Srbsko – Chile 0:1 (kon.) | Maroko – Slovensko 2:1 (kon.) | Itálie – Nizozemsko 1:1 (kon.)
konec
Itálie
1:1 (0:0)
Nizozemsko
Pondělí 04.06.2018, 20:45 • Allianz Stadium, Turín, Itálie • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 3:4. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 8:13. (22:40:32)
     
    Tři nastavené minuty uplynuly a přátelské utkání domácí Itálie s Nizozemskem končí remízou 1:1!

    Úvodní poločas se rozehrál v obrovském tempo. Z rychlé hry zažili v úvodu Italové, kteří se malou chvíli radovali z vedoucí branky, ale gól Belottiho nebyl po signalizovaném ofsajdu uznán. Ani další dvě tutovky z prvním poločase brankou neskončily. Andrea Belotti ani Simone Verdi tváří v tvář Cillessenovi neuspěli. Ve druhé půli se energie z obou týmů výrazně utlumila. Až střídající Simone Zaza rozzářil domácí fanoušky. Po méně než pěti minutách na trávníku se štěstím dopravil míč před Van Dijka do nizozemské sítě. O několik sekund později ale musel předčasně pod sprchy faulující Domenico Criscito. Nizozemský národní tým se dostal do tlaku a těsně před koncem se mu podařilo také srovnat po hlavičce Nathana Akého.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Po ztrátě míče musel zakročil faulem proti rozbíhajícímu se protihráči Daryl Janmaat. Také on odchází z dnešního střetnutí se žlutým trestem.
     
    90+2
    Mattia Perin měl znovu plné ruce práce. Memphis Depay si zpracoval míč z běhu, skvěle si ho posunul do běhu a z třetího doteku pálil tvrdě na branku Itálie.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90
    Nizozemci se přesunuli po dalším faulu znovu do italského pokutového území. Aké se opět dostal k zakončení, ale tentokrát poslal míč jen vedle pravé tyče.
    89. Nathan AKÉ - 1:1
     
    89
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Nizozemcům se daří těsně před koncem druhého poločasu srovnat krok. NATHAN AKÉ se zjevil naprosto nebráněn v pokutovém území. Parádní centr mu na hlavu posadil Promes a z blízkosti už neměl Aké problém překonat Perina.
     
    88
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Bonaventura, přichází Pellegrini.
     
    87
    Federico Chiesa postupoval individuálně z levé strany až do vápna. S Vilhenou si poradil kličkou doprava, ale střela po trávníku Cillessena nepřekvapila.
     
    86
    Boj ve středu trávníku dopadl lépe pro domácí reprezentaci. Cristante získal balon, ale neměl komu nahrát a tak zvolil přihrávku jen k vlastnímu brankáři.
     
    85
    Itálie i v deseti stačí hostujícímu týmu. Steven Berghuis nyní hledal přihrávkou k ose trávníku Depaye. Ten z druhého doteku přihrávka před Perina na nabíhajícího Eliu. Čerstvý útočník Nizozemska se ale proti Bonuccimu neprosadil.
     
    84
    Střídající Berghuis našel Janmaata, který přetáhl centr až ke vzdálenější tyči, ale zakončující Depay netrefil balon ideálně a střela skončila mimo tři tyče.
     
    83
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Babel, přichází Elia.
     
    82
    Aktivita Nizozemska pokračovala od rohového praporku. Po rozehrávce nakrátko se ale zmohl jen k nepřesné přihrávce Promes na Babela.
     
    81
    Po řadě střídající se ani jeden z týmů nemůže udržet na další dobu u míče. Babel si narazil s Depayem, poté se zapojil do kombinace také Berghuis. Ten pořádně protáhl umístěnou střelou Perina.
     
    80
    Ve středu pole se provinil faulem Simone Zaza. Autor zatím jediného gólu si vyšlápl na rozehrávajícího Van Dijka.
     
    79
    Zničehonic se opřel do míče z dobrých pětadvaceti metrů hostující Wijmaldum. Jeho rána však jen prolétla vedle pravé tyče Perinovy branky.

    Vít Schück

    Branky: 68. Zaza – 89. Aké

    Karty:   75. Chiesa (ITA) – 29. De Roon (NED), 45. Vormer (NED), 90+3. Janmaat (NED)   69. Criscito (ITA)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 3:4. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 8:13.
    Itálie: Perin – Zappacosta (60. De Sciglio), Rugani, Romagnoli, Cristico – Cristante, Jorginho (77. Baselli), Bonaventura (88. Pellegrini) – Verdi (62. Chiesa), Belotti (64. Zaza), Insigne (C) (70. Bonucci)
    Náhradníci: Donnarumma – Balotelli, Baseli, Berardi, Bonucci, Caldara, De Sciglio, Chiesa, Mandragora, Pellegrini, Politano, Zaza

    Nizozemsko: Cillissen – Hateboer (46. Janmaat), De Ligt (70. Aké), Van Dijk (C), Blind (76. Weghorst), Vilhena – Wijnaldum, De Roon (78. Promes), Vormer (71. Berghuis) – Babel (83. Elia), Depay
    Náhradníci: Padt, Zoet – Aké, Berghuis, De Vrij, Elia, Janmaat, Kongolo, Promes, Propper, Strootman, Weghorst
    bahis siteleri