Žilina B – Bardejov 6:4 (kon.)
konec
MŠK Žilina B
6:4 (4:2)
Partizán Bardejov
sk Neděle 22.07.2018, 17:30 • Štadión MŠK Žilina • MONACObet liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
    89. ROCHEU - 6:4
    Zdroj: youtube.com/MSKZilinaTV
     
    89
    Bardejov dal gól! Tak predsa len mierna komplikácia. Desiaty gól v stretnutí zaznamenáva pridáva letná posila Partizána MIKITA ROCHEU.
    83. Roland GEREBENITS - 6:3
    Zdroj: youtube.com/MSKZilinaTV
     
    83
    MŠK Žilina B dáva gól! Dovolím si tvrdiť, že je rozhodnuté. Po prenesení hry na pravú stranu prišiel prízemný center pod hráča. Na loptu si z druhej vlny nabehol ROLAND GEREBENITS a delovkou do šibenice brány upravuje stav merania síl na 6:3.
    59. Michal HORODNÍK - 5:3
    Zdroj: youtube.com/MSKZilinaTV
     
    59
    Bardejov dal gól! Hostia opäť znižujú na rozdiel dvoch gólov! Po centri Sarkiho prišla hlavička, ktorú Petráš ešte vyrazil, avšak na následnú dorážku MICHALA HORODNÍKA už nemal nárok.
    53. Michal KLEC - 5:2
    Zdroj: youtube.com/MSKZilinaTV
     
    53
    MŠK Žilina B dáva gól! Guľatý nezmysel si vzal na starosť MICHAL KLEC a dobre urobil. Čikoša-Pavlička poslal tento krídelník doľava, zatiaľ čo on zakončil doprava. 5:2 pre Žilinu.
    42. Marko MILUNOVIĆ - 4:2
    Zdroj: youtube.com/MSKZilinaTV
     
    42
    Bardejov dal gól! Áno, naozaj tomu tak je, neuveriteľné! V silnom daždi sa presadil aj MARKO MILUNOVIĆ. Kapitán Partizána využíva dieru v defenzíve MŠK a prízemnou strelou prekonal Petráša.
    38. Filip BALAJ - 4:1
    Zdroj: youtube.com/MSKZilinaTV
     
    38
    MŠK Žilina B dáva gól! Demolácia pokračuje, o troch bodoch je rozhodnuté! Dva centre síce Bardejovčania zvládli odvrátiť, no potom sa lopta odrazila za hranicu šestnástky. Tam prišiel volej Žilinčana, ktorý Čikoš-Pavičko iba vyrazil pred seba. S reflexnou dorážkou nastúpil FILIP BALAJ, ktorý si zároveň pripisuje na konto hattrick.
    34. Dávid ĎURIŠ - 3:1
    Zdroj: youtube.com/MSKZilinaTV
     
    34
    MŠK Žilina B dáva gól! Parádna robota Rolanda Gerebenitsa! Ten na vlastnej polovici odzbrojil protihráča od lopty čistým spôsobom, vyviezol loptu až do pokutového územia súpera, kde kľučkou oklamal protihráča. Nasledovala prihrávka na úplne voľného DÁVIDA ĎURIŠA, ktorý aj s kusiskom šťastia prekonáva nahnevaného Čikoša-Pavlička.
    24. Filip BALAJ - 2:1
    Zdroj: youtube.com/MSKZilinaTV
     
    24
    MŠK Žilina B dáva gól! Gólová prestrelka pokračuje! Odvrátený roh, Bardejov ale loptu nezískal. Opäť raz tak nasledoval center z pravej strany, výskok FILIPA BALAJA do vzduchu a lopta skončila až v sieti. Ján Čikoš-Pavličko len rozhadzuje rukami.
    20. Filip BALAJ - 1:1
    Zdroj: youtube.com/MSKZilinaTV
     
    20
    MŠK Žilina B dáva gól! Prakticky okamžitá odpoveď MŠK. Vysoký center z pravého krídla do šestnástky dopadol na hlavu FILIPA BALAJA, ktorý umiestnenou hlavičkou nedáva gólmanovi súpera žiadnu šancu.
    16. Peter KATONA - 0:1
    Zdroj: youtube.com/MSKZilinaTV
     
    16
    Bardejov dal gól! Celá štvrťhodina patrila prakticky domácim, až sa k odrazenej lopte po vyhratom súboji dostal PETER KATONA a ten prízemnou delovkou nedal Petrášovi v bráne Žiliny šancu na zákrok!

    Viktor Kalinács

    Branky: 20. Balaj, 24. Balaj, 34. Ďuriš, 38. Balaj, 53. Klec (pen.), 83. Gerebenits – 16. Katona, 42. Milunović, 59. Horodník, 89. Rocheu


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 5:9. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 16:11.
    MŠK Žilina B: Petráš – Vallo, Moško, Minárik (C), Sluka – Klec (61. Krela), Kopas, Gamboš (81. Chríbik) – Gerebenits, Balaj, Ďuriš (75. Michlík)
    Náhradníci: Leško – Suľa, Lacko, Chríbik, Michlík, Krela, Kovaľ

    Partizán Bardejov: Čikoš-Pavličko – Šuľa, Rocheu, Lukáč (46. Berežný), Glebko (46. Haladej), Staško, Sarki, Lipták, Milunović (C), Katona, Horodník (71. Siwahla)
    Náhradníci: Gmitter – Berežný, Góra, Siwahla, Haladej

    Rozhodčí: Ladislav Prešinský – Matej Barenčík, Martin Vician

    Diváci: 227
    bahis siteleri