Jekatěrinburg – Pardubice 2:0 (nedohr.) | Sokolov – Ústí n/L 1:5 (kon.) | Havířov – Vítkovice 2:3 (po pr.)
Přerov – Opava 3:5 (kon.) | Kladno – Kokšetau 2:1 (2:0 po s.n.) | Poruba 2011 – Jastrzębie 5:4 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:5 (2:1, 1:2, 0:2)
HK Opava
Úterý 31.07.2018, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava se vymanila z přerovského sevření a VLASTIMIL MALINA dostihl kotouč v poslední možné chvíli, aby jej ještě dopravil do přerovské brány popáté.
    Asistence: Josef Tichý.
     
    55:50
    Vyloučení v týmu HK Opava (Daňa – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Hendrych.
     
    55:16
    Pohl chyboval ve vlastním pásmu, načež jej Vaněk o kotouč připravil. Ještě před Šurým pak stačil přihrát na najetého Lukáše Černého, proti kterému ale přerovský brankář stačil zasáhnout.
     
    53:08
    Zubři ujeli dokonce ve třech proti jednomu obránci. Situaci však trojice Dvořák – Gago – Kratochvil nevyřešila nejlépe.
     
    51:23
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava se poprvé v zápase ujímá vedení a navíc ve vlastním oslabení! Josef Tichý vypálil od modré čáry blízko pravého mantinelu a jeho prudkou střelu se povedlo ztečovat ONDŘEJI HARTMANNOVI. Šurý to neměl jednoduché, střelec branky mu totiž zakrýval výhled.
     
    50:23
    Vyloučení v týmu HK Opava (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Zouhar.
     
    49:55
    Opavský obránce špatně rozehrál, což vystihl Tomaník a ten okamžitě přihrával mezi kruhy najetému Indrákovi, jehož střela z první měla sice pořádnou razanci, ale pozbyla na přesnosti. Tomaník pak odrážel skákavý kotouč u levé tyče, prázdnou klec však nezvládl trefit.
     
    46:26
    A Přerov si zahraje 18 vteřin proti třem Opavským!
     
    44:44
    Vyloučení v týmu HK Opava (Chalupa – 2 min., hákování).
     
    44:20
    Z mezikruží vyslal pořádnou dělovku Lukáš Černý, ale Šurý si povyjel a puk schoval na své hrudi. Na opačné straně se řítil sám na Daňa Gago, ale neprosadil se ani nadvakrát!
     
    39:58
    Vyloučení v týmu HK Opava (Slavík – 2 min.).
     
    39:53
    Opavský Lukáš Černý měl skvělou příležitost! Rychlou přihrávku od spoluhráče však střelou z první v gól neproměnil. Šurý by se zřejmě přesunout nestihl.
     
    39:38
    Přesilovou hru si na konec třetiny pro změnu vysluhuje Opava.
     
    38:06
    Opava právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Spratek ujížděl po pravém křídle a mezi dvojicí přerovských beků hledal spoluhráče. Volil však nakonec střelu, která Šurému propadla a do pohodlného zakončení před odkrytou klecí se tak dostal JAKUB HENDRYCH.
    Asistence: Spratek.
     
    35:16
    Dvořák chtěl hrát kotouč, špičkou hole však zavadil o brusli opavského hráče a narušil jeho stabilitu. Odpyká si tedy dvě minuty za podražení.
     
    33:14
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan znovu trestá špatnou domácí rozehrávku! Pohl chyboval za brankou, jehož špatnou přihrávku vyčapal před hrankou číhající BOHUMIL HERMAN a zápěstím propálil Šurého mezi rukou a betonem.
    Bez asistence.
     
    29:12
    To byl ale jeho poslední zákrok. Do modrého půlkruhu hostů se nyní staví Matyáš Daňa.
     
    27:59
    Z pravého kruhu pálil po nahrávce z rohu kluziště Luka Jarčo. Wanecki se už už přesouval k levé tyči, takže puk jen se štěstím zvládl vytěsnit vyrážečkou!
     
    26:54
    Přerov právě vstřelil branku!
    Šefl střílel od pravého mantinelu, jeho střelu ale vyrazil Wanecki pouze před sebe přímo na hůl DANIELA INDRÁKA. Ten pohodlně zakončil do odkryté klece, ležící Wanecki už v té chvíli nemohl třetí brance nijak zabránit.
    Asistence: Karel Šefl, Jakub Kylnar.
     
    23:06
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Šimeček – 2 min., hákování).
     
    21:32
    Za hrubost byli na trestnou lavici současně poslání Kratochvil s Chalupou.
     
    19:44
    Přerov bude druhou třetinu začínat v početní výhodě. Sekáním se provinil Filip Jánošík.
     
    19:18
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři berou vedení zpět! Vhazovalo se po Waneckiho levici. Indrák vyhrál buly a posunul kotouč za sebe k modré čáře na MIKULÁŠE POHLA. Ten si vybruslil na pravý kruh a vyslal nádhernou jedovku, která se od břevna odrazila za brankovou čáru!
    Asistence: Daniel Indrák, Jakub Kylnar.
     
    18:49
    Zadovku přímo před Waneckiho obdržel Valášek, jeho pokus švihem ale hostující muž s maskou vytěsnil ramenem.
     
    17:20
    Po zadovce pálil z první přímo před brankou Luka Jarčo. Jeho dělovka ale rozduněla pouze zadní mantinel. Wanecki následně úspěšně likvidoval několik dalších střel v krátkém časovém sledu.
     
    15:34
    Z otočky vystřelil Dvořák po dobré práci Tomaníka, puk ale po zemi nasměroval mimo branku. Vzápětí se před Waneckim zjevil s kotoučem na holi zcela volný Michal Gago. Zakončení se mu ale vůbec nepodařilo a puk skončil ve výstrojí hostujícího brankáře.
     
    13:55
    Opava právě vstřelila branku!
    Po chybě v přerovské rozehrávce pláchl sám na Šurého DANIEL SPRATEK. V zakončení několikrát zamíchal pukem a nakonec zvolil bekhendové zakončení. Puk nejprve cinkl o levou tyč a poté zajel za brankovou čáru. Šurý byl na prvního opavského střelce krátký, nacházel se už v opačné straně kasy.
    Bez asistence.
     
    10:01
    Zbořil vypálil od modré a brankář Wanecki puk vyrazil pouze k nekrytému Moučkovi. Ten ale v záklonu vhodnou část branky minul!
     
    05:09
    Přesilovku si zkusí i Opava.
     
    03:39
    Přerov právě vstřelil branku!
    Kratochvil dostal nabito do mezikruží, odkud z první pořádně zatopil Waneckimu. Ten puk vytěsnil betonem poblíž levé tyče, kde se nacházel pohotový FILIP DVOŘÁK, který kotouč zblízka dopravil do sítě.
    Asistence: Kratochvil.
     
    02:02
    Kratochvil si po levé straně nabruslil až k brance, sám ale nezakončil, zadovkou vybídl ke skórování Kralíka, který však mířil těsně vedle stejně jako následný domácí pokus.
     
    00:18
    Tichý fauloval Gaga při přechodu do útoku do na levém kruhu. Opavský obránce si za tento zákrok odsedí menší trest.

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 4. Dvořák (Kratochvil), 20. Pohl (Indrák, Kylnar), 27. Indrák (Šefl, Kylnar) – 14. Spratek, 34. Herman, 39. Hendrych (Spratek), 52. Hartmann (Tichý, Chalupa), 60. Malina (Tichý)


    HC ZUBR Přerov: Šurý (Šimonů) – Padrnos, Černý, Zbořil (C), Pohl, Bieniek, Šefl, Mokrohajský – Kratochvil (A), Dvořák, Gago – Moučka, Šimeček, L. Jarčov – Mašín, Králík, Valášek – Kylnar, Indrák, Tomaník.
    HK Opava: Wanecki (Daňa) – Tichý, Kažimír, Chalupa (A), Slavík, Bijota, Zouhar – Seidler, Černý (C), Vaněk – Hartmann, Malina, Herman – Spratek, Hendrych, Jánošík – Zelenkov, Štindl, Rousek.

    Rozhodčí: Přikryl, Kašík – Klvač, Perutka
    bahis siteleri