Brazílie – Mexiko 2:0 (kon.) | Belgie – Japonsko 3:2 (kon.)
konec
Belgie
3:2 (0:0)
Japonsko
Pondělí 02.07.2018, 20:00 • Rostov Arena (Rostov na Donu) • Mistrovství světa • Osmifinále
Předzápasové kurzy
    90+4. Nacer CHADLI - 3:2
     
    90+4
    Belgie právě vstřelila branku!
    Jedním slovem, neuvěřitelné, obrat je dokonán. Po rozehrávce rohového kopu sebral míč Courtois do náruče, rychle rozehrál, De Bruyne poté sebral míč a posunul jej na pravou stranu volnému Meunierovi, ten rychle zamířil před bránu, kde Lukaku velice chytře na sebe nalákal soupeře míč přenechal spoluhráči, NACER CHADLI měl poté před sebou zcela volný prostor a lehkou střelou po zemi poslal míč do volné části japonské svatyně.
    74. Marouane FELLAINI - 2:2
     
    74
    Belgie právě vstřelila branku!
    Úžasný duel pokračuje, je vyrovnáno!! Kapitán Belgičanů E. Hazard načasoval přesný centr před bránu, kde Japonci zaspali v obranné fázi, nepokrytý MAROUANE FELLAINI z bezprostřední blízkosti zamířil hlavou do volné části japonské svatyně.
    69. Jan VERTONGHEN - 1:2
     
    69
    Belgie právě vstřelila branku!
    Kawašima nejprve míč špatně vyboxoval, poté jej jeden z jeho spoluhráčů špatně odkopl, k hlavičce na levé straně se dostal JAN VERTONGHEN a zamířil parádně ke vzdálenější tyči, kam japonský brankář nedosáhl. Belgie je tak zpátky ve hře.
    52. Takaši INUJ - 0:2
     
    52
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Kagawa si pohrál s míčem před pokutovým územím, pak jej přenechal spoluhráči, TAKAŠI INUJ na nic nečekal a prudkou ranou ke vzdálenější tyči rozjásal japonské fanoušky podruhé. Krásná a přesná rána, se kterou nemohl Courtois znovu nic dělat
    48. Genki HARAGUČI - 0:1
     
    48
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je hodně studená sprcha pro Belgičany. Ti propadli nejprve v rozehrávce a poté v obranné fázi, k míči se na pravé straně dostal GENKI HARAGUČI, udělal kličku soupeři a poté přesně zamířil ke vzdálenější tyči, kam se Courtois, ač dlouhán, natahoval marně.

    Petr Frömel

    Branky: 69. Vertonghen, 74. Fellaini (E. Hazard), 90+4. Chadli (Meunier) – 48. Haraguči (Šibasaki), 52. Inuj (Kagawa)

    Karty:   40. Šibasaki (JPN)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 10:4. Rohy: 10:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 13:9.
    Belgie: Courtois – Alderweireld, Kompany, Vertonghen – Meunier, De Bruyne, Witsel, Carrasco (65. Chadli) – D. Mertens (65. Fellaini), E. Hazard (C) – R. Lukaku.
    Náhradníci: Mignolet, Casteels – Vermaelen, Boyata, Dendoncker, Fellaini, T. Hazard, Tielemans, M. Dembélé, Chadli, Januzaj, Batshuayi.

    Japonsko: Kawašima – Sakaj, Jošida, Šódži, Nagatomo – Hasebe (C), Šibasaki (81. Jamaguči) – Haraguči (81. Honda), Kagawa, Inuj – Osako.
    Náhradníci: Higašiguči, Nakamura – Ueda, Endo, Makino, Sakaj, Honda, Usami, Jamaguči, Ošima, Okazaki, Muto.

    Rozhodčí: M. Diedhiou – D. Camara, H. El Samba

    Diváci: 41466
    bahis siteleri