HC Plzeň – Kladno 4:2 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
4:2 (1:0, 3:0, 0:1, 0:1)
Rytíři Kladno
Úterý 31.07.2018, 13:00 • Home Monitoring Aréna • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    58:54
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se ještě dočkali snížení, po natlačení z pravé strany ještě Lokajíček zasáhl, ale k dorážce se protlačil SAMUEL CHRENKA, který už byl úspěšný. Asistence: Adam.
     
    37:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se dočkali gólu v přesilovce! Ullrych nejprve spálil velkou šanci, ale po střele od modré už se z dorážky prosadil VIKTOR PROCHÁZKA! Asistence: Marek Alscher.
     
    22:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Znovu aktivní Dominik Soukup zařídil další branku indiánů! Šikovně obešel obránce a poté naservíroval kotouč před branku volnému ALEŠI MATOUŠKOVI, jenž už měl jednoduchou pozici. Asistence: Dominik Soukup.
     
    20:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Z další akce indiánů už padá i třetí branka! DOMINIK SOUKUP si šikovně stáhl kotouč ke střele kolem obránce a nekompromisně propálil Suka.
     
    17:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši si vytvořili veliký tlak a nakonec dávají druhou branku! Kreuzman ve veliké šanci ještě selhal, ale k dalšímu zakončení se dostal Kupčo, Suk ještě vyrazil, ale na dorážku DOMINIKA SOUKUPA k tyči neměl nárok. Asistence: Lubo Kupčo.
     
    06:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Rychlý protiútok domácích a je tu úvodní branka! Byl to LUBO KUPČO, který protlačil kotouč z dorážky po střele Jiříčka za Kubíka a Západočeši vedou. Asistence: David Jiříček.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 7. Kupčo (Jiříček), 18. Soukup (Kupčo), 21. Soukup, 23. Matoušek (Soukup) – 38. Procházka (Alscher), 59. Chrenka (Adam)


    HC Plzeň 1929: 1. polovina: Vondráš (Lokajíček) – Ranta, Jiříček, Jánský, Schindler, Hodinář, Špaček, Kreuzman, Soukup, Kupčo, Kaiser, Šiler, Dáňa, Matoušek, Hauser, Fiala
    2. polovina: Lokajíček (Vondráš) – Dolhý, Matoušek, Páník, Kanta, Špaček, Korčák, Soukup, Václavík, Marcel, Krasanovský, Beránek, Dvořák, Kupčo, Dáňa

    Rytíři Kladno: Kubík (16. Suk) – Alscher, Kojtoval, Ticháček, Havel, Sýkora, Kohlíček, Ullrych, Sopka, Procházka, Nedues, Šapovaliv, Chrenka, Bareš, Hrabík, Bašta, Šilhavý, Adam, Zuckringel
    bahis siteleri