Most – Ústí n/L 3:1 (kon.) | Karviná – Sudoměřice 3:5 (kon.)
konec
HBC Most
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
Elba DDM Ústí nad Labem
Neděle 09.09.2018, 11:00 • A.N.S. Most • CROSSDOCK Extraliga • 4. kolo
     
    Vyrovnaný duel má vítěze, domácí Most bere první vítězství do ligové tabulky.

    Vedení si vypracoval již v první třetině, kdy se prosadili Šnajdr a Pešek. Hosté snížil na startu poslední patnáctiminutovky přes Gottfrieda, ale poslední slovo měl nakonec právě Most. V předposlední minutě se prosadil Milan Janák a domácí tak vítězí 3:1! (12:41:14)
     
    Konec zápasu.
     
    44:04
    Hra byla přerušena za brankou Mostu, kde se do menší strkanice pustili hráči obou celků. David Bím a Čestmír Bruštík dostávají dvouminutové tresty.
     
    43:22
    Hostující celek se dostal do útočného pásma, kde hráči Mostu nic neriskovali a míček poslali na icing. Vhazovat se tak bude před brankou domácích.
     
    43:01
    Most právě vstřelil branku!
    Domácí celek se následně dostal do útoku a vyslal během chvilky několik střel. MILAN JANÁK se dostal u levé tyčky k odraženému míčku a poslal jej do odkryté části branky. Most nejspíše potvrzuje své vítězství! Asistence: Marek Chytrý.
     
    42:46
    Filip Manert za brankou Mostu zalehl míček a hra se tak přerušuje. Pokračovat se bude vhazováním po pravici mosteckého brankáře.
     
    42:11
    Mezi kruhy byl následně osamocen Karel Pilař, ve velké šanci ale branku Mostu nedokázal trefit. Branka Pavla Bréma byla odkrytá, ale zakončit gólově se nepovedlo.
     
    41:23
    Tlak hostujícího celku graduje. Od levého mantinelu zakončoval tvrdě Červinka, ale jeho pokus skončil jen vedle branky. Následně se do držení míčku dostali domácí.
     
    40:03
    Milan Janák se dostal podél levého hrazení do útoku, kde předal míček na hůl Chytrého. Ten od modré čáry mířil do betonů připraveného brankáře!
     
    39:07
    Karel Pilař dostal přihrávku a na levém kruhu se otočil. Zjevil se před Brémem a pokoušel se hned střílet. Domácí brankář ale zabral velký prostor branky a střelu hostujícího hráče vyrazil!
     
    38:51
    Elba by měla útočit, ale Most je dost aktivní na míčku. Možná až nyní, kdy se Mostu nepovedlo zakombinovat a míček skončil na zakázaném uvolnění.
     
    38:10
    Do skvělé šance se následně dostal Pavel Malý, jenž se zjevil před brankou Elby. Zblízka se pokoušel trefit šibenici, ale nakonec míček skončil jen na zadním mantinelu!
     
    37:25
    Jan Plachý vedl míček a před modrou čárou nahazoval na branku, kterou ovšem netrefil. Míček se od zadního mantinelu odrazil před Bandu, který jej ukryl v lapačce.
     
    36:29
    Hosté v plném počtu.
     
    36:10
    Pavel Krajíček dostal přihrávku do pásma od Chyby. Následně zakončoval bekhendem, ale i nyní byl hostující brankář připraven zasáhnout.
     
    35:14
    Domácí dlouho kombinovali, ale do zakončení se dostal až Tomáš Chyba. Jeho svižné zakončení bylo ale ztečované Červinkou, padající míček následně ukryl v lapačce Zdeněk Banda.
     
    34:29
    Vyloučení v týmu Elba DDM Ústí nad Labem (Jaroslav Haken – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:57
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Krásná branka Elby, která nám přináší drama! DAVID GOTTFRIED si naběhl mezi kruhy a svižnou střelou pod víko dává první branku ústeckého celku! Bez asistence.

    David Panuška


    Hledáme zpravodaje pro tým Elba DDM Ústí nad Labem. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 1. Šnajdr (Malý), 7. Pešek (Novák, Bruštík), 44. Janák (Chytrý) – 34. Gottfried


    HBC Most: Brém (Soukup) – Chyba, Valenta, Pánov, Kastner, Janák, Plachý – Šnajdr, Manert, Singer, Bruštík, Novák, Pešek, Bačák, Chytrý, Malý, Krajíček.
    Elba DDM Ústí nad Labem: Banda (Sobotka) – Haas, Haken, Poláček, Sedláček, Smolík – Baxa, Bím, Červinka, Gottfried, Kváš, Langthaler, Pilař, Soukup, Vacek.
    bahis siteleri