Srbsko – Chile 0:1 (kon.) | Maroko – Slovensko 2:1 (kon.) | Itálie – Nizozemsko 1:1 (kon.)
konec
Itálie
1:1 (0:0)
Nizozemsko
Pondělí 04.06.2018, 20:45 • Allianz Stadium, Turín, Itálie • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Krásný pondělní večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Přátelský duel Itálie s Nizozemskem je zápas dvou zklamaných. Ani jedna z velmocí fotbalu se překvapivě neprobojovala na mistrovství světa!
     
    Itálie

    Italové se po dlouhých šedesáti letech nekvalifikovali na závěrečný turnaj mistrovství světa! V základní skupině se musela italská reprezentace sklonit před soupeřem jen jedno a to když prohrála ve Španělsku 0:3. Právě Španělé nakonec skončili před týmem z Pyrenejského poloostrova a zajistili si tak přímý postup. Na Italy zůstala jen baráž. V ní prohráli úvodní duel na trávníku Švédska 0:1 a bezbranková remíza z domácího prostředí Italům do Ruska nepomohla.

    Do týmu čtyřnásobných světových šampionů se po čtyř letech vrátil bouřlivák Mario Balotelli a hned o sobě dal pořádně vědět. V přátelském utkání proti Saúdské Arábii otevřel v 21. minutě skóre a přispěl tak k výhře 2:1. Také v pátečním zápase proti Francii začal Balotelli v základní sestavě, ale proti výrazně silnějšímu soupeři se brankově neprosadil a Italové prohráli 1:3.
     
    Nizozemsko

    Nizozemci před čtyřmi lety na mistrovství světa v Brazílii brali bronz, ještě o další čtyři roky později hráli dokonce finále. Letos musí na závěrečný turnaj zapomenout. V základní skupině A hned dvakrát nestačili na vítěznou Francii, klíčovou porážkou byla ale ta v Bulharsku, kde Nizozemci ztratili potřebné body. Ani závěrečné vítězství 2:0 nad Švédskem, které nakonec skončilo druhé už nic neřešilo.

    Z poslední doby má za sebou nizozemská reprezentace jen utkání na Slovensku. Obměněný výběr trenéra Koemana rychle prohrával, ale ve druhém poločase zásluhou branky Quincyho Promese nakonec uhrál alespoň remízu 1:1.
     
    Bilance vzájemných zápasů

    Italové naposledy narazili na Nizozemce na velkém turnaji v roce 2018 na mistrovství Evropy. V základní skupině se po brankách Van Nistelrooye, Sneijdera a Van Bronckhorsta radovalo z výhry 3:0 Nizozemsko. Od té doby na sebe narazily obě reprezentace jen ve čtyřech přípravných zápasech, ve kterým se dvakrát radovali Italové a dvakrát skončilo utkání bez vítěze.
     
    Úvodní sestavy:

    Itálie: Perin – Zappacosta, Rugani, Romagnoli, Cristico – Cristante, Jorginho, Bonaventura – Verdi, Belotti, Insigne (C)
    Náhradníci: Donnarumma – Balotelli, Baseli, Berardi, Bonucci, Caldara, De Sciglio, Chiesa, Mandragora, Pellegrini, Politano, Zaza

    Nizozemsko: Cillissen – Hateboer, De Ligt, Van Dijk (C), Blind, Vilhena – Wijnaldum, De Roon, Vormer – Babel, Depay
    Náhradníci: Padt, Zoet – Aké, Berghuis, De Vrij, Elia, Janmaat, Kongolo, Promes, Propper, Strootman, Weghorst.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí na hrací plochu obě zahajovací jedenáctky. Přátelský zápas Itálie s Nizozemskem tak může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    O úvodní rozehrávku se postaralo duo nizozemských útočníků Babel a Depay. Po rychlém nákopu musel na trávník Perin, který se dotkl míče snad po deseti sekundách hry.
     
    2
    Na útočnou polovinu se vydali také Italové. Na pravém kraji vyhrál hlavičkový souboj Simone Verdi. Od útočníka Bologni se ale už dále neprosadil u postranní lajny nabíhající Cristante.
     
    3
    Depay získal míč v nebezpečném prostoru. Lyonský střelec se už už pokoušel prostrčit balon do vápna na Babela, ale na poslední chvíli mu vstoupil do cesty Rugani.
     
    4
    Italové se darovali ze vstřelené branky, které dosáhl po volném přímém kopu zcela v pokutovém území osamocený Andrea Belotti. Míč se ale ještě dotkl na hranici vápna Verdi a tím dostal svého spoluhráče do ofsajdu. Branka tak není uznána.
    4. Neuznaná branka Itálie
     
    6
    Utkání začala ve vynikajícím tempu. Po neúspěšné akci Nizozemska se velmi rychle přesunula hra znovu před Cillessena. Jorginhova pobídka do vápna však Insigneho nenašla.
     
    7
    Po faulu De Ligta měli Italové k dispozici rozehrávku zkráceného rohového kopu. Míč se ale dostal jen k prvnímu bránícímu hráči Nizozemska.
     
    8
    Italský národní tým je v úvodu o něco aktivnější. Na pravém kraji operoval s balonem u nohy Zappacosta. Krajní obránce londýnské Chelsea však nepřesně přihrál na Belottiho.
     
    9
    Nizozemci vytáhli napadání až téměř před pokutového území domácího celku. Italové si ale s tlakem při rozehrávce poradili a jen tak tak, že nešel Insigne do samostatného úniku.
     
    10
    Oba týmy vstoupily do zápasu s velkým nasazením. Vormer bojoval úspěšně na pravé straně o balon s Criscitem. Následně se ale hra přesunula až k rozehrávajícímu Van Dijkovi.
     
    11
    Perin si šel na hranici vápna pro nakopnutý balon a střetl se s Babelem. Oba účastnící nebezpečné kolize jsou v pořádku, nejvíce potřeboval ošetřit Criscito, který se do srážky přimotal až jako třetí.
     
    13
    Cristante si narazil u pravé postranní lajny s Verdim. Míč ale velmi rychle získal Babel, který poté ještě přihrával pod sebe na hranici pokutového území, kde ale vůbec netrefil balon De Roon.
     
    14
    Italové mají více míč pod kontrolou. Po dlouhém nákopu se rozběhl Zappacosta. Míč už ale na hrací ploše nemohl zastihnout.
     
    15
    Po divokém úvodu zápasu nyní domácí zvolnili v útočné aktivitě. Po zdlouhavé kombinaci přišla jen hodně nepřesná přihrávka Jorginha na Insigneho. Závěr celé akce přinesl odpískaný ofsajd Belottiho.
     
    16
    Babel vyhrál hlavičkový souboj se Zappacostou. Následně se ale balon odrazil jen k Ruganimu a ten už nedovolil Nizozemcům pokračovat v útočení.
     
    17
    Davide Zappacosta je hodně aktivní i směrem dopředu. Po jeho zblokovaném centru bude pokračovat italské snažení od rohového praporku.
     
    18
    Ve vápně nizozemské reprezentace bylo hned šest hráčů italského celku. Další střelu zblokoval na další rohový kop Daley Blind. Cillessen měl zcela zakrytý výhled.
     
    19
    Druhý rohový kop v krátkém čase už nebezpečí nepřinesl. Míč se stočil na hlavu bránícího Van Dijka, který odvrátil hru od vlastní branky.
     
    20
    I po dvaceti minutách je stav bezbrankový. Wijnaldum si počínal ve středu pole až příliš sebevědomě, chtěl přihrávat skrz klubko protihráčů, ale to se mu vůbec nevydařilo.
     
    21
    Tentokrát zaváhal při rozehrávce De Roon a hned se Italové hnali do útoku. Verdi přihrával pod sebe na nabíhajícího Belottiho, kterého ale zradilo zpracování a následně se k míči už dostal jen bránící De Ligt.
     
    22
    Ryan Babel roztáhl hru k pravé postranní lajně. Hateboer se vydal ze všech sil, ale po tvrdé skluzu Cristica o balon přišel. Jasného faulu si hlavní rozhodčí nevšiml.
     
    23
    Sporný zákrok také na druhé straně. Belotti se zaklesl s Van Dijkem, oba se skáceli k zemi, ale hlavní rozhodčí nechal hru pokračovat.
     
    24
    Daley Blind se vysunul až do středové řady, kde si řekl o přihrávku od De Roona. Defenzivní fotbalista Manchesteru United však nepřihrál zpět přesně a po přesunutí hry zcela na opačnou stranu musel zasahovat Cillessen.
     
    25
    Po další italské rozehrávce rohového kopu se dostal nejvýše ze všech Virgil Van Dijk. Balon se ale odrazil zpět k hráčům domácí reprezentace.
     
    26
    Lorenzo Insigne se také po delším čase zjevil u balonu. Kapitán italského celku si narazil s Baneventurou, následně si hledal míč v pokutovém území Belotti, ale střela z úhlu Cillessena nepřekvapila.
     
    27
    Tentokrát rozehráli Italové rohový kop jen nakrátko. Po následném centru se musel jako poslední obránce Nizozemska pověsil do vzduchu Vilhena.
     
    28
    Tlak italského národního týmu se zvyšuje. Po prudkém centru do pokutového území si ale došel pro balon brankář Barcelony Jasper Cillessen.
     
    29
    Mattia Perin vykopl ze svého vápna až na Andreu Belottiho. Ten byl ve vzdušném souboji přistrčen Van Dijkem a hra se tak přesunu až na útočnou polovinu italského týmu.
     
    29
    První potrestaným hráčem zápasu je Marten De Roon. Střední záložník Atalanty si nepohlídal kličku Bonaventury a poté už musel zatáhnout za záchrannou brzdu.
     
    30
    Ani úvodní půlhodina nenabídla první branku. Italové jsou více u balonu, ale výraznější rána ještě na Jaspera Cillessena neletěla.
     
    31
    Babel si vyměnil míč s Depayem, ten se otáčel s míčem u nohy před pokutovým územím, ale než stačil pohyb dokončit, tak mu balon odkopl bránící Romagnoli.
     
    32
    Trochu se štěstím nyní poslal míč na rozběhnutého Belottiho z otočky Cristante. Prudkou přihrávku si ale ve spolupráci s Cillessenem pohlídal Blind.
     
    33
    Stoprocentní šance Belottiho! Andres Belotti si výborně naběhl za posledního obránce, tentokrát si pohlídal ofsajdové postavení a mohl zakončovat zcela sám před Cillessenem. Brankář Barcelony však vytáhl parádní zákrok a míč skvěle ztlumil v rukavicích.
    33. Casper Cillessen skvěle vychytal pokus Belottiho
     
    35
    Blind si nevedl míč k ose trávníku, následně vyzval k centru na pravé straně hrajícího Hateboera. Ten sice našel jen Ruganiho, ale od obránce Juventusu se míč odrazil na rohový kop.
     
    36
    Také Depayovi je pískán ofsajd. Útočník francouzského Lyonu byl v době přihrávky Vormera těsně za posledním obránce italské reprezentace.
     
    37
    Italové stále kontrolují průběh prvního poločasu. Zappacosta se připomněl na trávníku průnikem po pravém kraji. Ještě před vápnem ho ale dokázala odzbrojit dvojice Vilhena – Blind.
     
    38
    Tempo postupem času opadá. Memphis Depay vycítil šanci ke střela, na nic nečekal a opřel se do míče. Ze třiceti metrů ale Perinovu branku netrefil.
     
    39
    V závěru poločasu se ke slovu dostávají také Nizozemci. Po prudkém pasu do pokutového území musel odvracet nebezpečnou situaci před Perinem Romagnoli.
     
    40
    Italům se podařilo napadáním zatlačit rozehrávajícího Van Dijka. Šestadvacetiletý obránce Liverpoolu se tak dostal jen k dalekému nákopu, který skončil až u Perina.
     
    41
    Po několika šťastných odrazen ve středu pole se dostal k balonu Cristante. Ten hledal přihrávkou mezi obránce rozběhnutého Belottiho. Ten však v souboji s přesilou neuspěl.
     
    43
    Italové se snažili o kombinaci na vlastní polovině. Tu však ještě v zárodku zhatil Jorginho, který minul spoluhráče o dobrých deset metrů.
     
    44
    Další velkou šanci spálil Simone Verdi. Po milimetrovém pasu za obranu si výborně stáhl míč pro sebe, měl dostatek času na zakončení, ale jeho střelu bez razance dokázal Cillessen poslat nad břevno.
    44. Simone Verdi sám před Cillessenem neuspěl
     
    45
    Po odvráceném rohovém kopu se hnali hned dva Nizozemci do otevřené obrany domácího celku. Po faulu na Crisanteho se však pískal faul a hned dvě zakončení nizozemských útočníků už byla zbytečná. Vormer je dokonce odměněn žlutou kartou.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Jedna nastavená minuta je minulostí a s ní také celý první poločas.

    Přátelský zápas Itálie s Nizozemskem začal v obrovském tempu. Domácí reprezentace se dokonce hned ve čtvrté minutě na chvíli radovala ze vstřelené branky, ale zakončující Andrea Belotti byl při gólové střele nachytán v ofsajdu. Za bezbrankového stavu se tempo hry zpomalovalo. Těsně před poločasovým hvizdem se ale Italové dostali do dalších dvou šancí. Nejprve ale selhal v koncovce Belotti a poté také Simone Verdi. Naopak parádními zásahy se prezentoval barcelonský Jasper Cillessen.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:46.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Hateboer, přichází Janmaat.
     
    47
    Do druhého poločasu vstoupili rozehrávkou domácí fotbalisté. Aktivní napadání Nizozemců donutilo Ruganiho jen k obrannému odkopu.
     
    48
    Andrea Belotti znovu zkoušel náběh mezi dva protihráče. Van Dijk s De Ligtem se ale skvěle doplnili a nepustili rychlonohého útočníka Itálie do brejku.
     
    49
    Také nizozemský národní tým se dostal s míčem na útočnou polovinu. Příliš dlouho to ale Van Dijkovi a dalším nevydrželo. Romagnoli výborně vystoupil z obranné řady a míč odpálil daleko od Perina.
     
    50
    Insigne si nabíhal pro přihrávku na levém kraji, ale kapitán Itálie si nepohlídal ofsajdové postavení a musel balon vrátit.
     
    51
    Insigne byl nyní mozkem celé akce. Po jeho přihrávce přistrkával míč na Belottiho Jorginho. Hrotovému útočníkovi Itálie je však znovu pískán ofsajd.
     
    52
    Vormer ve středu pole spolupracoval s De Roonem. Následně dostal balon pro sebe na pravou stranu střídající Janmaat, který si ale předkopl míč daleko před sebe a poté musel faulovat.
     
    53
    Memphis Depay si zaběhl pro míč až téměř k rohovému praporku, poté vyzval Janmaata k centru. Z centru se ale stala nebezpečná střela, kterou musel Perin odrazit na rohový kop.
     
    54
    Centr od rohového praporku se Nizozemcům příliš nevydařil. Italové se bez větších potíží ubránili a vcelku rychle dostali míč až k Cillessenovi.
     
    55
    Ve středu pole byl k vidění souboj hráčů italské Atalanty. De Roon se střetl s domácím Cristantem. Lépe ze souboje vyšel právě nizozemský záložník.
     
    56
    Druhý poločas zatím výrazně zaostává rychlostí hry za úvodním dějstvím. Janmaatova pobídka před Perina nenašla Depaye ani Babela.
     
    57
    Van Dijk musel skousnout nepříjemný střet s Belottim. Faul neunikl ani hlavnímu rozhodčímu, který jednoznačně přisoudil míč Nizozemcům.
     
    58
    Už už se zdálo, že by se mohl Babel dostat do nebezpečného zakončení. Před vápnem se k němu ale stáhl Romagnoli a jeho následný pokus zblokoval na další rohový kop.
     
    59
    Insigne výborně přebral míč ve středu pole, poté sice lehce zahnal Verdiho, který mu ale balon vrátil před šestnáctkou. Kapitán Itálie pálil z druhého doteku jen vysoko nad Cillessenovu branku.
     
    60
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Zappacosta, přichází De Sciglio.
     
    61
    Ani úvodních šedesát minut přátelského utkání branku nepřineslo. Babelovi se zamotal míč pod nohama a následná střela z kroku už Perina nemohla překvapit.
     
    62
    Nadějnou ránou se po centru z pravé strany prezentoval Tonny Vilhena. Jeho pokus však přeletěl hostující branku o dobré dva metry.
     
    62
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Verdi, přichází Chiesa.
     
    63
    Italům se podařilo získat míč ve středu pole. Kapitán Insigne táhl útočnou akci po pravé straně, poté přenesl hru k opačnému konci trávníku, ale následný centr už si pohlídal Van Dijk.
     
    64
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Belotti, přichází Zaza.
     
    65
    Zaza s Chiesou přinesli do ofenzivní hry italského celku oživení. Právě po spolupráci dvou střídajících hráčů se dostal do šance Insigne. Jeho pokus si ale pohlídal ještě před vápnem De Ligt.
     
    66
    Hra se přesunula také před Perina. Memphis Depay si naskočil nehlídán pro hlavičku, ale míč umístil jen přesně do rukavic domácího brankáře.
     
    67
    Italové se zaměřují na smrtící protiútoku. Do jednoho takového nyní startoval střídající Zaza. Míč ale směřoval daleko od kopaček domácího útočníka.
     
    68
    Itálie právě vstřelila branku!
    Střídání se trenérovi Itálie více než podařilo! SIMONE ZAZA není na trávníku ještě ani pět minut a už se zapisuje mezi střelce. Z pravé straně přiletěl přízemní centr do pokutového území. Van Dijk dal Zazovi až příliš prostoru a domácí útočník trochu se štěstím dostal míč ve skluzu do sítě.
    68. Simone ZAZA - 1:0
     
    69
    Po vstřelené brance ale přichází pro Itálii výrazná komplikace! Domenico Cristico nezachytil náběh Babela, srazil ho před vápnem a po černé kartě musí předčasně do sprch.
    69. Červená karta
     
    70
    Po nařízeném volném přímém kopu se musel činil Mattia Perin. Gólman Janova si ale ránu ke vzdálenější tyči pohlídal a míč výborně vyrazil.
     
    70
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Insigne, přichází Bonucci.
     
    70
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází De Ligt, přichází Aké.
     
    71
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Vormer, přichází Berghuis.
     
    73
    Berghuis zcela zbytečně zajel do zasahujícího Perina. To se nelíbilo domácích obráncům a vznikla mírná strkanice. Perin nemusí být ani ošetřován.
     
    75
    Chiesa se sám hnal na Cillessena. Hlavní rozhodčí ale ještě před samotným zakončením domácího útočníka odpískal ofsajd. Po střele po odpískání vyfasoval Chiesa žlutou kartu.
     
    76
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Blind, přichází Weghorst.
     
    77
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Jorginho, přichází Baselli.
     
    78
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází De Roon, přichází Promes.
     
    79
    Zničehonic se opřel do míče z dobrých pětadvaceti metrů hostující Wijmaldum. Jeho rána však jen prolétla vedle pravé tyče Perinovy branky.
     
    80
    Ve středu pole se provinil faulem Simone Zaza. Autor zatím jediného gólu si vyšlápl na rozehrávajícího Van Dijka.
     
    81
    Po řadě střídající se ani jeden z týmů nemůže udržet na další dobu u míče. Babel si narazil s Depayem, poté se zapojil do kombinace také Berghuis. Ten pořádně protáhl umístěnou střelou Perina.
     
    82
    Aktivita Nizozemska pokračovala od rohového praporku. Po rozehrávce nakrátko se ale zmohl jen k nepřesné přihrávce Promes na Babela.
     
    83
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Babel, přichází Elia.
     
    84
    Střídající Berghuis našel Janmaata, který přetáhl centr až ke vzdálenější tyči, ale zakončující Depay netrefil balon ideálně a střela skončila mimo tři tyče.
     
    85
    Itálie i v deseti stačí hostujícímu týmu. Steven Berghuis nyní hledal přihrávkou k ose trávníku Depaye. Ten z druhého doteku přihrávka před Perina na nabíhajícího Eliu. Čerstvý útočník Nizozemska se ale proti Bonuccimu neprosadil.
     
    86
    Boj ve středu trávníku dopadl lépe pro domácí reprezentaci. Cristante získal balon, ale neměl komu nahrát a tak zvolil přihrávku jen k vlastnímu brankáři.
     
    87
    Federico Chiesa postupoval individuálně z levé strany až do vápna. S Vilhenou si poradil kličkou doprava, ale střela po trávníku Cillessena nepřekvapila.
     
    88
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Bonaventura, přichází Pellegrini.
     
    89
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Nizozemcům se daří těsně před koncem druhého poločasu srovnat krok. NATHAN AKÉ se zjevil naprosto nebráněn v pokutovém území. Parádní centr mu na hlavu posadil Promes a z blízkosti už neměl Aké problém překonat Perina.
    89. Nathan AKÉ - 1:1
     
    90
    Nizozemci se přesunuli po dalším faulu znovu do italského pokutového území. Aké se opět dostal k zakončení, ale tentokrát poslal míč jen vedle pravé tyče.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90+2
    Mattia Perin měl znovu plné ruce práce. Memphis Depay si zpracoval míč z běhu, skvěle si ho posunul do běhu a z třetího doteku pálil tvrdě na branku Itálie.
     
    90+3
    Po ztrátě míče musel zakročil faulem proti rozbíhajícímu se protihráči Daryl Janmaat. Také on odchází z dnešního střetnutí se žlutým trestem.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Tři nastavené minuty uplynuly a přátelské utkání domácí Itálie s Nizozemskem končí remízou 1:1!

    Úvodní poločas se rozehrál v obrovském tempo. Z rychlé hry zažili v úvodu Italové, kteří se malou chvíli radovali z vedoucí branky, ale gól Belottiho nebyl po signalizovaném ofsajdu uznán. Ani další dvě tutovky z prvním poločase brankou neskončily. Andrea Belotti ani Simone Verdi tváří v tvář Cillessenovi neuspěli. Ve druhé půli se energie z obou týmů výrazně utlumila. Až střídající Simone Zaza rozzářil domácí fanoušky. Po méně než pěti minutách na trávníku se štěstím dopravil míč před Van Dijka do nizozemské sítě. O několik sekund později ale musel předčasně pod sprchy faulující Domenico Criscito. Nizozemský národní tým se dostal do tlaku a těsně před koncem se mu podařilo také srovnat po hlavičce Nathana Akého.
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 3:4. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 8:13. (22:40:32)

    Vít Schück

    Branky: 68. Zaza – 89. Aké

    Karty:   75. Chiesa (ITA) – 29. De Roon (NED), 45. Vormer (NED), 90+3. Janmaat (NED)   69. Criscito (ITA)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 3:4. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 8:13.
    Itálie: Perin – Zappacosta (60. De Sciglio), Rugani, Romagnoli, Cristico – Cristante, Jorginho (77. Baselli), Bonaventura (88. Pellegrini) – Verdi (62. Chiesa), Belotti (64. Zaza), Insigne (C) (70. Bonucci)
    Náhradníci: Donnarumma – Balotelli, Baseli, Berardi, Bonucci, Caldara, De Sciglio, Chiesa, Mandragora, Pellegrini, Politano, Zaza

    Nizozemsko: Cillissen – Hateboer (46. Janmaat), De Ligt (70. Aké), Van Dijk (C), Blind (76. Weghorst), Vilhena – Wijnaldum, De Roon (78. Promes), Vormer (71. Berghuis) – Babel (83. Elia), Depay
    Náhradníci: Padt, Zoet – Aké, Berghuis, De Vrij, Elia, Janmaat, Kongolo, Promes, Propper, Strootman, Weghorst
    bahis siteleri