Rusko – Slovensko 4:0 (kon.) | J. Korea – Norsko 0:3 (kon.) | Česko – Rakousko 4:3 (kon.)
Kanada – Lotyšsko 2:1 (po pr.)
konec
Česko
4:3 (2:1, 1:0, 1:2)
Rakousko
Pondělí 14.05.2018, 20:15 • Royal Arena, Kodaň, Dánsko (kapacita: 12 490 míst) • Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:18 Michael RAFFL - 4:3
     
    57:18
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla paráda! MICHAEL RAFFL si vzal puk na středu hřiště, skvěle si obhodil zkoprnělého Krejčíka a pak přesnou střelou vypálil přesně k tyči! Asistence: Konstantin Komarek, Martin Schumnig.
    50:53 Michael RAFFL - 4:2
     
    50:53
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Teď už ale snížení přichází! MICHAEL RAFFL se rozjel po pravém křídle, odstavil si české beky a pak propálil Francouze! Asistence: Clements Unterweger, Lukas Haudum.
    49:51 Tomáš HYKA - 4:1
     
    49:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Parádní přesilovkovou kombinaci zakončil ranou do šibenice TOMÁŠ HYKA! Kickert se jen bezmocně ohlédl... Asistence: Radek Faksa, Dominik Kubalík.
    25:46 Dominik KUBALÍK - 3:1
     
    25:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Šťastný gól vrací Čechům dvojnásobný náskok! Hyka dobře našel na mezikruží DOMINIKA KUBALÍKA, jemuž střela vůbec nesedla, jenže plachtící a převalující se kotouč Kickertovi propadl do sítě! Asistence: Tomáš Hyka, Martin Nečas.
    17:45 Konstatnin KOMAREK - 2:1
     
    17:45
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Na Francouze nejprve najížděl Raffl, který však ve velkém tlaku nedokázal zakončit. K puku se ovšem poté dostal Hofer, jenž zpoza branky našel úplně volného KONSTANTINA KOMARKA, který už neměl problém skórovat! Asistence: Fabio Hofer.
    02:27 Filip CHYTIL - 2:0
     
    02:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krejčík napřáhl od modré čáry, což dobře očekával FILIP CHYTIL. Do jeho pokusu natáhl svoji hůl a kotouč nasměroval přímo za bezmocného Kickerta! Asistence: Jakub Krejčík.
    00:31 Tomáš HYKA - 1:0
     
    00:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    To je panečku start! Kubalík si s pukem najel na mezikruží, jeho sražený pokus si našel TOMÁŠ HYKA a zblízka zavěsil! Asistence: Dominik Kubalík, Libor Šulák.

    Václav Baumann

    Branky a nahrávky: 1. Hyka (D. Kubalík, Šulák), 3. Chytil (J. Krejčík), 26. D. Kubalík (Hyka, Nečas), 50. Hyka (Faksa, D. Kubalík) – 18. Komarek (Hofer), 51. M. Raffl (Unterweger, Haudum), 58. M. Raffl (Komarek, Schumnig)


    Česko: Francouz (Rittich) – Gudas (A), Šulák, Hronek, Moravčík, D. Sklenička, Jordán, J. Krejčík – Jaškin, Krejčí, Pastrňák – Červenka (C), Faksa, Řepík – D. Kubalík, Hyka, Nečas – Plekanec (A), Horák, Chytil – R. Kousal.
    Rakousko: Kickert (Starkbaum) – S. Ulmer, Altmann, Schumnig (A), Unterweger, Peter, Viveiros, Schlacher – Schneider, Ganahl (A), Hundertpfund (C) – M. Raffl, Hofer, Komarek – Rauchenwald, Haudum, Zwerger – Obrist, Woger, Spannring.

    Rozhodčí: Olenin (RUS), Schukies (GER) – Jensen (DEN), Otmachov (RUS)

    Diváci: 3843
    bahis siteleri