švýcarsko tak může v klidu rozehrávat. Zatím si mezi sebou přihrávají jen obránci.
     
    00:12
    Utkání je zahájeno! Stejně jako v předchozím duelu vyhrál první buly český národní tým, který tak může jako první útočit. Už je na útočné polovině.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy již nastoupily. Domácí reprezentace bude hrát v bílých dresech, zatímco Švýcaři v červených. Ještě zazní hymny obou týmů a můžeme začít.
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: Bauer (Sauček) – Hubálek, Nehera, Suchánek, Vítovec, Kisugite, Veltšmíd – Rýpar, Delong, Hájek – Krbec, Langer, Valeš – Šebek, Dóža, Curney – Meliš, Garčar, Tokoš.

    Švýcarsko: Meier (Eder) – Camenisch, Bürki, Berry, Gfeller, Heller, Bischofberger, Grat – Hofbauer, Hartmann, Rüegger – Mendelin, Braillard, Riedi – Laely, Engel, Känzig – Buchli, Zaugg.
     
    Švýcarsko

    Vstup do turnaje
    Ihned v prvním zápase turnaje se zrodilo překvapení. Finsko totiž podlehlo Švýcarsku 6:10, navíc výhra Švýcarů byla zasloužená. Tým ze severu Evropy sice měl lepší vstup do utkání. Dostal se do vedení 4:1, poté sice soupeř snížil, ale Finové stále vedli, tentokrát 5:3. Jenže pak přišel skvělý obrat v utkání. Švýcarsko se dostalo do vedení 10:5!, díky čemuž nakonec zvítězilo 10:6. Na švýcarské straně jsme registrovali hned dva hattricky, o které se postarali Manuel Maurer a Jan Zaugg.

    Sestava z posledního utkání:

    Eder (Meier) – Zaugg, Graf, Maurer, Burki, Kanzig, Conrad, Riedli, Gfeller – Hofbauer, Hartmann, Camenisch – Mendelin, Engel, Heller – Laely, Braillard, Berry – Ruegger.

    Švýcarsko – Finsko 10:6 (2:4, 4:1, 4:1)
    Branky a nahrávky: 13. Maurer (Engel), 20. Zaugg, 28. Burki (Heller), 32. Laely (Kanzig), 32. Hartmann (Hofbauer), 33. Berry (Braillard), 46. Zaugg (Camenisch), 47. Maurer (Mendelin), 57. Maurer (Gfeller), 57. Zaugg (Hofbauer) – 9. Savonen (Manninen), 14. Johansson (Salin), 15. Lastikka (Kukkola), 19. Kivilehto (Manninen), 29. Johansson (Salo), 59. Johansson
     
    Česko

    Vstup do turnaje
    Švédsko na úvod turnaje překvapení nedopustilo, jelikož zvítězilo nad domácí reprezentací 5:3. Přesto se vítězství nerodilo vůbec lehce. Dobrých osm minut hráli Češi více než dobře a zatápěli hráčům ve žlutých dresech. Jenže Česko své šance využít nedokázalo, zatímco Švédi ano. Ti tak po první třetině vedli o tři branky. V té druhé už se prosadili i Češi, přesto to stále bylo o tři branky. Tu poslední se podařilo českým hráčům dokonce vyhrát, jenže "jen" 2:1.

    Sestava z posledního utkání:

    Souček (Binder) – Hubálek, Garčar, Kisugite, Veltšmíd, Suchánek, Vítovec – Rýpar, Delong, Hájek – Šebek, Dóža, Curney – Krbec, Langer, Valeš – Meliš, Neher, Tokoš.

    Česko – Švédsko 3:5 (0:3, 1:1, 2:1)
    Branky a nahrávky: 29. Rýpar (Hubálek), 46. Garčar (Delong), 50. Suchánek (Langer) – 9. Svahn (Galante-Carlström), 12. Adriansson (Johansson), 13. Rudd (Sjörgen), 26. Sjörgen (Johansson), 48. Stenberg (Galante-Carlström)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Daniel Kinc

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 39. Kisugite (Šebek), 43. Dóža (Šebek), 48. Hájek (Hubálek), 57. Šebek (Curney), 59. Curney (Suchánek) – 4. Mendelin (Braillard), 29. Hofbauer (Mendelin.), 33. Camenish (Hofbauer), 36. Rüegger (Hofbauer), 54. Riedi (Laely), rozh. náj. Hofbauer

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Riedi (SUI)
    0:0   Dóža (CZE)
    2. série:
    0:0   Hartmann (SUI)
    0:0   Hájek (CZE)
    3. série:
    0:1   Hofbauer (SUI)
    0:1   Curney (CZE)


    Česko: Bauer (Sauček) – Hubálek, Nehera, Suchánek, Vítovec, Kisugite, Veltšmíd – Rýpar, Delong, Hájek – Krbec, Langer, Valeš – Šebek, Dóža, Curney – Meliš, Garčar, Tokoš
    Švýcarsko: Meier (Eder) – Camenisch, Bürki, Berry, Gfeller, Heller, Bischofberger, Grat – Hofbauer, Hartmann, Rüegger – Mendelin, Braillard, Riedi – Laely, Engel, Känzig – Buchli, Zaugg

    Rozhodčí: Marttinen Manu, Heinola Henri

    Diváci: 1582
    bahis siteleri