Vítkovice – Třinec 3:1 (kon.)
konec
MFK Vítkovice
3:1 (2:1)
FK Třinec
Středa 29.08.2018, 18:00 • Městský stadion, Ostrava-Vítkovice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z utkání 7. kola Fortuna:Národní ligy mezi Vítkovicemi a Třincem. Derby začíná v 18:00 a u jeho sledování Vám přeji hezkou zábavu.
     
    MFK Vítkovice

    Vítkovičtí si zatím v dosavadním průběhu nevedou vůbec zle a po šesti zápasech mají na svém kontě 8 bodů, které jim zajistily 8. místo. Ostravský celek na tom mohl být ještě lépe, kdyby na půdě Jihlavy v minulém kole udržel náskok 2:0, kterým disponoval ještě v 87. minutě. Poté ale domácí zabrali a srovnali na konečných 2:2.
    Ostravané, kteří v loňském sezóně herně sestoupili a zachránili se až administrativní cestou, se zatím pohybují v klidném středu tabulky. Pomáhají jim k tomu i duely před vlastními fanoušky. Na Městském stadionu odehráli celkem dvě utkání, ze kterých vytěžili 6 bodů, díky kterým okupují 6. místo v tabulce domácích týmů.

    Posledních pět ligových utkání

    24.8.2018 Jihlava – Vítkovice 2:2
    18.8.2018 Vítkovice – Varnsdorf 2:0
    10.8.2018 Hradec Králové – Vítkovice 0:0
    5.8.2018 Táborsko – Vítkovice 4:2
    27.7.2018 Vítkovice – Sokolov 2:0

    Nejlepší střelec

    Martin Macej 4
     
    FK Fotbal Třinec

    Třinečtí se zatím poměrně trápí a se ziskem 1 bodu, který ukořistili až v minulém kole, jim patří poslední 16. místo ligy.
    V uplynulých střetnutích se Třinec trápí hlavně střelecky. Vstřelil totiž pouhé tři branky a i v tomto ohledu je nejhorším týmem soutěže.
    Ani na hřištích soupeřů to není žádná sláva. V žádném ze tří zápasů nedokázal bodovat a právem tak uzavírá tabulku venkovních mužstev.

    Posledních pět ligových utkání

    25.8.2018 Třinec – Táborsko 1:1
    17.8.2018 Znojmo – Třinec 2:0
    11.8.2018 Třinec – Pardubice 1:2
    3.8.2018 Ústí nad Labem – Třinec 1:0
    28.7.2018 Třinec – Prostějov 0:2

    Nejlepší střelci

    René Dedič 1
    Karel Hejný 1
    Mikk Reintam 1
     
    Poslední tři vzájemná utkání

    20.4.2018 Třinec – Vítkovice 0:0
    23.9.2017 Vítkovice – Třinec 2:3
    18.3.2017 Vítkovice – Třinec 0:0
     
    Úvodní sestavy:

    MFK Vítkovice: Šustr – Celba, Mikula (C), V. Cverna, Končal – Pašek, Motyčka, Holiš, Vasiljev, Súkenník – Macej.
    Náhradníci: Simkanič – Praus, O. Cverna, Hýbl, Mišinský, Bzirský, Mrázek.

    FK Fotbal Třinec: Adamuška – Kušnír (C), Mravec, Reintam, Ilko – Schwendt, R. Vaněk I., Šumbera, Janošík – Samiec, Dedič.
    Náhradníci: Paleček – Velner, Hejný, M. Čelůstka, Bedecs, Omasta, Cienciala.

    Rozhodčí: Julínek- Podaný, Mojžíš.
     
    Hráči obou celků právě nastupují na hrací plochu. Domácí nastupují v modro-bílých dresech, zatímco Třinec se představí v barvách červených.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hosté poprvé vystrčili růžky. Dedič prodloužil míč za sebe, kde se Třinec pokusil z nitra vápna zakončit. Vše ale vyřešila domácí obrana, která zahrála balon na roh.
     
    2
    Třinec si následně rohový kop zopakoval, ale stejně jako v předchozí případě nebyl úspěšný s centrem na první tyč.
     
    2
    Nyní to již bylo z pohledu hostů zajímavější! Schwendt nebezpečně pálil z pravé strany šestnáctky, ale Šustr ránu mezi nohy dokázal vyrazit.
     
    3
    Po třetím rohu Třince pálil z odraženého míče Kušnír, avšak ránu nasměroval vysoko nad bránu Vítkovic a Šustr tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    4
    Macej se poté prodíral do pokutového území, ale nakonec si pomohl faulem a je tak pískáno proti domácímu týmu.
     
    5
    Hosté jsou v dosavadním průběhu aktivnější a po zásahu Mikuly měli možnost autu. Poté však přiostřil hru Motyčka, který od sudího dostává poslední varování.
     
    6
    Ilkovi se ovšem rozehrávka standardní situace z levé strany nepovedla a svým centrem trefil jen prvního bránícího hráče. Vítkovice poté podnikly rychlý kontr, po kterém ovšem zpětná přihrávka do vápna nenašla nabíhajícího Maceje.
     
    7
    Celba si poté počínal trochu nedůrazně a zadělal si tak na problémy. Všechno ovšem s brankářem Šustrem nakonec úspěšně vyřešil.
     
    8
    Také Vítkovice budou mít možnost přímého volného kopu z levé strany a veškeré dění se již stěhuje k pokutovému území Třince.
     
    9
    Teď to hosté sehráli opravdu výborně. Šumbera si krásně pohrál se dvěma bránícími hráči domácích a lidově řečeno je u střídaček poslal na párek. Následně vysunul Janošíka, jemuž se ovšem přihrávka nepovedla. Nakonec vše skončilo tečovanou ranou z pětadvaceti metrů, po které bude Třinec zahrávat rohový kop.
     
    10
    Proti tomu se však Vítkovice zásluhou Šustra v pohodě ubránili a mohou tak pro změnu ony podniknout útočný výpad.
     
    11
    Se svou aktivitou na pravé straně ovšem úspěšné nebyly a hra se tak vrátila na jejich obranou polovinu, odkud budou po faulu hostů rozehrávat.
     
    12
    Jenže Macej si posléze počínal až příliš důrazně a v souboji o míč fauloval svého protivníka. Rozehrávat tak od své šestnáctky bude Jiří Adamuška.
     
    13
    I Vítkovice prokázaly, že jim povedená kombinace není cizí! Vasiljev hru výborně roztáhl hru na Súkenníka, který odcentroval na hranici vápna na úplně volného Motyčku, jenž ranou z první trefil jen náruč Adamušky.
     
    14
    Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Martin Samiec, přichází Imrich Bedecs.
     
    15
    Celba s Mikulovou si nyní nerozuměli před střídačkami a první jmenovaný přihrávkou nastřelil nabíhajícího kapitána domácích, z čehož resultuje aut Třince.
     
    16
    Protiútok Vítkovic nakonec hosté včas zastavili, byť nedovoleně. Domácí tak musí rozvinout postupnou kombinaci.
     
    17
    Súkenník se nyní šikovně proháčkoval z levé strany až na střed, odkud prudce vypálil. Jeho projektil však mířil vysoko nad bránu Adamušky.
     
    19
    Vítkovice teď neměly kudy rozehrát, a tak nakoply míč na hrot útoku na Maceje, který byl ovšem těsně bráněn. Nicméně domácí zůstanou u míče a budou vhazovat.
     
    20
    Domácí si nyní vůbec nerozuměli na levé straně a nákop po lajně skončil až v zámezí. Následovat bude odkop v podání hostujícího brankáře.
     
    21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté jsou již nyní úspěšní a po dvaceti minutách se ujímají vedení! Dedič podnikl smělý výpad po pravé straně, ale jeho zpětnou přihrávku Schwendt podběhl. Nicméně se míč dokutálel přesně do kroku ONDŘEJI KUŠNÍROVI, jenž přízemní ranou z pravé strany šestnáctky na zadní tyč otevírá skóre.
     
    23
    Domácí se ihned pokusili o rychlou odpověď, ale Třinec se pro tuto chvíli v pohodě ubránil.
     
    24
    Vítkovičtí nepolevují ve snaze a dokonce se dostali do dalšího zakončení ze středu vápna. To však bylo sraženo na roh.
     
    25
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle se domácím opravdu povedlo a vítkovičtí fanoušci se tak dočkali rychlého srovnání! Matěj Končal rozehrál rohový kop nakrátko, načež poté adresoval opravdu výtečný centr na zadní tyč, kde se z hranice malého vápna dokázal prosadit k hlavičce MARTIN MOTYČKA, jenž pohodlně překonal Adamušku v bráně Třince.
     
    27
    MFK nyní velmi dobře zapracovalo v obraně a nepustilo Třinec do dalšího zakončení. Martin Šustr si tak znovu vyzkouší odkop od brány.
     
    29
    Domácí se následně na levé straně nedokázali prosadit a hrát mohl znovu Třinec. Ten si však míče tak dlouho neužil a po faulu na polovině hřiště mají balon v moci znovu hráči MFK.
     
    30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to byla opravdu fotbalová lahůdka v podání domácích, kteří během krátké chvíle otáčejí průběh duelu! Centr z pravé strany sice ještě hosté odvrátili, ale pouze k nohám MATĚJE KONČALA, který parádní ranou z pětadvaceti metrů trefuje přesně horní kout Adamuškovy brány.
     
    31
    Vítkovice ani teď nepolevují v aktivitě, což se pochopitelně líbí domácím fanouškům, kteří svůj tým ženou za třetí brankou.
     
    32
    Dedič nyní na půlce sklepl míč pouze k nohám Končala, jenž následně rozehrál na Súkenníka. Jeho přihrávka do vápna byla sražená na další roh.
     
    33
    A opět povedená rozehrávka této standardní situace. Tentokrát centroval Súkenník přesně na hlavu svého spoluhráče, jehož zakončení z hranice penaltového puntíku směřovalo jen do rukavic Adamušky.
     
    34
    Macej skvěle zabojoval směrem vzad a také obral hosty o míč. Atak domácích je ovšem zastaven faulem Mikka Reintama, jenž uviděl první žlutou kartu zápasu.
     
    35
    Teď pro změnu fauloval na útočné polovině Motyčka a hosté dlouhým nákopem přímý kop rychle rozehráli. Končal se však i dvěma pokusům na pravé strany dokázal ubránit.
     
    37
    Na Reintama nyní zle dotíral Motyčka, který také schytal nástřel hostujícího stopera. Poté tito dva podstoupili další souboj o míč, ale třinecký zadák následně vše vyřešil malou domů hlavou svému gólmanovi.
     
    39
    Další vítkovický atak nyní nemůže pokračovat. Pomezní sudí totiž Macejovi odmával ofsajd.
     
    39
    Třinec to teď zahrál opět velmi dobře. Kušnír výborně pelášil po lajně a také do ní dostal přihrávku. Svou přízemní nabídku do malého vápna ale nasměroval jen do rukavic Šustra.
     
    40
    Třinci se nyní nepovedla autové vhazování, ale následně po Macejově faulu zůstane u míče a rozehraje standardku téměř z poloviny hřiště.
     
    41
    Na hranici malého čtverce nyní podstoupilo několik hráčů souboj o míč. Nakonec zazněl hvizd sudího, který odpískal nedovolený zákrok na domácího brankáře.
     
    42
    Končal byl poté při dalším výpadu do vápna ubráněn třineckou defenzívou. Hosté navíc po odkopu domácích do autu zůstanou u balonu.
     
    43
    Schwendt nyní pořádně vystrašil domácího brankáře. Centr z pravé strany se mu svezl po nártu a nakonec z toho bylo nebezpečně zakončení, které skončil na horní síti.
     
    44
    Vítkovice jsou dnes evidentně při chuti při ranách z dálky. Další krásný projektil vyslal Motyčka, proti jehož parádě zakročil neméně hezky Jiří Adamuška.
     
    45
    Končal následný rohový kop nasměroval jen do rukavic hostujícího brankáře, který okamžitě zakládá protiútok Třince.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje v první půli 1 minutu.
     
    45+1
    V závěru Mikula výborně ubránil Reintama a následně domácí balon odkopli do bezpečné vzdálenosti od své brány.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První půle je minulostí. Po dobrém startu Třince Vítkovice srovnaly hru, ale nakonec to byly ony, kdo jako první inkasoval. Ve 21. minutě přesnou ranou k tyči otevřel skóre Ondřej Kušnír. Jenže vedení hostům nevydrželo dlouho. O čtyři minuty později si na vynikající centr Končala po rohovém kopu naběhl Martin Motyčka, jenž hlavou z blízky srovnal. Za dalších pět minut se již domácí radovali z obratu skóre. Zasloužil se o to Matěj Končal, který nádhernou ranou z pětadvaceti metrů vymetl pavučiny v horním koutu třinecké brány. Vítkovice se poté ještě snažily o přidání třetí branky, ale té se diváci na Městském stadionu zatím nedočkali. Do kabin tak odcházejí spokojenější fotbalisté MFK.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:02.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Domácí začali druhou půli aktivně a také se dostali ihned do zakončení. Rána však letěla nad bránu Adamušky, který tak nemusel zasahovat.
     
    47
    Vítkovice odolaly útoku Třince středem hřiště a mohou tedy rozvinout další postupný útok.
     
    48
    Vasiljev ovšem centr z levé strany pokazil a míč nakonec skončil až za bránou Adamušky. Následovat bude odkop od třinecké brány.
     
    49
    Další rychlý kontr Vítkovice táhl Macej, který šel do souboje na hranici vápna s bekem Třince. Ten si podle názoru sudího počínal čistě, i když se tomu domácí útočník hodně diví.
     
    49
    Následně to byl znovu Motyčka, kdo prověřil pozornost Adamušky. Ten si však s ranou dokázal poradit a u své levé tyče jí zkrotil v rukavicích.
     
    51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí krátce po přestávce přidávají třetí gól a mohou se tak ještě více uklidnit! Macej se skvěle prohnal podél dvou obránců až do pokutového území. Následně nasměroval svou přihrávku do malého vápna, kde vznikla menší trma vrma, ve které se nejlépe zorientoval IGOR SÚKENNÍK, jenž dotlačil míč za brankovou čáru.
     
    53
    Hosté se poté dopustili faulu na vítkovického brankáře, který zůstal malou chvíli ležet na hrací ploše, ale vzápětí se již zvedl a bude pokračovat ve hře.
     
    53
    Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Mikk Reintam, přichází Marek Čelůstka.
     
    54
    Hosté nyní byli faulováni na pravé straně, odkud se také pokusí zahrozit standardní situací.
     
    55
    Šumberův centr však vítkovická defenzíva zažehnala. Třinec ještě poté pokračoval chvíli v útoku, ale zakončit se mu vůbec nepovedlo.
     
    56
    Tak to bylo opravdu rychlé z pohledu Marka Čelůstky. Hráč Třince je na hřišti tři minuty a hned byl potrestán za přerušení rychlého útoku Vítkovic žlutým kartónkem.
     
    57
    Macejovi se teď nepodařilo přesně přihrát v rychlém útoku, ale Vítkovice ještě poté chvíli zůstali u míče. Nakonec ho však nepřesným nákopem věnovali svému soupeři.
     
    58
    Tomáš Vasiljev nyní zabránil průniku soupeře na levé straně jen za cenu faulu, který hlavní rozhodčí ohodnotil správně žlutou kartou.
     
    59
    Hrůzostrašně zahraná standarní situace hostů. Ti si na levé straně vyměnili míč nakrátko, odkud se pokusili prudkou ranou zakončit. Balon však skončil vysoko nad bránou Šustra.
     
    60
    Pro další centr zprava si v pohodě došel Adamuška, jenž bleskurychle rozehrává balon na kopačky svých spoluhráčů.
     
    61
    Roman Holiš poté nepustil pronikajícího Kušníra po pravé straně dále a také on je po zásluze potrestán žlutou kartou.
     
    62
    Martin Šustr si poté sice šel pro centrovaný míč, avšak souboje se vůbec nezúčastnil a třinečtí hráči mohli ze slibné pozice ohrozit bránu. Tu však vůbec netrefili, a tak z toho bude jen odkop od domácího zařízení.
     
    63
    Ondřej Kušnír posléze zezadu dojel Vasiljeva a je pískáno proti Třinci. Kušnírův zákrok mohl být také potrestán žlutou kartou, ale sudí se jí tentokrát rozhodl ponechat ve své kapsičce.
     
    64
    Motyčka se poté hnal za balonem, ke kterému však měli blíže hostující zadáci. Ti následně zahráli malou domů svému brankáři, jenž pod tlakem odkopl míč do zámezí.
     
    65
    Po dlouhém nákopu Třince se dostali k balonu domácí fotbalisté. Končalův pas vzduchem ovšem před Maceje ustrážil Michal Mravec.
     
    66
    A další dlouhý nákop letěl na pravou stranu. Tam ovšem dobře zasáhl Vasiljev, jenž ale zahrála jen na roh.
     
    67
    Třinec s jeho rozehrávkou ovšem nenaložil vůbec dobře a Vítkovice mohli podniknout protiútok snad v šesti lidech. Hosté se ale stačili vrátit a po těžké přihrávce domácích se dostali zpět na míč.
     
    68
    Hosté nyní sice svůj útok zakončili střelou Vaňka z hranice šestnáctky, ale pro jeho slabou ránu k tyči si bez problémů došel Martin Šustr.
     
    69
    Vítkovice poté zůstanou u míče i nadále, jelikož byl jejich centr z praví strany sražen na rohový kop.
     
    70
    Po centru se následně k hlavičce protlačil Končal, jehož zakončení mimo ještě doběhl Pašek, který však vzápětí nenacentroval přesně na hlavy svých kolegů.
     
    71
    Třinec znovu vyslal do pokutového území Vítkovic další nabídku, pro kterou si ale v pohodě došel Martin Šustr a míč sebral do svých rukavic.
     
    72
    Mikula neodkázal ustrážit míč směřující do zámezí před svým soupeřem, který ještě vrátil balon před bránu. Tam však Kušnír ve snaze zakončit zahrál vysokou nohou a píská se tak opět proti Třinci.
     
    73
    Pašek si teď dělal místo po centru zprava, ale míče se nakonec zmocnili hostující zadáci, kteří jej odkopli do zámezí.
     
    74
    Dnešní utkání sleduje 948 diváků.
     
    74
    Domácí následně rozehráli roh opět nakrátko, načež to byl znovu Končal, kdo vyslal do malého vápna krásný centr. Pro něj si ale nyní stačil dojít gólman Adamuška.
     
    75
    Šumbera chtěl poté procedit míč ve vápně přes zadáky domácích. Tam si však dobře počínal Mikula. Třinec se poté přeci jen ale dostal k ráně z hranice vápna, která ale nebyla z kategorie přesných.
     
    76
    Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Matěj Schwendt, přichází Karel Hejný.
     
    77
    Střídání v týmu MFK Vítkovice: ze hřiště odchází Roman Holiš, přichází Vladimír Mišinský.
     
    78
    Z píšťalky hlavního sudího nyní zazněl další hvizd, který po faulu hostů přisuzuje míč domácím hráčům.
     
    79
    Nákop téměř z poloviny hřiště dokázaly Vítkovice zakončit, avšak jejich slabý pokus skončil v náruči připraveného Adamušky.
     
    79
    Vynikající pas za obranu vykouzlili pro změnu hosté, ale míč na poslední chvíli třineckému hráči uskočil a skončil až v rukavicích Šustra, na kterého byl poté spáchán další útočný faul.
     
    80
    Chybu v rozehrávce Vítkovic hasil až taktickým faulem na půlící čáře kapitán Mikula, po jehož zákroku budou hrát znovu třinečtí fotbalisté.
     
    81
    Ti následně svůj útok zakončili ranou zpoza vápna, avšak míč z kopaček Čelůstky se mezi tři tyče nevešel.
     
    82
    Vítkovičtí se opět brání zatím bezzubému tlaku soupeře, který i nyní marně hledá cestu do vítkovického vápna.
     
    84
    Slabý pokus hostů skončil jen v rukavicích Šustra, který měl nyní situaci opravdu snadnou a Třinci se čas velmi rychle krátí.
     
    85
    Celba si poté navedl míč do středu pole, odkud se mu povedlo vypálit. Adamuška však posléze předvedl jistý zákrok.
     
    86
    Třinec následně pokračuje v útoku. Hejný se svou přihrávkou na Dediče ve vápně neuspěl, ale hosté budou mít další možnost, jelikož po faulu budou zahrávat přímý volný kop z pětadvaceti metrů.
     
    87
    Bedecs se pokusil přímo ohrozit bránu, ale trefil jen dobře postavenou zeď, od které se balon odrazil do zámezí.
     
    88
    Domácí si nyní pohlídali útok hostů po levé straně a míč se již ocitl v zámezí. Poté jej ale daleko zakopl Motyčka, za což vyfasoval žlutou kartu.
     
    89
    Střídání v týmu MFK Vítkovice: ze hřiště odchází Tomáš Vasiljev, přichází Ondřej Cverna.
     
    90
    Třinecká závěrečná aktivita je přerušena hvizdem sudího. Faul na útočné polovině znamená balon pro domácí, kteří s rozehrávkou pospíchat nebudou.
     
    90
    Střídání v týmu MFK Vítkovice: ze hřiště odchází David Pašek, přichází Martin Bzirský.
     
    90+1
    Ve druhém poločase se nastavuje 4 minuty nad rámec řádné hrací doby.
     
    90+2
    Dedič se nyní odhodlal k ráně z pětadvaceti metrů, avšak ta mu vůbec nesedla a balon v cestě do zámezí kontroloval Martin Šustr.
     
    90+3
    Vítkovice se snažily co nejdéle držet míč na kopačkách na útočné polovině, ale nakonec si počínaly nedovoleně a musí se ještě bránit.
     
    90+4
    Jenže Třinec si další tlak nevypracoval a navíc se také dopustil faulu. Vypadá to, že už se nic převratného v tomto duelu nestane.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Je konec a spokojenější mohou být po závěrečném hvizdu domácí. Ti sice nevstoupili do utkání dobře a ve 21. minutě inkasovali. Skóre otevřel přesnou ranou Ondřej Kušnír. Vedení však Třinci nevydrželo dlouho. Ve 25. minutě nejprve po Končalově vynikajícím centru srovnal Martin Motyčka a o pět minut později dokonal obrat nádhernou ranou z pětadvaceti metrů Matěj Končal. Do kabin tak odcházeli spokojenější hráči Vítkovic.
    Do druhé půle navíc MFK vstoupilo výborně a navýšilo svůj náskok. V 51. minutě prokázal dobrou orientaci na malém vápně Igor Súkenník, jenž potřetí rozradostnil domácí příznivce. Ve zbytku zápasu byl převážně k vidění bezzubý tlak hostujícího celku, který si nedokázal vypracovat další gólové příležitosti. Tři body tak zůstávají ve Vítkovicích, který si v tabulce polepšili a poskočili na 5. místo.
     
    Pro tuto chvíli je to z mé strany vše. Přeji hezký večer a u dalších online přenosů na počtenou. (19:56:54)

    Radomír Fukala

    Branky: 25. Motyčka, 30. Končal, 51. Súkenník – 21. Kušnír

    Karty:   58. Vasiljev (VIT), 61. Holiš (VIT), 88. Motyčka (VIT) – 34. Reintam (TRI), 56. M. Čelůstka (TRI)


    MFK Vítkovice: Šustr – Celba, Mikula (C), V. Cverna, Končal – Pašek (90. Bzirský), Motyčka, Holiš (77. Mišinský), Vasiljev (89. O. Cverna), Súkenník – Macej.
    Náhradníci: Simkanič – Praus, O. Cverna, Hýbl, Mišinský, Bzirský, Mrázek.

    FK Třinec: Adamuška – Kušnír (C), Mravec, Reintam (53. M. Čelůstka), Ilko – Schwendt (76. Hejný), R. Vaněk I., Šumbera, Janošík – Samiec (14. Bedecs), Dedič.
    Náhradníci: Paleček – Velner, Hejný, M. Čelůstka, Bedecs, Omasta, Cienciala.

    Rozhodčí: Julínek- Podaný, Mojžíš

    Diváci: 948
    bahis siteleri