Slovensko – Německo 4:5 (kon.) | Finsko – Česko 4:1 (kon.)
konec
Slovensko
4:5 (0:2, 1:1, 3:2)
Německo
sk Sobota 05.05.2018, 10:00 • Athletik Zentrum, St. Gallen • MS juniorek • O 7. - 8. místo
     
    56:23
    Nemecko dalo gól!
    To snáď ani nemôže byť pravda! Slovenské florbalistky prepadli pri návrate do defenzívy, Michaela Lupačová nedokázala od loptičky odstaviť Annu-Lenu Bestovú, jej zakončenie sa ešte neujalo, no proti dorážke Winony Jurgensovej už nemala Kristína Hlavatá žiadnu šancu.
     
    55:19
    Nemecko dalo gól!
    Po návrate Adriany Bahnovej do hry sa Slovenky až príliš sústredili na Annu-Lenu Bestovú, na pravom krídle zabudli na JULIU DIESNEROVÚ a tá prestrelila nepripravenú Hlavatú! Je vyrovnané, dráma vrcholí!
     
    50:11
    Slovensko dalo gól! Tak toto bola jednoducho nádhera. Kristína Belicová si dovolila bekhendovú prihrávku spoza bránky naslepo do bránkoviska, kde na vzdialenejšej žrdi stála pripravená MICHAELA ŽIKAVSKÁ, a tá dokonalým hetrikom otáča skóre zápasu v prospech Slovenska!
     
    48:57
    Slovensko dalo gól! Aktivita slovenského tímu sa začína konečne odzrkadľovať aj v skóre tohto duelu! MICHAELA ŽIKAVSKÁ využila až príliš veľa priestoru na pravom krídle a presnou strelou do pravého dolného rohu vyrovnáva stav tohto stretnutia!
     
    40:25
    Slovensko dalo gól! Presne toto slovenské florbalistky potrebovali a kto by si dnes zaslúžil strelený gól viac ako MICHAELA ŽIKAVSKÁ. Slovenky dohrávali presilovú hru z konca druhej tretiny a Žikavská peknou strelou do pravého horného rohu bránky využila prihrávku Adriany Bahnovej.
     
    33:34
    Slovensko dalo gól! Tak sa to konečne podarilo! Neuveriteľné sólo takmer cez celé ihrisko a tri nemecké hráčky predviedla KLÁRA GROSSOVÁ, ktorá pridala aj milimetrovo presné zakončenie do ľavého horného rohu nemeckej bránky, s ktorým môže pokojne kandidovať na najkrajší gól turnaja!
     
    25:18
    Nemecko dalo gól!
    Alexandra Záteková v jednoznačnej príležitosti pred nemeckou bránkou trafila opäť len súperku, Nemky prešli do protiútoku, slovenské obrankyne pred WINONOU JURGENSOVOU len ustupovala, a tá tak využila dostatok priestoru na bezchybné namierenie svojej strely!
     
    18:38
    Nemecko dalo gól!
    Tak zatiaľ je to pre slovenské dievčatá veľká lekcia z efektivity. JULIA DIESNEROVÁ získala loptičku na polovici ihriska, videla, že Kristína Hlavatá má zakrytý výhľad, a tak nešpekulovala a napálila to k pravej žrdke!
     
    2:06
    Nemecko dalo gól!
    Stalo sa presne to, čo sme nechceli. Slovenky si pri návrate do defenzívy znova neprebrali svoje súperky úplne ideálne, loptička sa zvláštne poodrážala až na hokejku JANY BACCUSOVEJ, ktorá otvára skóre tohto stretnutia.

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 34. Grossová, 41. Žikavská, 49. Žikavská, 51. Žikavská – 3. Baccusová, 19. Diesnerová, 26. Jurgensová, 56. Diesnerová, 57. Jurgensová


    Slovensko: Hlavatá (Farulová) – Pudišová, Lupačová, Bahnová, Belicová, Žikavská – Kocúrová, Lenčéšová, Grossová, Gáborová, Adamcová – Rennerová, Mlichová, Faktorová, Vyletelková, Záteková – Švančarová, Dulková, Čintalanová
    Německo: Branová (Leuová) – Königová, Castillo-Lantguová, Bestová, Baccusová, Jurgensová – Bergerová, Gitteková, Schaubová, Bottrichová, Diesnerová – Petersenová, Richterová, Brokerová, Drewsová, Spangenbergová – Bornemannová, Vogtová, Suskeová

    Rozhodčí: Bin Bin Lin, Carmen Teo (obaja Singapur)
    bahis siteleri