Frölunda – Vienna Capitals 1:4 (kon.) | Skellefteå – Bolzano 2:1 (kon.) | Zug – Něman Grodno 2:3 (po pr.)
TPS – Malmö Redhawks 1:2 (kon.) | IFK Helsinky – Tychy 2:1 (kon.) | Aalborg – Zürich 1:2 (kon.)
Bern – Cardiff 3:2 (kon.) | Salzburg – Växjö 4:3 (kon.)
konec
TPS Turku
1:2 (1:1, 0:0, 0:1)
Malmö Redhawks
Sobota 08.09.2018, 18:00Hokejová Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Třetí třetina přinesla rozuzlení dnešního zápasu mezi TPS Turku a Malmö Redhawks. Hosté v 43. minutě využili přesilovou hru, vítěznou branku vstřelil Nichlas Hardt. Utkání přineslo celkově dvanáct vyloučení. Dvě z nich byla potrestána. Již v páté minutě využil trestné střílení Kakko, na pravý přesilovkový gól se však čekalo až do třetí třetiny, kdy právě Hardt tečoval střelu Ekberga. Šťastnějším celkem jsou tak dnes hosté, kteří si připisují výhru 2:1.
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek sobotního večera. (20:19:19)
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Píská se zakázané uvolnění. Domácí hrají v šesti a mají k dispozici vhazování v útočném pásmu.
     
    59:45
    Po vhazování ve středním pásmu nabruslil rychle za útočnou modrou čáru Görtz a bleskově vypálil. Turku už nyní nemá času nazbyt.
     
    59:19
    Domácí hrají v šesti a drží se před Nihlstorpem. Pokus Ekestahl-Jonssona minula vzdálenější tyčku. Nihlstorp byl připraven zakročit vyrážečkou, nakonec se však do kontaktu s pukem nedostal.
     
    58:42
    Hardt se dostal v mezikruží vlastního pásma ke kotouči a vyváží jej do střední třetiny. Tirronen opět míří na střídačku.
     
    58:20
    Po zakázaném uvolnění domácího týmu se bude vhazovat v jeho obranném pásmu. Tirronen se tedy vrací na své pracoviště.
     
    57:45
    Nihlstorpovu branku ohrozil Kakko a Turku hraje v šesti! Tirronen je na střídačce.
     
    57:21
    Hosté v plném počtu.
     
    56:49
    Z hloubi vlastního pásma, kde se vhazovalo po Tirronenově pravici, se TPS dostává před Nihlstorpa. Na střelu to však zatím nevypadá.
     
    56:05
    Wemmenborn opět zasahuje při bránění vlastního pásma. Tentokrát jej však obešel střelec jediné branky domácího celku, Kaapo Kakko, který vyzkoušel štěstí střelou na bližší tyč z pravého kruhu.
     
    55:56
    Oddechový čas pro domácí.
     
    55:30
    Hosté ihned vyhazují a Wemmenborn odvádí před Tirronenem a ve středním pásmu opravdu dobrou práci. Palve se na několikrát snažil získat kotouč a dostat do pásma, ale byl to právě hostující útočník s šestadvacítkou na zádech, kdo mu to nepovolil.
     
    55:21
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Mylläri – 2 min., podrážení).
     
    53:18
    Händemark se rozhodl využít šance! Kotouč našel na útočné modré čáře a do pásma se vydal sám proti dvěma obráncům soupeře. Nepříjemně se mezi nimi protlačil, ale v poslední fázi útočného snažení byl zastaven. A to vše podle pravidel, nedovolený zákrok se nepíská.
     
    52:41
    Hráči Turku nahazují na soupeřovu branku, Väyrynen svádí za brankou Malmö boj o kotouč.
     
    51:04
    Olofsson po vyhraném vhazování předvedl svůj bruslařský um, když všechny přebruslil a v útočném pásmu přenechal kotouč Rosdahlovi. Ten nenašel vhodnou střeleckou pozici, což se následně nepovedlo ani Händemarkovi, a tak tím, kdo z týmu Malmö nejvíce vynikl, byl gólman Nihlstorp. Brankář hostů zastavil vyrážečkou prudkou střelu Palveho.
     
    50:19
    Ekbergova přihrávka za jízdy na najíždějícího Rosdahla byla příliš dlouhá, a tak na ní druhý jmenovaný nedosáhl. Za bránou Tirronena se puku chopili domácí a míří s ním na druhou stranu.
     
    50:08
    Domácí v plném počtu.
     
    49:51
    Malmö se drží před Tirronenem, není však nijak nebezpečné.
     
    48:42
    Na Tirronena šla nyní velmi nepříjemná střela z levého kruhu. Domácí gólman na nic příliš neviděl, i přesto vykopl svůj levý beton tak přesně, aby zamezil inkasovanému gólu. Tímto nyní alespoň částečně odčinil své vyloučení.
     
    48:08
    Vyloučení v týmu TPS Turku (Tirronen – 2 min., podrážení). Trest odpyká Ekestahl-Jonsson.
     
    47:21
    Turku nahazuje kotouč ze středního pásma do toho útočného. Tam se však nic zajímavého neděje. Od branky hostujícího týmu uběhlo pět herních minut a hra dostává stejnou podobu jako ve druhé třetině.
     
    46:41
    Janolhs vypálil ihned po přechodu do útočného pásma. Jeho střela z pravého kruhu proletěla okolo levého horního rohu Tirronenovy branky a končí za ní.
     
    46:07
    Domácí se dlouho drželi v útočném pásmu, jejich snažení ale stopla těsná obrana soupeře. Malmö dokázalo dostat svého soka z pásma a Turku cestou zpět zastavuje offside.
     
    44:46
    Väyrynen nahodil na branku Nihlstorpa z vrcholu levého kruhu. O dorážku se pokoušel Kuru a z mezikruží vypálil také Nieminen. Všechny pokusy se odrazily od hostujícího gólmana.
     
    43:44
    Stále se hraje v útočném pásmu hostujícího celku. Týmy bojují po pravé straně o kotouč, přičemž jsou úspěšnější hráči Turku. Ti teď mají před sebou jasný cíl, a tím je vyrovnání.
     
    43:23
    Komarek si nabruslil po pravém křídle až před branku finského celku. Počínal si velmi nenápadně, nikdo z hráčů soupeře mu nevěnoval zvýšenou pozornost, a tak měl mnoho prostoru k zakončení. Domácí gólman si jeho pokus hlídá.
    42:11 HARDT - 1:2
     
    42:11
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    NICHLAS HARDT využívá jako první v dnešním utkání přesilovou hru. Člen první útočné formace tečoval před brankovištěm střelu Ekberga od modré a lehce ji nasměroval k levé tyčce, mimo dosah gólmana Tirronena. Asistence: Tobias Ekberg, Martin Janolhs.
     
    41:37
    Vyloučení v týmu TPS Turku (Nurmi – 2 min., držení).
     
    41:11
    Björkstrand dostal puk přes všechny potíže ve středním pásmu až na levý kruh útočné třetiny. Tam se však k puku opět dostávají hosté. V tomto případě je to tým z Malmö, kdo začíná dvacetiminutovku aktivněji.
     
    40:18
    Händemark vybojoval útočné pásmo a na pravém kruhu přenechal kotouč Janolhs, který si to do útočného pásma namířil rovnou z trestné lavice. Jeho střela mířila mimo Tirronenovu branku, Malmö se však drží v pásmu.
     
    40:12
    Hosté v plném počtu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina končí bezbrankovým skóre, což přesně zrcadlí obraz hry. Ani jeden celek se nedostal do vážnější gólové příležitosti a hrálo se spíše v pomalém tempu. Druhé dějství zprvu nenavázalo ani na trend vyloučení, což se změnilo ve 32 minutě dvouminutovým trestem pro hostujícího Ekberga. Stav je tedy stále nerozhodný a my uvidíme, co s ním provede třetí třetina.
    Ta začne cca v 19:41.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:47
    Finský tým se stáhl okolo Nihlstorpovy brány a hlavně Filppula a Kakko se činili v bojích o kotouč na hranici brankoviště. Hostující brankář si musel pohlídat spodní patra branky, nic zásadního však ke konci druhé třetiny neřeší.
     
    38:52
    Turku se chce dostat do pásma. Zatím je však neúspěšné, stejně jako v minulé přesilové hře.
     
    38:21
    Vhazování před Nihlstorpem vyšlo lépe oslabenému Malmö, které tak následně může vyhodit kotouč do bezpečí.
     
    38:12
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Janolhs.
     
    37:46
    Björkstrand chtěl přejít po pravém křídle před Nihlstorpa. Zásadně proti byl Sylvegard, jenž soupeře u mantinelu obral o puk.
     
    37:05
    Ani právě uplynulá přesilovka branku nepřinesla a hra pokračuje ve stejném duchu jako předtím. O kotouč se bojuje za brankou Nihlstorpa.
     
    36:31
    Domácí v plném počtu.
     
    36:03
    Domácí celek vyhodil a Malmö se až nyní dostává k opětovnému přesilovkovému tlaku. Stormovi se nepodařilo protlačit kotouč okolo pravé tyčky a Turku opět posílá puk na druhou stranu kluziště.
     
    34:33
    Přesilovka Malmö začíná střelou Görtze. Ten z vrcholu levého kruhu těsně minul pravou tyčku Tirronenovy branky. Jako další se k rychlé střele dostal Sylvegard, ten však se střelou až příliš spěchal a skákavý puk jej neuposlechl.
     
    34:31
    Přesilovou hru si nyní vyzkouší i hosté. Budou úspěšnější než jejich soupeř?
     
    34:31
    Vyloučení v týmu TPS Turku (Väyrynen – 2 min., sekání).
     
    33:47
    Hosté v plném počtu.
     
    33:26
    Domácí se nemohou dostat do útočné třetiny. Jejich přesilová hra za chvíli končí a Nihlstorp neměl zatím žádnou práci.
     
    32:53
    Hráčům švédského Malmö se daří držet dál od vlastní branky. O puk se bojuje v rohu za brankou Tirronena.
     
    32:10
    Turku se dostalo ke dvěma střelám. Nyní ale Redhawks vyhazují.
     
    31:47
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Ekberg – 2 min., podrážení).
     
    31:35
    Do přečíslení dva na jednoho se dostali Forsberg s Rosdahlem. Prvně jmenovaný to vzal na sebe a z pravého kruhu tvrdě vypálil. Tirronen ukrývá jeho střelu mezi betony.
     
    31:04
    Hra se přelévá z jedné strany na druhou, což dokazuje i fakt, že domácí se na chvíli dostali do středního pásma a následně už museli hasit začínají brejk Storma.
     
    30:33
    Po přechodu do útočného pásma se puku chopili domácí. Nieminen však vyhazuje na zakázané uvolnění a další buly se tak uskuteční po Tirronenově levici.
     
    30:02
    Hraje se Nihlstorpa. Puk ale mají pod kontrolou jeho spoluhráči, takže můžeme očekávat pokus o útočnou akci.
     
    28:52
    Turku se z pásma snadno dostalo, nebezpečně však zahrozil Rosdahl. Jeho první střela se spíše podobala posunutí kotouče špičkou hole, i tak ale nadělala domácímu brankáři problémy. Rosdahl se dostal i k dorážce, ve které se mu už snažil zabránit obránce finského týmu. Avšak i nyní musel Tirronen zasáhnout.
     
    28:05
    Olsson udržel kotouč na modré čáře útočného pásma, a tak se Malmö drží po vyhraném vhazování v pásmu. Uvidíme, jak se hostům podaří ohrozit branku domácích.
     
    27:07
    Ve druhé třetině jsme zatím nebyli svědky žádné vyloženě gólové šance. Hraje se spíše v pomalém tempu a, na rozdíl od první třetiny, bez faulů.
     
    26:20
    Malmö ze svého pobytu před Tirronenem nic nevytěžilo a do útočného pásma míří Kuru a Virtanen.
     
    25:00
    Kotouč má na své hokejce Storm a spolu se dvěma spoluhráči se vydává vstříc útočnému pásmu. Mezi modrými čarami objevil nebezpečí ve formě dojíždějících finských obránců a puk na Tirronena pro jistotu jen nahodil.
     
    24:22
    Hráči TPS se sami vyhnali z útočného pásma. Mohla za to nepřesná přihrávka podél modré čáry v jejich kombinaci.
     
    23:54
    Ofenzivní výpad Redhawks nebyl nijak nebezpečný, jelikož nikdo z hostujících hokejistů nezakončil. Filppula obral soupeře o kotouč a z levého kruhu vlastního pásma rozehrává.
     
    23:01
    Kakko drží kotouč v útočném pásmu. Je však obklopen třemi hráči soupeře, takže se z této pozice nebude moci bez pomoci spoluhráčů vymanit.
     
    22:29
    Eronen obkroužil branku a zjevil se u levé tyčky, kde chtěl překvapit Nihlstorpa. Ten byl ale na vše připraven, takže u brankové konstrukce nenechal sebemenší místo pro kotouč.
     
    22:02
    U mantinelu za bránou Nihlstorpa se ze všech sil bojuje o kotouč. Domácí se nyní drží v útočném pásmu.
     
    21:13
    Hosté vyhráli vhazování před Tirronenem. Lerby zachytil kotouč na modré čáře a poslal je na vrchol pravého kruhu k Janolhsovi. Ten za účelem druhého gólu v utkání napřáhl a vypálil. Střela končí na betonech domácího brankáře a Turku může na druhou stranu.
     
    20:44
    Görtz poslal kotouč z vlastního pásma skrz střední třetinu na Sylvegarda, jenž už byl připraven na útočné modré čáře. Jemnou tečí směřuje kotouč na Tirronena, a ten přerušuje hru.
     
    20:18
    Karvonen se vrací z trestné lavice a utkání pokračuje hrou v pěti hráčích na obou stranách. Aktivněji začali domácí, naváží na svou hru z první třetiny?
     
    20:15
    Domácí v plném počtu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní vhazování druhé třetiny se oddaluje. Nihlstorp má problémy s výstrojí.
     
    Malmö začne druhou třetinu v přesilové hře. V této početní výhodě bude hrát 15 sekund.
     
    První třetina zápasu mezi TPS Turku a Malmö Redhawks je minulostí. Skóre v ní otevřel sedmnáctiletý mladíček Kakko, jenž byl při své šanci před brankovištěm faulován a sudí se rozhodl pro nařízení trestného střílení. Hráč finského celku tuto šanci proměnil a dál se tak pokračovalo za stavu 1:0 pro domácí. Ti byli v první třetině lepší, což se projevilo také na faulech ze strany Malmö. Hosté ale dokázali svými brejky zahrozit nejen ve hře 5 na 5, ale také v oslabení. A nakonec se i oni mohli radovat, když pěknou individuální akci zakončil bekhendem Janolhs. Po první třetině je tedy stav utkání nerozhodný.
    Druhá třetina začne cca v 18:50.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:40
    Komarek na pravém křídle platí za nejvíce ofenzivního hráče této přesilovky. Jeho první střelu Tirronen vyrazil. Druhá končí za brankou.
     
    19:03
    Redhawks se drželi v útočném pásmu, žádnou nebezpečnou střelou ale Tirronenovu bránu neohrozili. TPS dostává kotouč ze svého pásma.
     
    18:15
    Vyloučení v týmu TPS Turku (Karvonen – 2 min., držení).
     
    17:51
    Malmö vyhrálo vhazování před vlastní brankou a od ní také rozehrává. Händemark nahodil na Tirronenovu bránu. Od betonů se kotouč odrazil na Olofssona. Ten byl při své střele z bezprostřední blízkosti faulován a tým ze Švédska si zahraje v 5 proti 4.
     
    17:27
    Domácím se vyrovnání samozřejmě nelíbí a opět se i s kotoučem vydali před soupeřovu branku.
    15:41 JANOLHS - 1:1
     
    15:41
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    Čtyři minuty před koncem první třetiny máme vyrovnáno! MARTIN JANOLHS se sebevědomě chopil kotouče na levém křídle, obešel skupinku hráčů na levém kruhu a z mezikruží poslal puk bekhendem do levého horního rohu. Asistence: Frederik Storm.
     
    15:23
    Hosté v plném počtu.
     
    14:54
    Na druhé straně se však ofenzivou také nešetří. Ve vlastním oslabení všem uprchl Forsberg, který to sám zkusil na Tirronena. Zástupce švédského celku nezakončil podle představ.
     
    13:34
    Z první vypálil Filppula! Jeho střela byla nečekaná, ale Nihlstorp prokázal své pohotové reflexy, když vykopl levý beton proti prudké střele z levého kruhu.
     
    13:23
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Warg – 2 min., držení).
     
    13:23
    Tlak Turku má na svědomí vyloučení v řadách Malmö.
     
    12:56
    Stále je na puku domácí tým. Švédům se nedaří obrat svého soka o kotouč. Na druhou stranu, nedovolují protivníkovi vystřelit.
     
    11:59
    Nihlstorp si na druhé straně připisuje další úspěšný zákrok proti nebezpečné střele. Na tuto příležitost domácího obránce přes blok hráčů neviděl, i přesto ale dokázal bezchybně zakročit.
     
    11:29
    Kombinace Švédů ve středním pásmu skončila přechodem hostujícího Malmö do útočného pásma. Turku ale těsně brání a nenechá svého soupeře vystřelit.
     
    10:24
    Nieminen poslal odražený kotouč na modrou čáru, kde jej na poslední chvíli zastavil Isiguzo. Druhý jmenovaný vypálil a Nihlstorp zasahuje svými betony.
     
    10:12
    Hosté v plném počtu.
     
    10:00
    Malmö opět vyhazuje a vypadá to, že i tato přesilová hra zůstane nevyužita.
     
    09:12
    V situaci tři na dva se ocitli hráči Malmö. Finální střela Sylvegarda z pravého kruhu byla zblokována hokejkou Jaakoly a končí v rohu kluziště.
     
    08:23
    Turku vyhrálo vhazování před Nihlstorpem. Nikdo zatím nezvolil střelu, a tak bylo na ledě vidět několik přihrávek v krátkém časovém sledu. Hostující celek jednu z nich nakonec vystihl a posílá kotouč přes celé kluziště na druhou stranu.
     
    08:12
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Setkov – 2 min., držení).
     
    07:57
    Lukka vypálil ihned po vhazování. Jeho střela neuspěla, a tak se o lepší výsledek pokusil Filppula. Ani jeho pokus ale nekončí za zády Nihlstorpa.
     
    07:50
    Tvrdou ránu z mezikruží vyslal na soupeřova gólmana Kuru. Hra je přerušena a následuje přestávka.
     
    07:34
    Ani druhá přesilová hra branku nepřinesla a na kotouči jsou nyní hosté, kteří si puk dokázali vybojovat v tvrdém souboji za vlastní brankou.
     
    07:08
    Domácí v plném počtu.
     
    06:33
    Švédům zbývá ještě půlminuta z přesilovky. TPS se ale podařilo kotouč vyhodit a hostující obránci se sjíždějí za vlastní branku.
     
    05:46
    Komarek měl na hokejce branku na 1:1! Z vrcholu pravého kruhu chtěl poslat kotouč za přemísťujícího se gólmana. Puk ale přidržel o pár sekund déle, než bylo třeba, a trefil levý beton Tirronena.
     
    05:13
    Malmö se drží v útočném pásmu a kombinuje. Má velkou příležitost k vyrovnání.
     
    05:08
    Vyloučení v týmu TPS Turku (Väyrynen – 2 min., nedovolené bránění).
    04:40 KAKKO - 1:0
     
    04:40
    TPS právě vstřelilo branku!
    KAAPO KAKKO posílá svůj tým do vedení. Mladý útočník proměnil trestné střílení, když poslal kotouč po ledě k pravé tyčce. Asistence: Bez asistence.
     
    04:40
    Uvidíme trestné střílení! K nájezdu se rozjede sedmnáctiletý Kaapo Kakko. K tomuto rozhodnutí se hlavní sudí uchýlil poté, co se hostující gólman provinil hozením hole.
     
    04:17
    Hosté v plném počtu.
     
    03:42
    Olofsson zachytil kotouč na modré čáře, přešel okolo dvou hráčů soupeře a dostal se až na levý kruh útočné třetiny. Z nepříjemné pozice nakonec nezakončil, ale nahnal svému týmu potřebný čas.
     
    03:20
    Švédskému celku se daří držet dál od vlastní branky. Již podruhé se vhazovalo po Tirronenově pravici a Malmö tak nemusí řešit žádnou velkou přesilovkovou šanci soupeře.
     
    02:40
    Malmö dokázalo rychle vyhodit, a Palve se tak musel před Nihlstorpa dostat až od vlastní branky. Finská kombinace začíná opatrně.
     
    02:17
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Forsberg – 2 min., hákování).
     
    01:57
    Ekestahl-Jonsson rozehrává ze středního pásma. Hraje se před Nihlstorpem.
     
    00:57
    K Piskulovi se dostal od mantinelu odražený kotouč a obránce finského týmu mohl od modré vypálit z první. To také udělal. Střela byla dobře mířená na teč hráče u levé tyčky, ten ale kotouč nezasáhl.
     
    00:03
    Hosté vyhráli úvodní vhazování a převezli kotouč do útočného pásma. Tady začal útočnou akci Olofsson, jeho přihrávka k levé tyčce však svého adresáta nenašla.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    TPS Turku: Tirronen (Haukeland) – Jaakola, Lukka, Piskula, Isiguzo, Ekestahl-Jonsson, Eronen, Siiki, Forsström – Kakko, Filppula, Budish – Björkstrand, Palve, Nurmi – Kuru, Karvonen, Väyrynen – Nieminen, Virtanen, Pajuniemi.

    Malmö Redhawks: Nihlstorp (Alsenfelt) – Ekberg, Warg, Olsson, Lerby, Öhman, Mylläri, Setkov – Hardt, Händemark, Olofsson – Görtz, Komarek, Sylvegard – Janolhs, Wemmenborn, Storm – Cronholm, Forsberg, Rosdahl.

    Rozhodčí: Piechaczek, Vikman – Koskela, Niittylä.
     
    V tomto okamžiku dohrála státní hymna Finska, která následovala po té švédské. Kapitáni si podali ruce a zápas může za malou chvíli začít.
    Výsledky včerejšího hracího dne

     
    Malmö Redhawks (Švédsko)

    Jeden z nejznámějších týmů ze Švédska zatím neabsolvoval příliš velké množství přátelských zápasů. Po dlouhé pauze čtyřměsíční nastoupilo Malmö proti Panternu a Linköpingu, tedy dvěma celkům pocházejících ze stejného státu. Z těchto klání vyšli jestřábi s jednou prohrou a jednou výhrou. Tento fakt se ukázal jako nepříliš odpovídající, jelikož i přes malé herní vytížení švédský tým uhrál v prvních třech kolech Ligy mistrů šest bodů, což momentálně stačí na pěkné první místo.
     
    TPS Turku (Finsko)

    Čtvrtý celek minulého ročníku nejvyšší finské soutěže má za sebou v přípravě již sedm utkání, ze kterých ovšem vyhrál pouze ve třech případech. Pokud jde o Ligu mistrů, tak ani v té Turku nezáří. Po drtivých porážkách s Malmö a Mnichovem si vyzkoušelo poprvé také výhodu domácího prostředí, kterou přetavilo v tříbodový zisk v odvětě s Mnichovem.
     
    Vítám vás u čtvrtého kola hokejové Ligy mistrů, kde proti sobě nastoupí TPS Turku a Malmö Redhawks. Začátek toho skandinávského derby je naplánován na 18:00 a vy budete moct sledovat celé utkání zde prostřednictvím textového přenosu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 5. Kakko (TS) – 16. Janolhs (Storm), 43. Hardt (Ekberg, Janolhs)


    TPS Turku: Tirronen (Haukeland) – Jaakola, Lukka, Piskula, Isiguzo, Ekestahl-Jonsson, Eronen, Siiki, Forsström – Kakko, Filppula, Budish – Björkstrand, Palve, Nurmi – Kuru, Karvonen, Väyrynen – Nieminen, Virtanen, Pajuniemi.
    Malmö Redhawks: Nihlstorp (Alsenfelt) – Ekberg, Warg, Olsson, Lerby, Öhman, Mylläri, Setkov – Hardt, Händemark, Olofsson – Görtz, Komarek, Sylvegard – Janolhs, Wemmenborn, Storm – Cronholm, Forsberg, Rosdahl.

    Rozhodčí: Piechaczek, Vikman – Koskela, Niittylä
    bahis siteleri