Č. Budějovice – Jihlava 2:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 5:0 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
2:3 (1:0, 1:1, 0:2)
HC Dukla Jihlava
Středa 08.08.2018, 13:00 • Budvar aréna • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    57:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    A Jihlava se poprvé v zápase dostává do vedení! Dukla využila tlak, který si posledních pět až sedm minut budovala a v gól ho nakonec přetavil POLODNA krásnou ránou do víka! Lidák se nechal položit na led a byl tak bezmocný.
     
    48:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    A máme opět vyrovnáno! Jihlava dlouho využívala obrovské chyby budějovické obrany, až se nakonec BAŤOVI povedlo rozhodit Lidáka a poslat puk za brankovou čáru.
     
    31:14
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budějovice si berou zpět svoje vedení! FOUSKOVI se povedlo vybojovat na modré Jihlavy puk a dostal se po pádu jednoho z beků do samostatného úniku. Ten dokázal přetvořit ve střelu pod Švecovu levačku, kde gólman nechal dostatek prostoru na gól!
     
    23:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla při signalizované početní výhodě srovnává! Před Lidáka se nacpalo všech pět hráčů Dukly a z nepřehledné situace nakonec MELENOVSKÝ propasíroval puku za bezmocného Lidáka. Gólmanu švecovi sice dlouho trvalo, než si všiml, že má ujíždět na střídačku, šestý hráč nakonec ale potřeba nebyl.
     
    16:29
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Přesto nakonec Motor otevírá vedení! Před brankou Dukly se strhla mela, ve které se nejlépe vyznal KUDRNÁČ, který objel klec a se štěstím zasunul puk ke vzdálenější pravé tyči! Gólman Jihlavy byl bezmocný.

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 17. Kudrnáč, 32. Fousek – 24. Melenovský, 49. Baťa, 58. Polodna


    HC Motor České Budějovice: Lidák – Hail, Kumpfmuller, Cibulka, Placek, Fousek, Kašpar, Pitel, Březina, Kántor, Kudrnáč, Lukeš, Sochor, Marhoun, Petrásek
    HC Dukla Jihlava: Švec (Maláč) – Moravec, Vovšík, Chvátal, Novák, Sapík, Adam, Jungwirth, Polodna, Menšík, Broža, Melenovský, Zdarsa, Baťa, Michalčuk, Pigl

    Rozhodčí: Mertl – Matoušek, Bělohlav
    bahis siteleri