Švýcarsko – Česko 0:6 (kon.)
konec
Švýcarsko
0:6 (0:2, 0:3, 0:1)
Česko
Úterý 24.07.2018, 18:30 • Eissportzentrum Oberthurgau, Romanshorn • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    49:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Reprezentanti přestáli své první oslabení a chvíli nato slaví šestou trefu! V průběhu zápasu se do hry zapojil i pátý český útok a PAVEL NOVÁK se prosazuje coby jediný hráč v poli ročníku 2002 – 0:6. Asistence: David Tureček, Jan Mlčák.
     
    28:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jak jinak popsat stav na hřišti než jako jednoznačnou dominanci. Češi na dálku dorovnávají náskok, který má ve Finsku k dispozici dvacítka, a to pořád ještě neodbila půlka zápasu. Prosazuje se i kapitán JAROMÍR PYTLÍK – 0:5! Asistence: Jonáš Peterek, Martin Beránek.
     
    25:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ještě za sebou nemáme ani polovinu utkání a svěřenci Aloise Hadamczika vedou už o čtyři góly. Dalším úspěšným střelcem je MICHAL TEPLÝ – 0:4! Asistence: Radek Mužík, Jan Mlčák.
     
    23:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvělé početní výhody v podání českého týmu pokračují! Na plzeňského spoluhráče tentokrát navázal RADEK MUŽÍK, který posílá svůj tým už do tříbrankového vedení – 0:3. Asistence: Filip Přikryl, Martin Lang.
     
    16:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dvojnásobnou početní výhodou takřka v kompletní délce nemohla česká sestava pohrdnout a navyšuje své vedení! Znovu se prosadilo to samé komando s MARTINEM LANGEM na konci kombinace – 0:2. Asistence: Jaromír Pytlík, Šimon Kubíček.
     
    09:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hned první přesilovku utkání čeští mladíci po půlminutě využívají a otevírají skóre utkání! O úvodní gól sezony se postaral MARTIN LANG – 0:1. Asistence: Filip Přikryl.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 10. Lang (Přikryl), 17. Lang (Pytlík, Kubíček), 24. Mužík (Přikryl, Lang), 26. Teplý (Mužík, Mlčák), 29. Pytlík (Peterek, Beránek), 50. Novák (Tureček, Mlčák)


    Švýcarsko: Fatton (29. Ruppelt) – Landolt, Huber, Baragano, Fiedler, Näser, Ugazzi, Schweizer, Fuchs – Welter, Schwenninger, Stoffel (C) – Bouchareb, Schläpfer, Baumann – Marchand, Bardh, Mermod – Fuss, Burkhalter, Hasler. Trenér: Thierry Paterlini.
    Česko: Malík (41. Škorpík) – Kubíček, Homola, Haš, Suhrada, Tureček, Mlčák, Klikorka, Žůrek – Pytlík (C), Peterek, Beránek – Čermák, Barinka, Teplý – Mužík, Přikryl, Lang – Koffer, Najman, Toman – Novák, Křemen, Raška. Trenér: Alois Hadamczik.

    Rozhodčí: Oggier, Ströbel – Duarte, Cattaneo (všichni SUI).
    bahis siteleri