Trenčín – HC Slovan 4:3 (kon.) | HK Riga – Třinec 8:3 (kon.) | Sparta – K. Vary 0:2 (kon.)
CSKA Moskva – Vítkovice 10:0 (kon.)
konec
CSKA Moskva
10:0 (3:0, 5:0, 2:0)
HC Vítkovice Ridera
Středa 08.08.2018, 13:15 • WERK ARENA, Třinec • President Cup • Finále
Partner:
     
    56:33
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Další akce Moskvanů již končí v brance! Krásnou akci předvedl Stiven Sardarjan, který se natlačil až před branku, střelou mezi svými nohami ale neuspěl. Kotouč se nicméně odrazil přímo před dojíždějícího MATVEJE AVEROČKINA, který uklidil puk do prázdné branky! Asistence: Jevgenij Gorfinjak, Stiven Sardarjan.
     
    45:40
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Šedesátá branka Moskvanů na turnaji! Nazarko nejprve nevyužil přečíslení dvou proti jednomu, když pálil do tyče, v pokračující akci se již Rusové prosadili a STIVEN SARDARJAN přidal další trefu na své konto! Asistence:Michajl Berezovskij.
     
    37:56
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskvané se radují z využité přesilovky! Po menším závaru před Bartošákovou brankou se k neposednému kotouči dostal JEVGENIJ GORFINJAK a poslal jej do sítě vítkovické branky! Asistence: Alexandr Nazarko, Daniil Ničuchrin.
     
    35:28
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Neskutečná akce STIVENA SARDARJANA! Ruský útočník si ve vlastním pásmu sebral kotouč, prokličkoval se kolem dvou bránících hráčů až před Bartošáka a přesnou střelou vymetl všechny pavučinky v levém horním rohu vítkovické branky! Asistence: Daniil Ničuchrin, Jevgenij Gorfinjak.
     
    34:24
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskvané přidávají šestou branku! Akce, která již vypadala jako zmařená, nakonec končí v Bartošákově síti, když střelu Zachara Savinyše mimo Bartošákův dosah tečoval VASILIJ DRONYK! Asistence: Zachar Savinyš,
     
    31:31
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskvané se po buly zmocnili kotouče a po krásné kombinaci zvyšují své vedení na pět branek! Stiven Sardarjan již stál v hodně dobré pozici, rozhodl se ale pro přihrávku na zcela volného JEVGENIJE GORFINJAKA, kterému zbývalo jen doklepnout puk do odkryté branky! Asistence: Stiven Sardarjan, Vladimir Grudinin.
     
    24:02
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Další rychlá akce Moskvanů již končí gólem! Ruští mladíci se znovu ve třech lidech pustili do útočné třetiny, celou akci nakonec individuálně vyřešil DANIIL NIČUCHRIN, který poslal kotouč mezi Bartošákovy betony! Asistence: Artjom Grušnikov.
     
    14:31
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Přesilovka netrvala ani půl minuty a Moskvané se potřetí radují! Grušnikov nejprve svou dělovku od modré poslal vedle vítkovické branky, akce CSKA ale pokračovala a DANIIL NIČUCHRIN z mezikruží propálil bezmocného brankáře Vítkovic! Asistence: Stiven Sardarjan, Artjom Grušnikov.
     
    12:59
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Ruští mladíci tak dlouho míchali s kotoučem kolem Bartošákovy branky, až jej dopravili do sítě! První střelu nejprve zastavila tyč vítkovické branky, Bartošák ale pak neměl nárok na druhý pokus SERGEJE DJAKOVNOVA! Bez asistence.
     
    10:43
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Ostravané se daleko nedostali a CSKA se po protiakci raduje z úvodní branky! Moskvané v útočném pásmu vytvořili velký tlak, po několika sražených střelách se k zakončení dostal VASILIJ DRONYK, který nedal Bartošákovi žádnou šanci! Asistence: Marvej Vasin.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 11. Dronyk (Vasin), 13. Djakovnov, 15. Ničuchrin (Sardarjan, Grušnikov), 25. Ničuchrin (Grušnikov), 32. Gorfinjak (Sardarjan, Grudinin), 35. Dronyk (Savinyš), 36. Sardarjan (Ničuchrin, Gorfinjak), 38. Gorfinjak (Nazarko, Ničuchrin), 46. Sardarjan (Berezovskij), 57. Averočkin (Gorfinjak, Sardarjan)


    CSKA Moskva: Džilavjan (Jakovlev) – Grušnikov, Čolač, Nazarko, Veščunov, Ponomarev, Berezovskij, Grudinin – Sardarjan, Dronyk, Djakovnov, Gorfinjak, Karpov, Savinyš, Rakitin, Ničuchrin, Šalyškin, Maslov, Averočkin, Kljujev, Vasin
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Münch) – Bystroň, Machú, Smolka, Kelnar, Cubo, Řepa, Vřeský – Rajčan, Macho, Juříček, Kubík, Brada, Krejsa, Kotásek, Schauer, Přibyl, Petr, Koudelný, Skřipčák, Kosina, Veřminovský.
    bahis siteleri