Plzeň – Mladá Boleslav 6:1 (kon.) | Jablonec – Olomouc 3:0 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
6:1 (2:1)
FK Mladá Boleslav
Neděle 26.08.2018, 15:00 • Doosan Arena, Plzeň • FORTUNA:LIGA • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Hezké nedělní odpoledne, vážení fotbaloví příznivci, vítejte u sledování psaného přenosu z šestého kola FORTUNA:LIGY! V západočeské Doosan Areně se proti sobě střetnou celky FC Viktoria Plzeň a FK Mladá Boleslav. Všem přejeme příjemnou zábavu!
     
    Poslední odehrané utkání Mladé Boleslavi

    Středočeši si v prvních čtyřech kolech připsali jednu výhru, v každém duelu kromě mače se Slavií se navíc vždy strhla střelnice na jedné, či na obou stranách. V nejbližším odehraném kole přivítali Mladoboleslavští na svém hřišti Opavu.

    Utkání se domácím nesmírně podařilo, nováček soutěže neměl šanci, na hřišti Boleslavi nakonec inkasoval šest branek. Již v prvním poločase vedli vítězové tři jedna, další tři trefy přidali po změně stran.

    Hattrickem se v duelu blýskl útočník Nikolaj Komličenko, který se díky třem přesným zásahům vyšvihl do čela tabulky střelců s pěti góly. Mladá Boleslav si tak před těžkým duelem na území úřadující mistra notně zvedla sebevědomí.

    FK Mladá Boleslav 6:1 SFC Opava
    2. Komličenko, 21. Komličenko (Takács), 44. Takács, 53. Takács, 58. Komličenko (pen.), 67. Ladra (Komličenko) – 26. Helebrand (Zapalač)

    Sestava Mladé Boleslavi:
    Šeda – Pauschek, Král, Chaluš, Keresteš – Hůlka (C) (73. Kateřiňák), Takács – Konaté, Ladra, Jaroslav Diviš (65. Přikryl) – Komličenko (80. Mareš).
     
    Poslední odehrané utkání Plzně

    Plzeňští chtěli zůstat neomylní a bodově stoprocentní. Viktoriáni se vydali k venkovnímu duelu, vycestovali hodně daleko, v Karviné se utkali s místním týmem.

    Západočeši hned od začátky zápasy udávali tempo hry, bezchybně drželi míč a v žádném případě ho nepůjčovali soupeři. Již v šesté minutě se po šikovně zahraném rohovém kopu dostali hosté do vedení.

    Střelcem gólu byl útočník Michael Krmenčík, jenž mohl v osmnácté minutě přidat druhou trefu z penalty. Tu však karvinský gólman Berkovec zneškodnil gólman.

    Domácí měli dvě velké šance v nastaveném čase první půle, ale Kozáčika ani jednou nepřekonali. V druhé pětačtyřicetiminutovce střílel zblízka karvinský Smrž, ale ani on nesrovnal. Viktoriáni herně moc nepřesvědčili, i tak si připsali další tři body do tabulky.

    MFK Karviná 0:1 FC Viktoria Plzeň
    6. Krmenčík (Hrošovský)

    Sestava Plzně:
    Kozáčik – Řezník, R. Hubník (C), Pernica, Limberský – Procházka, Hrošovský – M. Petržela (68. Ekpai), Hořava (78. Al. Čermák), Ma. Zeman – Krmenčík (87. Řezníček).

     
    Řekli před utkáním

    Pavel Vrba (trenér FC Viktoria Plzeň): „Oni dávají celkově hodně gólů. Už s Karvinou se trefili čtyřikrát, teď dali dalších šest branek. V tomto ohledu nás čeká soupeř, který je v dobré střelecké formě, ale na druhé straně také často inkasuje. Uvidíme, jak to dopadne. Já doufám, že konečně dáme více gólů a vyhrajeme.“

    „Zaměřili jsme se na útočnou fázi. Samozřejmě vycházím z toho, že nedáváme góly. Trošku mně vadí, že nejsme více úspěšní v ofenzivě, a proto se tam také i více hráčů točí. Samozřejmě bychom byli rádi, kdybychom těch gólů dali více. Doufám, že se to brzy stane a střeleckou formu najde kromě Krmenčíka i někdo jiný.“

    Roman Hubník (kapitán FC Viktoria Plzeň): „Boleslav má brejkové typy hráčů a spoustu gólů také dala právě z brejků. Na to si budeme muset dát pozor, abychom nedělali ztráty a nepouštěli je do protiútoků – v tom jsou silní.“

    „Jsem rád, že góly moc nedostáváme a byl bych ještě radši, kdybychom nějaký ten zápas vyhráli i větším brankovým rozdílem, aby se kluci taky střelecky chytli.“

    „Já si pamatuju, že v těch domácích zápasech s Boleslaví většinou padalo hodně gólů a obecně bylo hodně šancí. Pro diváka atraktivní fotbal, ale většinu těch branek jsme dostali z brejků, takže se na to budeme muset zaměřit a vyvarovat se zbytečných ztrát.“

    Zdroj: www.fcviktoria.cz

    S kým jdete zítra na fotbal? Označujte se v komentářích ⤵️ #fcvp

    Příspěvek sdílený FC Viktoria Plzeň (@fcviktoria_official),

     
    FK Mladá Boleslav

    Postavení v tabulce: 11. (před začátkem 6. kola)
    Počet bodů: 6
    Posledních 5 zápasů (FORTUNA:LIGA): P P V P V
    Počet vstřelených branek: 12
    Počet inkasovaných branek: 12

    Nejlepší střelec: Nikolaj Komličenko – 5 branek
    Nejlepší nahrávač: Hůlka a Komličenko – 2 asistence
    Žluté karty: Diviš a Král (2)
    Červené karty: Nikdo
     
    FC Viktoria Plzeň

    Postavení v tabulce: 1. (před začátkem 6. kola)
    Počet bodů: 15
    Posledních 5 zápasů (FORTUNA:LIGA): V V V V V
    Počet vstřelených branek: 7
    Počet inkasovaných branek: 1

    Nejlepší střelec: Michael Krmenčík – 4 branky
    Nejlepší nahrávač: Hrošovský, Čermák, Řezníček a Zeman – 1 asistence
    Žluté karty: Kopic, Petržela a Zeman (1)
    Červené karty: Jan Kopic (1)
    Gólmani:
    Matúš Kozáčik – 4 čistá konta
     
    Základní sestavy:

    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Řezník, Pernica, R. Hubník (C), Limberský – Hořava, Hrošovský – M. Petržela, Al. Čermák, J. Kopic – Krmenčík.
    Náhradníci: A. Hruška – Procházka, Ma. Zeman, Chorý, J. Kovařík, Řezníček, Ekpai.

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Pauschek, Chaluš, Král, Keresteš – Takács, Hůlka (C) – Konaté, Ladra, Přikryl – Komličenko.
    Náhradníci: Kamenár – Jaroslav Diviš, Kateřiňák, Hubínek, Mareš, Valenta, Křapka.

    Rozhodčí: Příhoda – Dobrovolný, Koval.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Oba celky nastupují na hrací plochu, domácí Plzeňští dnes obléknou tradiční dresy s červenou a modrou kombinací, hostující Mladá Boleslav vyběhne k duelu v zeleno-černých barvách.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hostující tým rozehrál míč a hned se vrhl do útočení. Dva nákopy letěly za domácí obranu, defenziva vedená Hubníkem vše v klidu zvládla.
     
    2
    Hráči dlouho bojovali u rohového praporku na straně Plzně, míč nakonec za čáru nepřešel, takže si pro sebe uzmul Matúš Kozáčik.
     
    3
    A další dlouhý míč letěl dopředu, adresátem byl Nikolaj Komličenko, nakonec se ani teď k balonu nedostal, takže opět rozehrává domácí gólman.
     
    3
    Jan Kopic se hnal dopředu a na středu hřiště byl poslán k zemi, volný přímý kop pro Plzeň.
     
    4
    Aleš Čermák se postaral o exekuci, ani jednou však nedokázal propálit zeď hostí, dostal se totiž k dorážce. Hostující gólman je zatím bez práce.
     
    5
    Mladoboleslavští se opět dopustili faulu, kvůli velkému a silnému presinku jde o jejich třetí přestupek. Domácí se nemohou dostat k pořádné rozehrávce.
     
    6
    Jan Kopic uklidnil hru a dostal se záhy s míčem rychle dopředu, kde zakombinoval s Limberským. Dál už ale akce nepokračovala, takže se k míči snadno dostali hosté.
     
    7
    Luděk Pernica opět ubránil nebezpečného Komličenka, který je nesmírně aktivní a snaží se dostat dopředu. Záhy hostující tým rozehraje první roh.
     
    8
    Miroslav Keresteš zakončoval patičkou, ale míč šel mimo bránu, Kozáčik nemusel zasahovat.
     
    9
    Po rychlém brejku se dostal po pravé straně Petržela, také on získal pro svůj celek první rohový kop v utkání.
     
    9
    Ve vápně se dostal po rozehrání k míči Čermák, ale nakonec se do zakončení neprobojoval. Míč pošle do hry hostující gólman Jan Šeda.
     
    10
    Hostující obrana i ta domácí si poradila s dlouhým pasem, k míči se dostali hráči Viktorie. Trpělivou kombinací se snaží dostat dopředu, ale hosté skvěle napadají.
     
    11
    Po zprvu pohledné kombinaci to v Doosan Areně jen zahučelo, protože celou akci ukončila nepřesná přihrávka. Dopředu se mohou dostat Boleslavští.
     
    13
    Po skvělé akci Kopice domácí kombinovali, k centru se nejprve dostal Řezník, ten hosté odvrátili, ale poté ještě přihrával David Limberský, jeho tvrdou přihrávku nikdo z kolegů netrefil.
    13. Krmenčík střílel koníčkem, Řezník těsně nedosáhl na balon
     
    14
    Západočeši přidali na obrátkách, jsou čím dál více vepředu, kombinují hlavně po levé straně. Ale Boleslav je od začátku opravdu pozorná a agresivní.
     
    15
    Pernica chtěl dloubáčkem oslovit Řezníka, který si zaběhl za obranu hostí, ale dlouhý pas nedokázal zpracovat. Hostující tým může být i nadále v klidu.
     
    16
    Další akci táhl David Limberský, jeho centr zblokoval skvěle Lukáš Pauschek, domácí mají k dispozici další roh.
     
    17
    Z rohu nakonec nic nebylo, ale domácí zůstanou u míče, který poslal do zámezí hostující Konaté.
     
    18
    Dlouhatánskou kombinaci ukončil Jan Kopic, který chtěl vypálit, ale to se mu nepodařilo, hostující obranu nepropálil. Domácí se i nadále nemohou dostat do velké šance, i když v posledních minutách míč Boleslavi vůbec nepůjčují.
     
    20
    Aleš Čermák chtěl z první poslat míč na Krmenčíka, ale ani tento pas se neujal. Viktoriáni i nadále na svého soupeře tlačí a utkání nyní dominují, alespoň co se držení míče týká.
     
    21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Z první střely na bránu hned udeřilo. Tomáš Hořava si klasicky potáhl míč, dostal se na hranici velkého vápna na levé straně, načež poslal balon dovnitř. MICHAEL KRMENČÍK se rybičkou do centru položil a umístil míč přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Tomáš Hořava.
    21. Michael KRMENČÍK - 1:0
     
    23
    I po vedoucí brance jsou u míče i nadále domácí, kteří kombinují s větším klidem, ihned chtějí přidat druhý gól. Ale Boleslav není zaskočená, i nadále se skvěle brání.
     
    24
    Roman Hubník chtěl dostat míč rychle dopředu, kam si nabíhal Kopic, ale ten dlouhý pas nemohl dostihnout na hrací ploše.
     
    25
    Michael Krmenčík unikl po levém křídle dopředu, rychlým sprintem chtěl obelstít soupeře, ale pas na Petrželu se nepovedl, boleslavská obrana míč odvrátila včas.
     
    25
    Hostující tým po dlouhé době poslal míč do vápna Plzně, ale ani menších zmatků Mladá Boleslav nedokázala využít. Řezník balon hned odkopl pryč.
     
    26
    Po vzdušném souboji zůstal na hrací ploše ležet kapitán Hubník, rozhodčí píská nedovolený zákrok. Domácí stoper stále leží, až po několika desítkách sekund na hřiště vbíhá pomoc.
     
    28
    Stále probíhá ošetřování Hubníka, který se velice pomalu zvedá a opouští za potlesku tribun hřiště.
     
    28
    Pavel Vrba ještě konzultuje celou situaci s rozhodčími, zdálo se mu, že zákrok na Hubníka byl vážný. Domácí kapitán už je zpět na hřišti a jede se dál.
     
    29
    Tiémoko Konaté poslal k zemi Petrželu, domácí mají po faulu k dispozici volný přímý kop z dobré pozice na pravé straně.
     
    30
    Žlutou kartu dostává Tiémoko Konaté (FK Mladá Boleslav).
     
    31
    Plzeňským se rozehrávka standardky moc nepovedla, do vápna míč nedoletěl.
     
    31
    Konaté se po brejku dostal k zakončení, ale nakonec trefil pouze Hubníka, který před jeho střelou poklekl. Záhy fauloval Kopic, hosté zůstanou u míče.
     
    33
    Po rychlé akci po levé straně se dostal k centru David Limberský, míč se k němu vrátil a šajtlí oslovil Řezníka. Ten ale v těžké pozici bránu netrefil.
     
    34
    Michael Krmenčík dostává žlutou kartu za nepříjemný šlapák, hostující Ladislav Takács je po faulu v pořádku.
     
    35
    Po dalším nevybíravém vzdušném souboji zůstali na zemi ležet Komličenko a Pernica, rozhodčí je poslal na nohy a hra hned pokračuje dál.
     
    36
    Michael Krmenčík získal po dobré práci pro svůj tým další rohový kop.
     
    37
    Po centru Kopice, který se pěkně snesl na malé vápno, se do zakončení probojoval Luděk Pernica, ale bránu hostí nakonec jeho hlavička neohrozila.
     
    38
    Po akci Plzně skončil ve vápně na zemi Čermák, ale sudí jasně ukazuje, že se hraje dál, o faul se opravdu nejednalo, domácí záložník spíše podklouzl. Dopředu se řítí hosté.
     
    39
    Tomáš Přikryl poslal z pravé straně míč před bránu Kozáčika, hostující hráči se do zakončení nedostali. Jejich tlak pokračuje i nadále.
     
    40
    Konaté se procpával přes Limberského, nakonec získal jen aut. Po něm hosté o balon přišli, Západočeši se ihned vydávají dopředu.
     
    41
    Michael Krmenčík a Matěj Chaluš se spolu mírně pohádali u brankové čáry Boleslavi pod plzeňským kotlem. Domácí útočník si stoupl před hostujícího beka, Chaluš ještě teď leží na zemi v bolestech.
     
    44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Luděk Pernica a Matúš Kozáčik vyrobili velikou hrubku v obraně, když si dávali přednost, kdo odehraje nebo zachytí míč. Toho využil NIKOLAJ KOMLIČENKO, který mezi ně vlétl jako tank, poté dloubl míč do sítě!
    44. Nikolaj KOMLIČENKO - 1:1
     
    45+1
    Rozhodčí v prvním půli nastaví ještě dvě minuty.
     
    45+1
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Viktoriány zbytečně inkasovaný gól nepoložil a ještě do konce prvního poločasu se znovu dostávají do vedení! Jan Kopci šikovně podržel míč, poslal ho před bránu, kde byl naprosto nehlídaný MICHAEL KRMENČÍK, který stejně jako Komličenko střílí svůj šestý gól v probíhající sezoně. Asistence: Jan Kopic.
    45+1. Michael KRMENČÍK - 2:1
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Nesmírně zajímavá první půle dnešního utkání je minulostí, k vidění byly hned tři góly. Domácí podruhé v probíhajícím ročníku vstřelili více než jeden gól v utkání, v první pětačtyřicetiminutovce se trefili dvakrát.

    Nejprve se po dobré akci Hořavy trefil Michael Krmenčík, jenž v pádu poslal míč hlavou přesně k tyči.

    Při konci základní hrací doby udělali domácí velkou minelu v obraně, které využil Nikolaj Komličenko, který pohotovou střelou srovnal.

    Jenže v nastaveném čase Západočeši předvedli ještě jednu pěknou akci, po které vrátil Plzni vedení opět Michael Krmenčík.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hlavní sudí zahájil druhý poločas, ve kterém oba týmy zatím nastupují ve stejném složení jako v úvodu.
     
    46
    Ladislav Takács posílal přihrávku do běhu na Nikolaje Komličenka, který však zareagoval na přihrávku pozdě a míč nestihl na hrací ploše.
     
    47
    Michael Krmenčík dával přihrávku do strany na Limberského, ale míč se mu svezl z nohy a Limberský se musel zastavit a vracet pro balón, čímž Plzeň zabrzdila celou akci.
     
    48
    Za zákrok na Milana Petrželu dostává žluté napomenutí Ladislav Takács.
     
    50
    Hosté se dostali s míčem na dostřel domácí branky, jenže kombinace jim příliš nevyšla a zakončení tudíž nepřišlo žádné.
     
    51
    Konaté svým centrem do vápna našel hlavu Tomáše Přikryla, ale tahle spolupráce dvou bývalých fotbalistů pražské Sparty v boleslavském dresu přiliš nevyšla.
     
    52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    MICHAEL KRMENČÍK kompletuje hattrick v dnešním utkání a dostává se na první příčku mezi ligovými střelci v této sezóně, když uklidil balón do branky po skvělé souhře Petržely a Čermáka. Asistence: Aleš Čermák.
    52. Michael KRMENČÍK - 3:1
     
    53
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tiémoko Konaté, přichází Jaroslav Diviš.
     
    54
    Ofsajd hned dvakrát v krátké řadě, který zastavuje domácí útočnou akci.
     
    56
    Hosté se snaží po gólu rychle reagovat, ale zatím jejich snaha příliš nevychází.
     
    58
    Další akce hostů, která ale končí dalším nepřesným míčem.
     
    60
    Michael Krmenčík spadl po souboji bez míče ve vápně, ale vypadá to že se bude kopat jen roh.
     
    61
    Sudí ještě konzultuje situaci s kolegou u videa a hra je nyní přerušena.
     
    62
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Po rohovém kopu se Plzeň dočkala další trefy! Petržela posunul míč na Pernicu, jehož ránu Šeda pouze vyrazil a pohotový RADIM ŘEZNÍK zvyšuje povedenou dorážkou!
     
    64
    Patrik Hrošovský se dostal ke střele, ale jeho sražený pokus končí mimo, ale bude z toho alespoň rohový kop.
     
    65
    Roh v plzeňském podání nebyl příliš podařený a bude se rozehrávat od branky Jana Šedy.
     
    65
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jan Král, přichází Jiří Kateřiňák.
     
    66
    Michael Krmenčík si pohlídal ofsajdovou past a dostal se k dalšímu pokusu, jenže nůžky mu příliš nevyšly.
     
    67
    Další tutovka pro Michaela Krmenčíka, která však nekončí gólem! Řezník šel z pravé strany na Šedu, ale míč dal nakonec pod sebe, ale Krmenčíkovu střelu do odkryté branky zablokoval jeden z obětavých obránců Mladé Boleslavi.
     
    69
    Plzeňští nyní kontrolují v klidu míč na svých kopačkách ve středu hrací plochy.
     
    70
    Hosté nyní kombinují s balónem, i když na chvíli jejich akci přerušil faulem Hrošovský.
     
    71
    Aleš Čermák se elegantně protáhl po pravé straně, ovšem do zakončení už se nedostal.
     
    72
    Michael Krmenčík si brousil zuby na další trefu, ale po pěkné přihrávce od Kopice pálil jen do rukavic připraveného Šedy.
     
    Dnešní utkání sleduje 10 532 diváků.
     
    74
    Za bouřlivého potlesku odchází ze hřiště autor hattricku Michael Krmenčík, na jeho místo přichází Jakub Řezníček.
     
    75
    Tempo hry nyní trochu opadlo, ale domácí hráči teď jasně kontrolují hru.
     
    78
    Nyní se do rozehrávky zapojil i Kozáčik, který to stihl včas před dotírajícím útočníkem Boleslavi.
     
    79
    Z úhlu se nyní snažil vypálit David Limberský, ale jeho ránu Šeda vyrazil na roh.
     
    80
    Po rohovém kopu pálil Řezníček a po dalším zákroku Jana Šedy tu bude i další rohový kop pro Plzeň.
     
    80
    Z dalšího kopu od rohového praporku tentokráte nic nebylo.
     
    81
    Roman Hubník centroval z levé strany před branku, ale míč doplachtil přímo do náruče Jana Šedy.
     
    82
    Další velmi zajímavá akce Plzně, jenže přihrávka na hranici vápna nikoho v domácím dresu nenašla.
     
    82
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tomáš Přikryl, přichází Michal Hubínek.
     
    83
    Kopic se snažil o souhru s Čermákem, ten však byl odstaven od míče a k možnosti zakončit se nedostal.
     
    84
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Tomáš Hořava, přichází Roman Procházka.
     
    85
    Řezník hraje dnes velmi dobrý zápas a dalším rychlým sprintem po pravé straně připravil dobrý centr do vápna, jenže nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    86
    Jan Kopic se dral za míčem, ale nakonec jej nedokázal zastavit na hrací ploše.
     
    87
    Kopic se těžce sbírá z trávníku, ale zřejmě bude za malou chvíli střídat.
     
    88
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jan Kopic, přichází Ubong Moses Ekpai.
     
    90
    Plzeň právě vstřelila branku!
    David Limberský šajtlí nádherně poslal míč do vápna a JAKUB ŘEZNÍČEK si poradil zkušeně v zakončení a dává svůj první ligový gól v dresu Viktorie!
    90. Jakub ŘEZNÍČEK - 5:1
     
    90
    Hlavní sudí nastavuje ve druhé půli čtyři minuty.
     
    90+1
    Zápas už se jen dohrává, Plzeň se snaží kontrolovat hru s míčem na kopačkách.
     
    90+2
    Další zajímavá akce pro domácí, ale gól z toho nebude, jelikož rána Hrošovského byla zablokována.
     
    90+3
    Další domácí příležitost nakonec zastavena velmi rychle kvůli ofsajdu.
     
    90+4
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Radim Řezník se dostal k míči a dlouhým pasem našel za boleslavskou obranou JAKUBA ŘEZNÍČKA, který si pohlídal ofsajdovou past a po sólovém úniku střelou na zadní tyč dává další gól! Asistence: Radim Řezník.
    90+4. Jakub ŘEZNÍČEK - 6:1
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Plzeňští fotbalisté dnes na domácím pažitu předvedli výbornou partii a Mladou Boleslav porazili vysoko 6:1 a stále tak drží neporazitelnost a první pozici ve Fortuna:Lize!

    První poločas nabídl vyrovnanou partii, ve které domácí byli o gól lepší. Druhý poločas však byl už ve znamení demolice Středočechů, kteří zažívají po týdnu opět výsledek 6:1, jenže tentokráte v jejich neprospěch! Za domácí měl velký podíl na dnešní vysoké výhře Michael Krmenčík, který vsítil hattrick a ujal se tak vedení v tabule ligových střelců tohoto ročníku soutěže.
     
    Pro dnešek je to z Plzně všechno. Děkujeme Vám za pozornost a u dalšího přenosu ze západu Čech na shledanou. (17:00:33)

    Jakub Vais

    Jan Picka

    Branky: 21. Krmenčík (Hořava), 45+1. Krmenčík (J. Kopic), 52. Krmenčík (Al. Čermák), 62. Řezník, 90. Jakub Řezníček (Limberský), 90+4. Jakub Řezníček (Řezník) – 44. Komličenko

    Karty:   34. Krmenčík (PLZ) – 30. Konaté (MBL), 48. Takács (MBL)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 4:6. Rohy: 7:1. Fauly: 15:14.
    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Řezník, Pernica, R. Hubník (C), Limberský – Hořava (84. Procházka), Hrošovský – M. Petržela, Al. Čermák, J. Kopic (88. Ekpai) – Krmenčík (74. Řezníček).
    Náhradníci: A. Hruška – Procházka, Ma. Zeman, Chorý, J. Kovařík, Řezníček, Ekpai.

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Pauschek, Chaluš, Král (65. Kateřiňák), Keresteš – Takács, Hůlka (C) – Konaté (53. Jaroslav Diviš), Ladra, Přikryl (82. Hubínek) – Komličenko.
    Náhradníci: Kamenár – Jaroslav Diviš, Kateřiňák, Hubínek, Mareš, Valenta, Křapka.

    Rozhodčí: Příhoda – Dobrovolný, Koval

    Diváci: 10 532
    bahis siteleri