Skalica – Senica 2:1 (kon.)
konec
MFK Skalica
2:1 (2:1)
FK Senica
sk Úterý 22.05.2018, 17:20 • MFK Skalica • Niké liga • Baráž
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Obrovská šanca Skalice. Domáci vybehli do rýchleho brejku, využili otvorenú obranu Senice a pohrozili. Michal Jakubek však hlavičkoval zblízka tesne vedľa žrde.
     
    89
    Zezinho (Senica) nezvládol súboj s Tomášom Majtánom, išiel príliš neskoro do sklzu a doslova skosil skalického útočníka.
     
    86
    Domáci tréner urobil poslednú zmenu v zostave. Z ihriska odišiel Jozef Dolný, ktorého vymenil Michal Jakubek.
     
    83
    Ján Mizerák (Skalica) nedohrá dnešný zápas. Obranca domácich evidentne ťahal za ruku prenikajúceho Joana Herreru a uvidel druhú žltú kartu, po ktorej nasledovala červená.
     
    82
    Hostia vyčerpali všetky možnosti na striedanie. Dávid Richtárech putoval na lavičku a do hry naskočil Blažej Vaščák.
     
    80
    Veľká šanca Skalice. Jozef Dolný sa pretlačil do pokutového územia, jeho prvá strela skončila na Práznovskom a druhá smerovala do bočnej siete.
     
    78
    Prichádza ďalšie striedanie na skalickej strane. Príležitosť v záverečných minútach dostáva Filip Tomovič, ktorý nahradil Jozefa Sombata.
     
    77
    Skalický kapitán Pavol Majerník zišiel z ihriska a prenechal miesto skúsenému útočníkovi Tomášovi Majtánovi.
     
    73
    Senický kouč vyťahuje z lavičky druhého žolíka. Z ihriska odkráčal Diego Cuadros, nahradil ho Jan Suchan.
     
    72
    Lukáš Opiela (Skalica) neunikol žltej karte. Hlavný rozhodca nechal hru pokračovať, ale potom sa k jeho faulu vrátil a potrestal ho.
     
    66
    Prvé striedanie v zápase evidujeme na senickej strane. Z ihriska odišiel Ronaldo Chacón, ktorého nahradil Lynel Kitambala.
     
    45+1
    Skalica dala gól! Presne v poslednej sekunde riadneho hracieho času domáci rozohrali štandardku a dostali sa do vedenia. Ján Mizerák našiel ideálnym centrom v pokutovom území voľného PAVLA MAJERNÍKA, ktorý hlavičkou prekonal Holeca. Senický brankár nedokázal na čiare zastaviť loptu.
     
    43
    Joan Herrera sa rozbehol na pravom krídle a Ján Mizerák (Skalica) ho dokázal zastaviť iba za cenu tvrdého zákroku. Preto nemohol ujsť kartovému trestu.
     
    39
    Lukáš Švrček (Skalica) je tretím hráčom, ktorý dnes uvidel žltú kartu. Domáci stredopoliar zahral nedovolene v osobnom súboji a rozhodca Kružliak prísne trestal.
     
    32
    Ricardo Villarraga (Senica) neskoro zareagoval na kľučku Lukáša Svrčeka a fauloval prenikajúceho záložníka Skalice. Ivan Kružliak mu následne ukázal žltú kartu.
     
    23
    Skalica dala gól! Aktívnejší domáci vyrovnali stav stretnutia. JOZEF SOMBAT si vytvoril streleckú pozíciu, zvolil technické zakončenie a jeho pokus podvihol do siete jeden zo senických bekov.
     
    21
    Ladislav Szöcs (Skalica) bol neskoro v súboji o loptu a trafil iba nohu prenikajúceho Franka Castanedu. Zaslúžene preto uvidel žltú kartu.
     
    14
    Veľká príležitosť na skalickej strane. Domáci prešli rýchlo do protiútoku, vytvorili si streleckú pozíciu v šestnástke, no zakončenie Jozefa Sombata zblokovali hostia na roh.
     
    10
    Senica dala gól! Hostia udreli hneď z prvej nebezpečnej ofenzívnej akcie. Strelu Lukáša Luptáka domáca defenzíva zblokovala, ale tečovaný pokus RONALDA CHACÓN skončil za chrbtom brankára Fišana.

    Tomáš Lengyel

    Branky: 23. Sombat, 45+1. Majerník (Mizerák) – 10. Chacón

    Karty:   21. Szöcs (SKA), 39. Švrček (SKA), 43. Mizerák (SKA), 72. Opiela (SKA) – 32. Villarraga (SEN), 89. Zezinho (SEN)   83. Mizerák (SKA)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 7:4. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 18:15.
    MFK Skalica: Fišan – Švrček, Majerník (C) (77. Majtán), Szöcs, Mizerák – Opiela, Šebesta – Sombat (78. Tomovič), Haša, Hlavatovič – Dolný (86. Jakubek).
    Náhradníci: Junas – Majtán, Jakubek, Tomovič, Ondriš, Lipták.

    FK Senica: Holec – Herrera, Ranko (C), Práznovský, Villarraga – Richtárech (82. Vaščák) – Cuadros (73. Suchan), Zezinho, Lupták – Castaňeda, Chacón (66. Kitambala).
    Náhradníci: Milošovič – Krč, Kováč, Suchan, Podhorin, Vaščák, Kitambala.
    bahis siteleri