Slovensko – Česko 0:7 (kon.)
konec
Slovensko
0:7 (0:4, 0:2, 0:1)
Česko
Sobota 25.08.2018, 15:00 • Zimný štadión Púchov • Turnaj čtyř (ženy U18)
Partner:
    51:52 MLÝNKOVÁ - 0:7
     
    51:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čtvrtá trefa prvního útoku v zápase. A poprvé se dočkal někdo jiný než Dýcková. Za brankou puk vybojovala Barbora Machalová a pak kolem tyčky vybídla NATÁLII MLÝNKOVOU, která zakončila neomylně z první – 0:7! Asistence: Barbora Machalová, Nikola Dýcková.
    33:36 DÝCKOVÁ - 0:6
     
    33:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čepice na led! Jednu smekáme před NIKOLOU DÝCKOVOU, která v přesilovce završuje hattrick, a tu druhou před jejími skvělými parťačkami z lajny! Machalová si u mantinelu vyměnila puk s Mlýnkovou, která se vydala před brankoviště. Napříč pak vybídla Dýckovou k jejímu třetímu gólu do prázdné brány, a tomuhle já tedy zase tleskám – 0:6! Asistence: Natálie Mlýnková, Barbora Machalová.
    31:18 DÝCKOVÁ - 0:5
     
    31:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak takové přivítání jsme snad ani slovenské dvojce nepřáli. Byl to pěkný fofr! Mlýnková vyhrála buly, Machalová přiťukla puk dozadu na Jandušíkovou, která vysunula Mlýnkovou. No a té pak nezbývalo než ho předložit před prázdnou branku NIKOLE DÝCKOVÉ, která dneska musí před fantastickými nabídkami spoluhráček smeknout – 0:5! Asistence: Natálie Mlýnková, Klára Jandušíková.
    17:58 EXNEROVÁ - 0:4
     
    17:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale teď už české juniorky přidávají čtvrtý gól a do šatny se jim půjde ještě veseleji! Slovenky propadly ve středním pásmu a nechaly si dopředu ujet MARTINU EXNEROVOU. Té v úniku dýchala soupeřka na záda, i tak si ale před brankářkou stáhla puk na bekhend a zakončila ideálně mezi její roztažené betony – 0:4! Asistence: Hana Haasová, Vivien Šmajdová.
    11:11 DÝCKOVÁ - 0:3
     
    11:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na ledě je jenom jeden tým a naše juniorky to potvrzují třetí trefou! Famózní práci teď odvedly rozehrávající Natálie Mlýnková i Barbora Machalová, druhá jmenovaná na sebe v průniku natáhla soupeřky a pak úžasnou přihrávkou mezi bruslemi obránkyně vyzvala NIKOLU DÝCKOVOU ke gólu do prázdné brány – 0:3! Asistence: Barbora Machalová, Natálie Mlýnková.
    10:11 EXNEROVÁ - 0:2
     
    10:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už jdeme do vedení o dva góly, český tým využivá hned svou první přesilovku! Po vyražené střele od modré čáry se natahovala Haasová, ale k puku se dostala až v úhlu MARTINA EXNEROVÁ, která ho se štěstím propasírovala za brankovou čáru – 0:2! Bez asistence.
    07:02 HAASOVÁ - 0:1
     
    07:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Paráda! Slovenky chvilku myslely příliš na útok a když si v našem pásmu nepřesně přihrály, Kristýna Kaltounková vysunula dopředu HANU HAASOVOU. Mladičká česká útočnice skvěle přebruslila všechny protivnice a forhendovou kličku pak zakončila přesně k tyčce, takže skóruje ve druhém zápase za sebou – 0:1! Asistence: Kristýna Kaltounková.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 8. Haasová (Kaltounková), 11. Exnerová, 12. Dýcková (Machalová, Mlýnková), 18. Exnerová (Haasová, Šmajdová), 32. Dýcková (Mlýnková, Jandušíková), 34. Dýcková (Mlýnková, Machalová), 52. Mlýnková (Machalová, Dýcková)


    Slovensko: Pösingerová (32. Zimková) – Vysokajová, Šuliková, Šulíková, Vargová, Jašková, Kučerková, Plankenauerová, Leskovjanská – Štetiarová, Matejková, Dobošová – Kapičáková, Halušková, Nemčeková – Kúbeková, Hajniková, Šimnová – Hudáková, Schredlová, Gáliková. Trenér: Peter Kúdelka.
    Česko: Mathauserová (J. Pejšová) – Jandušíková, Škrdlová (A), D. Pejšová, Kotounová (C), Radová, Šmajdová, Seroiszková, Hájková – Dýcková, Mlýnková (A), Machalová – Sýkorová, Mazancová, Čajanová – Haasová, Kaltounková, Exnerová – Fabšicová, V. Černá, Škorpíková. Trenér: Pavel Zuziak.

    Rozhodčí: Durmis – Čerhitová, Ševčík (všichni SVK).
    bahis siteleri