Švýcarsko – Česko 0:6 (kon.)
konec
Švýcarsko
0:6 (0:2, 0:3, 0:1)
Česko
Úterý 24.07.2018, 18:30 • Eissportzentrum Oberthurgau, Romanshorn • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    Alois Hadamczik tak v premiéře u národního týmu do 18 let slaví jednoznačné vítězství! Češi nenechali v Romanshornu nikoho na pochybách a domácím Švýcarům nadělili kanára.

    Odveta je na programu zítra od 14:30, tak věřme, že naši mladíci přidají další povedený výkon a výsledek. Příjemný zbytek večera. (20:32:57)
     
    Konec zápasu.
     
    49:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Reprezentanti přestáli své první oslabení a chvíli nato slaví šestou trefu! V průběhu zápasu se do hry zapojil i pátý český útok a PAVEL NOVÁK se prosazuje coby jediný hráč v poli ročníku 2002 – 0:6. Asistence: David Tureček, Jan Mlčák.
     
    47:22
    Vyloučení v týmu Česko (Jonáš Peterek – 2 min., hákování).
     
    44:08
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Maxime Schweizer – 2 min., hákování).
     
    40:01
    Také český tým prostřídal gólmany. Do třetí třetiny nastoupil Jan Škorpík, Nick Malík si může první dvě části odškrtnout bez jediné vady na kráse.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Brankostroj se tedy zastavil, ale české reprezentanty to příliš mrzet nemusí. V Romanshornu vedou nad domácím Švýcarskem 5:0 a kráčejí k úvodní pohodlné výhře.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    28:55
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Jari Näser – 2 min., sekání).
     
    28:34
    Švýcaři reagují střídáním brankářů, neúspěšného Thibaulta Fattona nahrazuje Sascha Ruppelt.
     
    28:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jak jinak popsat stav na hřišti než jako jednoznačnou dominanci. Češi na dálku dorovnávají náskok, který má ve Finsku k dispozici dvacítka, a to pořád ještě neodbila půlka zápasu. Prosazuje se i kapitán JAROMÍR PYTLÍK – 0:5! Asistence: Jonáš Peterek, Martin Beránek.
     
    25:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ještě za sebou nemáme ani polovinu utkání a svěřenci Aloise Hadamczika vedou už o čtyři góly. Dalším úspěšným střelcem je MICHAL TEPLÝ – 0:4! Asistence: Radek Mužík, Jan Mlčák.
     
    23:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvělé početní výhody v podání českého týmu pokračují! Na plzeňského spoluhráče tentokrát navázal RADEK MUŽÍK, který posílá svůj tým už do tříbrankového vedení – 0:3. Asistence: Filip Přikryl, Martin Lang.
     
    22:12
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Nicolo Ugazzi – 2 min., hákování).
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Čeští reprezentanti do 18 let vyhráli v Romanshornu úvodní třetinu sezony o dva góly. Stačily jim na to přesilovky, které využili dvě ze čtyř, a v obou případech mířil do černého Martin Lang. Jen tak dál!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    16:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dvojnásobnou početní výhodou takřka v kompletní délce nemohla česká sestava pohrdnout a navyšuje své vedení! Znovu se prosadilo to samé komando s MARTINEM LANGEM na konci kombinace – 0:2. Asistence: Jaromír Pytlík, Šimon Kubíček.
     
    16:34
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Maxime Schweizer – 2 min., vysoká hůl).
     
    16:24
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Nicolas Hasler – 2 min., podražení).
     
    12:55
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (David Baumann – 2 min., podražení).
     
    09:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hned první přesilovku utkání čeští mladíci po půlminutě využívají a otevírají skóre utkání! O úvodní gól sezony se postaral MARTIN LANG – 0:1. Asistence: Filip Přikryl.
     
    08:55
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Inaki Baragano – 2 min., nedovolené bránění).
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Jako kapitán vede české hokejisty Jaromír Pytlík, do branky dnes dali trenéři důvěru Nicku Malíkovi. Můžeme jít na věc!
     
    Úvodní sestavy:

    Švýcarsko: Fatton (Ruppelt) – Landolt, Huber, Baragano, Fiedler, Näser, Ugazzi, Schweizer, Fuchs – Welter, Schwenninger, Stoffel (C) – Bouchareb, Schläpfer, Baumann – Marchand, Bardh, Mermod – Fuss, Burkhalter, Hasler. Trenér: Thierry Paterlini.

    Česko: Malík (Škorpík) – Kubíček, Homola, Haš, Suhrada, Tureček, Mlčák, Klikorka, Žůrek – Pytlík (C), Peterek, Beránek – Čermák, Barinka, Teplý – Mužík, Přikryl, Lang – Koffer, Najman, Toman. Trenér: Alois Hadamczik.

    Rozhodčí: Oggier, Ströbel – Duarte, Cattaneo (všichni SUI).
     
    Nominace českého týmu na dvojzápas ve Švýcarsku:

    Brankáři:
    Jan Škorpík (Sparta Praha), Nick Malík (Vítkovice).

    Obránci:
    Jan Mlčák (Kometa Brno), David Tureček (Karlovy Vary), David Homola (Třinec), Jakub Žůrek (Liberec), Martin Hugo Haš (Tampere, Finsko), Karel Klikorka (Mladá Boleslav), Jiří Suhrada (Zlín), Šimon Kubíček (České Budějovice).

    Útočníci:
    Jaromír Pytlík (Žďár nad Sázavou), Adam Křemen (Karlovy Vary), Jonáš Peterek, Adam Raška (oba Třinec), Martin Lang, Radek Mužík, Filip Přikryl (Plzeň), Michal Teplý (Liberec), Marcel Barinka, Erik Čermák (oba Salcburk), Filip Koffer (Pardubice), Adam Najman (Jihlava), Martin Beránek, Matěj Toman, Pavel Novák (všichni České Budějovice).
     
    Příjemný úterní den u pokračování reprezentačního kolotoče, který se nám rozjel naplno. Švýcarskou výzvu mají za sebou úspěšně hokejisté výběrů do 20 i 17 let, teď přichází na řadu další.

    Soupeře ze země pod Alpami si tentokrát vyzkouší národní tým U18 pod vedením nového kouče Aloise Hadamczika. Čeští mladíci ročníku 2001 (a dva 2002) vyzvou Švýcary dnes a zítra v Romanshornu, kde minulý týden třikrát uspěla sedmnáctka. Věřme, že se teď pořádky měnit nebudou!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30 a budeme z něj přinášet změny stavu.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 10. Lang (Přikryl), 17. Lang (Pytlík, Kubíček), 24. Mužík (Přikryl, Lang), 26. Teplý (Mužík, Mlčák), 29. Pytlík (Peterek, Beránek), 50. Novák (Tureček, Mlčák)


    Švýcarsko: Fatton (29. Ruppelt) – Landolt, Huber, Baragano, Fiedler, Näser, Ugazzi, Schweizer, Fuchs – Welter, Schwenninger, Stoffel (C) – Bouchareb, Schläpfer, Baumann – Marchand, Bardh, Mermod – Fuss, Burkhalter, Hasler. Trenér: Thierry Paterlini.
    Česko: Malík (41. Škorpík) – Kubíček, Homola, Haš, Suhrada, Tureček, Mlčák, Klikorka, Žůrek – Pytlík (C), Peterek, Beránek – Čermák, Barinka, Teplý – Mužík, Přikryl, Lang – Koffer, Najman, Toman – Novák, Křemen, Raška. Trenér: Alois Hadamczik.

    Rozhodčí: Oggier, Ströbel – Duarte, Cattaneo (všichni SUI).
    bahis siteleri