HC Litvínov – Kladno 2:0 (kon.) | Chomutov – Slavia 2:1 (2:1 po s.n.) | Salzburg – Kometa Brno 10:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Mountfield HK 1:0 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 0:2 (kon.)
po s.n. (2:1)
Piráti Chomutov
2:1 (0:0, 0:0, 1:1 - 0:0)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 06.09.2018, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Piráti Chomutov.
    Autorem vítězné branky je KRYŠTOF OUŘADA.
     
    63:32
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Michal Gut – 2 min., podrážení).
     
    60:50
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vít Seemann – 2 min., nedovolené bránění).
     
    58:50
    Velký problém pro hosty. U mantinelu si počínal nedovoleně hostující Ondřej Holý, jenž zasáhl Kryštofa Ouřadu do obličeje hokejkou. Piráti mají 47 sekund dvojnásobné výhody.
     
    57:37
    Velká šance pro domácí tým! Tomáš Koblížek byl faulován kolenem a domácí budou mít přesilovou hru. Dvě minuty dostává Damien Hradil.
     
    55:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí se v přesilové hře dočkávají vyrovnání a hraje se opět do začátku! Michal Gut vypálil svižně po ledě a před brankou došlo k teči, Veckovi propadl kotouč mezi betony a je srovnáno. Autorem branky je PETER LOBODOWSKI. Asistence: Michal Gut a Erik Mežnar.
     
    55:12
    Kryštof Ouřada se dostal po pravé straně do útoku, aby hned zakončoval na vzdálenější tyčku. Vecka jeho pokus viděl a hokejkou jej vyrazil do rohu kluziště.
     
    54:28
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jan Štibingr – 2 min., nebezpečná výstroj).
     
    51:03
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Kryštof Ouřada – 2 min., podrážení).
     
    49:04
    Velká šance domácích. Kryštof Ouřada našel před brankou volného Tomáše Koblížka, jenž měl položeného brankáře, ale branku trestuhodně minul!
     
    46:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Následně se již Slavia prosadila a dostává se do vedení! Kotouč se dostal zpoza branky před Pavláta, kde se i s nutnou dávkou štěstí prosadil hostující JAKUB JANČA. Bez asistence.
     
    43:24
    Robin Všetečka se hnal za volným kotoučem a u levého mantinelu do něj pořádně bouchnul. Touš letěl na zadní tyčku, ale Pavlátův vytrčený beton zabránil první gólové radosti večera!
     
    40:50
    Jakub Kleiner se na zadní tyčce dostal ke kotouči a byl ve skvělé střelecké pozici. Zakončoval v pokleku, ale přesouvajícího se Vecku nedokázal překonat!
     
    39:37
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jakub Zderadička – 2 min., podrážení).
     
    39:37
    Peter Lobodowski se od levého mantinelu nacpal až do brankoviště, kde se ale na přední tyči bekhendově neprosadil. Bylo to ovšem s faulem a domácí si zahrají přesilovku.
     
    35:58
    Puk do útoku dostal Tomáš Labuzík, jenž se dostal přes obránce a hnal se na Pavláta. Bekhendem zakončoval na přední tyčce, ale ani nyní nenašel recept na chomutovského brankáře!
     
    30:37
    Již čilý Matěj Hasil se dostal zpoza branky do brankoviště, kde zakončoval bekhendem. Dominik Pavlát si ale poradil i s tímto pokusem a nadále drží čisté konto!
     
    28:58
    Snažení jednoho z hostů bylo ukončeno faulem Josefa Koláčka, jenž inkasuje dvouminutový trest za faul kolenem. Sešívané tak čeká druhá přesilovka utkání.
     
    25:41
    Tomáš Duda se po zákroku Pavláta dostal před odkrytou brankou ke střele. Ta byla ovšem sražena a kotouč skončil nad brankou! To byla velká šance Slavie.
     
    23:43
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Peter Lobodowski – 2 min., nedovolené bránění).
     
    21:36
    Josef Koláček si nyní najel do pásma a připravil kotouč pro Michala Guta. Ten se pokoušel překonat ležícího Vecku, ale zakončil jen do betonu připraveného brankáře!
     
    18:36
    Dominik Pavlát zavrávoral v brance a Dávid Kižlin měl před sebou volný prostor. Zakončoval bekhendem, ale chomutovský brankář se skvěle vrátil a puk ukryl v rukavici!
     
    17:58
    Domácí to tak zkoušeli úplně jinak. Seemann nahodil na branku, kde se k bekhendu dostával Jan Prokop. Jeho zakončení ale bezchybný Vecka vyrazil!
     
    16:14
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jakub Zderadička – 2 min., podrážení).
     
    16:12
    Piráti měli výhodu a dostali se do krásné akce. Na konci akce byl Petr Chlán, jenž zakončoval u pravé tyčky. Daniel Vecka se ale přesunul a dokázal kotouč vyrazit!
     
    03:57
    Hodně tvrdý zákrok inkasoval jeden z domácích borců na modré čáře, a tak uvidíme druhou početní výhodu domácích. Dvě minuty za pozdní dohrání inkasuje Milan Antoš.
     
    01:34
    Dvakrát tvrdě pálil od modré čáry Vít Seemann. Domácí bek ale Vecku v brance ani jednou nepokořil, hostující borec si připsal dva slušné zákroky.
     
    00:27
    Piráti se rychle dostali do útoku a vybojovali si přesilovou hru. Brankář Daniel Vecka je potrestán na dvě minuty za podrážení.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 56. Lobodowski (Gut, Mežnar), rozh. náj. Ouřada – 47. Janča

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Lobodowski (CHM)
    0:0   Všetečka (SLA)
    2. série:
    1:0   Koláček (CHM)
    1:1   Brož (SLA)
    3. série:
    1:1   Chlán (CHM)
    1:1   Štibingr (SLA)
    4. série:
    2:1   Ouřada (CHM)
    2:1   Hradil (SLA)
    5. série:
    2:1   Mežnar (CHM)
    2:1   Vlček (SLA)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Běhula) – Seemann, Kleiner, Váchal, Zeman, Beneš, Štochl, Mikulec – Lobodowski, Chlán, Ouřada – Koblížek, Gut, Koláček – Prokop, Pech, Mežnar – Jaroš, Vrhel.
    HC Slavia Praha: Vecka (Málek) – Duda, Štibingr, Zderadička, Macek, Antoš, Holý – Brož, Všetečka, Havrda, Křenek, Hradil, Hasil, Vlček, Kižlin, Labuzík, Janča, Petrák, Jágr.

    Rozhodčí: Valenta – Jelínek, Malý
    bahis siteleri