Švédsko – Turecko 2:3 (kon.)
konec
Švédsko
2:3 (1:0)
Turecko
Pondělí 10.09.2018, 20:45 • Friends Arena (Solna) • Liga národů UEFA - Liga B • Skupina 2
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli ode mne už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů na shledanou. (22:43:01)
     
    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 6:2. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:8. Fauly: 13:3.
     
    Je konec! Dnešní utkání nabídlo opravdu zajímavou podívanou, která končí vítězstvím Turecka 3:2. Švédové se krátce po startu druhého poločasu dostali do vedení, avšak následné zahazování šancí mělo fatální následky. Koncovku utkání totiž ovládl soupeř, který v rozmezí pěti minut otočil stav ve svůj vlastní prospěch. Hrdinou tohoto zápasu je střídající Akbaba, který nejprve dvě minuty před koncem vyrovnal, v nastaveném čase pak završil překvapivý obrat.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+2. Emre AKBABA - 2:3
     
    90+2
    Turecko právě vstřelilo branku!
    To je neuvěřitelné, hosté totiž otáčejí stav zápasu! Zdánlivě nenápadná akce se konala na levé straně, kde se k centru dostal Gürler. Jeho nabídka našla hlavu EMREHO AKBABY, jehož prodloužení míče překvapivě skončilo až za Olsenem. Dílo je dokonáno!
     
    90+1
    Do obrany zavítal také domácí záložník Larsson, jenž u vlastní šestnáctky zastavil průnik v podání Malliho. Švédové si opět zahrávají.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Hosté jsou najednou na koni, Švédové se ještě zřejmě budou strachovat o remízový výsledek. K rozehrávce od své svatyně se staví brankář Bolat.
    88. Emre AKBABA - 2:2
     
    88
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Hosté to přeci jenom dokázali, naopak soupeř nezvládá koncovku tohoto zápasu! Vše začalo zbytečnou ztrátou míče v podání Thelina, po které se Turecko dostalo k ukázkové kombinaci, která putovala na kopačku EMREHO AKBABY. Tento střídající hráč bezpečně propálil Olsena.
     
    88
    Turci to opět zkoušeli přenesením hry, tentokráte se v roli adresáta zjevil Celik, jehož centr z první skončil až za domácí svatyní.
     
    87
    Jenomže opět ten stejný výsledek. Bayram to opět zkoušel prostřednictvím centrovaného balónu, ten ale skončil u pozorného brankáře Olsena.
     
    86
    Střídání v týmu Turecko: ze hřiště odchází Hakan Çalhanoğlu, přichází Yunus Malli.
     
    85
    Akbaba se pokoušel uvolnit Tosuna, který s tímto záměr příliš nepočítal. Domácí se ale zbytečně zbavili míče, Turecko začíná dominovat.
     
    84
    Do konce zápasu nezbývá už moc času. Turecko se snaží s nepříznivým výsledkem něco udělat, domácí ale nepřipouštějí výraznější nebezpečí.
     
    79
    Jenomže opakovaný záběr nám potvrdil, že se jednal o opravdu těsnou záležitost. Tosun se po právu zlobil, ofsajd to zřejmě nebyl.
     
    78
    Střídání v týmu Švédsko: ze hřiště odchází Mikael Lustig, přichází Emil Krafth.
     
    77
    Gürler okamžitě přenášel hru do volného prostoru, tam jsme se opět dočkali ofsajdového postavení, ve kterém se opět nacházel Tosun.

    David Suchý

    Branky: 34. Kiese Thelin (Augustinsson), 49. Claesson (Kiese Thelin) – 51. Çalhanoğlu (Topal), 88. Akbaba (Tosun), 90+2. Akbaba (Gürler)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 6:2. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:8. Fauly: 13:3.
    Švédsko: Olsen – Lustig (78. Krafth), P. Jansson, Lindelöf, Augustinsson – Durmaz (71. Rohdén), Seb. Larsson (C), Ekdal (56. Hiljemark), Claesson – Kiese Thelin, Berg.
    Náhradníci: Johnsson, Nordfeldt – Guidetti, Helander, Hiljemark, Hult, Krafth, Sam Larsson, Quaison, Rohdén, Sema, Svensson.

    Turecko: Bolat – Celik, K. Ayhan, Söyüncü, Bayram – Topal (C) (62. Akbaba), Yokuşlu – Ünder (76. Gürler), Özyakup, Çalhanoğlu (86. Malli) – Tosun.
    Náhradníci: Akkan, Kirintili – Akbaba, Gürler, Kaldırım, Özbayraklı, Malli, Serbest, Tekdemir, Yazıcı, Ünal, Ersoy.
    bahis siteleri