Finsko – Česko 1:5 (kon.)
konec
Finsko
1:5 (0:2, 0:3, 1:0)
Česko
Úterý 24.07.2018, 17:30 • Vierumäki Sports Institute • Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase někdy na počtenou. (19:45:31)
     
    Je dobojováno. Češi dnes byli lepším týmem a po zásluze si připisují vítězství. Vypadalo to, že udrží i své čisté konto, čtrnáct vteřin před koncem třetí třetiny ale trefil čestnou branku v přesilové hře Aleksi Klemetti a uzavřel tak účet dnešního duelu. Češi oplatili Finům včerejší vysokou prohru, ve které inkasovali devět branek a sami vsítili tři a dnes se radují po výsledku 5:1.
     
    Konec zápasu.
    59:46 Aleksi KLEMETTI - 1:5
     
    59:46
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Fini se přeci jenom dočkali čestného gólu, využívají svou přesilovku a připravili tak Pateru o čisté konto. ALEKSI KLEMETTI se zblízka prosadil před českou brankou a prostřelil Pateru. Asistence: Kristian Tanus a Anttoni Honka.
     
    58:50
    Češi se dostali ve vlastním oslabení do útočného pásma a drží tak kotouč co nejdále od vlastní branky. Nepouští tak Finy znovu k žádnému zakončení.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:48
    Vyloučení v týmu Česko (Michal Kvasnica – 2 min., vysoká hůl).
     
    57:30
    A ani po další slibné kombinaci před českou svatyní. Obrana Čechů tak velmi dobře pomáhá svému brankáři, který zatím stále hájí čisté konto.
     
    56:49
    Teemu Engberg se snažil dorazit střelu svého spoluhráče před Paterou, ale to se mu nepovedlo. Fini se zatím ani čestné branky v tomto duelu nedočkali.
     
    56:22
    Jiří Patera si na pravé straně u své branky všiml nahozeného puku a holí ho poslal do protipohybu jednoho z finských útočníků. Zabránil tak další možné finské střele.
     
    55:52
    Jaroslav Dvořák nahodil puk před finskou branku, kde se ho snažil dojet Martin Nečas, ovšem Luukkonen byl u kotouče dříve a dostal ho pod svoji lapačku. Hra je znovu přerušena.
     
    55:18
    Češi vytáhli hru znovu do útočného pásma, kde došlo k přerušení hry. Před brankou Finů se tak dokázali udržet a po vhazování před ní se pokusí o další akci.
     
    54:40
    Je tu koncovka třetí třetiny, ještě se bude hrát něco málo přes pět minut a český výběr do dvaceti let má stále pětibrankový náskok, o který, troufám si napsat, už nepřijde. Nyní mají Češi puk na svých holích a míří opět před Luukkonenovu branku.
     
    54:08
    Jiří Patera pak čelil střele z hole Teräväinena, proti kterému vytasil další přesný zákrok. Hra je přerušena a bude se vhazovat po jeho levé ruce.
     
    53:42
    Finové nepustili Čechy do útočného pásma a z vlastní obranné třetiny jdou do další akce.
     
    53:04
    Také Kotkaniemi je na ledě a i Finové jsou v plném počtu.
     
    52:34
    Martin Kaut nahodil podél pravého mantinelu puk vedle finské branky a tam si ho sebrali jeho spoluhráči. Následně se pak ke střele nedostali a Finové vyhazují kotouč až před Pateru.
     
    52:04
    Český tým je v plném počtu a začíná jeho zkrácená početní výhoda.
     
    51:51
    Po dalším přerušení hry v obranném pásmu českého týmu se bude vhazovat po pravé ruce Jiřího Patery.
     
    51:04
    Síly na ledě se srovnají a je tu další herní varianta ve čtyřech hráčích na obou stranách. Prosadí se v ní Češi potřetí?
     
    51:04
    Vyloučení v týmu Finsko (Jesperi Kotkaniemi – 2 min., sevření puku rukou).
     
    51:04
    Nestalo se tak, puk získali na svou stranu čeští hokejisté a hned ho vyhodili až před finskou branku.
     
    50:44
    Po dalším přerušení hry se znovu vhazuje po levici Jiřího Patery. Finský celek udržel útočnou třetinu a pokusí se v ní zůstat.
     
    50:36
    Fini začínají přesilovou hru v útočném pásmu a už na Pateru vyslali jednu střelu. S tou si český brankář poradil a pak raději hru přerušil.
     
    50:04
    Vyloučení v týmu Česko (Marek Škvrně – 2 min., podražení).
     
    49:21
    Pokus o průnik do útočného pásma Finům nevyšel. Češi je v rozletu zastavili ještě než se dostali ke střele a otočili hru opět na opačnou stranu.
     
    48:55
    Maansaari je na ledové ploše a Finové jsou v plném počtu.
     
    48:05
    Dalekonosná střela ze středního pásma nenadělala Luukkonenovi žádné problémy a ten ihned získal puk pod kontrolu. Finové se znovu osvobozují.
     
    47:24
    Češi delší dobu kombinovali před finskou brankou, nakonec jim Finové puk vzali a poslali ho okamžitě až před českou branku. Češi tak musí zakládat další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    46:55
    Zahákován byl český hráč Maansaarim a ten putuje na lavici hanby. Další vyloučení Finů mohou Češi potrestat v přesilové hře.
     
    46:55
    Vyloučení v týmu Finsko (Olli Maansaari – 2 min., hákování).
     
    46:21
    Kryštof Hrabík sebral Petmanovi puk ve středním pásmu a poté se vrátil zpět do vlastní třetiny, aby mohl v klidu založit další akci.
     
    45:31
    Marek Škvrně si nabruslil do těsné blízkosti Luukkonena, jenže ke střele před ním se nedostal. Hned na to puk získal finský tým a míří znovu do útočného pásma.
     
    44:34
    Dělovku od modré čáry vyslal Aleksi Anttalainen, ale puk se jen odrazil od levého betonu Jiřího Patery. Ten poté posílá své spoluhráče na druhou stranu.
     
    43:48
    Martin Kaut prověřil další střelou Luukkonena, kterému tentokráte pomohla pozorná obrana. Ta poté vyvezla puk až do útočného pásma a nyní budou Finové kombinovat před brankou, kterou hájí Jiří Patera.
     
    42:52
    Ostap Safin se pokusil najít přihrávkou najíždějícího Jaroslava Dvořáka. Do jejich souhry ale vložil svoji hůl jeden z Finů a zabránil tak dalšímu nebezpečí před Luukkonenovou klecí.
     
    42:11
    Znovu se ovšem prosadit nedokázali a hru tak Češi otáčejí na druhou stranu.
     
    41:27
    Luukkonen musel povyjet z brány, aby zachytil puk a hned poté ho poslal daleko od sebe. Posílá tak své spoluhráče do útočné akce.
     
    40:50
    Jan Jeník se dostal ke střele z levé strany, trefil ale pouze boční konstrukci finské branky. Nicméně Češi začali třetí třetinu útočně.
     
    40:43
    Päkkilä skáče na ledovou plochu a Finové jsou kompletní.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Také druhá třetina je za námi a opět byla v režii českého týmu, který přidal další tři branky a je tak ve vedení o pět gólů. V šestadvacáté minutě se po liberecké spolupráci Kryštofa Hrabíka s Janem Jeníkem trefil druhý jmenovaný a bylo to 3:0. V pětatřicáté minutě dorazil do branky střelu Safina Jan Kern. A aby toho nebylo málo, v devětatřicáté minutě ještě navýšil náskok Matěj Blümel a ukončil tak druhou třetinu, po které Češi vedou rozdílem pěti branek. Další třetina začne přibližně v 19:05.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Češi se ještě znovu pokusili o útok, ale z něho už nic nevytěžili. Je tu konec také druhé části.
     
    39:28
    Martin Kaut střílel z prostoru mezi kruhy, trefil ale pouze beton finského brankáře. Hned na to se pak finský tým osvobozuje vyhozením až před Pateru.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:43
    V dnešním duelu jsou více nedisciplinovaní Finové a i nyní budou pykat. Päkkilä dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    38:43
    Vyloučení v týmu Finsko (Eetu Päkkilä – 2 min., vysoká hůl).
    38:21 Matěj BLÜMEL - 0:5
     
    38:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nyní už se ale musel znovu sklonit před českými mladíky. Před ním vznikla skrumáž, ve které se k odraženému kotouči dostal MATĚJ BLÜMEL a dotlačil ho za jeho záda. Bez asistence.
     
    37:40
    Martin Kaut si sjel na levý kruh a tam dostal i přihrávku. Po jeho střele pak zaduněly betony Luukkonena. Ten je následně včas sklapl a podržel svůj tým.
     
    36:17
    Kaapo Kakko zatáhl puk k zadnímu mantinelu, kde ho ještě posunul na Teräväinena, ale nakonec se Finové museli pakovat z útočného pásma. O puk je totiž obral český celek.
     
    35:20
    Ukko-Pekka Luukkonen se musel ve svém brankovišti znovu otáčet. Rozjetí Češi před ním opět operovali a dostali se k další střele. Finský brankář ji ale dokázal pohotově pokrýt.
    34:29 Jan KERN - 0:4
     
    34:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    A český tým svou početní výhodu využívá. Ostap Safin střílel z levého kruhu a u branky Luukkonena pak jeho střelu tečoval JAN KERN. Mladí čeští hráči tak mají už velmi slibný čtyřbrankový náskok. Asistence: Ostap Safin a Ondřej Buchtela.
     
    33:49
    Naopak ve vlastním oslabení zahrozili Finové, kteří se natlačili před českou klec, ovšem Jiří Patera dalším zákrokem udržel čisté konto. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levici.
     
    33:20
    Češi si zahrají přesilovou hru. Anttalainen je vyloučen za držení a už sedí na trestné lavici. Bude si tak přát, aby na ní vydržel celé dvě minuty.
     
    33:20
    Vyloučení v týmu Finsko (Aleksi Anttalainen – 2 min., držení).
     
    32:24
    Češi jsou v plném počtu.
     
    31:40
    Po střele Aleksiho Klemettiho z levé strany zazvonila tyčka české branky!
     
    30:47
    A hned v menším finském tlaku musel do akce Jiří Patera, jenž zastavil pokus Eera Teräväinena, jenž byl u něho tváří v tvář.
     
    30:24
    Nyní budou hrát čeští mladíci ve čtyřech, když Ostap Safin krosčekoval soupeře a putuje na trestnou lavici.
     
    30:24
    Vyloučení v týmu Česko (Ostap Safin – 2 min., krosček).
     
    29:54
    Dalimil Mikyska neudržel kotouč na modré čáře a jeho celek se tak musel bleskově přesunout zpět před vlastní branku. Finové totiž jeli do rychlého útoku.
     
    29:44
    Češi se dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje zpátky před branku Jiřího Patery. Za malý okamžik se tak bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    28:23
    Češi znovu nepustili Finy do žádné střely v jejich pásmu a navíc se opět dostali do útočného pásma, kde chvilku kombinovali. Nakonec se z toho střela nezrodila a rázem domácí reprezentace otáčí hru na opačnou stranu.
     
    28:14
    Finská lavička si vzala oddechový čas.
     
    27:57
    Linus Nyman střílel nebezpečně z pravé strany, ale s jeho pokusem si poradil Jiří Patera. Ten poté raději uklidnil hru jejím přerušením a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    27:13
    Češi se tak v herní variantě čtyři na čtyři prosadili dnes už podruhé. Oproti včerejšku je to o poznání daleko lepší výkon z jejich strany, Jiří Patera navíc drží čisté konto.
     
    25:28
    Oba celky jsou už v plném počtu.
    25:26 Jan JENÍK - 0:3
     
    25:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to o tři góly. Do samostatného úniku se dostal Kryštof Hrabík, jenž ale těsně před finským brankářem neuspěl. Následně ale posunul puk na JANA JENÍKA, který už byl přesný. Spolupráce dvou libereckých Bílých Tygrů tak slavila úspěch. Asistence: Kryštof Hrabík.
     
    24:43
    A následně pak vybojovali útočné pásmo a i ho také udrželi, když se po zákroku vhazovalo po pravici Jiřího Patery.
     
    24:16
    Martin Kaut projel podél levého mantinelu do útočného pásma a pokračoval i za finskou branku, poté se ale ke střele nedostal. Finové ho pak vytlačili z vlastního pásma ven.
     
    23:28
    Dvořák s Jokinenem se spolu pustili do pěstního souboje a oba kohouti pak byli potrestání hrubostí. Znovu tak uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    23:28
    Vyloučení v týmu Česko (Jaroslav Dvořák – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Finsko (Janne Jokinen – 2 min., hrubost).
     
    22:18
    Ville Petman pronikal do blízkosti české branky, stopku mu ovšem vystavil Mikyska, jenž ho také obral o kotouč a nahodil ho do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. Češi poté střídají.
     
    22:03
    Radim Šalda zůstal po souboji u mantinelu ležet na ledové ploše a chvíli se nezvedal. Nakonec se ale zvedl a za pomoci spoluhráčů odjel na střídačku.
     
    20:59
    Matyáš Zelingr se ale stihl včas vrátit a získal tak puk znovu na českou stranu. A do akce tak může projít zase jeho tým.
     
    20:36
    Finové vybojovali puk v rohu kluziště vedle české branky a míří s ním na opačnou stranu.
     
    20:14
    Také Češi jsou už kompletní.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je za námi. Čeští mladíci začali dnešní duel velmi dobře a už v osmé minutě otevřeli účet tohoto duelu. Ondřej Buchtela střílel od modré čáry a kotouč propadl za Luukkonenova záda. Finové tak museli dotahovat jednobrankové manko. V závěru první třetiny pak při hře čtyři na čtyři střílel Daniel Bukač a dal Čechům dvoubrankový náskok. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 18:20.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:33
    Ještě se pokoušeli Finové o snížení na rozdíl jediné branky, střela Eera Teräväinena však zamířila mimo tři tyče. Jenže stále jeho tým drží útočné pásmo a nepouští Čechy ven.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:49
    Finové jsou v plném počtu.
    18:37 Daniel BUKAČ - 0:2
     
    18:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    A v této herní variantě zvyšuje český celek své vedení. DANIEL BUKAČ dostal kotouč na vrchol levého kruhu a poté střelou švihem překonává Luukkonena. Ten tak musí puk ze své sítě dnes lovit už podruhé. Asistence: Martin Nečas a Martin Kaut.
     
    18:14
    Síly na ledě se srovnají a uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách. Hladonik dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    18:14
    Vyloučení v týmu Česko (Jan Hladonik – 2 min., vysoká hůl).
     
    17:57
    Z levé strany střílel Ostap Safin, ovšem Luukkonen nastavil svoji hůl a zakročil.
     
    17:25
    Finové se dokázali osvobodit a z vlastního obranného pásma odpalují puk až před Jiřího Pateru.
     
    16:49
    Nyní mají výhodu přesilové hry Češi. Laaksonen dostal dvě minuty za podražení a už sedí na trestné lavici.
     
    16:49
    Vyloučení v týmu Finsko (Oskari Laaksonen – 2 min., podražení).
     
    15:56
    Finští mladíci se dostali pouze k nahození kotouče před branku Jiřího Patery, ale to bylo z jejich strany vše. Češi po zisku kotouče míří opět na opačný konec kluziště.
     
    15:40
    Ukko-Pekka Luukkonen zasahoval proti další české střele a po svém zákroku pak raději znovu přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    15:00
    Češi se dostávali do přečíslení a málem jeli ve dvou na finskou branku. Ovšem jeden z obránců byl v ofsajdové pasti a to čárovém rozhodčímu neuniklo.
     
    14:12
    Finové dnes nepůsobí tak sebejistým dojmem, jako tomu bylo ve včerejším duelu. Oproti němu zatím více chybují a mírně více ze hry tak má český celek.
     
    13:23
    Kryštof Hrabík se z pravého kruhu dostal k nahození kotouče před Luukkonenovu branku, nikdo z jeho spoluhráčů tam ale nebyl, aby puk mohl tečovat.
     
    13:10
    Ovšem i Češi pokazili souhru a o puk následně také přišli. U něho tak budou zase Finové.
     
    12:19
    Nepřesnost na finských hokejkách znamená puk pro český tým, který se už vrhá do další útočné akce na druhé straně.
     
    12:03
    Po dalším zákroku Patery se po přerušení hry bude vhazovat po jeho levé ruce. Finové Čechy zatlačili a snaží se o vyrovnání. Houževnatí čeští mladíci ale zatím stále drží těsný náskok.
     
    11:14
    Bukač je na ledové ploše a český tým je v plném počtu.
     
    10:26
    Finové se opět roztáhli v českém pásmu a kombinují před Paterou. Poté se ale k puku dostali právě Češi a vyhazují ho daleko až před branku Finů.
     
    09:58
    Po následné střele pak musel do zákroku Jiří Patera a před dotěrnými finskými hráči raději přerušil hru.
     
    09:42
    Finové mají nyní šanci srovnat nepříznivý stav v přesilové hře. A už jsou uhnízděni v útočném pásmu.
     
    09:14
    Vyloučení v týmu Česko (Daniel Bukač – 2 min., držení).
     
    08:42
    Finové se snažili o rychlou odpověď, když se dostali do pásma Čechů, ale jejich následná střela skončila mimo tři tyče.
    07:49 Ondřej BUCHTELA - 0:1
     
    07:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se ujímají vedení. ONDŘEJ BUCHTELA dostal přihrávku na modrou čáru a poté se napřáhl ke střele, ta poté propadla za záda finského brankáře. Asistence: Jan Jeník a Jan Kern.
     
    07:15
    Anttoni Honka střílel z pravého kruhu a poje jeho ráně zaduněly betony českého brankáře Patery. Ten znovu dostal puk do své moci a podržel svůj tým.
     
    06:31
    Janne Jokinen se postavil kousek u branky Čechů a chvilku před ním zívala odkrytá branka. Než se ale stačil otočit a napřáhnout ke střele, bylo už místo pokryté Jiřím Paterou.
     
    05:33
    Podél levého mantinelu táhl kotouč Martin Kaut, ovšem neměl nikoho komu by přihrál a ztrácí puk. Takže do akce se vrací znovu nebezpečný finský útok.
     
    04:55
    Eero Teräväinen pálil z levého kruhu a proti němu stál pozorný zákrok Jiřího Patery. Ten nechal hru plynout a český tým míří do útočného pásma.
     
    03:58
    Jan Kern prohrál souboj o puk s finským soupeřem a Finsko tak může těžit z další útočné akce, do které se nyní dostává.
     
    03:47
    Rázem se hra otočila opět před branku Jiřího Patery a tam Češi vybojovali puk na svou stranu. Vzápětí s ním uháněli do útočného pásma a po nenápadné střele donutili Luukkonena přerušit hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    02:40
    Matěj Blümel si sjel do prostoru mezi kruhy, dostal přihrávku, jenže finskou branku minul.
     
    01:39
    Jiří Patera pomohl spoluhráčům, vyjel si za branku a poté holí potáhl kotouč daleko od své branky. Útočit tak mohou znovu Češi.
     
    01:00
    Jan Hladonik převzal před útočnou modrou čárou kotouč a zavezl ho před finskou branku. Ovšem český celek nakonec velmi rychle o touš přichází.
     
    00:17
    Poté byli u puku znovu hokejisté Finska a kombinovali před českou brankou. Nicméně tentokráte se k žádné střele nedostali. Puk získali Češi a míří s ním na opačnou stranu.
     
    00:10
    Finové se hned po úvodním vhazování vrhli do útoku a hned prověřili v české brance Jiřího Pateru. Ten střelu chytil a následně pak přerušil hru.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou celků jsou už na ledové ploše. Ještě předtím, než začne samotné utkání, vyslechneme si hymny obou zemí. Jako první přichází na řadu česká, hned po ní přijde finská.
     
    Úvodní sestavy:

    Finsko: Luukkonen (Annunen) – Laaksonen, Anttalainen, Honka, Utunen (A), Isiguzo, Teräväinen, Vesterinen, Salmela – Kakko, Kotkaniemi (A), Nyman – Klemetti, Tanus, Talvitie (C) – Päkkilä, Koskenkorva, Petman – Engberg, Maansaari, Jokinen

    Česko: Patera (Škarek) – Bukač, Mikyska, Buchtela, Zelingr, Zábranský, Šalda, Bednář – Kaut (A), Nečas (C), Plášek – Jeník, Hladonik, Kern – Safin, Hrabík, Kvasnica – Dvořák, Navrátil, Blümel – Škvrně
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Nominace českého týmu

    Brankáři:
    Jiří Patera (Cedar Rapids, USHL), Jakub Škarek (Lahti, Finsko).

    Obránci:
    Libor Zábranský (Kelowna, WHL), Ondřej Buchtela (Litoměřice), Jan Bednář (Liberec), Matyáš Zelingr (Kladno), Radim Šalda (Hradec Králové), Dalimil Mikyska (Kometa Brno), Daniel Bukač (Brandon, WHL).

    Útočníci:
    Martin Nečas, Karel Plášek (oba Kometa Brno), Matěj Blümel (Waterloo, USHL), Ostap Safin (Saint John, QMJHL), Kryštof Hrabík, Jan Jeník (oba Liberec), Jakub Navrátil (Přerov), Jan Hladonik, Michal Kvasnica (oba Třinec), Jan Kern (Dubuque, USHL), Marek Škvrně (Kelowna, WHL), Martin Kaut (Pardubice), Jaroslav Dvořák (Hradec Králové).
     
    První měření sil

    Pondělní duel nabídl ofenzívní podívanou. Padlo dvanáct branek. Po první třetině sice Češi vedli 2:1, když průběh otočili. Poté už to ale byla pouze režie finského celku, který trestal zejména českou nedisciplinovanost. Česká vyloučení tak Finové dokázali trestat a skóre se tak zastavilo na výsledku 9:3. Na tento zápas by tak Češi co nejraději zapomněli a v dnešním duelu se pokusí vše odčinit. Proti rozjeté domácí reprezentaci to ovšem nebude nic jednoduchého.

    Finsko – Česko 9:3 (1:2, 4:0, 4:1)
    Branky a nahrávky
    : 7. Nyman (Kakko, Koskenkorva), 25. Talvitie (Honka, Seppäla), 26. Maansaari (Jokinen, Engberg), 30. Jokinen (Engberg), 31. Talvitie (Klemetti), 47. Laaksonen (Nyman, Pajuniemi), 48. Jokinen (Engberg, Utunen), 55. Pajuniemi (Kotkaniemi, Kakko), 58. Pajuniemi (Nyman) – 17. Nečas (Safin, Buchtela), 18. Kern (Mikyska, Zábranský), 48. Plášek (Nečas, Kaut)
     
    Hezký pondělní večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Léto je sice v plném proudu, to ovšem neplatí pro mládežnické reprezentace. Ty mají už takřka napilno a nejinak je tomu i u dvacítek. Dnes je na programu druhý duel mezi Finskem a Českem, jenž se odehraje v hokejové hale Vierumäki Sports Institute ve Finsku.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 60. Klemetti (Tanus, Honka) – 8. Buchtela (Jeník, Kern), 19. Bukač (Nečas, Kaut), 26. Jeník (Hrabík), 35. Kern (Safin, Buchtela), 39. Blümel


    Finsko: Luukkonen (Annunen) – Laaksonen, Anttalainen, Honka, Utunen (A), Isiguzo, Teräväinen, Vesterinen, Salmela – Kakko, Kotkaniemi (A), Nyman – Klemetti, Tanus, Talvitie (C) – Päkkilä, Koskenkorva, Petman – Engberg, Maansaari, Jokinen
    Česko: Patera (Škarek) – Bukač, Mikyska, Buchtela, Zelingr, Zábranský, Šalda, Bednář – Kaut (A), Nečas (C), Plášek – Jeník, Hladonik, Kern (A) – Safin, Hrabík, Kvasnica – Dvořák, Navrátil, Blümel – Škvrně
    bahis siteleri