Vítkovice – HC Slovan 3:1 (kon.) | Martin – Žilina 4:1 (kon.) | Slavia – Irtyš Pavlodar 3:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 1:0 (kon.) | Chomutov – Novokuzněck 4:1 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 2:3 (kon.)
Kladno – Litvínov 1:3 (kon.) | Opava – Nový Jičín 6:4 (kon.) | Košice – Miskolc 7:1 (kon.)
K. Vary – Sparta 4:5 (kon.) | Přerov – Třebíč 3:2 (2:1 po s.n.) | Havířov – Nové Zámky 5:1 (kon.)
Jihlava – Olomouc 2:1 (kon.) | Šumperk – Poruba 2011 3:4 (2:3 po s.n.)
konec
HC Slavia Praha
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
HK Irtyš Pavlodar
Úterý 07.08.2018, 17:00 • ZS Eden, Praha-Vršovice • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z Edenu je to ode mne vše, mějte se krásně. U dalších onlajn přenosů z této sezóny se těší Richard Wagner. Na počtenou! (19:11:52)
     
    Duel jest za námi. Slavia navzdory soupeřovu snížení dokázala v dramatickém závěru uhájit vedení a v prvním domácím duelu se tak raduje z vítězství. Již ve čtvrtek narazí Slavia na Litoměřice, Pavlodar v rámci českého turné zavítá do Českých Budějovic.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Sudí rozdělil tresty. Nikita Titov, Vitalij Žilijakov a Pavel Kopytin (EPA) dvě minuty za hrubost. Poslední jmenovaný ještě inkasoval trest za nedovolené bránění. Za Slavii potrestáni za hrubost Jan Veselý, Tomáš Duda a Michael Steinocher (SLA).
     
    59:50
    Zbytečně vyhrocený závěr zápasu... Jeden z hostů srazil vyjíždějícího Lukáše Sochůrka k ledu a vznikla mela. Tuším, že to byl Pavel Kopytin, kdo zajel do domácího muže s maskou. Poté se začal led měnit v boxerský ring. Chyběl jen hudební motiv z legendárního filmu Rocky Balboa!
     
    59:27
    Domácí byli zatlačeni před své brankoviště a Sochůrek musel u tyče znovu zasahovat. Pavlodar hraje v šesti!
     
    59:02
    Kirill Putilov vypálil dělovku od modré, ale parádní zákrok vyrážečkou předvedl Lukáš Sochůrek!
     
    58:47
    Ačkoliv je Pavlodar před domácí klecí, tak se ne a ne dostat k zakončení. Defenziva sešívaných stínuje perfektně.
     
    57:45
    Irtyš buší do obrany domácích jako buchar do kůlu. Zatím ale svěřenci Miloše Říhy odolávají a nedovolují svému protivníkovi výraznější šanci.
     
    56:42
    Dvakrát se ocitl ve stoprocentní příležitosti Alexej Volgin! Jeho první rána skončila na Sochůrkových betonech. Poté se prodral jako liška do kurníku až před domácí branku, leč čerstvá posila v brance domácích mu vypíchla kotouč z hole. V mezidobí těchto dvou šancí ještě pálil Jevgenij Nestěrov, ale i on si vylámal zuby na Sochůrkovi.
     
    55:50
    Slavia se nyní trochu zatáhla a hraje z klidnějších pozic. Díky tomu se hra více méně odbývá ve střední části hrací plochy.
     
    54:50
    Slavia je nyní hodně aktivní a po vyhraném souboji ve středním pásmu se dostal do zakončení za modrou Josef Saňa. Jeho zakončení ale pokryl na hrudi maskovaný muž kazašského týmu.
     
    53:28
    David Kohút se ocitl zcela sám před Iljou Rumiančevem, ale ten parádně zareagoval a proti jeho bryskní střele ještě lépe zaklekl a puk s vypětím všech si vyrazil. Následně pokryl odražený touš pod lapačku a uklidnil hru!
     
    53:05
    Střelu Josefa Sani od modré čáry tečoval jeden z hráčů a Rumiančevovi propadl kotouč pod betony. Puk mířil do branky, ale zastavil se o brusli atakujícího Ondřeje Procházky, který byl pak ve snaze dopravit kotouč do zcela volné branky odtlačen obráncem Išmamatějevem.
     
    52:32
    Explzeňský muž s maskou znovu rozehrává touš zpoza své klece.
     
    52:06
    Jenže ne na dlouho, Pavlodar se osvobozuje dlouhým výhozem k Sochůrkově brance.
     
    51:47
    Vlastní nepřesností se domácí družina obrala o útočné pásmo. Po buly v území nikoho se do něj ale opět nastěhovala.
     
    51:05
    Martin Ondráček byl při rychlém útoku ve středním pásmu faulován. Alexander Chanžin (EPA) už odfukuje na trestné lavici. Vyloučen je za podražení.
     
    50:34
    Po přihrávce zpoza branky se ocitl zcela sám před Lukášem Sochůrkem Michail Kačulin, který v pozici klečícího střelce trestuhodně minul volný kout na zadní tyči! Irtyš začal utahovat šroubky.
     
    49:45
    V šanci také Pavlodar, ale tentokrát to Vitalijovi Žilijakovi nevyšlo. Jeho snadné zakončení si gólman domácích pohlídal. Následná střela Volgina nebyla přesná.
     
    48:40
    Jiří Hozák s Denisem Heldákem mířili do přečíslení dva na jednoho. Druhý jmenovaný byl však pokrytý hráčem, a tak zkusil Hozák střelu. Ve chvíli, kdy se k ní odhodlal, by už ale blízko k brance a vyjetý Ilja Rumiančev v pohodě vyrazil jeho zakončení betony.
     
    47:35
    Irtyš se snaží o dobytí útočné třetiny, soč mu síly stačí, avšak domácí obrana nyní zavřela modrou čáru a přes tuto závoru prostě kazašská výprava neprojde.
     
    46:38
    Na obě strany nyní zavál duch nesehranosti a několik fešných náznaků skončilo jen v rohu některého z útočných pásem.
     
    45:37
    Sešívaní se mohli vrátit zpět do svého dvougólového náskoku, avšak proti byl nejprve Ilja Rumiančev, který vychytal zblízka zakončujícího Petra Tejrala a po důrazném zisku touše a střele pod betony gólmana Pavlodaru, kterou měl na svědomí Ondřej Panna, zazvonila tyč.
     
    44:19
    Irtyš Pavlodar vstřelil branku!
    Inu ale, pane doktore. Taková nenápadná akce a je z toho snížení na 2:3. Sešívaní obránci si nepohlídali banální únik Pavlodaru a po ztrátě kotouče se dostal mezi kruhy k ráně VITALIJ ŽILIJAKOV, jehož dělovka zapadla přesně do protipohybu gólmana Lukáše Sochůrka! Asistence: Alexej Volgin.
     
    43:27
    Hra se po několika nebezpečných momentech uchýlila k nebetyčnému okupování středního pásma, odkud však ne a ne nalézt útočnou skulinku.
     
    42:23
    Fantastický Lukáš Sochůrek nyní sbírá ovace na vršovickém stadionu! Po rychlém křižném námazu na levý kruh se ocitl v tutovce Sergej Tvěrdochlebov, leč jeho zakončení z první zachytil na hrudi perfektně se přesouvající nový muž v brankovišti Slavie!
     
    41:36
    Vitalij Žilijakov se prodral až do blízkosti branky Lukáše Sochůrka, který ale mohl zůstat v klidu, anžto útočník Pavlodaru nemířil přesně. Následně vypadla slávistická klec ze svého postavení a došlo k přerušení hry.
     
    40:30
    Jiří Doležal se prokličkoval od modré čáry až na levý kruh, odkud zakončoval jen mimo pravý horní růžek Rumiančevovy klece.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Závěrečné dějství se začne dít cca v 18:32.
     
    Je za námi i prostřední perioda, ve které se nejprve povedlo Pavlodaru vyrovnat. Sešívaní ale brzy reagovali a v samotném závěru navíc získali dvougólové vedení. Oproti první části chyběla v některých místech dynamika a oku diváka neušla ani nesouhra obměněných kádrů. Udrží Slavia svůj náskok i ve třetí části? To se dozvíte v našem onlajnu!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    Léty orezivělé pravidlo "nedáš – dostaneš" opět nabylo účinnosti. Na jedné straně pálil ve vyložené pozici Jevgenij Moškarjov jen nad branku. Sešívaní poté vyhodili puk a napadat se jal PETR TEJRAL. Jeho úmysl byl dobrý, jelikož obránce Irtyše nepochopitelně zazmatkoval a poslal mu puk zpoza branky přímo na levý kruh. Osamocený forvard domácích pak snadno pokořil dezorientovaného muže s maskou. Bez asistence.
     
    38:37
    Nepříliš záživnou pasáž hry protrhla dvojice Jevgenij Nestěrov – Stepan Filonov. Tito dva hráči se dostali do brejku dva na jednoho, ale druhý jmenovaný nedosáhl před poloprázdnou klecí na puk!
     
    37:36
    Jako kanárek v kleci si nyní musel připadat Ilja Rumiančev, na kterého po souboji u zadního mantinelu přepadla jeho vlastní branka, do které se o kotouč bojující dvojice vehementně opřela. Rozhodčí na to konto přerušil hru a vysvobodil maskovaného muže Pavlodaru z jeho dočasného zajetí.
     
    36:38
    Ačkoliv se Pavlodar snažil v útočném pásmu něco vymyslet, nepřetlačil Denis Gurjev protihráče. Do brejku tak šla domácí skvarda, avšak ta se připravila o puk nepřesnou přihrávkou.
     
    35:48
    Ti se v útočné třetině dostali k jedné nepřesné střele. Irtyš poté sebral touš a vyvezl jej do území nikoho.
     
    34:29
    Pavlodar nyní nemá mnoho příležitostí ke srovnání. Když to nešlo kombinačně, zkusil Sergej Mašinets dlouhé nahození, jež ale sklepl za bránu Sochůrek. Hádáte správně, touše se následně chopili jeho spoluhráči.
     
    33:42
    Ťuknutí kotouče o mantinel a rychlý spurt za kotoučem v podání Jaroslava Brože skončil reflexivním vyjetím Ilji Rumiančeva z branky. Ruský gólman ve službách Irtyše pokryl puk pod lapačku.
     
    33:20
    Další pokus domácích o zisk útočného pásma skončil ofsajdem. Hned po něm ale Pavlodar vyhodil na zakázané uvolnění, a tak se Slavia přeci jen dostala do útočné třetiny.
     
    32:26
    Vojtěch Šmíd se dostal po pravém křídle ke střele, kterou chtěl ještě tečovat Petr Tejral. Těsně před ním ale srazil kotouč Kirill Putilov. Následný souboj za brankou vyústil v její vykotvení, a tak sudí přerušil hru.
     
    31:49
    Slavia má v posledních okamžicích mírný tak, který je ale vidět jen ve snaze o dobytí útočného pásma, nikoliv v počtu střel. Nyní byl navíc odpískán ofsajd.
     
    30:50
    Po ataku sešívaných došlo k zašlápnutí kotouče v rohu pásma. Ve hře teď bylo vidět mnoho nepřesností a divák by marně postrádal i řád.
     
    29:50
    Domácí tým je v plném počtu. Pavlodar se přes dobře bránící celek Slavie nedokázal dostat do výraznějšího zakončení, a tak se pod střechou Edenu pokračuje za mírného náskoku Slavie.
     
    28:50
    Slavia nyní dobře brání a nedává svému soupeři mnoho prostoru pro střelu. Rychlý výhoz na Rumiančevovu klec navíc dal domácím čas na oddych.
     
    27:38
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Ondřej Procházka – 2 min., hákování).
     
    27:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní se nakonec dočkali rychlého návratu do vedení! Po ose Jan Veselý – Tomáš Šmerha se dostal kotouč až na brankoviště, kde číhal JIŘÍ DOLEŽAL. Slávistický hráč neotálel a chytrým zakončením překonal maskovaného muže Irtyše. Asistence: Tomáš Šmerha a Jan Veselý.
     
    26:50
    Domácí hokejisté přidali na důrazu a je vidět, že se chtějí z inkasované branky rychle otřepat. To by ale chtělo získat útočné pásmo...
     
    25:59
    Irtyš Pavlodar vstřelil branku!
    V Edenu máme vyrovnáno! Po dlouhé době jsme byli svědky přímočaré akce, která navíc přinesla radost do řad kazašského týmu. Vladimir Borovkov rozjel z obranné modré čáry Michaila Kačulina, který poté přiklepl kotouč SERGEJOVI TVĚRDOCHLEBOVOVI. Čerstvá posila Pavlodaru našlápla přímo k brance a tvrdou střelou pod horní tyč překonala Lukáše Sochůrka! Asistence: Michail Kačulin a Vladimir Borovkov.
     
    24:51
    Na ledě se toho moc zajímavého neudálo. Párkrát se kotouč potáhl do rohu, kde byl zašlápnut a tracen, párkrát utekl v průběhu útoku z hole. Výsledkem je tak dynamická hra plná chyb.
     
    23:52
    Hra je nyní trochu rozházená a kupí se chyby. Po jedné z nich získala Slavia buly na levém kruhu, ze kterého pálil jeden z hokejistů, avšak ten střílel jen do výstroje pozorného Ilji Rumiančeva.
     
    23:07
    Nakonec se do útočné třetiny probil Denis Heldák, leč zakončit se mu nepovedlo. Irtyš se následně dostal do plného počtu a po rychlém brejku střílel zblízka Nikita Samojlov, ale minul.
     
    22:28
    A tak tomu je i nadále. Sešívaní se ne a ne probít přes zdařie forčekující hráče kazašského celku.
     
    21:50
    Hra byla navíc ve středním pásmu přerušená a po vyhraném buly šetří Pavlodar další vteřinky. Slavia se zatím k ničemu nedostala.
     
    21:30
    Sešívaná kombinace vypadala zprvu nadějně, ale nakonec se Slavia na modré nedohodla a dala hostům šanci na oddych.
     
    20:56
    Sešívaní dostávají znovu šanci v přesilové hře. Pavel Kopytin (EPA) srazil svým kolenem k zemi jednoho z protihráčů a dává tak domácím výhodu jednoho muže na ledě.
     
    20:25
    Irtyš dohrával přesilovou hru. Tvrdou ranou od modré se prezentoval Pavel Kopytin, avšak branku minul. Slavia se poté osvobodila a je v plném počtu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina započne svůj koloběh zhruba v 17:45.
     
    Po první dvacetiminutovce je domácí celek v těsném vedení, když využil početní převahu. Prosadil se Jan Veselý. V úvodu střetnutí však Slavia vyhořela v dvojnásobné přesilovce. Irtyš se zatím prezentuje bojovnou hrou a precizním napadáním. Uvidíme tedy, co přinese druhá perioda.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:55
    V závěru úvodní dvacetiminutovky se kazašské mužstvo prezentovalo útočnou kombinací, na jejímž konci byla rána z vrcholu kruhu. Alexej Išmamatějev ale trefil jen prvního bránícího hráče.
     
    19:01
    Úvodní zážeh Irtyše rychle uhasila defenziva domácích, která následně odpálila touš až k Rumiančevově svatyni, kde jej hodný čas podržel Ondřej Panna.
     
    18:16
    Sešívaní se nechali zamknout v obranném pásmu a pramenil z toho faul Jiřího Hozáka (SLA), který pyká za podražení.
     
    17:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Zimní stadion v Edenu se raduje z první sešívané branky pod jeho střechou v tomto ročníku! Slávisté získali po vhazování kotouč na své hole a v osobním souboji za brankou Pavlodaru byl úspěšný Tomáš Šmerha, který vydoloval hrací předmět. Ten následně předložil před kasu na hokejku JANA VESELÉHO, který z hrany brankoviště zametl kotouč pod betony Ilji Rumiančeva! Asistence: Tomáš Šmerha.
     
    17:06
    Sešívaní jsou již kompletní a mají k dispozici přesilovou hru. Jejich kombinace vyústila v lehkou střelu, která ale skončila ve výstroji Ilji Rumiančeva.
     
    16:23
    V oslabení se dostal do útočného pásma Petr Tejral. Jeho rychlý postup ale zastavil podražením Sergej Mašinets (EPA) a počet si na ledě se na krátkou chvíli vyrovná.
     
    15:44
    Pavlodar se v početní převaze odhodlal k jedné střele, která ovšem nemířila přesně. Slavia poté dvakrát dokázala vyhodit touš až k protilehlé kleci.
     
    14:44
    Bylo to ale s faulem Milana Antoše (SLA), který se provinil krosčekem.
     
    14:44
    Artěm Sošinkov se ocitl zcela sám před Lukášem Sochůrkem, který jeho zakončení dokázal bryskně pokrýt betony. Následně vznikla velká mela, dorážel ještě Nikita Samojlov, leč gólman domácích s vypětím všech sil a za pomoci beků situaci zvládl!
     
    13:28
    Dlouho se hraje bez přerušení a oba celky si pozorně hlídají modré čáry. Díky tomu tak nesledujeme příliš záživnou část hry.
     
    12:27
    Brankář Lukáš Sochůrek se teď nedomluvil s Vojtěchem Šmídem a jeden z hostujících hráčů tak získal za brankou kotouč. Byl ale natolik překvapen, že než se stihl s toušem vymotat na brankoviště, už u něj stál Šmíd, který nesouhru se svým brankářem napravil.
     
    11:20
    Irtyš si nyní vybojoval vhazování, po kterém pálil z vrcholu kruhu Vladimir Borovkov, avšak na betony maskovaného muže domácích si nepřišel. Následně se sešívaní dostali do brejku, parádní stahovačkou si místo na pravém křídle udělal David Kohút, avšak dostal se až moc blízko před gólmana a trefil jej následně do hrudi.
     
    10:10
    Po zakázaném uvolnění mužstva z Kazachstánu se povedlo Slavii získat kotouč. Moc dlouho si jej ale neužili, anžto ji o něj Irtyš dokázal obrat. Měl-li bych jmenovat jednu disciplínu, ve které hostující celek vyniká, byla by to právě práce v osobních soubojích a preciznost při napadání v obranném pásmu. Vyjma úvodní ranky neměl Ilja Rumiančev žádnou práci.
     
    09:30
    Stepan Filonov vytvořil zajímavou rotací v útočném pásmu mírný tlak. Co se mu však nepovedlo, bylo vydobytí prostoru pro Nikitu Titova, který po jeho nahrávce trefil jen nohy bránícího Ondřeje Procházky.
     
    08:25
    Pavel Kopytin se dostal na levém kruhu k odraženému kotouči a z jízdy vypálil. Jeho zakončen í mířilo na rameno Lukáše Sochůrka, který také pohotově puk vyrazil.
     
    07:20
    Hokejisté se nyní honí po mantinelech a hra je plná osobních soubojů. Trochu se vytratil řád a místy zavládl chaos.
     
    06:20
    Irtyš je kompletní a dobývá pásmo sešívaných. Trenér Jan Srdínko po utkání s Arlanem Košketau hořekoval, nad neproměňováním početních převah. Toto téma tedy zůstává i nadále otevřené.
     
    05:48
    Už už to vypadalo, že se domácí prosadí, ale houževnatost trojice bránících hráčů na brankovišti nedovolila po Šmerhově dvojité nabídce skórovat Martinu Ondráčkovi. ten by perfektně odstaven od touše. Neujala se ani rána Josefa Sani, kterou zblokoval jeden z beků kalhotami!
     
    05:03
    Pavlodar vyhrál buly a hned vyhodil. Sešívaní se následně dostali do útočného pásma, kde začali kombinovat. Ke střele se ale zatím neodvážili.
     
    04:09
    Ale pozor! Další faul Kazachů a Slavie bude hrát pět na tři! Stepan Filonov (EPA) vyhodi kotouč mimo hrací plochu a putuje za Gorožaninovem.
     
    03:50
    Nakonec ale Pražané dobyli útočnou zónu. Nedovoleným bráněním se po domácím ataku provinil Ilja Gorožaninov (EPA), který tak oslabuje svůj celek.
     
    03:10
    Slavia je kompletní, ale díky dobrému forčekingu Irtyše se nemůže dostat přes střední pásmo. Hra se tedy zdržuje mimo obě branky.
     
    02:10
    Po pravém křídle se natlačil před branku Michail Kačulin, jenž pak zblízka vystřelil. Jeho zakončení po ledě vyrazil betonem Lukáš Sochůrek, který si tak zapsal první zákrok v sešívaném dresu.
     
    01:39
    Útočnou snahu Pavlodaru zhatila nadvakrát precizní obrana Slavie na modré čáře, následně se kazašský celek vystavil do ofsajdu.
     
    00:45
    Domácí celek se natlačil do útočného pásma a od modré pálil Milan Antoš, jehož zakončen í srazil vyrážečkou Rumiančev do rohu. Následně ale fauloval Jiří Doležal (SLA), který si tak jde na dvě minuty odpočinout.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Slavia Praha: Sochůrek (Šorf) – Barák "A", Antoš, Šmíd, Saňa, Popela, Steinocher, Duda, Holý – J. Doležal "A", Veselý, Šmerha, Ondráček "C", Kohút, Procházka, Tejral, Hozák, Heldák, Panna, Jaša, Brož.

    HK Irtyš Pavlodar: Rumiančev (Nechvijenko) – Išmametějev, Putilov, Mašinets, Chanižin, Volgin, Moškarjov, Gorožaninov, Nestěrov – Kopytin, Banaškov, Gurjev, Žilijakov, Titov, Filonov, Kačulin, Tvěrdochlebov, Borovkov, Samojov, Shetle, Sošnikov, Atachanov.
     
    Hráči za sebou mají úvodní seznámení s ledem a pomalu zajíždějí do kabin. Hrací plochu bude za malý moment okupovat rolba, která načechrá ledový rink pro první přípravný duel. Do Edenu se také trousí první fanoušci, kteří dychtí po domácí premiéře.
     
    PŘEDSTAVENÍ SOUPEŘŮ

    Slavia se chystá na své druhé přípravné utkání, ve kterém se vůbec poprvé v novém ročníku představí na domácím ledě v Edenu, kam zavítá Irtyš Pavlodar. Pro sešívané to tak bude další konfrontace s celkem z Kazachstánu. Již ve čtvrtek podlehli slávisté v Benešově Arlanu Košketau.

    Sešívaní rozšířili před sezónou svůj kádr. O své místo v sestavě tak bojuje spousta mladých a nadějných hráčů, kteří teď musí ukázat, že si zaslouží místo v celku z hlavního města.
    Úvodní duel proti loňskému kazašskému mistru ochytal Patrik Polívka, jenž poslední dva roky doplňoval v brankovišti Dominika Frodla, místo kterého uvolnila Plzeň Lukáše Sochůrka.
    Defenzivu bude i nadále řídit zkušený obránce Jan Novák, kterému zůstali do party Jiří Drtina, Jindřich Barák a Vojtěch Šmíd. O znovuzařazení do sestavy Slavie pak bojují třeba Karel Drahorád či Josef Saňa. Poprvé obléká sešívaný dres Lukáš Popela.
    Do boje o místo v předních liniích se vrací například Viktor Nestrašil. V sestavě nechybí ani Zdeněk Kubica, Jiří Doležal či Lukáš Krejčík. V Edenu bude i nadále působit Jan Veselý. Kádr však opustil David Šafránek – nejproduktivnější loňský hráč. Úplně novými tvářemi jsou pak Ondřej Panna, Ondřej Procházka a Emil Švec.

    Irtyš Pavlodar je poměrně nový celek. Založen byl teprve nedávno. Největších úspěchů dosáhl mezi lety 2012 – 2015, kdy zkompletoval v domácí soutěži zlatý hattrick. Během relativně krátké historie se v něm ale protočilo i několik zajímavých českých jmen. Jmenujme třeba Tomáše Vaka, Marka Pince či bývalého slávistu Lukáše Juríka.
    Před letošní sezonou ulovil Pavlodar zajímavou posilu do brankoviště, kterou je Georgi Gelašvili, jenž má velké zkušenosti s KHL. Defenzivu vyztužil například Kirill Putinov, který má za sebou rovněž velkou porci zápasů v kontinentální lize. Je vidět, že Irtyš chce reagovat na loňskou sezónu, která skončila pro tento celek neslavně. Prohra ve čtvrtfinále je vůbec nejhorší výsledek za posledních devět sezon.
    Kádr Pavlodaru je každoročně zajímavě seskládán. Najdeme v něm pár cizinců (vloni třeba slovenští bratři Hunové), mladých i zkušených ruských či kazašských hráčů. Rozhodně to bude pro Slavii zajímavá prověrka a dobrá konfrontace s jiným stylem hokeje.

    Rozhodně bude tento duel zajímavou podívanou. Uvidíme, zda se splní předpoklady obou celků a bude po závěrečném hvizdu panovat spokojenost.
     
    Příjemný dobrý den!

    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 18. Veselý (Šmerha), 28. J. Doležal (Šmerha, Veselý), 40. Tejral – 26. Tvěrdochlebov (Kačulin, Borovkov), 45. Žilijakov (Volgin)


    HC Slavia Praha: Sochůrek (Šorf) – Barák "A", Antoš, Šmíd, Saňa, Popela, Steinocher, Duda, Holý – J. Doležal "A", Veselý, Šmerha, Ondráček "C", Kohút, Procházka, Tejral, Hozák, Heldák, Panna, Jaša, Brož.
    Trenér: Miloš Říha.

    HK Irtyš Pavlodar: Rumiančev (Nechvijenko) – Išmametějev, Putilov, Mašinets, Chanižin, Volgin, Moškarjov, Gorožaninov, Nestěrov – Kopytin, Banaškov, Gurjev, Žilijakov, Titov, Filonov, Kačulin, Tvěrdochlebov, Borovkov, Samojov, Shetle, Sošnikov, Atachanov.
    Trenér: Alexej Fetisov.
    bahis siteleri