Rusko – Francie 7:0 (kon.) | USA – Kanada 5:4 (2:1 po s.n.) | Švédsko – Bělorusko 5:0 (kon.)
Německo – Dánsko 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
Rusko
7:0 (3:0, 1:0, 3:0)
Francie
Pátek 04.05.2018, 16:15 • Royal Arena, Kodaň, Dánsko (kapacita: 12 500 míst) • Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:13 Arťom ANISIMOV - 7:0
     
    57:13
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak i třetí početní výhoda je využita! Po střele od modré čáry neúspěšně dorážel Bučněvič, ale kotouč se odrazil jen k ARŤOMOVI ANISIMOVI, který už si počínal na jedničku a zasunul puk do sítě. Asistence: Pavel Bučněvič.
    44:50 Maxim ŠALUNOV - 6:0
     
    44:50
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak i druhá přesilovka sborné je využita a to už je demolice! Pavel Dacjuk přihrávkou přes pásmo našel na pravém kruhu MAXIMA ŠALUNOVA, jenž si rychle zpracoval kotouč a následně vypálil nechytatelně do levého horního rohu! Asistence: Pavel Dacjuk, Dinar Chafizullin.
    42:36 Alexandr BARABANOV - 5:0
     
    42:36
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A už je to 5:0! ALEXANDR BARABANOV si najížděl do předbrankového prostoru z pravé strany, bekhendem hledal spoluhráče, ale otáčející obránce Antonin Manavian si bruslí nešťastně srazil kotouč do sítě. Ani štěstí dnes Francouzům nepřeje. Asistence: Bogdan Kiselevič, Ilja Kablukov.
    37:59 Kirill KAPRIZOV - 4:0
     
    37:59
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nyní byl vidět jasný rozdíl mezi oběma týmy. Zatímco Francouzi se nemohli prokousat z obranného pásma a nakonec o puk přišli, Rusko se jednou přihrávkou a rychlou střelou snadno prosazuje. Zajcev udržel pásmo, Dacjuk viděl zapomenutého KIRILLA KAPRIZOVA, jenž propálil Hardyho mezi betony a zaznamenává třetí bod v zápase. Asistence: Pavel Dacjuk, Nikita Zajcev.
    10:22 Jevgenij DADONOV - 3:0
     
    10:22
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Další pěkná kombinace Rusů a je to rychle 3:0! Kaprizov obdržel přihrávku od Chafizullina před branku, ale ještě viděl lépe postaveného JEVGENIJE DADONOVA, který vypálil do protipohybu bezmocného Hardyho. Asistence: Kirill Kaprizov, Dinar Chafizullin.
    08:18 Pavel BUČNĚVIČ - 2:0
     
    08:18
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rychle využitá přesilovka a sborná už vede o dvě branky! Grigorenko využil prostoru na pravém kruhu, neváhal se střelou, Hardy jen vyrazil puk do strany, kde stál naprosto zapomenutý PAVEL BUČNĚVIČ, jenž už měl jednoduchou práci a doklepl kotouč do branky. Asistence: Michail Grigorenko, Nikita Nestěrov.
    07:08 Kirill KAPRIZOV - 1:0
     
    07:08
    Rusko právě vstřelilo branku!
    To byla akce! Sborná jde po zásluze do vedení. První lajna uzamkla Francouze v pásmu, Dadonov jednoduše proklouzal obranou, ještě našel mezi kruhy volného KIRILLA KAPRIZOVA, jenž zamířil přesně, do horní části branky. Asistence: Jevgenij Dadonov, Nikita Zajcev.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 8. Kaprizov (Dadonov, N. Zajcev), 9. Bučněvič (Grigorenko, Nestěrov), 11. Dadonov (Kaprizov, Chafizullin), 38. Kaprizov (Dacjuk, N. Zajcev), 43. Barabanov (Kiselevič, Kablukov), 45. Šalunov (Dacjuk, Chafizullin), 58. Anisimov (Bučněvič)


    Rusko: Košečkin (Šesťorkin) – Gavrikov, Kiselevič, Nestěrov, N. Zajcev, J. Jakovlev, Trjamkin, Chafizullin (C) – Kaprizov (A), Dacjuk, Dadonov – Grigorenko, Anisimov, Bučněvič (A) – Mamin, Andronov, Šalunov – Barabanov, Kablukov, A. Michejev.
    Francie: Hardy (41. Quemener) – Chakiachvili, Manavian, Gallet, Hecquefeuille (A), Raux, Janil, Thiry – Claireaux, S. Da Costa (C), Fleury (A) – Treille, Guttig, T. Da Costa – Lamperier, Texier, Rech – Douay, Leclerc, Ritz – Perret.

    Rozhodčí: Hribik, Sjöqvist – Ševčík, Suominen

    Diváci: 6 453
    bahis siteleri