Čeljabinsk – Jekatěrinburg 1:4 (kon.) | Omsk – Magnitogorsk 0:1 (kon.) | CSKA Moskva – Čerepovec 1:2 (kon.)
HC Slovan – Dynamo Moskva 3:2 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
3:2 (0:0, 1:0, 2:2)
Dynamo Moskva
Čtvrtek 13.09.2018, 18:30 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:19 Eric GELINAS - 3:2
     
    56:19
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí svou přesilovou hru využívají a jdou znovu do vedení. Od modré čáry se k prudké střele napřáhl ERIC GELINAS a v hostující brance tak propálil doslova vše, co mu stálo v cestě – 3:2. Asistence: Jeff Taffe.
    51:41 Vladimir BRJUKVIN - 2:2
     
    51:41
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno, Slovan tak přišel o dvoubrankový náskok. VLADIMIR BRJUKVIN lehkou tečí v prostoru mezi kruhy překvapil Štěpánka a dokázal ho prostřelit – 2:2. Začíná se tedy zase znovu od začátku. Asistence: Vitalij Menšikov a Dmitrij Višněvskij.
    45:18 Daniil TARASOV - 2:1
     
    45:18
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají na dostřel jediné branky. DANIIL TARASOV prostřelil Štěpánka v přesilové hře a hráči Dynama Moskva jsou tak zpátky ve hře – 2:1. Asistence: Dmitrij Kagarlickij a Vadim Šipačov.
    43:53 Michal ŘEPÍK - 2:0
     
    43:53
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí svou přesilovou hru využívají. MICHAL ŘEPÍK se otočil na levé straně a zívala před ním chvíli odkrytá branka. Hostující brankář se stihl vrátit zpět, ale střele z otočky zabránit nedokázal. Puk se odrazil nějakým způsobem o tyčku Jerjomenkovy branky a propadl za jeho záda – 2:0. Asistence: Jeff Taffe.
    26:57 Mário GRMAN - 1:0
     
    26:57
    Slovan právě vstřelil branku!
    Po pěkné akci domácích Slovan otevírá účet tohoto zápasu. Sukel' našel skvělou zpětnou přihrávkou na pravém kruhu volného MÁRIA GRMANA, který poté vystřelil a kotouč s pomocí teče hostujícího brankáře doplachtil za jeho záda – 1:0. Asistence: Matúš Sukel' a Lukáš Klok.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 27. Grman (Sukel', Klok), 44. Řepík (Taffe), 57. Gelinas (Taffe) – 46. Tarasov (Kagarlickij, Šipačov), 52. Brjukvin (Menšikov, D. Višněvskij)


    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (Čiliak) – Sersen (C), Gelinas, Grman, Klok, Schaus, Švarný (A), Bačik – Řepík (A), Taffe, Lunter – Lamper, Chipchura, Liška – Virta, Rau, Sukel' – Buc, Šimun, Hrnka.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – I. Nikulin (C), Pribylskij, Koivisto, Hietanen, Volkov, D. Višněvskij, Menšikov – Brjukvin, Mozer, Afinogenov (A) – Kagarlickij, Šipačov (A), Tarasov – Indrašis, Zackrisson, Boyd – Petunin, Jefremov, Pankratov – Igumnov.

    Rozhodčí: Bondar, Odinš – Zacharenkov, Šeljanin

    Diváci: 6 825
    bahis siteleri