USA – Česko 2:3 (kon.)
konec
USA
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
Česko
Středa 15.08.2018, 17:30 • Zimní stadion Piešťany • Turnaj pěti (U17)
Partner:
     
    Skvěle! Čeští hokejisté do 17 let na začátek turnaje v Piešťanech porážejí favorizované Spojené státy!
     
    59:30
    Čeští bojovníci vyhazují na zakázané uvolnění. Výhra je půl minuty blízko!
     
    58:46
    Spojené státy hrají v šesti bez brankáře!
     
    57:44
    Bednářovy betony chytají další dvě velešance! Skvěle!
     
    56:51
    Dzhaniyevovi skočil do odkryté části klece Bednář. Dlužno ale říct, že americký forvard naštěstí nemířil nejpřesněji, jak mohl.
     
    56:15
    Jenže bohužel jdeme do čtyř... Marek Bláha (CZE) pyká za nedovolené bránění a teď bude svým spoluhráčům držet palce.
     
    54:13
    Estapa se před brankou otočil kolem své osy a vypálil, trefil boční konstrukci. Mohlo mu chybět třeba 15 centimetrů – naštěstí pro nás.
     
    52:43
    Koláček si parádně narazil nepříč celou třetinou s chomutovským kamarádem Michalem Gutem, ale pak z úhlu nedokázal trefit zívající klec! To je škoda!
     
    51:45
    Přesilovka! Jerod Crespo se pustil do Tomáše Chlubny a inkasuje čtyři minuty, náš forvard za reakci dvě.
     
    51:45
    Český brejk mohl vnést do našich řad další radost, Jan Myšák pálil na druhý růžek a Fitzpatrick jen tak tak vyškrábl kotouč lapačkou, že přeletěl jeho břevno!
     
    50:53
    Mark Estapa se blýskl neskutečnou zadovkou pod nohama, naštěstí poslal černou gumu těsně vedle tyčky!
     
    50:36
    Český brankář drží naděje týmu, zastavil totiž dvě střely, a hlavně dorážka Montgomeryho volala po gólu. Jenom nevím, proč se za sekání do gólmana nevylučuje. Střídačka se znovu čílí a sudí to musí vysvětlovat.
     
    48:50
    Česká střídačka si stěžovala na několik neodpískaných zákroků, když vtom přišly dvě gólové šance. Před brankářem byl nejdřív volný Myšák a potom Chlubna, jenže ani jeden ho neprostřelil!
     
    47:39
    Cross Hanas (USA) je vyloučen za krosček.
    47:39 Neuznaný gól Američanů
     
    47:39
    Američané se už radovali z gólu, ale rozhodčí nejdřív ukázali, že se budou muset podívat na video. Nakonec ani to neplatí, protože jeden z hráčů fauloval, takže následuje česká přesilovka!
    45:41 KAPLAN - 2:3
     
    45:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Fantazie, ve třetí třetině jde česká reprezentace znovu do vedení! Přesilovka jí pomohla aspoň k aktivitě, která teď už končí gólem. Po vyhraném vhazování vypálil Hampl tak, že se puk odrazil od zadního mantinelu zpátky do brankoviště. Tam ho za zaskočeného gólmana dopravil ROBIN KAPLAN, který se prosazuje ve své reprezentační premiéře – 2:3! Asistence: Jan Hampl, Michal Rouha.
     
    44:20
    Naše sestava si teď soupeře roztáhla, jenže proti Koláčkově střele z levé strany i tentokrát výborně zasáhl brankář lapačkou!
     
    43:19
    Další přesilovka, to by už chtělo využít! Carson Bantle (USA) se provinil nedovolenou hrou vysokou holí.
    41:24 Po Williamssově střele pomohla Bednářovi horní tyč
     
    41:24
    Bleskovou nabídku zpoza branky zakončil ještě rychlejší střelou Jack Williams, naštěstí puk lízl jen o břevno!
     
    37:59
    Tak ještě jdeme na přesilovou hru! Právě Carson Bantle (USA) si byl moc dobře vědom svého prohřešku a už sedí za sekání.
    37:27 A znovu výborný Jan Bednář, který tenokrát vychytal Bantlea
     
    37:27
    Český bek vystoupil a pak se nestihl vrátit, proti forhendové kličce Carsona Bantlea se naštěstí výtečně přesunul Bednář.
     
    34:59
    Hamplova rána jen těsně minula americkou klec a znovu z toho byl brejk USA. Biondi dostal puk do gólové pozice, ale buď ho vychytal Bednář, nebo trefil tyč!
     
    33:45
    Ou, málem dostal Tomáš Chlubna křižnou přihrávku, což by potom smrdělo gólem. Soupeř ji ale zblokoval a navíc ujel do přečíslení, které díkybohu skončilo ofsajdem.
     
    32:53
    A to třeba ve vlastní přesilovce! Janston Meiers (USA) odchází na lavici hanby za hákování. Ideální šance, jak vrátit úder.
     
    30:32
    Další menší trest pro českou sestavu. Reprezentační debutant Martin Janda (CZE) je vyloučen za podražení.
     
    30:27
    Oddechový čas si vybírá tentokrát český trenér Karel Beran.
    30:27 HANAS - 2:2
     
    30:27
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    To je škoda... Pracně nabytý náskok 2:0 je během chvilky úplně pryč, protože tohle oslabení už Češi neubránili. Puk létal z hokejky na hokejku a střelu ze strany vyrazil Bednář před sebe ke CROSSU HANASOVI, který nemohl netrefit prázdnou branku – 2:2.
     
    30:04
    A je z toho oslabení. Dominik Vacík (CZE) je na trestné podruhé v této části, tentokrát za faul loktem.
     
    28:23
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Tak bohužel, Jan Bednář poprvé kapituluje a s tímhle už nemohl dělat vůbec nic. Čeští obránci fatálně zachybovali na útočné modré čáře a pustili soupeře do úniku dva na nikoho. Samoskevich vybídl DANIYLU DZHANIYEVA ke kontaktní brance na 1:2. Asistence: Mackie Samoskevich.
     
    27:47
    Malát dorážel Balážovu dělovku, ale bekhendové zakončení mu nesedlo ideálně.
    26:50 CHLUBNA - 0:2
     
    26:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, skvěle, vedeme o dva góly! TOMÁŠ CHLUBNA teď vykoupil hřichy za neproměněnou tutovku z první třetiny! V přečíslení dostal neomylnou přihrávku od Jana Myšáka a gólmana Fitzpatricka poslal na párek suverénním blafákem do bekhendu – 0:2! Asistence: Jan Myšák.
     
    25:57
    Spojené státy hrály v šesti, takže se síly na ledě vyrovnají! Trest odpyká Daniyla Dzhaniyev (USA).
     
    25:04
    Tohoto faulu je rozhodně škoda, jdeme do čtyř a čekají nás dvě perné minuty. Dominik Vacík (CZE) pyká za nedovolené bránění.
     
    23:52
    Na poslední chvíli zastavila americká obrana pas napříč brankovištěm, poté vyhodila na icing. Střídačka USA vycitila krizový moment a bere si oddechový čas!
    23:34 Po sřele Koláčka zachránila Fitzpatrick jeho levá tyč
     
    23:34
    Češi teď svírají Američany a všechno mohl korunovat Josef Koláček. Gólman měl špatně vykrytý úhel a Koláček mohl střílet k volné tyčce, ale trefil právě jenom ji!
     
    22:02
    Spoluhráči stáhli americkou sestavu na jednu stranu, ale střelu Jakuba Naara potom stejně zblokovali. Do druhé výborně sáhl Robin Kaplan a Fitzpatrick se spíš jenom nechal trefit.
    19:47 Výborný zákrok Jana Bednáře proti Biondimu
     
    19:47
    Bednář chytá už třetí jasný gól! V situaci dva na jednoho dostal puk Blake Biondi, vypálil, ale kde nic, tu nic, se znovu zjevila lapačka českého hrdiny úvodní třetiny!
     
    15:44
    A znovu heroická práce českých obětavců. Pas na volného Hanase zastavil Dominik Vacík, a když pak vznikl před brankou obrovský zmatek, tak střelu do odkryté branky zablokoval Michal Gut!
     
    13:58
    To je škody! Michal Rouha s Janem Cikhartem se podobně jako Američané vůbec nezdrželi ve středním pásmu, až z toho najednou bylo přečíslení dva na jednoho. Druhý jmenovaný ale bohužel nezpracoval přihrávku dobře!
     
    11:53
    Schweitzer zakombinoval s Hanasem, který mu puk z rohu okamžitě vrátil na střelu z první. Bednář šel ale bleskově na led a místo mezi betony si pohlídal.
     
    10:53
    Naše sestava má s Američany čím dál větší potíže a teď z toho rezultuje druhé oslabení. Jan Myšák (CZE) je vyloučen za nedovolené bránění.
    10:06 Jan Bednář skvělým zákrokem drží těsné vedení českého výběru
     
    10:06
    No tak to je neskutečné! Česká sestava přejela odražený kotouč, do kterého se opřel Tanner Dickinson. Vzápětí spustil velkou oslavu vyrovnání, jenže ta nakonec vyzněla pořádně trapně. Postaral se o to znovu Jan Bednář, který se úžasně roztáhl po brankové čáře a puk znovu chytil do lapačky!
     
    08:15
    Americký kapitán Blake Biondi si najížděl svému spoluhráči ve dvou přečísleních. V tom druhém už se dostal k puku, ale vracející se hráč ho na poslední chvíli nadzvedl do ochranné sítě!
     
    06:22
    Fantastický Jan Bednář! Po smolném odrazu už už zakončoval Mark Estapa do prázdné klece, ale český gólman se po ledě natáhl lapačkou, a právě tu americký útočník trefil!
     
    05:44
    A hned ujeli do výborně sehraného přečíslení. Janda našel Sebastiána Maláta, ale ten neprocpal puk před branku na třetího hráče, který byl už úplně sám!
     
    05:11
    ...znovu Bednářovi pomohli parťáci, přitom Cross Hanas už byl ve výborné pozici. Češi jsou kompletní.
     
    03:14
    A bohužel následuje trest na druhé straně, Ondřej Baláž (CZE) je vyloučen za nedovolené bránění. 4 na 4.
    03:02 Tomáš Chlubna ve stoprocentní šanci napálil kotouč jen do břevna
     
    03:02
    Neuvěřitelné! Tomáš Chlubna měl před sebou po parádní kombinaci úplně prázdnou bránu, ale napálil jenom břevno!
     
    02:13
    A hned jdeme na druhou přesilovku! Michael Cameron (USA) je vyloučen za vražení na hrazení a v souladu s novými pravidly si za to vysloužil trest na 2 plus 10 minut.
    01:50 BALÁŽ - 0:1
     
    01:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to gól! Čeští hokejisté využívají první přesilovku a hned ve druhé minutě se ujímají vedení! Jan Myšák vrátil puk na modrou čáru ONDŘEJI BALÁŽOVI, který nejprve naznačil přihrávku po modré. Pak se ale rozhodl vystřelit a protože Fitzpatrick nic neviděl přes Cikharta, kotouč mu prošel až do brány – 0:1! Asistence: Jan Myšák, Jakub Konečný.
     
    00:11
    Češi jdou hned po 11 sekundách na přesilovku! Za hákování při forčekingu je vyloučen Ben Schoen (USA).

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 29. Dzhaniyev (Samoskevich), 31. Hanas (Schweitzer) – 2. Baláž (Myšák, Konečný), 27. Chlubna (Myšák), 46. Kaplan (Hampl, Rouha)


    USA: Fitzpatrick (Purcell) – Crospo, Ma, Ratzlaff, Kaiser, Schweitzer, Jimenez (A) – Williams, Schoen, Cameron – Montgomery (A), Meiers, Estapa – Biondi (C), Dzhaniyev, Hanas – Samoskevich, Dickinson, Bantle. Trenér: Mark Denehy.
    Česko: Bednář (Čajan) – Vacík, Baláž, Bláha, Svach, Naar, Hampl, Talafa – Chlubna (A), Myšák (A), Cikhart – Janda, Gut (C), Malát – Simon, Rouha, Kaplan – Malý, Konečný, Koláček – T. Handl. Trenér: Karel Beran.

    Rozhodčí: Baluška, Stano – Kacej, Gegáň.
    bahis siteleri