Finsko – Švédsko 6:7 (kon.) | Česko – Švýcarsko 5:6 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Česko
5:6 (0:1, 1:3, 4:1)
Švýcarsko
Sobota 28.04.2018, 15:00 • DRFG Aréna • Euro Floorball Tour (muži)
Předzápasové kurzy
    Matthias HOFBAUER - 5:6
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Švýcarsko.
    Autorem vítězné branky je MATTHIAS HOFBAUER.
    58:18 CURNEY - 5:5
     
    58:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    A vyplatilo se, jelikož máme minutu a třičtvrtě před koncem srovnáno. Suchánek z první poslal míček na JIŘÍHO CURNEYHO, jehož rána zaplula přesně do růžku Meierovy branky! Asistence: Patrik Suchánek.
    56:21 ŠEBEK - 4:5
     
    56:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeká nás velmi dramatická koncovka, jelikož už je to zase jen o gól! Po chybě domácích se dostal k míčku Curney, jenž ho posunul na volného DANIELA ŠEBKA, který neměl problémy z brankoviště zakončit. Asistence: Jiří Curney.
    53:39 RIEDI - 3:5
     
    53:39
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak zase přichází trest, jelikož Švýcaři se znovu prosazují! Ti se dostali do přečíslení dva na jednoho, když Laely našel před brankou úplně volného PAOLA RIEDIHO, jenž nadvakrát překonal Bauera v bráně. Asistence Claudio Laely.
    47:39 HÁJEK - 3:4
     
    47:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    DRFG Aréna bouří, už je to jen o jednu branku! První nádherná akce doácímu týmu sice ještě nevyšla. Poté však poslal Hubálek zpoza branky míček na LUKÁŠE HÁJKA, jenž bez potíží překonal Meiera. Asistence: Jakub Hubálek.
    42:14 DÓŽA - 2:4
     
    42:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesto inkasuje! Češi měli opravdu skvělý vstup do třetí třetiny. PATRIK DÓŽA byl v dobré střelecké pozici, a tak vypálil. Jeho rána šla přesně nad rameno Meiera a už je to zase je o dva góly. Asistence: Daniel Šebek.
    38:23 KISUGITE - 1:4
     
    38:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Konečně se prosazuje také Česká republika, což ocenili především fanoušci na stadionu. MARITN KISGUTIE dobře bránil ve výhledu Meierovi, navíc se od něj míček odrazil do branky! Asistence: Daniel Šebek.
    35:13 RÜEGGER - 0:4
     
    35:13
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A tak se opět prosazují hráči švýcarské reprezentace. JÖEL RÜEGGER si naběhl na brankoviště, kam pas také dostal a překonal bezmocného Bauera v bráně. Asistence: Matthias Hofbauer.
    32:49 CAMENISH - 0:3
     
    32:49
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Čechy mohou promarněné příležitosti opravdu mrzet, jelikož opět jsou to oni, kdo inkasuje! CHRISTOPH CAMENISH dostal nabito a jeho rána z první zapadla k tyčce. Asistence: Matthias Hofbauer.
    28:29 HOFBAUER - 0:2
     
    28:29
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Přesto se hráči v červených dresech v této třetině ještě prosazují. Mendelin dostal míček na brankoviště, odkud chtěl pálit, ale nepovedlo se mu to. Tak posunul míček na MATTHIASE HOFBAUERA, jenž dával do prázdné. Asistence: Patrik Mendelin.
    03:39 MENDELIN - 0:1
     
    03:39
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    To je šok! Češi nevystřídali moc rychle, zatímco hosté rozehráli svou standardní situaci velmi rychle. PATRIK MENDELIN dostal přihrávku na brankoviště, odkud bezpečné proměnil. Hokejka byla celkem vysoko, ale gól platí. Asistence: Tim Braillard.

    Daniel Kinc

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 39. Kisugite (Šebek), 43. Dóža (Šebek), 48. Hájek (Hubálek), 57. Šebek (Curney), 59. Curney (Suchánek) – 4. Mendelin (Braillard), 29. Hofbauer (Mendelin.), 33. Camenish (Hofbauer), 36. Rüegger (Hofbauer), 54. Riedi (Laely), rozh. náj. Hofbauer

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Riedi (SUI)
    0:0   Dóža (CZE)
    2. série:
    0:0   Hartmann (SUI)
    0:0   Hájek (CZE)
    3. série:
    0:1   Hofbauer (SUI)
    0:1   Curney (CZE)


    Česko: Bauer (Sauček) – Hubálek, Nehera, Suchánek, Vítovec, Kisugite, Veltšmíd – Rýpar, Delong, Hájek – Krbec, Langer, Valeš – Šebek, Dóža, Curney – Meliš, Garčar, Tokoš
    Švýcarsko: Meier (Eder) – Camenisch, Bürki, Berry, Gfeller, Heller, Bischofberger, Grat – Hofbauer, Hartmann, Rüegger – Mendelin, Braillard, Riedi – Laely, Engel, Känzig – Buchli, Zaugg

    Rozhodčí: Marttinen Manu, Heinola Henri

    Diváci: 1582
    bahis siteleri