Finsko – Česko 1:5 (kon.)
konec
Finsko
1:5 (0:2, 0:3, 1:0)
Česko
Úterý 24.07.2018, 17:30 • Vierumäki Sports Institute • Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:46 Aleksi KLEMETTI - 1:5
     
    59:46
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Fini se přeci jenom dočkali čestného gólu, využívají svou přesilovku a připravili tak Pateru o čisté konto. ALEKSI KLEMETTI se zblízka prosadil před českou brankou a prostřelil Pateru. Asistence: Kristian Tanus a Anttoni Honka.
    38:21 Matěj BLÜMEL - 0:5
     
    38:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nyní už se ale musel znovu sklonit před českými mladíky. Před ním vznikla skrumáž, ve které se k odraženému kotouči dostal MATĚJ BLÜMEL a dotlačil ho za jeho záda. Bez asistence.
    34:29 Jan KERN - 0:4
     
    34:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    A český tým svou početní výhodu využívá. Ostap Safin střílel z levého kruhu a u branky Luukkonena pak jeho střelu tečoval JAN KERN. Mladí čeští hráči tak mají už velmi slibný čtyřbrankový náskok. Asistence: Ostap Safin a Ondřej Buchtela.
    25:26 Jan JENÍK - 0:3
     
    25:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to o tři góly. Do samostatného úniku se dostal Kryštof Hrabík, jenž ale těsně před finským brankářem neuspěl. Následně ale posunul puk na JANA JENÍKA, který už byl přesný. Spolupráce dvou libereckých Bílých Tygrů tak slavila úspěch. Asistence: Kryštof Hrabík.
    18:37 Daniel BUKAČ - 0:2
     
    18:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    A v této herní variantě zvyšuje český celek své vedení. DANIEL BUKAČ dostal kotouč na vrchol levého kruhu a poté střelou švihem překonává Luukkonena. Ten tak musí puk ze své sítě dnes lovit už podruhé. Asistence: Martin Nečas a Martin Kaut.
    07:49 Ondřej BUCHTELA - 0:1
     
    07:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se ujímají vedení. ONDŘEJ BUCHTELA dostal přihrávku na modrou čáru a poté se napřáhl ke střele, ta poté propadla za záda finského brankáře. Asistence: Jan Jeník a Jan Kern.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 60. Klemetti (Tanus, Honka) – 8. Buchtela (Jeník, Kern), 19. Bukač (Nečas, Kaut), 26. Jeník (Hrabík), 35. Kern (Safin, Buchtela), 39. Blümel


    Finsko: Luukkonen (Annunen) – Laaksonen, Anttalainen, Honka, Utunen (A), Isiguzo, Teräväinen, Vesterinen, Salmela – Kakko, Kotkaniemi (A), Nyman – Klemetti, Tanus, Talvitie (C) – Päkkilä, Koskenkorva, Petman – Engberg, Maansaari, Jokinen
    Česko: Patera (Škarek) – Bukač, Mikyska, Buchtela, Zelingr, Zábranský, Šalda, Bednář – Kaut (A), Nečas (C), Plášek – Jeník, Hladonik, Kern (A) – Safin, Hrabík, Kvasnica – Dvořák, Navrátil, Blümel – Škvrně
    bahis siteleri