Dánsko – USA 5:4 (kon.) | Dánsko – Japonsko 8:1 (kon.)
USA – Nový Zéland 7:0 (kon.) | Česko – Argentina 0:10 (kon.)
konec
1 2 3 4 5 6 7 R H E
Argentina
Argentina
0
0
6
4
 
10
10
1
Česko
Česko
0
0
0
0
 
0
2
1
Úterý 28.08.2018, 19:30 • Svoboda park • Interkontinentální pohár
     
    Ode mě to je pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou. (21:23:40)
     
    Zítra sehraje český národní tým hned dvě utkání. První bude s Dánskem od 13:30. Od 19:30 se pak český tým utká s Japonskem, které dnes porazilo Dány.
     
    Utkání mezi Českou republikou a Argentinou v rámci ICC je u konce a skončilo vítězstvím týmu z Jižní Ameriky 10:0. První dvě směny byly vyrovnané, jenže pak se probudila pálka hostujícího týmu, který skóroval desetkrát během dvou směn. Tečku celému zápasu dal grandslam v podání Santiaga Carrila. Na toto již Češi nedokázali odpovědět a utkání skončilo předčasně po čtvrté směně.
     
    Konec zápasu.
     

    Je konec zápasu! Marek Malý byl posledním pálkařem a ukázal, že českému týmu to dnes na argentinské nadhazovače moc nešlo. Byl strikeout.
     

    Tomáš Klein se opřel do nadhozu, ale hodně ho podsekl a míč letěl vysoko k první metě. Lombardo si se situací bez potíží poradil a jsme jeden aut od konce zápasu.
     

    Proti novému nadhozu se jako první postavil Patrik Kopečný. Dlouho na domácí metě ovšem nepobyl. Po čtyřech nadhozech zde máme strikeout. Nakonec se situace ještě vrátila a stav nadhozů byl 2:2. Poté přilétl ovšem další strike, který Kopečný nešvihal.
     
    Argentina mění nadhazovače. Je možné, že uvidíme poslední směnu, jelikož rozdíl je v současné chvíli desetibodový. Na nadhoz se postaví Pablo Magliavacca.
     
    Dohrávka 4. směny.
     

    Je za námi další argentinská pálka. Lombardo poslal svůj odpal přesně na Tomáše Kleina, jenž sice chvíli míč sbíral, ale nakonec stihl zašlápnout první metu.
     

    Dlouhý start si na své konto připsal Alan Peker. Ten si nakonec vystál metu zdarma, když Joskovi míč v rozhodující chvíli nadhoz vyjel z ruky.
     

    Parádní zákrok v podání Petra Váchy! Velmi těžký odpal poslal Juan Malarczuk, který se snášel na lajnu. Český polař po něm ale skočil rybičku a chytil ho!
     
    A hlavní trenér Tomáš Kusý opět mění nadhazovače. Místo Jonáše Macha se na nadhazovacím kopci představí Marek Joska.
     

    Další hit na argentinské straně, hráči z jižní Ameriky ukazují svou sílu v posledních dvou směnách. Masmu poslal single do pravého pole.
     

    A kritickou se také stala! Santiago Carril totiž poslal svůj odpal až za plot a je z toho grandslam, když argentinský hráč stáhl jedním odpalem čtyři body. Pokud český tým nepřidá body, utkání skonči, jelikož je to o deset bodů ve čtvrté směně.
     

    A Argentina má plné mety! Jonáš Mach dal svou druhou metu zdarma v této směně a situace začíná být kritická!
     

    Juan Zara vyslal dobrý odpal přes spojku až do levého zadního pole. Migliavacca raději zůstal na třetí metě a Zara se dostal na druhou.
     

    Teo Migliavacca se dostal až do plného stavu. V tom se Machovi nadhoz úplně nepovedl a argentinský pálkař číslo jedna dostává metu zdarma.
     

    Federico Eder se s tím vůbec nemazal a vyslal pořádnou ránu po zemi. Korčák po míči dobře skočil, chytil do rukavice a stihl přihrát včas na jedna.
     
    Začátek 4. směny.

    Denisa Józsová

    Česko: 1. Mikuláš Klas – 3B
    2.Václav Svoboda – SS (od 4. Matouš Kasal)
    3. Patrik Kopečný – CF
    4. Tomáš Klein – 1B
    5. Marek Malý – DP
    6. Patrik Kolkus – RF
    7. David Mertl – C
    8. Petr Vácha – LF
    9. Jiří Korčák – 2B
    Michal Holobrádek – P (od 3. Jonáš Mach, od 4. Marek Joska)

    Argentina: 1. Teo Migliavacca – LF
    2. Juan Zara – DP
    3. Bruno Motroni – C
    4. Santiago Carril – RF
    5. Huemel Mata – 3B (od 3. Gonzalo Masmu)
    6. Juan Malarczuk – 2B
    7. Alan Peker – CF
    8. Francisco Lombardo – 1B
    9. Federico Eder – SS
    Mariano Montero – P (od 4. Pablo Migliavacca)

    Rozhodčí: HP – Jon Hand, 1B – Thomas Lonhert, 2B – Lou Davis, 3B – Jens Jakobsen
    bahis siteleri