Atlético – Arsenal 1:0 (kon.) | Salzburg – Marseille 2:1 (po pr.)
konec
Atlético Madrid
1:0 (1:0)
Arsenal FC
Čtvrtek 03.05.2018, 21:05 • Estadio Wanda Metropolitano, Madrid • Evropská liga • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou nou! (23:01:41)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 5:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:12.
     
    Je konec! Atlético Madrid zvládlo domácí utkání s Arsenalem a po výhře 1:0 postupuje do lyonského finále! Domácí se do první šance dostali už po sedmi minutách, ale Costa minul branku. Poté se hra uklidnila a hodně se bojovalo ve středu hrací plochy. Až ve 38. minutě těsně minul branku Koke a o minutu později rovněž minul Antoine Griezmann. V nastaveném čase však Diego Costa utekl obraně Arsenalu a krásnou střelou poslal Atlético do vedení! Po změně stran se Arsenal snažil o vyrovnání. Po hodině hry pálil nebezpečně Granit Xhaka, ale Oblak jeho přízemní pokus vyškrábl na roh. O deset minut později o sobě dal vědět Mchitarjan, jehož rána prolétla nad břevnem. Arsenal se snažil útočit i v závěru utkání, jenže obrana Atlética nenechal hostům prostor a domácí si vybojovali postup do finále!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Torres si vybojoval faul na polovině Arsenalu a domácí fanoušci mohou pomalu začít slavit. Atlético je velmi blízko k postupu do finále.
     
    90+2
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Thomas Partey, přichází Stefan Savić.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Griezmann napadal rozehrávku Arsenalu. Francouzský útočník dostal pod tlak Monreala. Právě od Griezmanna se balón odrazil za postranní čáru.
     
    89
    Fernando Torres prověřil pozornost hostujícího brankáře! Domácí útočník se v šestnáctce dostal k odraženému míči, ale jeho ránu dokázal Ospina vyrazit!
     
    88
    Antoine Griezmann v souboji u rohového praporku nastřelil jednoho z obránců a vybojoval pro domácí celek rohový kop. Arsenal by potřeboval hrát na opačné straně.
     
    87
    Atlético se nyní nastěhovalo na polovinu Arsenalu, kde drží míč a rozhodně nespěchá s rozehrávkou. Arsene Wenger je blízko konci svého účinkování v pohárové Evropě jako trenér Arsenalu.
     
    86
    Nacho Monreal si na levém křídle připravil míč k odcentrování, jenže dnes jsou jeho pobídky velice nepřesné. Balón prosvištěl do zámezí.
     
    85
    Ángel Correa táhl akci Atlética po pravém křídle. Střídající fotbalista domácího celku ale nedokázal obejít Mesuta Özila, který balón odkopl do autu.
     
    84
    Antoine Griezmann chtěl krásnou přihrávkou mezi obránce vybídnout do šance Fernanda Torrese. Druhý jmenovaný se k balónu nedostal kvůli zákroku Chamberse.
     
    83
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Diego Costa, přichází Fernando Torres.
     
    82
    Diego Costa napřáhl ke krásně střele zpoza hranice pokutového území. Jeho pokus však letěl do míst, kde stál Ospina, který jeho pokus zkrotil.
     
    81
    Mesut Özil našel Xhaku, který odcentroval na zadní tyč, nicméně Aaron Ramsey neměl v souboji s Parteym šanci na úspěch. Atlético může uklidnit hru.
     
    80
    Ángel Correa se na pravé straně efektní kličkou zbavil svého strážce a odcentroval na malé vápno. K míči se dral Costa, jenže Calum Chambers byl znovu připraven.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Diego Costa (Atlético Madrid).
    Žlutou kartu dostává Shkodran Mustafi (Arsenal FC).

    Tomáš Kubečka

    Branky: 45+2. D. Costa (Griezmann)

    Karty:   52. Gabi (ATM), 71. Saúl Ñíguez (ATM), 79. D. Costa (ATM) – 42. Wilshere (ARS), 59. Monreal (ARS), 79. Mustafi (ARS)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 5:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:12.
    Atlético Madrid: Oblak – Partey (90+2. Savić), J. Giménez, Godín, Lucas Hernández – Vitolo (75. Á. Correa), Gabi, Saúl Ñíguez, Koke – D. Costa (83. F. Torres), Griezmann.
    Náhradníci: Werner – Luís, F. Torres, Á. Correa, Savić, Olabe, Gameiro.

    Arsenal FC: Ospina – Bellerín, Mustafi, Koscielny (11. Chambers), Monreal – Ramsey, Xhaka, Wilshere (69. Mchitarjan) – Welbeck, Özil – A. Lacazette.
    Náhradníci: Čech – Mchitarjan, Iwobi, Chambers, Maitland-Niles, Kolašinac, Nketiah.

    Rozhodčí: Rocchi – Liberatore, Tonolini
    26.04.2018
    Arsenal - Atlético 1:1

    Branky: 61. A. Lacazette (Wilshere) – 82. Griezmann

    Karty:   2. Vrsaljko (ATM)   10. Vrsaljko (ATM)

    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 9:1. Rohy: 11:0. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:11.
    bahis siteleri