Poruba 2011 – Debreceni 5:2 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
5:2 (2:0, 3:1, 0:1)
Debreceni DEAC
Čtvrtek 16.08.2018, 19:15 • KOOPERATIVA ARENA • O pohár RT TORAX
Partner:
     
    55:11
    Debreceni právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen se hosté prosazují! Jan Wasserbauer nahodil puk před branku, kde ho do odkryté branky doklepl BRONSON KOVÁCS. Asistence: Jan Wasserbauer.
     
    37:57
    Poruba právě vstřelila branku!
    A je to 5:1! Při závaru v debrecénském brankovišti prokázal nejlepší orientaci v davu JAKUB ILLÉŠ, který se zmocnil osamoceného puku a s vypětím všech sil ho nakonec protlačil za Hetényiho záda. Bez asistence.
     
    34:29
    Poruba právě vstřelila branku!
    A je to už o tři góly! JAKUB ILLÉŠ. si krásně najel po pravém mantinelu do pásma, sjel si do mezikruží a střelou do protipohybu nedal Hetényimu žádnou šanci. Asistence: Jozef Baláž.
     
    25:51
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak přece jen! Čtvrtý gól – čtvrtá využitá přesilovka! Dlouhou souhru porubských korunoval Jáchym přihrávkou zpoza branky na OLDŘICHA HORÁKA, který se střelou z první nemýlil – 3:1!. Asistence: Tomáš Jáchym a Michal Vymazal.
     
    21:31
    Debreceni právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilovka i na straně druhé! NICO VUORIJÄRVI hezky zpracoval přihrávku a tvrdou ranou zpoza kruhů nedal Dvořákovi žádnou šanci. Asistence: Norbert Hári.
     
    18:28
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácí si připisují další využitou přesilovku! Od pravého mantinelu se krásně mezi Hetényiovy betony trefil VOJTĚCH TOMI. Bez asistence.
     
    17:09
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak přece se domácí dočkali! V přesilovce poslal chytrou přihrávku přes celou šířku kluziště Tomáš Jáchym, z první se potom výstavně mezi tyč a břevno trefil MICHAL VYMAZAL. Asistence: Tomáš Jáchym.

    David Kubatík

    Branky a nahrávky: 18. Vymazal (Jáchym), 19. Tomi, 26. Horák (Jáchym, Vymazal), 35. Illéš (Baláž), 38. Illéš – 22. Vuorijärvi (Hári), 56. kovács (Wasserbauer)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Dvořák (Kubáň) – Dundáček, Ovčačík, Horák, Gazda, Adam, Cypas, Dresler, Slavík – káňa, Hudeček, Illéš, Vymazal, Kanko, Tomi, Jankovský, Zdeněk, Rubner, Toman, Jáchym, Baláž, Fojtík, Finsterle, Ollender
    Debreceni DEAC: Hetényi Z. (Nagy) – Berta, Kovács, Vuorijärvi, Běhal, Hetényi P. – Antal, Erdei, Darabos, Ižacký, Novotný, Hári, Németh, Silló, Vincze, Molnár, Szokolov, Kuleshov, Koppány, Salló, Wasserbauer

    Rozhodčí: Janda, Trombík – Mikler, Kořistka
    bahis siteleri