Slovensko – Německo 4:5 (kon.) | Finsko – Česko 4:1 (kon.)
konec
Slovensko
4:5 (0:2, 1:1, 3:2)
Německo
sk Sobota 05.05.2018, 10:00 • Athletik Zentrum, St. Gallen • MS juniorek • O 7. - 8. místo
     
    59:37
    Michaela Žikavská dnes ohrozila nemeckú brankárku sama možno aj dvojciferným počtom pokusov, no ani jej tri presné zásahy zatiaľ na záchranu Slovenska v elitnej kategórii nestačia. Slovenky si ešte v závere zápasu zahrajú presilovú hru pri vylúčené Eleny Bottrichovej.
     
    53:59
    Tak pozor! V polovici Bahnovej trestu sa proti pravidlám previnila aj Sára Adamcová a Nemky si tak zahrajú minútovú presilovú hru 5 na 3!
     
    53:00
    Tak toto budú poriadne nepríjemné dve minúty pre slovenské dievčatá. Darmo sa Adriana Bahnová čuduje verdiktu hlavného rozhodcu. Ten je neoblomný a posiela ju na trestnú lavicu.
     
    48:42
    Obrovským tlakom si Slovenky vypracovali už piatu presilovú hru v tomto zápase, keď sa nedovoleným zákrokom previnila Riana Mena Königová.
     
    41:36
    No slovenský tlak môže pokračovať aj ďalej, keďže si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Hanna Petersenová.
     
    38:53
    S blížiacim sa koncom druhej tretiny narastá aj tlak slovenského tímu, Kristína Belicová bola pri pokuse o strelu z veľkej vzdialenosti faulovaná Juliou Diesnerovou a Slovenky si tak zahrajú tretiu presilovú hru v zápase.
     
    28:58
    Presilová hra by Slovenkám mohla pomôcť. Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Lara Schaubová.
     
    12:41
    Po presilovej hre Sloveniek uvidíme teraz aj početnú prevahu nemeckého družstva, keď si na trestnú lavicu odišla sadnúť Barbora Gáborová.
     
    10:33
    Ideálna príležitosť pre Slovenky na vyrovnanie. Zahrajú si totiž presilovú hru pri vylúčení Wiebke Richterovej.

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 34. Grossová, 41. Žikavská, 49. Žikavská, 51. Žikavská – 3. Baccusová, 19. Diesnerová, 26. Jurgensová, 56. Diesnerová, 57. Jurgensová


    Slovensko: Hlavatá (Farulová) – Pudišová, Lupačová, Bahnová, Belicová, Žikavská – Kocúrová, Lenčéšová, Grossová, Gáborová, Adamcová – Rennerová, Mlichová, Faktorová, Vyletelková, Záteková – Švančarová, Dulková, Čintalanová
    Německo: Branová (Leuová) – Königová, Castillo-Lantguová, Bestová, Baccusová, Jurgensová – Bergerová, Gitteková, Schaubová, Bottrichová, Diesnerová – Petersenová, Richterová, Brokerová, Drewsová, Spangenbergová – Bornemannová, Vogtová, Suskeová

    Rozhodčí: Bin Bin Lin, Carmen Teo (obaja Singapur)
    bahis siteleri