Slovensko – Česko 4:3 (po pr.)
po prodl.
Slovensko
4:3 (1:1, 1:2, 1:0 - 1:0)
Česko
Čtvrtek 16.08.2018, 17:30 • Zimní stadion Piešťany • Turnaj pěti (U17)
Partner:
     
    51:53
    Konečně! Marko Stacha (SVK) podrazil Sebastiána Maláta a Češi dostávají možnost přiblížit se vítězství. Do akce jde první lajna!
     
    47:29
    To je špatné, budeme hrát 1:44 ve třech. Za sekání je vyloučen Michal Gut (CZE), který při tom ale sám utrpěl nějaký šrám a odchází do šatny. Trest za něj odpyká Robin Kaplan.
     
    47:13
    Hodně zajímavou přesilovku ukončuje český faul. Tedy tak to alespoň viděl hlavní rozhodčí. Jakub Konečný (CZE) inkasuje dvě minuty za hákování. 4 na 4.
     
    46:23
    V pravý čas jdeme na přesilovku! Mário Jamrich (SVK) je vyloučen za hákování.
     
    35:13
    Na trestnou putuje Richard Nemec (SVK) za pozdní dohrání...
     
    33:26
    A je tady už páté oslabení našeho týmu. Jan Myšák (CZE) je vyloučen za držení.
     
    30:51
    Při dalším českém průniku do pásma překročil mez pravidel Robin Kaplan (CZE). Odchází na trestnou lavici za nedovolené bránění, takže přesilovka začne za chvilku Slovákům.
     
    29:05
    Češi ale hráli fantastické oslabení. Proč hráli? Protože do čtyř jdou poprvé i Slováci! Sebastián Malát už už pronikal dopředu, když ho nedovoleně zadržel Denis Bakala (SVK). 27 sekund se bude hrát ve čtyřech.
     
    27:33
    Třetí oslabení. Michal Rouha (CZE) přibrousil u mantinelu a odchází pykat za krosček.
     
    20:47
    Bohužel následuje druhé české oslabení, Jan Cikhart (CZE) je vyloučen za podražení.
     
    04:25
    A po slovenském protiútoku je tady první vyloučení aktivnějšího českého týmu. Ondřej Baláž (CZE) je potrestán za sekání.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 15. Kašlík (Stacha, Putala), 32. Kašlík (Kolenič, Ketner), 56. Kašlík (Stacha), 65. Ketner – 19. Bláha (Chlubna), 36. Myšák (Cikhart, Konečný), 39. Cikhart (Chlubna, Myšák)


    Slovensko: Sihelský (Latkóczy) – Putala, Stacha, Ketner, Hajas, Bakala, Fatul, Ejem, Haborák – Kolenič, Nemec, Kašlík (C) – Mastič, Jamrich, Krajč (A) – Lukošik, Šimko, Rehák (A) – Tvrdoň, Ragan, Litavec. Trenér: Ján Lipianský.
    Česko: Čajan (Bednář) – Vacík, Baláž, Bláha, Svach, Naar, Hampl, Talafa – Chlubna (A), Myšák (A), Cikhart – Konečný, Gut (C), Malát – Simon, Rouha, Kaplan – Malý, T. Handl, Koláček – Janda. Trenér: Karel Beran.

    Rozhodčí: Konc, Goga – Frimmel, Gegáň.

    Diváci: 392
    bahis siteleri