HC Litvínov – Kladno 2:0 (kon.) | Chomutov – Slavia 2:1 (2:1 po s.n.) | Salzburg – Kometa Brno 10:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Mountfield HK 1:0 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 0:2 (kon.)
po s.n. (2:1)
Piráti Chomutov
2:1 (0:0, 0:0, 1:1 - 0:0)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 06.09.2018, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Krásný den všem fanouškům juniorského hokeje! Extraliga je zpátky, nová juniorská soutěž začíná prvním kolem. Na led chomutovských Pirátů zajíždí pražská Slavia. Utkání o první body začíná v 17:30.
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Chomutovští hokejisté mají za sebou celkem deset přípravných duelů. V pěti z nich vyhráli, v pěti prohráli. Povedlo se jim porazit dvakrát karlovarskou Energii, jednou pak Kölner Haie, Mladou Boleslav a Plzeň. Se západočeským soupeřem také jednou padli. Tahounem týmu by měl být brankář Dominik Pavlát, jenž má na kontě pár duelů v reprezentaci. Nelze opomenout kapitána reprezentace U17 Michala Guta či produktivní hráče z posledního ročníku juniorské soutěže – Kryštofa Ouřadu či Petra Chlána.
     
    HC SLAVIA PRAHA

    Pražané v přípravě sehráli o něco více duelů, v jeden moment se jim dokonce povedlo porazit sedm soupeřů v řadě! Slavia si smlsnula dvakrát nad Spartou, kanára nadělili Plzni a na sešívané nestačili ani hokejisté německého Berlína či Rosenheimu. Slavia by měla oporu najít v Patriku Martincovi či v talentovaném Janu Štibingrovi, jenž si zahrál i za seniorský celek.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Pavlát (Běhula) – Seemann, Kleiner, Váchal, Zeman, Beneš, Štochl, Mikulec – Lobodowski, Chlán, Ouřada – Koblížek, Gut, Koláček – Prokop, Pech, Mežnar – Jaroš, Vrhel.

    HC Slavia Praha: Vecka (Málek) – Duda, Štibingr, Zderadička, Macek, Antoš, Holý – Brož, Všetečka, Havrda, Křenek, Hradil, Hasil, Vlček, Kižlin, Labuzík, Janča, Petrák, Jágr.

    Rozhodčí: Valenta – Jelínek, Malý.
     
    Oba celky jsou na ledové ploše a utkání prvního kola DHL extraligy juniorů mezi Chomutovem a Slavií brzy začne. Domácí celek v bílém, hosté v červeném.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:06
    Domácí vyhráli vhazování a obránce Seemann hned nahazoval kotouč na branku Vecky. Ten ale prostor tří tyčí nezasáhl a píská se hned první icing.
     
    00:27
    Piráti se rychle dostali do útoku a vybojovali si přesilovou hru. Brankář Daniel Vecka je potrestán na dvě minuty za podrážení.
     
    01:00
    Domácím se zatím nepovedlo nic vymyslet a Pražané dvakrát poslali kotouč mimo obrannou třetinu. Piráti tak kombinují za brankou Dominika Pavláta.
     
    01:34
    Dvakrát tvrdě pálil od modré čáry Vít Seemann. Domácí bek ale Vecku v brance ani jednou nepokořil, hostující borec si připsal dva slušné zákroky.
     
    02:05
    Následně se v oslabení do protiakce dostal hostující Dávid Kižlin. Jeho slabší rána byla ovšem Pavlátem zastavena a bránící hráči Chomutova se dostali ke kotouči.
     
    02:27
    Hosté v plném počtu.
     
    02:42
    Po přesilové hře se dostával ke střeleckému pokusu z levého kruhu Jaroslav Brož. Jeho tvrdá rána ale branku netrefila, kotouč skončil na zadním mantinelu.
     
    03:57
    Hodně tvrdý zákrok inkasoval jeden z domácích borců na modré čáře, a tak uvidíme druhou početní výhodu domácích. Dvě minuty za pozdní dohrání inkasuje Milan Antoš.
     
    04:08
    Hned po buly zakončoval od modré čáry slovinský útočník Erik Mežnar. Jeho pokus ovšem skončil jen na betonech pozorného Vecky, jenž kotouč srazil do rohu kluziště.
     
    04:50
    Následně si před branku najel rychlý Kryštof Ouřada, jenž zblízka zakončoval. U pravé tyčky se mu ovšem nepovedlo přesně zamířit a kotouč skončil jen vedle.
     
    05:35
    Následně se Piráti pokoušeli prokličkovat do pásma, ale v posledních sekundách druhé početní výhody je zastavil ofsajd. Vhazovat se bude ve střední třetině.
     
    05:57
    Hosté v plném počtu.
     
    06:38
    Dvojice hostujících borců se srazila na modré čáře, Martin Petrák se i tak dostal ke střeleckému pokusu. Plácl do kotouče, který ale Pavláta nikterak neohrozil.
     
    07:26
    Následně si do útočné třetiny najel Tomáš Koblížek, jenž zasekl kotouč a poslal jej na modrou čáru. Daniel Mikulec zakončoval, ale svižnou střelou zápěstí trefil připraveného Vecku.
     
    08:57
    Hodně neučesaná je hra v posledních sekundách. Ani jeden celek se na kotouči moc dlouho nezdržuje a sledujeme spíše bojovný duel o každý kousíček ledu.
     
    09:37
    Nyní se sešívaní dostali po delší době ke střeleckému pokusu. Dominik Pavlát ale střelu viděl a puk ukryl ve své rukavici. Nic těžkého pro chomutovského brankáře.
     
    10:42
    Podél pravého mantinelu se do zakončení prokličkoval Matěj Hasil. Hostující útočník zakončoval na bližší tyčku, ale jeho slabší pokus byl pro Pavláta třešničkou.
     
    11:15
    Nahození Jiřího Beneše od modré čáry bylo tečované a skončilo v ochranné síti. Pokračovat se bude vhazováním po pravici slávistického brankáře.
     
    11:38
    Bránící hráči Chomutova se nyní za brankou moc nedohodli a Lukáš Křenek se dostal k volnému kotouči. Útočník Slavie ale zpanikařil a z otočky hned zakončoval. Jeho rána skončila na betonech připraveného Pavláta.
     
    11:50
    Následně se domácímu celku nevydařila kombinace směrem do útoku a sudí pískají zakázané uvolnění. Pokračovat se bude vhazováním po pravici Pavláta.
     
    12:35
    Piráti se dostali do aktivní kombinace v útoku, která ovšem přinesla pouze vhazování před Veckou. Střela Mikulce byla totiž sražena mimo ledovou plochu.
     
    12:50
    Před branku si následně najel chomutovský Josef Koláček, jenž z hranice pravého kruhu zakončoval. Jeho pokus po stahovačce ale bránící hráči zastavili a kotouč zablokovali.
     
    14:10
    Domácí se následně dostávali ve dvou do slušné akce. Pech u levého kruhu předváděl stahovačku, která mu ovšem nevyšla. Puk se dostal do brankoviště, kde ležící Vecka nekapituloval.
     
    14:55
    Piráti si poté vybojovali pásmo a po kombinační hře zakončoval Jiří Beneš. Tomu se ale bránícího hráče prostřelit nepovedlo. Následný únik stejný hráč dokázal zastavit.
     
    16:12
    Piráti měli výhodu a dostali se do krásné akce. Na konci akce byl Petr Chlán, jenž zakončoval u pravé tyčky. Daniel Vecka se ale přesunul a dokázal kotouč vyrazit!
     
    16:14
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jakub Zderadička – 2 min., podrážení).
     
    16:50
    V početní výhodě se domácím dnes ale vůbec nedaří. Piráti se dosud nedostali do nějaké kombinační hry a Slavii se již dvakrát povedlo vyhodit.
     
    17:58
    Domácí to tak zkoušeli úplně jinak. Seemann nahodil na branku, kde se k bekhendu dostával Jan Prokop. Jeho zakončení ale bezchybný Vecka vyrazil!
     
    18:14
    Hosté v plném počtu.
     
    18:36
    Dominik Pavlát zavrávoral v brance a Dávid Kižlin měl před sebou volný prostor. Zakončoval bekhendem, ale chomutovský brankář se skvěle vrátil a puk ukryl v rukavici!
     
    19:15
    Následně dostal kotouč zpoza branky na hranici brankoviště hostující Robin Všetečka. Ten hned zakončoval, ale jeho pokus skončil jen nad brankou Chomutova.
     
    19:58
    Slávisté byli v posledních minutách aktivní a mohli se dočkat branky, chyběla ovšem přesnost. Šimon Vlček trefil brusli bránícího hráče, Robin Všetečka pálil z dorážky vedle branky.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je u konce a žádnou branku nám nenabídla! Sledujeme vyrovnané klání s šancemi na obou stranách. Zatím excelují brankáři, kteří dosud nechybovali a za svá záda nepropustili jediný puk. Uvidíme, jak tomu bude v následujících minutách.

    Druhá třetina začne přibližně v 18:15.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:40
    Piráti do třetiny vlétli aktivně a hned kombinovali v pásmu. Nic se jim ovšem vymyslet nepovedlo, i po útoku Slavie ovšem zůstali u kotouče.
     
    21:13
    Jaroslav Brož se dostal podél pravého mantinelu až do pásma, před Pavlátem zakončoval. Domácí brankář ale kotouč viděl a ukryl jej ve výstroji.
     
    21:36
    Josef Koláček si nyní najel do pásma a připravil kotouč pro Michala Guta. Ten se pokoušel překonat ležícího Vecku, ale zakončil jen do betonu připraveného brankáře!
     
    22:50
    Pokračuje se v bojovném duelu, který nám stále nenabídl ani jednu branku. O něco aktivnější jsou na kotouči domácí, kteří se ovšem do zakončení moc nedostávají.
     
    23:30
    Milan Antoš zakončoval od modré čáry, ale jeho nahození skončilo jen vedle branky. Následně se Piráti provinili faulem a Pražané si zahrají první početní výhodu.
     
    23:43
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Peter Lobodowski – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:18
    Duda pálil od modré čáry, ale jeho rána minula branku. Od zadního mantinelu se kotouč dostal na levou stranu, Vlček ale Pavláta lehčí střelou nepřekonal.
     
    25:18
    Slavia je dosti aktivní a Jan Štibingr se dostal ke dvěma střelám od modré čáry. Dominik Pavlát ovšem obě dokázal pokrýt a střelci Slavia tak musejí pokračovat.
     
    25:41
    Tomáš Duda se po zákroku Pavláta dostal před odkrytou brankou ke střele. Ta byla ovšem sražena a kotouč skončil nad brankou! To byla velká šance Slavie.
     
    25:43
    Domácí v plném počtu.
     
    27:23
    Do dobré střelecké pozice se na pravé straně dostal hostující Jakub Janča. Dominik Pavlát ale chytá bezchybně, nyní pokus na zadní tyčku vyrazil svou hokejkou.
     
    27:52
    Na druhé straně si sjel až před Daniela Vecku rychlonohý Kryštof Ouřada. Chomutovský útočník zakončoval u pravé tyčky, ale pohotového brankáře nepřekvapil.
     
    28:10
    Hostující Matěj Hasil se v rychlé akci dostal k zakončení, ale upadl a tvrdě narazil do mantinelu. Sudí hru přerušili a nechali útočníka Slavie v klidu dojet na střídačku, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    28:58
    Snažení jednoho z hostů bylo ukončeno faulem Josefa Koláčka, jenž inkasuje dvouminutový trest za faul kolenem. Sešívané tak čeká druhá přesilovka utkání.
     
    29:45
    Dlouho se bojovalo o kotouč u hrazení. Nakonec touš vydolovali hokejisté Chomutova, jenž jej hned poslali za branku Vecky a mazají střídat. Slavia musí znovu zakombinovat.
     
    30:37
    Již čilý Matěj Hasil se dostal zpoza branky do brankoviště, kde zakončoval bekhendem. Dominik Pavlát si ale poradil i s tímto pokusem a nadále drží čisté konto!
     
    30:52
    Hostům se v posledních sekundách přesilové hry nepovedlo zakombinovat a puk skončil na icingu. Pokračuje se tak po levici Daniela Vecky, Josef Koláček se za šest sekund vrátí na led.
     
    31:38
    Po nepřesné rozehře domácích se ke kotouči mezi kruhy dostal Jan Štibingr, jenž zakončoval do levé šibenice. Tam ale místečko nebylo, Dominik Pavlát zasáhl.
     
    32:57
    Patrik Pech se pokoušel překonat hostujícího brankáře po zakončení z otočky. Domácí útočník ovšem netrefil ani branku, Piráti jsou nicméně stále na kotouči.
     
    34:51
    Damien Hradil se u chomutovské branky dostal ke kotouči a z úhlu se pokoušel překonat Dominika Pavláta. Ten ale místečko neukázal a kotouč pohotově vyrazil.
     
    35:58
    Puk do útoku dostal Tomáš Labuzík, jenž se dostal přes obránce a hnal se na Pavláta. Bekhendem zakončoval na přední tyčce, ale ani nyní nenašel recept na chomutovského brankáře!
     
    37:09
    Aktivně si po levé straně najel až do pásma útočník Petr Chlán. Domácí hráč zakončoval přes bránícího hráče, Daniel Vecka si kotouč i tak našel a ukryl jej v rukavici.
     
    37:34
    Jan Štibingr na druhé straně nahazoval od modré čáry, ale rána nebyla přesná a kotouč se od brankového oblouku dostal do ochranné sítě. Pokračovat se bude po levici Pavláta.
     
    38:30
    Piráti se dostali s pukem do brankoviště, kde ale nic nevymysleli. Následně se hostům nelíbily dorážky a vznikla menší mela. Vylučovat se ale nebude.
     
    39:37
    Peter Lobodowski se od levého mantinelu nacpal až do brankoviště, kde se ale na přední tyči bekhendově neprosadil. Bylo to ovšem s faulem a domácí si zahrají přesilovku.
     
    39:37
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jakub Zderadička – 2 min., podrážení).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ani čtyřicet minut nám nenabídlo jedinou branku. V prostřední části byli aktivnější Pražané, ale ti pokaždé ztroskotali na výborně chytajícím Pavlátovi. Sledujeme bojovný a vyrovnaný duel, na branku si budeme muset počkat minimálně do třetí periody.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:50
    Jakub Kleiner se na zadní tyčce dostal ke kotouči a byl ve skvělé střelecké pozici. Zakončoval v pokleku, ale přesouvajícího se Vecku nedokázal překonat!
     
    41:36
    Hosté v plném počtu.
     
    42:15
    Piráti byli aktivní v útočné třetině, ale opět se jim nepovedlo vystřelit. Domácí hokejisté pokračují na kotouči, tak uvidíme, zda se jim povede něco vykouzlit následně.
     
    43:03
    Za brankou se po nešťastném odrazu od Jakuba Štochla dostal puk do ochranné sítě a hra bude pokračovat vhazováním po pravici Dominika Pavláta.
     
    43:24
    Robin Všetečka se hnal za volným kotoučem a u levého mantinelu do něj pořádně bouchnul. Touš letěl na zadní tyčku, ale Pavlátův vytrčený beton zabránil první gólové radosti večera!
     
    45:00
    Pokračuje se ve velké bojovnosti od obou celků, první branka bude nejspíše rozhodující. Uvidíme, jakému celku se jí povede vstřelit a pokud k tomu vůbec dojde.
     
    46:15
    Individuálně to nyní zkusil z obrany až do útoku obránce Vít Seemann. Ten se dostal od pravého mantinelu ke střele, ale ta skončila jen vedle branky.
     
    46:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Následně se již Slavia prosadila a dostává se do vedení! Kotouč se dostal zpoza branky před Pavláta, kde se i s nutnou dávkou štěstí prosadil hostující JAKUB JANČA. Bez asistence.
     
    47:24
    Pražané jsou nyní polití živou vodou a hrají aktivněji. Dominik Pavlát musel být nyní pozorný proti střeleckému pokusu od pravého mantinelu.
     
    47:34
    Následně hned po buly vystřihl rodák z Tábora další povedený zákrok. Piráti poté vyhodili na zakázané uvolnění a vhazovat se tak bude opět před Pavlátem.
     
    48:21
    Opět se domácí směrem dopředu nedomluvili. Kotouč podél levého mantinelu doklouzal za branku Vecky a hra bude pokračovat před chomutovským brankářem.
     
    49:04
    Velká šance domácích. Kryštof Ouřada našel před brankou volného Tomáše Koblížka, jenž měl položeného brankáře, ale branku trestuhodně minul!
     
    51:03
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Kryštof Ouřada – 2 min., podrážení).
     
    51:38
    Jaroslav Brož zakončoval od modré čáry a po zásahu betonů Pavláta následovala menší mela. Ani jeden z hostů ale neposlal kotouč za záda domácího brankáře.
     
    52:08
    Následně to od modré čáry zkoušel Jan Štibingr, kterému ale rána z voleje úplně nesedla. Puk skončil na prsou Pavláta, jenž hru raději přerušil.
     
    53:03
    Domácí v plném počtu.
     
    53:39
    Individuálně se až do zakončení dostal obránce Vít Seemann, ačkoliv před prázdnou klecí měl spoluhráče. Domácí bek střílel z levého kruhu do betonů Vecky.
     
    54:28
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jan Štibingr – 2 min., nebezpečná výstroj).
     
    55:12
    Kryštof Ouřada se dostal po pravé straně do útoku, aby hned zakončoval na vzdálenější tyčku. Vecka jeho pokus viděl a hokejkou jej vyrazil do rohu kluziště.
     
    55:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí se v přesilové hře dočkávají vyrovnání a hraje se opět do začátku! Michal Gut vypálil svižně po ledě a před brankou došlo k teči, Veckovi propadl kotouč mezi betony a je srovnáno. Autorem branky je PETER LOBODOWSKI. Asistence: Michal Gut a Erik Mežnar.
     
    56:16
    Piráti následně vyhodili na icing a pokračovat se bude před brankou Dominika Pavláta. Všechno až poté, co dojde oddechový čas, který si vyžádal domácí tým.
     
    57:37
    Velká šance pro domácí tým! Tomáš Koblížek byl faulován kolenem a domácí budou mít přesilovou hru. Dvě minuty dostává Damien Hradil.
     
    58:35
    Domácím se nyní v početní výhodě nedaří a hrají spíše hokejisté Slavie. Ti se dostali do pásma, kde aktivně kombinovali a šetřili čas.
     
    58:50
    Velký problém pro hosty. U mantinelu si počínal nedovoleně hostující Ondřej Holý, jenž zasáhl Kryštofa Ouřadu do obličeje hokejkou. Piráti mají 47 sekund dvojnásobné výhody.
     
    59:22
    Domácí se dostali ke střeleckému pokusu od modré čáry. Daniel Vecka si ovšem počínal dobře a kotouč pokryl. Následně se Slavia osvobodila, kotouč po teči hráče Chomutova skončil mimo ledovou plochu.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Třetí perioda nabídla po brance na každé straně, a tam rozuzlení dnešního duelu přijde v prodloužení. Skóre otevřel hostující Jakub Janča, jenž zblízka překonal Pavláta. Vyrovnání domácího celku přišlo v přesilovce, kdy se po teči radoval Peter Lobodowski.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:27
    Piráti pokračují v přesilové hře. Michal Gut objel branku a zakončoval až v vrcholku kruhů. Daniel Vecka si ovšem jeho pokus našel a puk ukryl v lapačce.
     
    60:50
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vít Seemann – 2 min., nedovolené bránění).
     
    60:57
    Tvrdě to od modré čáry zkoušel aktivní Jan Štibingr. Jeho rána šla k levé tyčce, ale připravený beton Dominika Pavláta nepřipustil pomyšlení na gólovou radost.
     
    62:41
    Po dlouhé kombinaci se ke tvrdé střele odhodlal kapitán Brož. Z mezikruží zakončoval do horní části branky, ale tu nakonec pouze přestřelil.
     
    62:50
    Domácí v plném počtu.
     
    63:32
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Michal Gut – 2 min., podrážení).
     
    64:10
    Opět to tvrdě zkoušel obránce Štibingr. Nyní byl jeho pokus zablokován Jakubem Kleinerem, kterému se následně povedlo vyhodit do střední třetiny.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Jako první jel chomutovský Peter Lobodowski, který neuspěl. Zasekávačka mu nevyšla, Vecka zasáhl.
     
    1. série
    0:0
    Všetečka byla na druhé straně také neúspěšný. Beton Pavláta se mu přehodit nepovedlo.
     
    2. série
    1:0
    Oslavenec Josef Koláček si nyní po pravé straně najel před branku a k levé tyčce zakončil přesně – 1:0.
     
    2. série
    1:1
    Jaroslav Brož také úspěšný. Po rychlé kličce zakončil mezi betony Dominika Pavláta – 1:1.
     
    3. série
    1:1
    Domácí Petr Chlán si najel před branku a po rychlé kličce střílel na zadní tyčku. Branku minul.
     
    3. série
    1:1
    Jan Štibingr se dostal do rychlé kličky, ale v rozhodující moment mu sjel kotouč.
     
    4. série
    2:1
    Kryštof Ouřada si následně najel rychle před branku a zakončil přesně – 2:1.
     
    4. série
    2:1
    I Damien Hradil šel do kličky a utekl mu kotouč. Domácí nyní mohou potvrdit domácí vítězství.
     
    5. série
    2:1
    Erik Mežnar jel pomalu, ale bekhendový pokus přes beton Vecky nedostal. Slavia musí dát.
     
    5. série
    2:1
    Šimon Vlček šel do kličky, ale Dominik Pavlát mu vypíchl kotouč a díky němu Piráti berou dva body.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Piráti Chomutov.
    Autorem vítězné branky je KRYŠTOF OUŘADA.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec. Ve vyrovnaném duelu dnes vítězí Piráti, kteří byli o něco šťastnější v samostatných nájezdech. V utkáni excelovali brankáři a před oběma je nutno smeknout klobouk. Za domácí se prosadili v utkání Peter Lobodowski, rozhodující nájezd proměnil Kryštof Ouřada. Jedinou branku Slavie vstřelil Jakub Janča.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u mládežnického hokeje na počtěnou! (20:02:38)

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 56. Lobodowski (Gut, Mežnar), rozh. náj. Ouřada – 47. Janča

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Lobodowski (CHM)
    0:0   Všetečka (SLA)
    2. série:
    1:0   Koláček (CHM)
    1:1   Brož (SLA)
    3. série:
    1:1   Chlán (CHM)
    1:1   Štibingr (SLA)
    4. série:
    2:1   Ouřada (CHM)
    2:1   Hradil (SLA)
    5. série:
    2:1   Mežnar (CHM)
    2:1   Vlček (SLA)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Běhula) – Seemann, Kleiner, Váchal, Zeman, Beneš, Štochl, Mikulec – Lobodowski, Chlán, Ouřada – Koblížek, Gut, Koláček – Prokop, Pech, Mežnar – Jaroš, Vrhel.
    HC Slavia Praha: Vecka (Málek) – Duda, Štibingr, Zderadička, Macek, Antoš, Holý – Brož, Všetečka, Havrda, Křenek, Hradil, Hasil, Vlček, Kižlin, Labuzík, Janča, Petrák, Jágr.

    Rozhodčí: Valenta – Jelínek, Malý
    bahis siteleri